Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Păi asta e făcută cu blitz. Dacă e pe AUTO, probabil a setat ISO mic și n-ai zgomot. Fiindcă aparatul are și setări manuale, caută să te joci cu ele. Pune ISO permanent pe ISO 80, pe modurile manuale Tv, Av sau cum apar la tine (prioritate de diafragmă A și prioritate de obturator T sau S la Fuji). Experimentează. De obicei zgomotul apare în zonele întunecate, dar pe Auto, când aparatul ia ISO mare, apare peste tot. Ca să-ți dai seama, zgomotul sunt "puricii" ăia, ca la televizor, aici apărând și colorați, nu doar A/N.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sincer incerc la greu
![]() This post has been edited by C@talin: 1 Jun 2007, 19:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Recomand cu caldura S3IS celor care vor un pic de ergonomie. Eu personal am ales dintre Fuji 6500 si S3 IS tinand cont de urmatoarele argumente (subiective) dar decisive pt mine. Fuji mi s-a parut cam prea mare. Efectiv m-am speriat cand l-am vazut. Pt carat deasupra rucsacului pe o drumetie de munte este prea mare pt mine. Deasemenea calitatea executiei si a materialelor este mult mai reusita la Canon, aparatul da o impresie generala de lucru facut mai ingrijit. Singurul argument care balansa in favoarea lui Fuji era zgomotul mai mic in poza, lucru datorat marimii senzorului si a opticii mai bune. Eu am preferat o strutocamila cat mai versatila si comod de carat. Daca voiam calitate maxima in poza cuparam un Canon 350D dslr, cu obiectivu 18-55 din kit si dadeam cam aceeasi bani (sh evident). Diefrentele de pe dpreview intre cele doua aparate nu sunt ff vehemente in favoarea Fuji-ului, si atat timp cat suporta comparatie mie imi e suficient. Am facut comparatii intre un 350D (al lui Ov) si s3 IS, pozand aceleasi cadre. Diferenta este colosala. Pe un monoitor de 19 inch Eizo CRT made in Japan parca era altceva, dar si pozele mele erau practicabile. Ca fapt divers au cazut groaznic de jos preturile la Fuji S6500 si la Sony H7, in timp ce la S3IS au ramas relativ costante. Din asta inteleg ca majoritatea cumparatorilor se orienteaza catre Canon in timp ce celorlalti producatori le cam tataie fundul. De le S2 IS la S5 IS diferentele sunt minime, si tin de megapixelii senzorului si de marimea displayului, inca o dovada ca a fost o generatie reusita.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. La fuji senzorul are ALTA TEHNOLOGIE. Tehnologia SuperCCD (de la fuji) are specific un zgomot mic de fond, in special datorita formei hexagonale a pixelilor de senzor (nu patrata ca la ceilalti senzori CCD)
2. Fuji are si niste meniuri usor mai complicate (parerea mea), iar la lentile nu stau foarte stralucit. Insa modul de focusare manual de pe fuji este mai ergonomic decat la canon, de departe. La fe si la panasonic, e mai usor de focusat manual (ma refer la bridge-uri) 3. De la s2Is la S5IS diferentele sunt mari in ceea ce priveste prelucrarea din camera (unde digicul 2 de pe s3 este aproape de 2 ori mai rapid decat digicul 1 de pe s2, iar digicul 3 sta mult mai bine la eliminarea rezonabila a zgomotului de fond indus de senzor) Eu la S3 apreciez in mod real butonul de schimbat iso separat, cu accesare directa, fara plimbare prin meniuri. Este extrem de ergonomic pt utilizarea mea |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(Michidush @ 2 Jun 2007, 14:49) Recomand cu caldura S3IS celor care vor un pic de ergonomie. Eu personal am ales dintre Fuji 6500 si S3 IS tinand cont de urmatoarele argumente (subiective) dar decisive pt mine. Fuji mi s-a parut cam prea mare. Efectiv m-am speriat cand l-am vazut. Deasemenea calitatea executiei si a materialelor este mult mai reusita la Canon, aparatul da o impresie generala de lucru facut mai ingrijit. Singurul argument care balansa in favoarea lui Fuji era zgomotul mai mic in poza, lucru datorat marimii senzorului si a opticii mai bune. Diferentele de pe dpreview intre cele doua aparate