Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
djvibecmc |
![]()
|
||
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Exista pe piata acelasi eleron dar fara suruburi. Stiu ca era 250 de lei. Nu pot spune firma unde-l gasiti sa nu se considere reclama. Daca va intereseaza PM.
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
hm.. sunteti periculosi oamenilor...
eu n-as vrea sa ma aflu in spatele vostru pe autostrada... chiar nu va ganditi la ce se poate intampla cu toate kkturile de adezivi care nu garanteaza nimeni ca vor rezista in timp intemperiilor si fortelor care sunt supusi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sa fiu am tras ceva de al lui Darkyro77 si parea destul de tapan.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact ca ăla de la ELIA ? Și daca da , unde mai exact in Vitan ? Danke !
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat sa intreb , e cu suruburi sau cu solutii miraculoase cu smirna , salcie si alte d-astea binefacatoare la dantura
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
rotsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 20 June 05 ![]() |
La Logan au unii ceva in genul Elia. Am comandat eu la o firma. A mai fost si o poza. Nu vreau sa fac reclama, dar cica e cel de la Zender. E 123 EURO. Au spus initial ca are 7% reducere si cand l-am comandat au zis ca nu mai pot sa-mi faca reducerea. Sunt niste excroci. Daca il vrei vopsit te mai costa inca 150 RON. Cred ca baietii sunt nesimtiti de-a dreptul. Daca faci comanda il primesti cam in 2-3 zile. RAspunsul e pt. Xplode ca vrea si el.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- VS-12-XXX In momentul in care te nasti incepi sa mori
|
|
rotsin |
![]()
|
Si nu e cu suruburi , e cu un mastic special pe care ti-l trimit ei!! Cica!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
tgmpupy |
![]()
|
este sau nu, ca cel de la ,,zender,,?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Vad ca sunt o gramada de profitori care vand eleronul cica Zender original la preturi de te doare capul, iar daca te uiti la el cum e facut te doare iar capul. Asa ca sincer nu stiu daca se gaseste pe undeva Zender original. Nici macar aia de la AM (ca sa nu zic firma importatoare) nu sunt seriosi. Romanul speculeaza la inceput cu preturi mari, ard cativa si apoi vor cadea preturile pana la unele acceptabile. parerea mea e sa mai asteptati pana ajung la niste preturi normale pt calitatea lor. Ca daca nu vad o sa scada preturile.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Este vorba de pit stop tuning care au o reducerea de 7% pentru produsele pe stoc. Eu am luat ultimul eleron pe stoc si am primit acea reducere. Si este chiar eleronul Zender, nu e vrajeala.
Am dat 4.290.000 pe eleron si 1.500.000 vopsit/montat. This post has been edited by VeNoM386: 9 Jan 2006, 07:54 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
tgmpupy |
![]()
|
poze te rog;
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
rotsin |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
cosminpilot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 November 03 From: pitesti ![]() |
Premiera Logan: ELERON DE CARBON
A aparut al doilea model de eleron pt Logan de la PILOT, in 2 variante: simplu si carbon Pretul este 150 RON pt primul si 300 RON pt varianta carbon. Pt inceput ceva poze din probe... revin cu detalii. ( www.pilotauto.ro) Attached thumbnail(s) EleronLoganDSprez01.JPG ( Size: 192.98k ) Number of downloads: 227 EleronLoganDSsimplu_Carbon02.JPG ( Size: 194.33k ) Number of downloads: 148 P1010009.JPG ( Size: 155.86k ) Number of downloads: 223 P1010001.JPG ( Size: 628.17k ) Number of downloads: 161 |
-------------------- proXS
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Stie careva daca se poate face deja comanda la Pilot pt aceste eleroane si ce contine kitul adica mod de fixare?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
cosminpilot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 November 03 From: pitesti ![]() |
acum da, se pot face comenzi si pt al doilea tip de eleron in ambele variante: simplu si carbon. Daca il iei direct de la PILOT, la Pitesti ai si montajul gratuit. Eleronul are un cant special pentru adeziv (silicon) si fixare.
