Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
Prince of Persia |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Attached thumbnail(s) P1000173.JPG ( Size: 110.92k ) Number of downloads: 65 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- xxxxxxx
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
|
|||
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Prince of Persia @ 10 Oct 2006, 00:12) Am gasit pe site-ul Panasonic o precizare importanta legata de acest Extended(Extra Optical) Zoom: Spune-mi, te rog, pretul unei astfel de camere?!?! Se multumeste!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
A aparut Canon PowerShot A710iS cu stabilizator de imagine, zoom optic 6x si 7.1 Mpixeli.
Pretul la noi in tara cu TVA inclus este in jur de 1160 RON. Cel mai mare dezavantaj al aparatului foto Canon PowerShot A620 de 7.1 Mpixeli mi se pare lipsa stabilizatorului de imagine. Canon PowerShot 710iS mi se pare IDEAL pentru ca are majoritatea specificatiilor lui 620, si in plus are stabilizator de imagine si zoom mai mare. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Camera mea Canon Powershot A60 a ajuns pe lumea cealalta dupa 2 ani si 10 luni de utilizare
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(aqua @ 27 Sep 2006, 15:47) pai nu, ca facusem pozele inainte cum trebuie pe acelasi mod, pe aperture priority,acum nu stiu ce-am schimabt ca nu ma mai lasa, isi pune automat 1/500 Îți recomand să citești manualul cu "advanced camera user guide", pe care-l poți descărca pe situl Canon. Ai un aparat extrem de capabil, care merită mai multă atenție pentru a-l putea exploata la maximum. QUOTE(yO_ @ 22 Oct 2006, 23:17) Camera mea Canon Powershot A60 a ajuns pe lumea cealalta... ... un amanunt interesant: Display-ul LCD este made by SONY. De-aia a decedat. Sabotaaaaj!! ![]() This post has been edited by ursamajor: 23 Oct 2006, 20:49 Attached thumbnail(s) Canon_A610.jpg ( Size: 17.65k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi-am luat un Canon A410 , pret 100 Euro, Tva inclus, garantie 1 an.
Ce ziceti , merita? Pozele ies excelent, atat doar ca are 3,2 megapixeli, dar nu-i nimic, ca nu folosesc rezolutii prea mari..ma intereseaza calitatea in special, mai putin rezolutii astronomice. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Argon, A410 este o alegere foarte buna, raportul calitate/pret fiind mai mult decat satisfacator.
Foarte mult conteaza ca TU sa stii sa faci fotografii care sa atraga privirile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Oct 2006, 11:11) atat doar ca are 3,2 megapixeli Pentru un amator (?) e suficient. Mai nasol va fi dacă prinzi drag de fotografii mai, să le spunem, ieșite din comun, nu artistice. Aparatul are macro bun (1,5 cm parcă), câteva moduri foto, printre care și manual (f. important), în schimb are LCD cam mic, senzorul este deasemenea mic și timpul minim de declanșare de 1 s. Cam puțintel. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La 100 euroi de nou zic ca e suficient, si da, sunt amator
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
A410 mi-a facut o figura foarte urata: dorind sa o folosesc ca webcam (video-out -> placa captura) am alimentat-o extern pentru ca sa nu-i descarc acumulatorii format AA, problema e ca dupa ce am scos jack-ul de la alimentatorul extern nu mi-a mai mers deloc pe acumulatorii interni, o folosesc cu acumulatorii intr-un suport de baterii cu fire catre jack-ul pentru alimentare externa ... problema e ca nu prea sta jack-ul bine in mufa si se opreste cand ti-e lumea mai draga.
![]() In rest e buna, face fotografii bune ... doar la video scartaie: daca bate vantul e varza sunetul si pe rezolutia maxima filmeaza doar 20 de secunde. |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
argon |
![]()
|
Ce alimentator ai folosit? in pachet nu vine cu alimentator, si in instructiuni zice sa nu se foloseasca alt alimentator decat cel original...cum original nu are....
La video nici sonor nu are, nu l-am luat pentru video oricum ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
rooster, vezi ca ai o problema pe intrerupatorul din jack. Este o chestie simpla de contact, insa pentru asta cred ca tb sa desfaci jackul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce parere aveti de un Canon A430. costa in jur de 4,7-4,8 mil. merita banii astia?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
CGB |
![]()
|
dar de canon a530 ce ziceti? comparativ cu panasonicurile alea L2 si L3.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ursamajor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
CGB |
![]()
|
am luat un canon a430 pana la urma. chiar daca as fi vrut ceva mai performant, bugetu' in perioada asta nu-mi permite. dar is super multumit de a430. face niste poze peste asteptarile mele. mult peste asteptari.
ex: This post has been edited by cristib: 7 Nov 2006, 11:02 Attached thumbnail(s) IMG_0225.jpg ( Size: 68.71k ) Number of downloads: 163 IMG_0059.jpg ( Size: 121.46k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
a 2-a poza n-as fi pus-o
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
SI prima-i de pe net
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
CGB |
![]()
|
nu este de pe net. ambele poze sint facute de mine cu un canon a430.
