DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages « < 27 28 29 30 31 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR

CGB
post 12 Nov 2006, 19:29
Post #841

CGB

Group: Members
From: behind

mdeah, asta e. care-i treaba cu expunerea? ca are o optiune sa setezi expunerea de la -2 pana la +2. ce inseamna -2 si cand e recomandat sa fie valoarea asta. si ce e +2? si se poate combina expunerea cu ISO? adica daca setez expunerea la +2 si ISO la 400 e mai bine ptr poze facute pe intuneric si fara blit?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
MoneyTalks
post 13 Nov 2006, 21:51
Post #842

-

From: Ireland

QUOTE(cristib @ 12 Nov 2006, 15:20)
MT, asta e frate. cand mi-oi duce si io traiu' prin austria,poate mi-oi permite ceva mai de soi. deocamdata ptr atat am avut bani. imi cer scuze ca nu ma ridic la nivelu' pretentiilor tale.
*

Am si o camera ieftina cam in aceeasi gama de pret (un Nikon), dar in nici un caz nu face asa poze groaznice. Nu trebuie sa dai o caruta de bani pentru a obtine ceva decent... tongue.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 14 Nov 2006, 00:49
Post #843

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Am si eu Canon, modelul A530 insa...
Ce sa zic, in lumina buna ies poze bune (zic eu) in schimb in lumina slaba e cam naspa (ma rog, nu cred ca e esingura camera ieftina care nu se descurca in asa conditii). Despre setari manuale... inca mai studiez, dar am lacune mari...
Un comportament interesant il are la fotografiere contra luminii, ies pozele de parca ar fi innorat smile.gif Oricum, am obtinut niste poze si "efecte" interesante.
Mai am de studiat, multe poze imi ies de sub control, iese cu totul altceva fata de ce imi imaginam.

Va invit in galeria personala, acolo am pus cateva poze care mi-au parut mai reusite. As fi bucuros de ceva comentarii.
A, unele au fost redimensionate cu Paint-ul smile.gif (alea cu -1, -2 etc. dupa nume) asa ca alea au o scuza...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
ursamajor
post 14 Nov 2006, 06:22
Post #844

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(MoneyTalks @ 13 Nov 2006, 21:51)
Am si o camera ieftina cam in aceeasi gama de pret (un Nikon), dar in nici un caz nu face asa poze groaznice.

Nu întotdeauna e vina camerei. Ce Nikon ai?

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G - BR02UMa 2021 Comfort (+ 4 optiuni)
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
MoneyTalks
post 14 Nov 2006, 20:04
Post #845

-

From: Ireland

Nikon 7600.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
ursamajor
post 14 Nov 2006, 21:05
Post #846

Membru pasager

Da, nu-i diferență foarte mare între ele (A430); megapixelii ăia 4 îi ajung Canonului, are macro mai bun (1 cm față de 4 cm), în schimb n-are manual focus. Al tău are senzorul ceva mai mare. Ambelor le lipsesc modurile alea semi-pro Tv, Av, M, C etc. Eu tot cred că la astfel de camere, așa-zise săpuniere, posesorul e cel care "decide" calitatea pozelor.
Pentru conformitate: LINK.

This post has been edited by ursamajor: 14 Nov 2006, 21:06

--------------------
+
GoGu
post 14 Nov 2006, 21:34
Post #847

Prea de la tara

From: Iasi

Si la A530 au scos Av-ul si Tv-ul (ce fusesera disponibile pe 520) a ramas P - un mod unde baga automat diafragma si timp expunere si te lasa sa umbli la iso, balans de alb si alte alea si un mod M - full manual, ma rog...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Vlad Georgescu
post 21 Nov 2006, 11:58
Post #848

/----\ <--- Logan

From: Bucuresti

Am testat astazi un Canon A710IS. Are stabilizator de imagine, 7 mpixeli si zoom optic 6x. Merge cu 2 baterii de walk-man (in loc de 4, necesare pentru Canon A620). Costa 1089 RON.

Nu ma pricep la fotografie, dar am facut multe poze cu Canon A620 (7 mpixeli fara stabilizator de imagine, zoom 4x, alimentat cu 4 baterii de walkman).