nu sunt ff vehemente in favoarea Fuji-ului, si atat timp cat suporta comparatie mie imi e suficient. Ca fapt divers au cazut groaznic de jos preturile la Fuji S6500 si la Sony H7, in timp ce la S3IS au ramas relativ costante. Din asta inteleg ca majoritatea cumparatorilor se orienteaza catre Canon in timp ce celorlalti producatori le cam tataie fundul. De le S2 IS la S5 IS diferentele sunt minime, si tin de megapixelii senzorului si de marimea displayului, inca o dovada ca a fost o generatie reusita. Să le luăm pe rând. Un aparat mai greu/mare îți dă alt feeling și stă mai bine în mână. IS-ul de pe S3, pe mine nu m-ar ajuta deloc, fiindcă știu să țin o cameră în mână, dar e vital să am un senzor "curat". Te înșeli privind calitatea materialelor. E comparabilă. Poate formele mult (prea) rotunjite și gheboșate ale S3 îți creează acea impresie. Diferențele analiștilor de pe dpreview sunt imense și țin de calitatea imaginii, ceea ce e cel mai important. Crede-mă că am studiat toate posibilitățile înainte de a lua 6500-le. Senzorul minuscul de la S3 nu ajută deloc optica obiectivului. Înțelegi greșit faza cu prețurile. Eu nu caut explicații, dar una ar putea fi costul de producție mai crescut al S3 și faptul că nu prea s-au vândut și-s pe stoc. Între S3 și S5 diferențele sunt notabile. Are HOT-SHOE cu E-TTL (flash extern) iar pt. 36-432 mm are f/2.7 - 3.5. Totodată are ISO1600 față de 800 pe S3. Oricum, la senzorul ăla minuscul, mai bine dai banii pe A630-640, chiar dacă ai zoom doar 4x. Vezi și AICI. Ca părere personală, la cât costă un blitz extern, nu-i văd pe posesori dând mai mult decât pe aparat pe el. ![]() Să mai spun că Fuji are RAW, live histogram, zoom pe inel etc? ![]() klaus, Fuji are butonul F pe care se schimbă ISO, ușor și elegant. Să nu mă-nțelegeți greșit, mi-am iubit mult Canonul A610, dar avea senzor de 1/1.8", extrem de curat și bun, chiar dacă avea doar 4x zoom. Dar S3-ul nu mă impresionează decât prin zoom. Fuji 6500fd are el alte bubițe, cum ar fi modul continuous shooting mai lent (poate și din cauza lentorii cardurilor xD) dar în rest îl bate la popou pe S3 la toate capitolele. Believe me! Ia vedeți voi care stă mai bine la optică: distorsiuni, fringing și rezoluție. LINK. QUOTE(klaus @ 2 Jun 2007, 21:56) 1. La fuji senzorul are ALTA TEHNOLOGIE. ... in special datorita formei hexagonale a pixelilor de senzor (nu patrata ca la ceilalti senzori CCD) 2. Fuji are si niste meniuri usor mai complicate (parerea mea) 2a. Iar la lentile nu stau foarte stralucit. 3. digicul 3 sta mult mai bine la eliminarea rezonabila a zgomotului de fond indus de senzor) 1. Octogonale, klaus, vezi AICI. 2. Vin de pe Canon și nu-s de loc complicate. Mi-am setat camera în 2 minute. Aaa, obișnuința e altceva. La Canon Macro aveam pe săgeata JOS, acum am pe STÂNGA. Fleacuri. 2a. Greșit. Diferențele sunt minuscule sau nu există. 3. da, dar tot ai purcoi de zgomot. This post has been edited by ursamajor: 3 Jun 2007, 09:11 Attached thumbnail(s) F_button.jpg ( Size: 43.8k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Michidush |
![]()
|
QUOTE(ursamajor @ 2 Jun 2007, 23:45) Fuji 6500fd are el alte bubițe, cum ar fi modul continuous shooting mai lent (poate și din cauza lentorii cardurilor xD) dar în rest îl bate la popou pe S3 la toate capitolele. Believe me! ...I belive you! Il bate in special prin stabilizatorul optic de imagine pe care nu il are. Tot sapuniere sunt si unul si altul si contiunui sa afirm ca diferentele sunt irelevante in poza. Daca tu poti sa vezi firul de par in portretele facute cu 6500 ca la un dslr ai sa poti sa ma convingi ca nu am facut o alegere buna cu S3 IS. Daca nu atunci lasa-ma sa ma bucur de calitatea de executie mai ingrijita, ergonomia aparatului si usurinta in utilizare, la fel cum tu preferi un aparat mai mare cu reglaj pe inel si RAW. |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e, si s3-ul are raw, daca se doreste, nu e chiar asa o piedica...