Ov: ce are poza 2? This post has been edited by cristib: 11 Nov 2006, 20:32 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai....tu cand scoti capul afara in natura, tu asa vezi cerul? ALLLLLLB? Te intreb doar, ca eu il vad in alta culoare....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CGB |
![]()
|
alb, verde, galben....asa e poza. apropo, ala e lacul din parcul carol.si poza ii facuta in modul manual-auto iso-vivid+blit.poza facuta pe inserate (mai precis ora 17.00 data 04.11.2006) si posibil din cauza blitului sa fi iesit cerul alb.
alte 2 poze facute in aceeasi zi, diferenta de cateva minute, tot in parcul carol, in aceleasi conditii (dar fara blit).a doua poza ii facuta cu zoomul la maxim: This post has been edited by cristib: 11 Nov 2006, 21:56 Attached thumbnail(s) IMG_0053.jpg ( Size: 98.27k ) Number of downloads: 93 IMG_0064.jpg ( Size: 113.82k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
klaus |
![]()
|
Cerul asa iese cand este mai pe inserat si se face expunerea pe zone mai intunecoase.
Va dau un exemplu (ignorati focalizarea) cu 2 imagini facute imediat una dupa alta, dar cu expuneri pe zone diferite Attached thumbnail(s) IMG_2449_resize.JPG ( Size: 44.15k ) Number of downloads: 149 IMG_2450_resize.JPG ( Size: 57.15k ) Number of downloads: 156 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(cristib @ 11 Nov 2006, 20:52) alte 2 poze facute in aceeasi zi, diferenta de cateva minute, tot in parcul carol, in aceleasi conditii (dar fara blit).a doua poza ii facuta cu zoomul la maxim: A doua poza are un zgomot de fond groaznic. Nici celelalte poze puse de tine nu sint grozave. Sau tu nu stii sa faci poze, sau camera aia este extrem de proasta. Nu stiu cum poti sa te declari multumit de ea... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
klaus |
![]()
|
Money, omul si-a luat primul canon din gama. La pretul lui mai gasesti doar mercury sau benq (in Romania). Nu cred ca vrei sa vezi cum arat o poza cu camerele alea.
Canonul ala are lentile mici cu luminozitate mica, normal ca in cazuri de lipsa de lumina pe auto baga ISO 400 care nu da in branci la Canon cu zgomotul de fond (de fapt cu reducerea lui), ca doar nu are senzorul de la fuji, insa e utilizabil pentru cazuri extreme, mai baga un netimage dupa si scoate ceva acceptabil. Daca era atat de pasionat ca tine isi lua o camera de la 20 de milioane in sus. Dar pentru el camera aia isi face datoria si ii da suficiente satisfactii |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 12 Nov 2006, 00:41) Well, nu vreau sa jinesc pe nimeni, dar am constatat ca muuuuuuuuuuuuuuuulta lume nici nu percepe zgomotele care de obicei apar la ISO-uri mari (pe sapuniere), iar de artefactele produse de compresia JPEG nu mai vorbesc..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CGB |
![]()
|
io unu-s multumit de ce poate canonul asta. n-am pretentia ca-s mare fotograf, nici n-am zis ca alea ar fi super poze. doar am pus niste "sample"-uri. imi plac mult cele facute cu supermacro (la viespea aia de ex).mie aia chiar mi se pare super poza.
inca n-am invatat ca lumea toate functiile aparatului, plus ca toate pozele is facute fara trepied si e posibil sa fie si miscate. MT, asta e frate. cand mi-oi duce si io traiu' prin austria,poate mi-oi permite ceva mai de soi. deocamdata ptr atat am avut bani. imi cer scuze ca nu ma ridic la nivelu' pretentiilor tale. This post has been edited by cristib: 12 Nov 2006, 16:23 Attached thumbnail(s) IMG_0023.jpg ( Size: 124.91k ) Number of downloads: 105 IMG_0034.jpg ( Size: 100.74k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
la canonu a430 super macro e de la 1 la 5 cm si macro de la 5 la 45 cm.
uite un vf de pix facut acu' 2 min ![]() si apoi, am dat 4,7 mil man pe el. io zic ca-n banii astia face poze decente. Attached thumbnail(s) pix.JPG ( Size: 240.14k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ursamajor |
![]()
|
Face, dom'le, ca e Canon!
![]() This post has been edited by ursamajor: 12 Nov 2006, 19:07 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:35 |