Camera asta A710IS pe care am testat-o astazi mi se pare FENOMENALA. Este prima camera pe care o vad fata de care chiar nu am nici un repros.

Avantaje:

- Chiar si pe lumina slaba, nu mai ratez deloc fotografii pentru ca mi-a tremurat mina. Cu camera veche fiecare poza o faceam de 2-3 ori, ca sa fiu sigur ca macar una din poze iese ok, fara sa iasa "miscata" din cauza tremuratului miinii. La camera A710IS, pur si simplu nu mai exista problema asta, poate 1% din poze mai ies "miscate".

- Filmeaza mai bine ca cea veche. Nu se vad tremuraturile miinii, sau in rarele cazuri in care se vad, sint atenuate si nu este deranjant.

- Cred ca au imbunatatit senzorul, merge ceva mai bine la lumina mai proasta.

- Este mai usoara si mai usor de manevrat.

- Este singura camera digitala pe care am vazut-o la care, cind apas pe buton dupa focusare prealabila (apasat butonul pe jumatate), am garantia ca imi iese poza foarte bine. Evident, nu toate ies chiar perfect, dar oricum ies foarte bine.

E drept ca nu am vazut multe camere foto, am vazut doar citeva.

Bineinteles, un fotograf profesionist sint sigur ca ii va gasi defecte. Poate ca n-are <TERMEN_COMPLICAT_SI_OBSCUR> cu valoarea de <VALOARE_NUMERICA_CIUDATA_SAU_FRACTIE>. Poate ca n-are SLR (SLR este prescurtarea in limba latina de la "scump, greoi, inutil"). Sau poate ca, daca tiparesti poza de 1x1 metri, iei o lupa, si il pui sa se uite la poza pe Superman care are o acuitate vizuala deosebita, vede undeva intr-un colt al pozei 3 pixeli pe care ii considera zgomot.

Pentru un amator insa care vrea pur si simplu sa apese pe buton si sa fotografieze sau sa filmeze fara sa isi faca probleme, fara setari, complicatenii si dureri de cap, si sa iasa bine, camera asta este fantastica.

Ma gindesc foarte serios sa vind A620 si sa-mi iau un A710IS, care e mult mai bun.

Sint f.f.f.f.f. entuziasmat.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 21 Nov 2006, 12:04

--------------------
Volțvagăn Glonț - - 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
Athos, Porcos si Bairamis
+
klaus
post 21 Nov 2006, 13:33
Post #849

步步

710 ala are un senzor mai mic, motiv pentru care si zgomotul e usor mai mare (insa aproape nesesizabil in viata amatorului nepretentios).
Insa ca parere personala are niste lentile mai bune decat A610/620, cu mult mai putin purple fringing. Si tot ca minus lipseste ecranul rotativ...Si are doar 2 baterii, ceea ce probabil se simte la activitatea cu blitzul

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Vlad Georgescu
post 21 Nov 2006, 15:15
Post #850

/----\ <--- Logan

Mi s-a parut ca simt cam o data la 8-10 poze mici intirzieri cauzate de incarcarea blitz-ului, fata de A620. In rest, am putut face poze la fel de repede ca si cu A620.

Oricum, este vorba despre intirzieri mici, iar la A710IS capacitatea de a prinde fractiunea de secunda cind plodu sau ciinele are o mimica deosebita si de a face o poza chiar atunci este mult mai mare decit la A620. Asta din cauza stabilizatorului de imagine - cu A620 faci poza si in multe cazuri tremura mina iar poza iese miscata, foarte neclara.. lucru care nu se intimpla cu A710IS.

In privinta ecranului - intr-adevar, A620 are acel ecran detasabil (nu stiu cum sa-i spun) al carui unghi se poate regla, si poti fotografia din pozitii ciudate. A710IS nu are asa ceva, insa are alt avantaj: ecranul e mult mai mare, si din cauza asta vezi mai bine ce fotografiezi.

La A620 practic vedeam doar cit sa fac incadrarea. La A710IS vad mai bine ce se va poza, si nu mai trebuie sa mai ridic ochii de la ecran ca sa vad si scena in realitate.

A710IS este un mare pas inainte fata de A620.