@ursa: Ma rog, octogonale, asa e. Insa tot de acolo se trage si viteza mai mica (mai multa prelucrare ca trebuie sa interpoleze cu senzorii intermediari) plus ca nici xd-ul nu e un card "friendly", nici ca pret si nici ca performante. Legat de lentile, Fuji e sigur sub canon ca distorsiuni marginale, iar ca purple finging e tot acolo, nu e nici un gheseft in plus. Insa diferentele sunt neglijabile si intr-un sens si in altul. Singurul avantaj real la fuji este senzorul cu zgomotul de fond, iar la canon avantajele sunt stabilizatorul si prelucrarea jpeg superioara calitativ. Parere personala. Deja alegerea intre cele doua camere ar fi doar o chestiune de gust, insa eu personal nu as alege fuji pentru ca prea mare (si asa S3-ul meu e prea mare pentru mine). Daca nu m-ar deranja dimensiunea as lua direct un DSRL, fie el si SH, nu as lua un bridge de dimensiunea unui dsrl, fie el si un bridge cu zoom de 10x |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(Michidush @ 4 Jun 2007, 09:38) ...I belive you! Il bate in special prin stabilizatorul optic de imagine pe care nu il are. Și eu ce spuneam? Vezi mai jos. QUOTE(ursamajor @ 2 Jun 2007, 22:45) IS-ul de pe S3, pe mine nu m-ar ajuta deloc, fiindcă știu să țin o cameră în mână, dar e vital să am un senzor "curat". N-am nici cea mai mică intenție de a-ți strica bucuria de a lucra cu S3-ul, dar de dragul adevărului să comentăm cât mai obiectiv despre camerele ce le deținem. JPEG-ul la Fuji arată mai nasol de la ISO 1600 în sus așa că... La 1600 și 3200 ISO, dacă ar fi să trag, aș trage RAW și aș face eu compresia. Dar la 800, 400, 200, 100 ISO compresia e OK. Puneți și voi un crop 100% la ISO 800, fără denoising sau altceva, la o poză făcută cu S3 la lumină naturală indoor, care să aibă și zone întunecate și luminoase. Pentru obiectivitate. ![]() klaus, mersi că mi-ai amintit că mere RAW și pe S3. ![]() Cardul xD de tip H pe care abia mi l-am luat are aceleași performanțe (un pic mai bune chiar) cu cel A-Data Speedy pe care l-am avut pe A610. Nu-i chiar așa cum se vorbește. Și situația se poate schimba într-un viitor apropiat, ca și la celelalte carduri, care au avut evoluții spectaculoase. ![]() Later edit: hai că v-ajut tot eu, prin amabilitatea unui amic, cu un crop dintr-un jpeg făcut cu S3 la 800 ISO, dar outdoor. Mi-nchipui cum e indoor, la schimbări de umbre și highlights. ![]() This post has been edited by ursamajor: 4 Jun 2007, 18:50 Attached thumbnail(s) crop_100__ISO_800.jpg ( Size: 54.84k ) Number of downloads: 223 s3_100__iso_800.jpg ( Size: 61.86k ) Number of downloads: 216 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Michidush |
![]()
|
Cine ma obliga sa folosesc ISO 800? Eu te-am rugat sa imi dai cropuri din poze facute cu aparatul tau ca al meu stiu ce face.
|
|
ursamajor |
![]()
|
Amice, tu te-ai înscris pe forum doar să-mi dai mie replici de-astea istețe? Crezi că interesează pe cineva că știi tu ce face camera ta? Interesează păreri obiective despre camere, eventual ARGUMENTATE, dacă poți. Abține-te, te rog. Reviewuri și comparații sunt destule între cele două aparate și nu pe forum de Auto, unde nu prea sunt așa mulți cunoscători. Caută și tu cu Google S3IS vs. 6500FD și vei avea ce citi. Măcar în română. Dacă vrei și-n engleză, ai și mai multe.
De exemplu: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=60115 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=241470 Sample-uri ai destule aici, la diverse setări și moduri de lucru: http://meinekamera.00hensche.de/ Enjoy yourself! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
klaus |
![]()
|
Eu imi mentin opinia ca cine nu e deranjat de dimensiunea unui fuji S6000fd sau a unui FZ 50 de la Panasonic, se poate uita mai cu atentie la dSRL-uri, inclusiv la cele SH.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
ursamajor |
![]()
|
De acord cu tine... și cine nu e deranjat de costul obiectivelor necesare.
