Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
Octav |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|||
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pentru cei care sunt interesati de tot ceea ce inseamna cauciucuri si problemele lor - dar si schimbarea lor -mai jos sper sa va ajute link-ul oferit.
Singura problema - este in engleza ! http://www.carbibles.com/tyre_bible.html#TPMS Si am atasat si un fisier excel cu un calculator pentru schimbarea cauciucurilor ! Daca am gresit postul le cer scuze moderatorilor si sa il mute unde cred ei de cuvinta ! Bafta multa tuturor ! This post has been edited by alinakes: 16 Jun 2006, 12:14 Attached File(s) ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Eu am Loganul incaltat cu Kormoran si pe ele scrie "made in Romania". Astea sunt facute tot la noi?. Inseamna ca sunt un fel de Montana.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Aceasi marie cu alta palarie
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pe masina Kormoran 801, a venit cu ele. Stie cineva daca sunt de iarna, vara, all season? Astept un raspuns de la cine stie. Multumesc.
This post has been edited by nickey: 17 Jun 2006, 10:14 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Categoric all season, in sensul ca sunt proaste in orice sezon.
Profilul aduce un pic cu profilele mai vechi pentru iarna motiv pentru care sunt si asa de zgomotoase. Dupa ce am mers cca. 13.000 km cu Montana si apoi inca atat cu aceeasi masina dar cu Bridgestone am jurat ca nu mai pun niciodata anvelope proaste si ieftine pe nici un obiect cu roti pe care il voi mai avea. This post has been edited by mafiosso_LODAN: 17 Jun 2006, 12:13 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am o intrebare pentru Loganisti: a apelat cineva la garantie pentru schimbarea cauciucurilor originale ale masinii?
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
coxmobil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 June 06 From: Targu Mures ![]() |
eu am barum brilliantis. nu stiu de ce dar pe suprafete ude mi se pare ca se comporta mult mai bine decat pe suprafete uscate. pe asfalt uscat am pus o data o frana mai violenta pe la 70 km/h si s-au blocat rotile. noroc ca am "abs bun la picior" si le-am deblocat pe moment. am mers o data pe o ploaie de zici ca eram in acvariu si depaseam tot ce prindeam in fata, 120/130 (eram singur in masina, nu fac din astea cand am pasageri) nu am avut nici cea mai vaga senzatie de instabilitate, si stropea apa in jurul meu de zici ca era fantana arteziana. in rest frane excelente, nu stiu de ce se plang unii. si in plus la barum am observat ca zgomotul de rulare este mai mic ca la montana si kormaran. eu sunt multumit cu ele.
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1.4 MPI
decembrie 2005
- MS 07 HHK
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
panaramele astea de montana le am din septembrie de cand am masina si pe suprafete umede in curbe destul de stanse scartaie de inebunesti
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
vindele sunt praf cauciucurile daca nu mergi mai sportiv si franezi din timp sunt bune daca ai vre-o tenta de mers mai agresiv sa te gandesti sa pui frana cu mult inainte, cand iti e lumea mai draga atunci se duce taras nu te mai poti opri cu montannele
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou mi-am luat si doua Dunlop (deoarece am reusit sa tai un Bridgestone si inca unul sa il ciupesc) si vad ca se comporta foate bine.
O sa revin cu date comparativ cu Bridgestone. Ambele marci le-am pe 195/65/15. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
stiti cumva cu ce tip si dimensiune de cauciucuri vin acum echipate loganurile laureate (nu plus) 1.4?
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai cine ti-a zis ca nu vin tot asa ca pina acum? tot 185\65 R15
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
coxmobil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 June 06 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(stanila @ 28 Jun 2006, 10:16) stiti cumva cu ce tip si dimensiune de cauciucuri vin acum echipate loganurile laureate (nu plus) 1.4? mie mi-a venit masina echipata cu barum brilliantis 185\65 R15, drept sa spun m-am uitat la toate loganele care le-am vazut dar nu am vazut numai montana, kormoran si michelin. This post has been edited by coxmobil: 28 Jun 2006, 12:39 |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1.4 MPI
decembrie 2005
- MS 07 HHK
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
La AMG am vazut de mai multe ori Barum pe Ambiance ce asteptau sa fie ridicate/livrate.
This post has been edited by mafiosso_LODAN: 28 Jun 2006, 12:58 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o vreme erau si Pirelli (sau pi buni)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pe cele fara ABS se monteaza Kormoran si Barum (cum ti-e norocul) iar pe cele cu ABS se monteaza Michelin sau Continental.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ADRIAN68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 November 05 ![]() |
QUOTE(maidanezu @ 26 Jun 2006, 15:57) panaramele astea de montana le am din septembrie de cand am masina si pe suprafete umede in curbe destul de stanse scartaie de inebunesti Ai mare dreptate frate, eu am schimbat Montanele cu FIRESTONE F590 din Carrefour ( 4 la pret de 3) si am senzatia ca am alta masina: nu tu scartaieli, frana prompta, stabilitate, belea nu alta ! |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4 MPI
- B30ZZZ
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Din pacate, din motive financiare sint nevoit sa pastrez inca Montanele 185x65x15 - deja am rulat 25.000 km, in conditii normale.
1. exista vreo limita de km pentru utilizarea acestora, limita pina la care pot fi folosite in conditii decente de siguranta? - moderatorii vor recomanda consultarea manualului, la pag.X, scrie despre inaltimea martorului de control - au zic de o limita stabilita empiric in exploatare, cam cit mai pot merge cu ele ? 2. am reusit sa tai doua Montane, asa ca acum am pe rezerva o anvelopa vulcanizata pe interior, avea o taietura verticala de 2-3 cm - o pot folosi la nevoie, pot avea baza in ea si cum ar trebui circulat ? 3. are careva in Iasi o Montana noua (putin rulata) de vinzare la un pret minim ? N-as vrea sa-mi ruinez banii de concediu, dar nici plec in conditii de nesiguranta. Multumesc |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Eu am vazut taxi care avea montanele de 93000 km, cel putin asa zicea taximetristul.
Totusi, si montane, si taiate... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Culmea e ca mie mi se pare ca Montana se taie mai greu cred ca din cauza cauciucului (a se citi plastic) mai dur. Sau poate a fost doar o conincidenta.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Ofertele Carrefour cu 4 la pret de 3 sunt destul de bune. Am observat si eu asta cand mi-am luat anvelope de iarna, tot Firestone. Nu e chiar 25% discount-ul dar tot se simte.
|
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu patesti ca baietii cu Explorer-uri, ca tot Firestone aveau.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Deci nu are nimeni o Montana nerulata sau sa vad pe la vulcanizari?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
cauta pe la bursa poate gasesti pe cineva...eu am acu 205/55/R15 da kormoranele(a se citi montanele) le pastrez pentru la iarna...ca nu stiu daca o sa am bani atunci de cauciuce...ca-ti donam io 1...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Am 22.000 km si ma gindeam sa fac o rocada intre pneurile fata-spate (Montana originale). Planuiesc o iesire in concediu (aprox 1500-2000 km) si, dat fiind faptul ca profilul la anvelopele de pe fata a inceput incet-incet sa dispara, le-as inlocui cu cele de pe spate. A mai facut cineva operatiunea asta?..e ok (in sensul ca ar trebui sau nu sa fac echilibrare samd..)?? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:19 |