--------------------
+
ursamajor
post 22 Nov 2006, 06:50
Post #851

Membru pasager

Oricum cel mai bun stabilizator de imagine e trepiedul. Cu toată stabilizarea, la timpi lungi de expunere tot va apărea blur. Sau poate vei compensa din ISO și-atunci vei avea zgomot pe imagine și datorită senzorului mic. Și fără stabilizare, cine știe să folosească aparatul la lumină slabă, obține poze neblurate.
Diferențele față de A610/620 există, dar și puncte mai slabe față de ele.
(+) zoom mai mare, de megapixeli nu spun nimic, stabilizarea (moft, după mine, mai bine plătești alte features decât asta), ecran mai mare, dar cu același nr. de pixeli, ISO 800: lol!
(-) de fapt plusul celorlalte, ecranul rabatabil, continuous shooting mai bun, 4 baterii (mare lucru!), senzor mai mare, preț.
Despre calitatea lentilelor încă n-am citit nimic.
Bine, să nu se înțeleagă că spun e un aparat prost, ci că nu le poate avea pe toate. wink.gif Și că se adresează anumitor utilizatori.

Pentru conformitate.

QUOTE(Vlad Georgescu @ 21 Nov 2006, 15:15)
A710IS este un mare pas inainte fata de A620.
*

În schimb, asta e o afirmație cam hazardată. Să spunem doar că are acele avantaje și dezavantaje de mai sus față de A620.

This post has been edited by ursamajor: 22 Nov 2006, 07:04

--------------------
+
tabek
post 22 Nov 2006, 09:16
Post #852

Membru autentic

From: Cluj Napoca

As vrea sa fac un upgrade de la camera mea actuala, Olympus C740 Ultra Zoom, la unul mai performant. Camera este f. buna, dar o am de 3 ani, si simt nevoia unui aparat mai performant.
Am sa enumar cateva aparate, dintre care o sa aleg, va rog sa va dati cu parerea:
Fuji S6000, http://www.imaging-resource.com/PRODS/S6000/S6000A.HTM
Canon S3IS, http://www.imaging-resource.com/PRODS/S3IS/S3ISA.HTM
Panasonic FZ7, http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ7/FZ7A.HTM
Kodak P712, http://www.imaging-resource.com/PRODS/P712/P712A.HTM
Sony H2A, http://www.imaging-resource.com/PRODS/H2/H2A.HTM
Olympus SP510, http://www.imaging-resource.com/PRODS/SP510/SP510A.HTM

Eu sunt fan Olympus, dar nu prea cred ca SP510 imi ofera mult mai mult decat C740-ul actual. Asa ca, eu inclin spre Fuji S6000, mai ales focalei de 28-300mm, toate celelalte avand focala minima 38mm. De asemenea, la S6000, se poate regla atat zoomul, cat si focusarea cu ajutorul "inelelor" de pe obiectiv (ca la SLR), si nu cu butoane. S6000 are ISO de la 100-3200, desi ma indoiesc ca la ISO>800 pozele mai pot fi utilizabile.
O alta alternativa, peste aceste camere ca si performanta, sunt DSLR-urile, dar astea deja sunt prea scumpe pentru un fotograf amator, cum sunt eu. icon_mrgreen.gif
Astept parerile voastre,
multumesc

--------------------
Dacia/Peugeot 1310L/307 - MM05HVM 1996/2006
+
Vlad Georgescu
post 22 Nov 2006, 09:20
Post #853

/----\ <--- Logan

Mi se pare extrem de incomod sa car dupa mine un trepied si sa-l montez de cite ori vreau sa fac poze.

Mi se pare mult mai comod sa scot aparatul si sa pozez din mina. La pozatul din mina, stabilizatorul de imagine face o diferenta uriasa, mai ales cind se foloseste si zoom.

Iar pentru asta, A710IS este foarte bun.