![]() Echivalentul versatilității unui superzoom se atinge cu cheltuială mare la un dSLR. Și noi aici nu vorbim pe topic despre dSLR-uri, nu? ![]() This post has been edited by ursamajor: 5 Jun 2007, 06:31 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Michidush |
![]()
|
QUOTE(ursamajor @ 4 Jun 2007, 23:28) Amice, tu te-ai înscris pe forum doar să-mi dai mie replici de-astea istețe? Crezi că interesează pe cineva că știi tu ce face camera ta? Interesează păreri obiective despre camere, eventual ARGUMENTATE, dacă poți. Abține-te, te rog. Reviewuri și comparații sunt destule între cele două aparate și nu pe forum de Auto, unde nu prea sunt așa mulți cunoscători. Caută și tu cu Google S3IS vs. 6500FD și vei avea ce citi. Măcar în română. Dacă vrei și-n engleză, ai și mai multe. De exemplu: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=60115 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=241470 Sample-uri ai destule aici, la diverse setări și moduri de lucru: http://meinekamera.00hensche.de/ Enjoy yourself! ![]() Amice....tu ai un complex Canon ? Am inceput discutia cu ceva de genul "Recomand S3IS celor care doresc un pic de ergonomie" dupa care am afirmat ca 6500 are zgomot mai mic dar aparatele sunt comparabile. Vad ca nu ai ce face decat sa ma intrebi pe mine de ce stau pe acest forum si sa imi cataloghezi afirmatiile ca "istete". Afla ca m-am inscris pe forum cu vre-un an inaintea ta. Tu imi zici mie sa vin cu pareri argumentate in timp ce nu postezi o poza facuta cu aparatul tau. Eu ti-am cerut de curiozitate poze facute cu aparatul tau ca sa vad motive pt care sa-mi smulg parul din cap iar tu ma trimiti pe link-uri. Ei bine ....nu ma convins nimic de acolo. Eu nu am nevoie sa fac cropuri la nivelul celor postate de tine pt ca daca vreau sa evidentiez un subiect il aleg de la bun inceput. Nu ma ajuta cu nimic sa vad pescarusul de pe epava din Vama Veche si nici cuibul de cuc de pe un colt de casa prinsa intr-un peisaj. Si nu sunt ferm convins ca situatia e muuuult mai buna la al tau. Daca 6500 suporta comparatii cu un 350d atunci da, am facut o alegere proasta. |
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(Michidush @ 5 Jun 2007, 09:48) Amice....tu ai un complex Canon ? Am inceput discutia cu ceva de genul "Recomand S3IS celor care doresc un pic de ergonomie" dupa care am afirmat ca 6500 are zgomot mai mic dar aparatele sunt comparabile. Tu imi zici mie sa vin cu pareri argumentate in timp ce nu postezi o poza facuta cu aparatul tau. Eu ti-am cerut de curiozitate poze facute cu aparatul tau ca sa vad motive pt care sa-mi smulg parul din cap iar tu ma trimiti pe link-uri. Daca 6500 suporta comparatii cu un 350d atunci da, am facut o alegere proasta. Nu am complex Canon, fiindcă le cunosc mai bine decât crezi. Am avut Canon A610. Și am fost tare, tare mulțumit de el. Dacă aș fi putut, l-aș fi păstrat. Ergonomie la S3? Lol, la ce, la focus manual, la zoom, la ce? Aparatele nu-s comparabile decât la clasa din care fac parte. Prețul cu 30% mai mare pe care îl are S3, nu-l merită. Zgomotul e imens, la senzorul minuscul de 1/2,5" pe care-l posedă(pe A610 aveam senzor 1/1,8"). Se pare că n-ai citit în urmă, unde ai atașate poze făcute cu aparatul meu. Sau o faci pe niznaiul? Fii bun și citește. Poate pui și tu acum câteva cropuri. Ceva similar, făcut în condiții apropiate. Dacă vrei să compari 6500-le cu 350/400D înseamnă că n-avem ce discuta, amice. Senzorul CMOS (nu CCD) al 350D-ului e cât capacul de la WC. Și prețul, pe măsură, mă refer la achiziția din magazin, că SH nu intră în discuție. Iei un SH cu 75.000 de declanșări și-ți pică când ți-e lumea mai dragă. Și, reține, eu nu vreau să te conving pe tine de alegerea proastă pe care ai făcut-o, ci pe alții care să nu facă aceeași greșeală ca tine, când au altă opțiune, mai bună. Poate tu n-ai avut-o. Baftă! ![]() This post has been edited by ursamajor: 5 Jun 2007, 10:52 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
ursamajor |
![]()
|
Resize-urile pe care le-ai făcut pozelor ascund unele imperfecțiuni ale imaginilor, cum ar fi zgomotul și chiar focusul incorect făcut. De aceea, pentru obiectivitatea părerilor trebuiesc puse cropuri din imaginea 100%, salvându-le la compresie jpeg cât mai mică (adică % cât mai mare). Multe poze (făcute și cu aparate de mâna a doua) arată foarte bine redimensionate și cu un pic de USM.
