Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
the_erty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 June 05 ![]() |
QUOTE(KarM'ac @ 12 Jul 2005, 17:58) da. cauciucurile sunt mancate. erau niste poze interesante de la testele din Germania cu anvelopele mancate rau pe portiunea care a prins asfaltul, asta dupa o frana cu roti blocate, la varianta fara ABS. trebuie schimbate uita-te bine la ele Am auzit si eu de testele alea........ Bai, dar da-la dracu de Montana, asa de proaste sa fie? Franele nu le-am pus pe asfalt din ala zgrimturos, ci pe din ala ca-n palma, neted, lucios. M-am uitat la anvelopa; nu se observa nimic |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate 1.4mpi
- BZ xx XXS
|
|
the_erty |
![]()
|
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate 1.4mpi
- BZ xx XXS
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca tu nu ai inteles! Daca iei o groapa in timp ce franezi iti poti deteriora trenul de rulare.
Mai exista posibilitatea ca tocirea accentuata a pneului cauzata de franarile agresive sa iti dezechilibreze pneul si implicit roata. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
the_erty |
![]()
|
stiu ca se duce naibii daca iei groapa cand franezi... Tu ai avut probleme de genul asta cu Loganul tau?(de genul celor cu batai dupa frane agresive, nu cu luatul gropilor) |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate 1.4mpi
- BZ xx XXS
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
acum m-a lovit: daca tu nu ti-ai facut treaba cu cobalcescu, de ce dai vina pe cauciucuri? astea sunt ramasite de la accidentul tau
QUOTE am avut un mic incident (am luat o bordura si am facut roata dreapta fata varza ) QUOTE PS: am fost si la Cobalcescu vineri, pentru un control. mai mergi odata la ei. treaba ca n-au putut ei mai mult de 50 ca le lua permisul e de cascadorii rasului. so pe ei! This post has been edited by KarM'ac: 12 Jul 2005, 19:52 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
@the_erty, eu am ABS, asa ca nu se blocheaza roata astfel incat pneul sa se toceasca foarte mult intr-un singur loc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
the_erty |
![]()
|
QUOTE(KarM'ac @ 12 Jul 2005, 19:52) Pentru ca toti (Meridian, Dacoserv, Cobalcescu) au dat aceeasi solutie :"dom'le e din cauciuc, ca este proaste" Eu zic ca e din rulment, planetara(desi nu bate in curbe) sau discul de frana (ptr ca pe dreapta imi prinde de zici ca am ABS) |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate 1.4mpi
- BZ xx XXS
|
|
Sony |
![]()
|
Pune rezerva si demonstreaza-le ca nu e de vina anvelopa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm nasola problema ce ai tu!! eu am auzit 2 persoane care au patit sa li se toceasca cauciucul doar in portiunea unde a franat, unu din ei imi este prieten si am vazut si cauciucul!! si am ramas cu gura cascata, nu imi venea sa cred 15-20 cm din anvelopa zici ca era rasa cu razatoarea!!
s-a dus cu ea la garantie si primu raspuns a fost acela ca cauciucurile au garantie DOAR 6 luni (ca unele reesapate), si al doilea raspuns este acela ca le-a folosit necorespunzator!! si el i-a intrebat ce trbuias a faca in situatia in care trebuia sa puna frana brusc deoarece sunt multi "soferi" pe sosele !!?? ROMANIA tara tuturor posibilitatilor !! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(John @ 29 Jun 2005, 23:57) da, eu am avut de 205 si merge fara probleme. Mai exact 205/60/15. Erau de iarna, dar erau prea late, nu stiam ca iarna trebuie mai inguste... ![]() am un set dunlop 205/60/r15 de vara(mai precis poate il fac rost daca ma convingi ca e sunt mai bune decat kormoranele mele de 185/65/r15).Imi poti spune cum se comporta,avand in vedere ca ai experienta cu marimea asta chiar daca ale tale au fost de iarna?Atinge pe undeva?cam cu cat creste consumul?zgomot? Mersi anticipat |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Sony |
![]()
|
Anvelopele de iarna au fost folosite iarna, evident. Iar in anotimpul rece oricum consumul este mai mare. Deci nu este relevanta informatia despre diferenta de consum!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma refeream la diferenta de consum strict dpdv al diferentei de marime intre cele 2 cauciucuri nu intre 2 anotimpuri,Sony,asta daca a fost pentru minr raspunsul tau,daca nu scuze
![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Merg pe Logan niste 195/60/15 ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Sony |
![]()
|
RTZone, incerc sa iti explic ca el a avut consumuri diferite cu cele doua seturi de pneuri din cauza anotimpurilor diferite in care le-a folosit.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt AND: DA.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
eu nu m-am lamurit, am inteles ca ar semana K801 cu M801 dar oare si rasar?...adica propietarii cu Kormorane aveti aceleasi simptome ca si cei cu Montane?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
M801=K801 Sunt IDENTICE ca profil deci si ca "performante" daca le putem numi asa.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
as mentiona doar ca profilul prezent pe M801 si K801 nu este unic in lume si se regaseste la o multime firme cu prestanta. michelin ar fi doar un exemplu.
eu zic ca si materialul conteaza... |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Am vazut pe un Laureate 1.6 ridicat de vreo 10 zile gume Barum.