--------------------
+
driverx
post 22 Nov 2006, 10:06
Post #854

--- Membru cu ralanti ---

Vlade

Poate nu te pricepi, poate nu ai ochi, poate nu iti pasa, DAR mai ales cand faci tu pozna cu zoom mare, si doamne fereste si lumina slaba, aparatul ala sa nu crezi ca face minuni cu stabilizatorul ala, ci le face cu senzorul. Ii baga un ISO cat Jupiter ca timpul de expunere nu il poate mari prea mult si asta se va reflecta in produsul final adica poza care ti-o ofera acest aparat. Zgomot cat cuprinde sau daca pozezi obiecte in miscare, tu bazandu-te asa de mult pe super stabilizatorul ala in loc sa urmaresti subiectul (daca te intereseaza detalii despre tehnica asta, cauta dupa "panning") tu stai in loc si lasi stabilizatorul ala nenorocit sa iti faca tie treaba si te alegi cu un background super focusat, super clar, super tot ce vrei, iar subiectul e o amestecatura de culori....

Vad ca te umezesti tare mult cu acest aparat, dar vezi ca mai suntem pe aici unii care mai stim macar la nivel mediu ce e tehnica fotografica si iti spunem ca nu are rost sa te umezesti asa tare. Daca zgomotul care apare in poze cand ISO-ul ales de aparat este mare este acceptabil pentru tine, atunci du-te si ia aparatul si bucura-te de el, altfel.....calmeaza-te si ia-o mai usor. Nu ai descoperit America....deloc.

Imediat ma enervez, scot aparatul si fac o poza cu ISO 1600 cat permite aparatul meu.....sa vezi tu zgomot....

This post has been edited by driverx: 22 Nov 2006, 10:08

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Slider
post 22 Nov 2006, 10:19
Post #855

Membru autentic

From: Cernavoda

Ce am gasit eu pe un site...

Lumicron SX413Z8

General
&raquo; Rezolutie efectiva: 4.07 Mpx
&raquo; Rezolutie maxima a imaginii: 2304 x 1728 pixeli
&raquo; Zoom optic: 8 X
&raquo; Zoom digital: 2 X
&raquo; Memorie externa: Secure Digital
MultiMedia Card
Imagine
&raquo; Rezolutii imagine: 2304 x 1728
1600 x 1200
640 x 480
&raquo; Calitatea imaginii: Super Fine, Fine, Normal
Video
&raquo; Rezolutii video: 320 x 240 pixeli
&raquo; Inregistrare sunet: Da
Captare imagine / sunet
&raquo; Senzor: CCD
&raquo; Sensibilitate (ISO): Auto / 100 / 200
Blitz
&raquo; Moduri: Auto / Fill-in flash / Flash off / Red-eye reduction / Slow sync
Expunere
&raquo; Compensarea expunerii: De la -2.0 la +2.0 EV (pas 1/3)
Obiectiv
&raquo; Distanta focala: 6-48 mm (echivalent cu 36-288 mm in format de 35mm)
&raquo; Diafragma: F3.2, F4.8, F8.0
&raquo; Focalizare: TTL Autofocus
&raquo; Domeniu de focalizare: De la 30 cm la infinit
&raquo; Distanta focalizare in macro: De la 10 la 50 cm
Declansare
&raquo; Timp de expunere: De la 2 la 1/1000 sec
&raquo; Declansare automata (Self timer): 10 sec / 3 sec
Alte functionalitati
&raquo; Calitate alb (White balance): Auto / Day light / Tungsten/ Fluorescent Light
Conexiuni
&raquo; Interfata cu calculatorul: USB 1.0/1.1
&raquo; Iesire audio video: Audio / Video out (NTSC / PAL)
Alimentare
&raquo; Baterii / Acumulatori: 4 x acumulatori AA
Sistem de operare
&raquo; Compatibilitate sistem de operare: Windows 98 / Windows 98 SE / Windows ME / Windows 2000 / Windows XP
Body & design
&raquo; Ecran: LCD 1.6 D-TFD TFT, 70 000 pixeli
&raquo; Dimensiuni: 122.8 x 64.3 x 46.5 mm
&raquo; Greutate: 113 g
Pachet
&raquo; Pachetul include: - Lumicron SX413Z8
- 4 x acumulatori NiMh 1800 mAh + Charger
- Husa
- Cordeluta de mana
- Cablu audio-video
- Cablu USB
- CD-ROM software
- Manual

Precizez! Nu ma pricep deloc la aparate foto digitale.

Ce parere aveti? Ce firma mai este si asta?