Interesant la camera ta e wide-ul de 28 mm. Chiar e prima ultra compactă la care văd eu așa ceva. Încolo, același senzor minuscul, pe care se îngrămădesc cei 7.1 MP și stabilizatorul care să suplinească slaba calitate a senzorului de 1/2.5" și capacitatea de a face poze cu ISO mai mare, caz în care ar interveni zgomotul exagerat.. Oricum, s-o stăpânești sănătos. This post has been edited by ursamajor: 5 Jun 2007, 19:51 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Mie imi place Canon SD800IS pt ca imi incape in buzunar si nu ma deranjeaza. Face poze bune comparativ cu aparate din aceeasi clasa, insa nu poate fi comparat cu S3IS.
Cred ca vei fi multumit de el; e un aparat mic si robust. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
Canon-urile point and shoot tip "tabachera" stau foarte bine la calitate pentru segmentul caruia se adreseaza. Iar ixus-urile cu stabilizator optic sunt chiar f. bune, nu o sa dezamageasca utilizatorul. Atata doar ca sunt camere pentru concediu si lumina de zi si cam scumpe, dar vorba aia, obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am un Ixus II si dupa ce l-am tinut o luna in dulap fara sa il folosesc, hop! s-a stricat senzorul de imagine. Adica arata niste umbre mov, exact boala veche a senzorilor Sony folositi la A70, A80 si multe alte aparate de la multe marci. In mod normal Canon trebuia sa mi-l repare gratis sau sa imi dea altul nou (sau macar similar). L-am dus la constatare la Cris Professional dar evident ca nu se intampla asemenea minuni in Romania. Intai au zis 250 lei reparatia, apoi 450, suma la care mai bine il calc cu masina si imi iau unul nou. Aveti careva idee cine ar putea sa umble in el sa mai "aranjeze" contactele alea? Mi-era tare drag sapunul ala de camera...
Ca sa stiti despre ce e vorba: http://www.canon-asia.com/index.jsp?fuseac...henomena_notice |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursamajor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
pe mine ma dispera canonul ca nu are optiunde de afisat data pe poza.cel putin ce am avut A310 si A710 nu au.Am instalat si acel soft de la ursmajor (apropo, multumesc, e super tare) dar tot degeaba.Aveti idee exista vreo posib sa pot face sa apara data pe poza.
PS Totusi la a710 poti pune data pe poza dar doar daca faci poze in format wide la 1600 cu 1200, adica la 2mp.Niste tampiti , parerea mea. This post has been edited by adimicu: 8 Jun 2007, 09:41 |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
klaus |
![]()
|
La canonuri numai daca faci poza in format postcard (1600x1200) poti pune data pe ea.
Insa data exista in exif bine-mersi, si cred ca exista programele care pot face automat scrierea datei si orei pe poza, citind-o din exif. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
klaus daca cunosti vreun programel de genul asta pls, un link?multumesc
|
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din pacate nu gasesc nimic freeware, dar poate te descurci:
http://www.bestvistadownloads.com/rd.html?...timetophoto.exe |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(adimicu @ 8 Jun 2007, 10:26) PS Totusi la a710 poti pune data pe poza dar doar daca faci poze in format wide la 1600 cu 1200, adica la 2mp.Niste tampiti , parerea mea. Nu-s tâmpiți deloc. Există posibilitatea de a face poze la rezoluția de carte poștală, cu data imprimată. Și e suficientă. S-au gândit și la cei ce nu vor să facă poze doar mândrei și lu' ăla micu'. Poate unii sunt ceva mai creativi și doresc să pozeze și altceva: peisaje, macro etc. Îți dai seama ce frumos ar arăta un peisaj, superb surprins, cu data într-un colț? |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
adimicu |
![]()
|
pai se putea pune o chestie optionala, asa cum este si la postcard.Vrei bine, nu vrei dezactiveti optiunea si gata problema
|
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
|
|
ursamajor |
![]()
|
Le luau pâinea de la gură ălora ce produc softuri de acest gen.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
764,80 RON (cu TVA)
Asta ar fi pretul pentru Canon PowerShot A700. Am vazut ca este si 710 dar mult mai scump. E diferenta asa mare intre ele ca sa justifice 200 lei diferenta? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ursamajor |
![]()
|
Are stabilizatorul acela minune în el.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:59 |