Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
In general toate camerele de la Canon, care au procesorul Digic II, filmeaza pana la limita cardului.
|
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am vazut ceva oferte speciale pe la carefour
Canon A410- 400 RON (3,2 Mpixeli - 3x zoom) Canon A420 - cam 480 RON inclus cadou card 512 MB (4 Mpixeli - 3 x zoom) Sunt sau nu sunt chilipiruri ? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da A610 nu aveau ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
A610 e cam dublu la pret. Daca urc pana acolo cu investitia mai degraba m-as arunca la un A700 ca are si zoom mai mare si parca si sensibiltate mai mare (iso). Asa ca inainte sa escaladez pana la fun FZ30 sa ma divorteze nefasta, revin la un A410 cu gandul. O face clatitele bune ?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La un Canon a420 m-as baga si eu....deh finantele astea....
pentru fotografii de familie, vacanta merge? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Slider, A420 merge pentru fotografii de familie.
JORJ, la o camera compacta nu prea ai ce face cu ISO mai mare, pentru ca zgomotul creste suparator de mult. In general pana la ISO400 e ok. |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
- MM05HVM
1996/2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am facut si eu pasul... am comandat un Canon A530.
Am prins o promotie pe emag, 670 ron incluzand un card de 256mb si husa. Sper ca am ales bine... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
sony dcr s600
dubai aeroport: 230 usd viena centru la reducere 179 euro selgros in romania: 599 RON deci .... tot mai bine e acasa... |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
Am o nelamurire referitoare la capacitatea maxima a memoriei care poate fi folosita la CANON A430: 512MB sau 1GB.
Stie cineva? |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
1 GB merge sigur...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Vreau sa intru si eu in randul oamenilor normali adica sa imi cumpar un dijital... Am pus ochii pe un PANASONIC LZ3. 5 megapixeli , 6 x zoom optic pe la 8 milioane sau un Panasonic LZ5 , care are 6 megapixeli si are si audio dubbing pe la 9 milioane... Are cineva asa ceva? Ma intereseaza cum scoate pozele, filmele (adica daca merita un milion in plus pentru audio dubbingu ala- care e de maxim 10 secunde - stie cineva ce inseamna asta???? ), calitatea, fiabilitatea....
Suma respectelor,Alydor. This post has been edited by Alydor: 17 Jul 2006, 13:02 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salut! Vreau sa imi iau incarcator si acumulatori pt canon a530. Am gasit un set varta de 4 acumulatori de 2500mAh si incarcare in 11 ore la 950.000 Pretul este bun? mi se pare putin cam mare...
Alte sfaturi? (marci, preturi estimative). Multumesc! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Unde si ce firma ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
GoGu |
![]()
|
Incarcatorul e putin cam lent dar pretul e bun...
Eu am luat un incarcator no-name (recomandat calduros de un cunoscut cunoscator ![]() Mai au la Vitacom incarcatoare si acumulatori GP sau seturi... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu am gasit la angelosoft computers in craiova. de la ei am luat si camera. Daca imi fac timp trec si prin metro sa vad ce oferte de incarcatoare+acumulatori au.
Am mai cautat pe net si se pare ca mai bune ar fi: Sanyo, Varta, Duracell, Hahnell, GP (nu neaparat in ordinea asta) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare tuturor! Peste 2 saptamani primesc un Canon A540, 6 MP, nou, cumparat de niste cunostinte din germania. Pretul stiu ca este bun 219 EURO, la care s-a mai adaugat husa 10-15 EURO, card 512 MB aprox 20 EURO. Doresc sa stiu pareri, sfaturi de la cunoscatori si daca pot sa folosesc un card mai mare de 1 GB ??
Multumesc anticipat ![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
- TM...
2008
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Andy, e cam scump ce vrei tu sa-ti iei. Eu mi-am luat 4 acumulatori+incarcator de 2500mA Ni-MH marca Trust la 40 Roni.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(gdm @ 27 Jul 2006, 12:49) Andy, e cam scump ce vrei tu sa-ti iei. Eu mi-am luat 4 acumulatori+incarcator de 2500mA Ni-MH marca Trust la 40 Roni. Daca tu compari Canon cu Trust.......................................... ![]() ![]() Tu ai vazut poze facute cu Trust?? Nu sunt neaparat execrabile, dar departe de Canon. Oricum...ce dai, aia vei primi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Omu vorbea de acumulatori.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ups....da. Retrag atunci
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mclaren06 @ 27 Jul 2006, 11:12) Salutare tuturor! Peste 2 saptamani primesc un Canon A540, 6 MP, nou, cumparat de niste cunostinte din germania. Pretul stiu ca este bun 219 EURO, la care s-a mai adaugat husa 10-15 EURO, card 512 MB aprox 20 EURO. Doresc sa stiu pareri, sfaturi de la cunoscatori si daca pot sa folosesc un card mai mare de 1 GB ?? Multumesc anticipat ![]() Din punct de vedere calitate / pret e buna afacerea,numai ca nu ai si garantie(da e totusi un canon).Pe emag.ro poti sa gasesti mai multe detalii. Card de memorie poti sa folosesti cat de mare poti sa-ti permiti sa cumperi. Numai bine si sa-l stapanesti sanatos. |
--------------------
mercedes
e Klas
- b-80- e220
220
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
- TM...
2008
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 17 Jul 2006, 13:06) Vreau sa intru si eu in randul oamenilor normali adica sa imi cumpar un dijital... Am pus ochii pe un PANASONIC LZ3. 5 megapixeli , 6 x zoom optic pe la 8 milioane sau un Panasonic LZ5 , care are 6 megapixeli si are si audio dubbing pe la 9 milioane... Are cineva asa ceva? Ma intereseaza cum scoate pozele, filmele (adica daca merita un milion in plus pentru audio dubbingu ala- care e de maxim 10 secunde - stie cineva ce inseamna asta???? ), calitatea, fiabilitatea.... Suma respectelor,Alydor. Si eu vreau tot LZ5. ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
- kire
2004
|
|
Alydor |
![]()
|
in cele din urma am facut-o si pe asta. L-am luat pe LZ5, si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el.La setarile de foto are posibilitatea sa faca poze la 6, la 3 , 2, 1.3 si 0.3 Mega pixeli, plus ca are modul normal, standard, si vivid la culori. Timpul de reactie este foarte bun, (cum apesi cum face poza)acumulatorii tin destul de mult, (am umplut un card de 512 Mb la rezolutie de 6, si nu au scazut la jumatate- 2500 mA), stabilizatorul optic de imagine isi face treaba, iar zoom-ul optic de 6 este arhisuficient.
Aparat = 900 ron, Acumulatori 2500 mA + incarcator masina + incarcator priza 170 ron, card de 128 = 34 ron, husa 44 ron. Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Ce parere aveti de un canon sd600 - 245 $ (oferta in USA de la 292 $) ? Cred ca in EU este canon ixus 60. Merita oare banii ???
PS. Se gasesc la noi incarcatoare pentru reteaua de 220 v 50 hz ? |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Multumesc pentru raspuns, am crezut ca se subintelege.
Intrebarea trebuia sa fie : Se gasesc la noi incarcatoare pentru reteaua de 220 v 50 hz, pentru canon sd 600 avand in vedere ca in USA incarcatorul va fi la alta tensiune si frecventa ? |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:39 |