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
driverx
post 22 Nov 2006, 10:29
Post #856

Mai bine iei un Canon basic second ingrijit decat o prastie dinasta. Am pus mana pe un aparat foto Casio al unei colege si m-am scarbit de rezultate. Si nu ca as fi avut nu stiu ce pretentii de la el, dar pozele arata ca si cum ar fi post pictate...cu o pensula proasta. Ca sa nu mai zic ca la tonuri.....nu ca statea prost...statea foarte prost. Poate era numai de la compresia JPEG..nu stiu...dar tot apratu face si asta...deci execrabil (Casio-ul cu pricina) La asta nici nu vreau sa ma gandesc la ce suprise te poti astepta.

Deci raspunsul final este NU. Nu are rost sa mai suni un prieten, sau sa intrebi publicul.

Later edit: Acuma am gasit un link cu pareri despre acest aparat biggrin.gif radmasa.gif
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=95169

This post has been edited by driverx: 22 Nov 2006, 10:33

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
ursamajor
post 22 Nov 2006, 17:09
Post #857

Membru pasager

QUOTE(Vlad Georgescu @ 22 Nov 2006, 09:20)
Mi se pare extrem de incomod sa car dupa mine un trepied si sa-l montez de cite ori vreau sa fac poze.

Mi se pare mult mai comod sa scot aparatul si sa pozez din mina. La pozatul din mina, stabilizatorul de imagine face o diferenta uriasa, mai ales cind se foloseste si zoom.

Trepiedul nu se cară decât dacă vrei să faci poze în condiții de iluminare slabă, când perechea timp expunere/diafragmă nu mai permite obținerea unor poze nemișcate. ISO îl putem mări și noi, dar zgomotul poate nu ne satisface.
Deasemenea, mai cari trepiedul să faci, de pildă, panorame, macro etc. În general poze mai artistice. wink.gif
Să nu-ți închipui că toți cei care n-au stabilizare de imagine cară câte un trepied cu ei. Ar deveni accesoriu obligatoriu la camerele fără stabilizator.

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 24 Nov 2006, 06:43
Post #858

/----\ <--- Logan

QUOTE(driverx @ 22 Nov 2006, 10:06)
Vad ca te umezesti tare mult cu acest aparat, dar vezi ca mai suntem pe aici unii care mai stim macar la nivel mediu ce e tehnica fotografica si iti spunem ca nu are rost sa te umezesti asa tare. Daca zgomotul care apare in poze cand ISO-ul ales de aparat este mare este acceptabil pentru tine, atunci du-te si ia aparatul si bucura-te de el, altfel.....calmeaza-te si ia-o mai usor. Nu ai descoperit America....deloc.

Imediat ma enervez, scot aparatul si fac o poza cu ISO 1600 cat permite aparatul meu.....sa vezi tu zgomot....
*

Nu inteleg de unde atita frustrare si nervi pentru ceva de genul aparat foto.

Eu am spus ca:

- Cu Canon A620 pe modul auto, cel putin 30% din poze ies prost pentru ca imi tremura mina. Pentru a obtine o poza buna, de multe ori fac poza de 3-4 ori pentru a fi sigur ca macar una din poze iese bine. Asta are ca efect secundar faptul ca se umple repede cardul.

Stiu ca asta s-ar rezolva cu un trepied, dar nu am chef sa car asa ceva dupa mine si sa-l depliez de cite ori vreau sa fac o poza.

- Cu Canon A710IS, toate pozele facute din mina ies foarte bine. Ok, poate nu perfect, dar cind apas pe butonul ala, am garantia ca va iesi cit de cit ok.

- Apare o diferenta si la filmare (si DA, ca sa-mi pastrez niste amintiri, folosesc aparatul foto si pentru filmare si prefer sa nu car dupa mine si un aparat de filmat): la filmele facute cu A620 se vede in mod neplacut tremuratul miinii, in timp ce la filmele facute cu A710IS asta nu se intimpla.

Cel putin pentru uzul meu personal, A710IS mi se pare mult mai bun fata de A620.

Daca ar trebui sa cumpar acum un aparat foto, as lua in mod cert un A710IS pentru ca il consider net superior. Nu stiu de ce lucrul asta te supara.