Nu le-a schimbat proprietarul ci asa a venit . Cred ca s-a schimbat ceva cu acestea. Asta insemnand ca Montana = Kormoran din punct de vedere al clitatii ? |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
A avut socru meu Barum pe dacia ,dezastru,la 30kkm toate erau terminate.Mult sub montana calitativ.
|
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nu se face diferenta intre o anvelopa care arata ca si noua dupa 20.000 km si una care arata oarecum uzata.
Din categoria nu tot ce straluceste este aur... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(rdu @ 25 Jul 2005, 11:53) Poate a avut "Baram" sau "Buram" ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum zice si klaus, a nu se confunda calitatea pneurilor cu durata lor de viata. Daca tot ce va intereseaza este sa tina mult timp - pastrati Montanele, sunt excelente.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cind vad ca mai pomeniti de Montane mi se face rau.
Astea bune doar de opinci. Bleah... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(carman @ 25 Jul 2005, 00:41) as mentiona doar ca profilul prezent pe M801 si K801 nu este unic in lume si se regaseste la o multime firme cu prestanta. michelin ar fi doar un exemplu. eu zic ca si materialul conteaza... Recunosc ca nu stiu daca mai este folosit si de alte firme. Insa si Montana si Kormoran apartin grupului Michelin. Asta 100%. Asa ca intr-adevar la Michelin se mai regaseste profilul ![]() Mai zicea cineva ca Barum sunt proaste, iar altcineva ca ar da Montana (Kormoran) ale lui pe Barum. Subscriu si eu. Daca are cineva Barum si vrea sa faca schimb eu ma ofer. Michelin ca lumea sunt pe Ambitin (Michelin Energy 3 parca). Alea daca sunt facute intr-adevar cum scrie pe ele in UK sunt dementiale. Isi fac toti banii, desi sunt all season. Mai era cineva mai demult care intreba daca Pirelli 3000 de care face rost sunt bune. Daca nu e multumit de ele fac eu schimb cu el. Cele mai tari de asfat si apa mie mi se par P7. Am mers cu un 307 cu P7 si abia daca reuseam sa il fac sa derapeze. Mai repede il ridicam pe 3 roti decat sa derapeze. Alea sunt niste gume dementiale. V-as mai recomanda Continental care au profilul aseamanator cu P7 si care tot la fel sunt dementiale. Daca intr-adevar vreti ceva sa rupa luati Toyo model ZR. Cu alea nu fugi nici sa vrei. Dar noi sunt extrem de scumpe, iar la SH nu prea gasiti...doar sa va pice din cer un gainat si in care sa va anunte unde gasiti. Eu unul ce as face...m-as duce sa caut P7 la un centru SH si mi-as lua arcuri mai mici. Ideal ar fi si suspensiile, dar nu mai-ar mai ramane bani. Oricum M801 sau K801 sunt de tot rahatul...pacat pentru Michelin, pacat pentru Dacia. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Mi-o venit vineri masina cu gume Barum, am facut un drum pe ploaie vreo 60 km si s-au comportat bine la viraje (bine acuma eu nu conduc cu viteza deci cred ca si Montana erau bune).
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
QUOTE(Xplode @ 25 Jul 2005, 17:34) Michelin ca lumea sunt pe Ambitin (Michelin Energy 3 parca). Alea daca sunt facute intr-adevar cum scrie pe ele in UK sunt dementiale. Isi fac toti banii, desi sunt all season. Esti sigur ca sunt all season ? eu de la ei de pe site inteleg ca sunt de vara: http://www.michelin.co.uk/uk/auto/auto_produit_energy.jsp |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
stef_bn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 23 July 05 From: Bistrita, BN ![]() |
QUOTE(gamezcdr @ 25 Jul 2005, 18:08) Mi-o venit vineri masina cu gume Barum, am facut un drum pe ploaie vreo 60 km si s-au comportat bine la viraje ... Asa ti-a venit de la dealer? Sau ai facut comanda speciala? Intreb deoarece si a mea trebuie sa soseasca pe 20 septembrie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6 Mpi
- BN-25-SRE Exista o solutie la orice problema, singura dificultate este sa o gasesti.
|
|
Sony |
![]()
|
Nu o poti comanda cu alte pneuri! Decat daca le schimbi la dealer, dar schimbul asta e dezavantajos.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:32 |