Daca se incapataneaza cineva sa vada cat de bine se fixeaza eleronul ii sugerez sa traga cu toata increderea de el. poze mai finale...: Attached thumbnail(s) Eleron_LoganPILOT_DS01.JPG ( Size: 283.56k ) Number of downloads: 220 Eleron_LoganPILOT_DS02.JPG ( Size: 290.2k ) Number of downloads: 187 Eleron_LoganPILOT_DS03.JPG ( Size: 236.13k ) Number of downloads: 155 Eleron_LoganPILOT_DS04.JPG ( Size: 232.21k ) Number of downloads: 209 |
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosminpilot @ 18 Jan 2006, 19:52) acum da, se pot face comenzi si pt al doilea tip de eleron in ambele variante: simplu si carbon. Daca il iei direct de la PILOT, la Pitesti ai si montajul gratuit. Eleronul are un cant special pentru adeziv (silicon) si fixare. Daca se incapataneaza cineva sa vada cat de bine se fixeaza eleronul ii sugerez sa traga cu toata increderea de el. poze mai finale...: Se poate comanda si in Bucuresti ? Se adauga ceva taxe ? |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
mi se pare sau e luft intre tabla si eleron???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu prea se intelege nimic din poze...luftul ala cred ca e din cauza ca nu e lipit...e doar asezat...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Ca unul este din carbon am inteles, ce nu am inteles insa este din ce este facut ala simplu:plastic, spuma......... si cum se poate face comanda.Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
cosminpilot |
![]()
|
Cel simplu este de fibra si se lipeste cu silicon.
In poza de mai sus intr-adevar se vede un luft intre eleron si portbagaj pt ca este lipit cu banda dublu adeziva de proba. (graba pt poze ....) A-pro-pos, la carbon polimerizarea completa la un produs dupa ce e scos din matrita dureaza cca 12 ore ...la temperatura constanta ....pe suproti speciali ... Comenzile se fac la orice reprez. PILOT Sa fie sa incercam si ceva de aluminiu?!? |
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite si eleronul meu. Am trecut astazi pe la HEBA trading sa ma uit la Logan AM, sa vad cum este montat eleronul, am vorbit cu tipul de acolo si au pe stoc eleroane, 440 RON.
Attached thumbnail(s) IMG_6451.JPG ( Size: 179.18k ) Number of downloads: 226 IMG_6452.JPG ( Size: 141.39k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
oricum ati lua-o, mie mi se pare mai de bun simt modelul de la Pilot... in oricare varianta...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
si mie imi place cel de la pilot........ unu ca e mai subtirel, mai finut si 2 e mai ieftin!!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ceva asemanator mai are si emil in tirg... verificati.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Drops |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
Salut.Am si eu o dilema.Pls help.Mi-am cumparat un eleron si vreau sa-l vopsesc.Gasesc in Vitan(de exemplu),culoarea masini mele(rosu toreador)?Nu vreau sa se vada diferenta de culoare.
Si apropos de montat,eleronul are si suruburi prin care pot sa-l prind.Ce ma sfatuiti sa fac sa dau gauri sau exista vreun adeziv care sa reziste si care ma scuteste de o munca in plus? |
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
in vitan ei spun ca este aceasi nuanta dar NU este eu am vopsit niste prelungiri cu vopsea de la ei DECI e diferenta!! incearca la un service dacia sa il vopsesti "pe sub mana"
cele din vitan am vazut unu montat pe masina si iti face curu de la masina tuguiat ca e gros vine pe inaltime ala nu vine ca asta de la pilot pe lungime mai mult (sper sa intelegeti ce am vrut sa spun!! ) |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Drops |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
Nu nu nu,nu e d-ala de neam prost cu stopuri pe frana si semnalizari.Este exact ca cel de la Elia,l-am pus de proba si am facut comparatie si vine bine.Insa are si gang pentru silicoc si in plus are si suruburi.Vroiam sa stiu daca exista vreun mastic sau ceva care sa ma ajute sa renunt la datul gaurilor si care sa-mi tina eleronul fix(sa nu-l pierd pe drum).
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|
AlexSFT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 January 06 ![]() |
Am eleron de aproape un an.. sunt posesorul masinii la care a pus Tazz poza prin martie anu` trecut.. debia acu mi-am facut cont pe acest forum si as vrea sa va dau niste lamuriri.
1. Eleronul e original de renault laguna 2. de cand l-am pus a ramas prins cu silicon si am facut prox 30.000 km deci nu cred ca se pune problema ca nu sta bine Pana la sfarsitul lu` februarie o sa apuc in sfarsit sa-l vopsesc si atunci o sa pun niste poze, sper sa va placa. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- IS-22-SFT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:05 |