--------------------
+
ursamajor
post 24 Nov 2006, 06:58
Post #859

Membru pasager

Tot n-am înțeles, ai A620? Păi dacă deja îl ai, saltul prin upgrade-ul pe care ai vrea să-l faci e minuscul, nu așa uriaș pe cât ți se pare ție.
Nu-mi dau seama cum îți ies ție mișcate cu A620, când mie cu A610, chiar în condiții de lumină destul de slabă, cu 1/30 timp de expunere, îmi ies poze grozave. Sigur ține de obișnuință.

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 24 Nov 2006, 07:03
Post #860

/----\ <--- Logan

Da, am A620, am specificat de mai multe ori. De obicei il folosesc in modul automat. Ma interesa la un moment dat si modul manual, dar pur si simplu nu am timp de chestiile astea, asa ca prefer un aparat la care sa apas pe buton si sa iasa poza bine.

Dupa umila parere de amator neavizat, mi se pare ca saltul dintre A710IS si A620 este urias. Primul e un aparat la care apesi pe buton si in 99% din cazuri face poza bine, al doilea (cel pe care-l am) este un aparat la care apesi pe buton si in 70% din cazuri (asta ca sa nu zic mai putin) face poza bine.

Nu ma intereseaza ISO, setari, arta fotografica. Asta pentru ca nu am timp sa invat fotografie, am destule alte lucruri pe cap. De asemenea mi se pare foarte incomod sa ma deplasez cu un trepied si sa pun aparatul pe trepied pentru fiecare poza.

Ma intereseaza un singur lucru: rezultatul final la fotografii facute in modul auto, tinind aparatul in mina. In privinta asta, Canon A710IS este mult mai bun decit Canon A620.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 24 Nov 2006, 07:10

--------------------
+
ursamajor
post 24 Nov 2006, 07:41
Post #861

Membru pasager

QUOTE(Vlad Georgescu @ 24 Nov 2006, 07:03)
in 99% din cazuri face poza bine
Nu ma intereseaza ISO, setari, arta fotografica.

Face poza "nemișcată", plină de zgomot, dar pe tine, desigur, nu te interesează. wink.gif
Ai putea să pricepi întâi ce fel de stabilizare face aparatul ăla citind și aici. Sau măcar să te documentezi pe Google.

This post has been edited by ursamajor: 24 Nov 2006, 07:46

--------------------
+
driverx
post 24 Nov 2006, 09:24
Post #862

Lasa-l ma. Nu vezi ca noi suntem plini de frustrari?? unsure.gif Are si el ceva dreptate. Este amator, daca isi vede copilu, cainele, broasca testoasa zambind in poza, el e fericit.

Eu cel putin m-am lamurit cu nea Vlad. Vrea nevasta, dar nu are timp de ea si i se pare stupid ca ea vrea sa iasa la munte and shit, vrea poze, dar i se par stupide ISO-urile, timpii de expunere (asa...la nivel basic, nimeni nu ii cere sa fie expert in Foto), ca de arta fotografica cum a pomenit el, nici nu avem aceasta pretentie. Asa e el. Este om ocupat.

Vlad. Ia 710-le. Nu stiu de ce ai mai intrat aici, ca vad ca nu esti in stare sa asculti si sa intelegi argumentele celor care se si pricep. Tu ii faci sec....frustrati.

Ia 710-le sa nu mai fi frustrat cu 620-ul.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
klaus
post 24 Nov 2006, 10:03
Post #863

步步

Dupa parerea mea umila, 710 is este mai bun pentru un fotograf cum este Vlad. Care nu e pretentios la zgomot de fond si alte alea. Lui ii trebuie sa poata face o poza rezonabila si la 1/15, ceea ce stabilizatorul ala ajuta.
Si tot ca paree personala, pentru fotografi ca el poate ar fi bine sa se uite la optiuni mai ieftine (ca oricum nu il deranjeaza niste diferente mai subtile de compresie jpeg si artefacte) gen Panasonic, care are niste stabilizatori optici peste cei de la canon (nu cu mult, dar sunt mai ieftine aparatele...)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
argon
post 24 Nov 2006, 10:10
Post #864

Mesaj semiautomat

Zicea cineva de Lumicron, va rog fara asa ceva, pentru binele si nervii vostri, sunt niste petarde.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Vlad Georgescu
post 24 Nov 2006, 13:19
Post #865

/----\ <--- Logan

QUOTE(driverx @ 24 Nov 2006, 09:24)
Vlad. Ia 710-le. Nu stiu de ce ai mai intrat aici, ca vad ca nu esti in stare sa asculti si sa intelegi argumentele celor care se si pricep. Tu ii faci sec....frustrati.
*

Am intrat aici pentru ca de aici am primit sfatul de a lua Canon A620. Si a fost un sfat bun - pentru vremea respectiva, cind nu exista A710IS, in gama respectiva de pret, a fost un aparat foarte bun.

Dupa ce a aparut A710IS si l-am testat la un prieten, am intrat aici ca sa spun celorlalti ca am gasit ceva mai bun decit A620. E un aparat care pentru nevoile mele este mult mai bun decit A620. M-am gindit sa stie si altii - sa nu faca greseala sa-si ia A620 sau alt aparat fara stabilizator.

Consider ca am avut un motiv bun sa intru aici.

Cit despre frustrari.. cine a folosit primul expresii de genul "te umezesti"? Pe mine personal expresia asta ma jigneste.

In general cind am primit lucruri de genul asta pe forum, am ignorat sau nu mi-a pasat, nu ma oftic usor, dar cred ca e si dreptul meu sa ma enervez din cind in cind.

Inca ceva: unele chestii pe forum le scriu si cu intentia de a produce un efect umoristic - incerc sa imi perfectionez stilul si sper ca cindva sa ating macar 50% din talentul marelui scriitor Vlad Musatescu, dupa care mi-am luat si nick-ul pentru forum.

Si da, sint ocupat, muncesc foarte mult, uneori si 14-16 ore pe zi. Cistigurile mele sint mult peste medie, lucru care din pacate e valabil si pentru oboseala dupa o zi de munca. Deocamdata sint intr-o faza de acumulare in care prefer sa string bani pentru a reinvesti in firma mea in loc sa-i cheltuiesc imediat ce ii am in buzunar sau in cont, cum fac majoritatea. Asta este motivul pentru care inca mai pastrez Solenza.

Anyway, puteti sa-mi dati si ban pe forum, nu ma intereseaza foarte mult, am si alte activitati de care trebuie sa ma ocup, si in unele perioade forumul imi consuma mai mult timp decit ar trebui.

Domnu' DriverX, exista o functie care se numeste ignore. Foloseste-o cu incredere pe nick-ul meu. Am s-o folosesc si eu, pentru nick-ul tau.

--------------------
+
ursamajor
post 24 Nov 2006, 19:10
Post #866

Membru pasager

Haideți, măi, nu ajungeți la de-alde IGNORE! E un topic unde ne dăm păreri, unii mai mult, alții mai puțin avizate și căutăm să împăcăm și amatorul de poze de album și pe cel semi-pro sau profi.
Însă e cert că upgrade-ul de la A620 la A710IS nu e... mare sfârâială.

--------------------
+
Slider
post 27 Nov 2006, 13:15
Post #867

Membru autentic

Mi-am luat! Nu =, nu Lumicron! tongue.gif Am gasit la Carrefour Canon A530 la oferta. 599 ron. Mi-au dat aparatu' + 1 card de 512 + o imprimanta.
Eu zic ca ii bine la banii astia...voi ce parere aveti?

This post has been edited by Slider: 27 Nov 2006, 15:45

--------------------
+
musicall
post 27 Nov 2006, 13:18
Post #868

musicall

From: Braila

imprimanta are cartuse in ea?

--------------------
Fiat Punto Classic | - delfinul.com Blogu personal
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
Slider
post 27 Nov 2006, 15:43
Post #869

Membru autentic

Are...mi-a dat un cartus si hirtie pentru....5 poze... sad.gif

Daca vreau pot cumpara un set (cartus si hirtie - 108 bucati) la 1 milion. Cel putin asa ziceau cei de la standul canon.

--------------------
+
Kunt
post 28 Nov 2006, 18:06
Post #870

Membru lenes

Ce imprimanta ti-au dat ?

--------------------
Dacia Logan - 50 VDU Preference 1.4 MPI, 2005
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
92 Pages « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 02:47
Forum Renault