dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
axabrt |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nene, ești beton, să muară bibi!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, da-ne si nou IDul celei virtuale sa ne putem face o parere...
Numai asa iti vom putea da sfaturi competente si in cunostinta de cauza... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
![]() Mie unul mi-e bine si singur. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() Sau, daca afli unde lucreaza aia slabuta, fa-i o vizita... intreaba de ea la barou... ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
cele mai multe dintre cele virtuale oare de ce stau pe net?or fi fost respinse de altii , sau au ramas nemaritate.mai sint si bunaciuni , dar alea stau mai mult la misto , sau pentru mici profituri.
du-te taica la alea reale ca este de unde alege har domnului.daca noi nu avem femei , atunci nu stiu cine mai are. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(SiloS @ 1 Jul 2007, 09:39) ... daca afli unde lucreaza aia slabuta, fa-i o vizita... intreaba de ea la barou... ![]() Daca o cauti la locul de munca garantat (100%) o innebunesti, mai laes daca le povestesti si colegilor ei ce si cum... Dar ma indoiesc ca o sa te mai si vrea dupa aia... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Silos: omu' vrea sa se apropie de ea, nu sa se indeparteze.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 10:26) Parca ti-ai mai tras o sotie beton, blonda, 1.60, 48 kg. Rezultatul il stim amandoi. Vezi ca nu numa' alea grase is respinse la CTC-uri. O fi aia avocata, dar daca are deja ceva km, ai putea sa te intrebi de ce are atat. Daca iti pui problema si daca is reali, cere-i buletinul ![]() ...cred ca nu cauti unde trebuie..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
De-abia ai divortat si ai deja 2 gagici ?!
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
dariusz, cam asa gandeam si eu dar nu stiam cum s-o formulez. deci si alea de pe net au probleme ! Altfel de ce ar arde gazu pe acolo ?
Cred ca o sa incerc in cluburi & co. Ce daca dau peste una de 17-19 ? Ai mei imi fac cunostiinta numai cu fete din astea serioase. eu inca ma pis de ras pe mine. Dupa mai multe incercari se pare ca s-au lasat pagubasi, da nu mai scap de asta grasa. Metode ceva ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(driverx @ 1 Jul 2007, 10:47) ...dar daca are deja ceva km, ai putea sa te intrebi de ce are atat.... În plus, sunt atâtea metode de dat kilometrajul înapoi! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
de fapt am iesit de mai multe ori cu diferite fete, insa nu a mers mai mult de 2-3 intalniri...am dat numai de din alea care ma intrebau: Unde lucrezi ? Aaaa....si serviciul tau e SIGUR ? Aaaa si cat castigi ???
Apropo de intrebarile lor, ce dracu mai e sigur in ziua de azi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vezi ca la alea de 17 ani sa nu se sesizeze alde ma-sa, ca faci parnaie pentru corupere de minori.
Sfatul meu e sa mai cauti, pe oriunde ai drumuri,ca-i servici, farmacie, alimentara, cumperi in fiecare zi doar cafea la plic ca sa ai pretext sa vii mai des ![]() Si la o masina SH, tot umbli vreo 2 luni pana gasesti una potrivita pentru tine, si faci asta pentru un fier care il tii 3 ani. O femeie o tii mai mult. This post has been edited by Laurentziu83: 1 Jul 2007, 09:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
trebuie muncit frate...io n-am chef de munca de genu !!!
femeia ideala nu egzista ! Na ca am spus-o E bine din discutia de genu, mai invata si subsemnatu ceva, ca tot e cam corijent la scoala vietii This post has been edited by axabrt: 1 Jul 2007, 09:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
nu zic ca alea de 17 ani nu arata bine , dar tot mi se par niste fetite care inca se joaca cu papusile
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 10:54) Unde lucrezi ? Aaaa si cat castigi ??? Chiar așa: unde lucrezi și cât câștigi? ![]() QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 10:58) femeia ideala nu egzista ! Na ca am spus-o Ba există, trust me, numa' că n-ai găsit-o încă! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
dariusz |
![]()
|
ce masina ai? telefon mobil cu mp3 player , ceva?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 09:50) ... Ai mei imi fac cunostiinta numai cu fete din astea serioase... Lasa-i bre pe ai tai ca-s de moda veche. Apeleaza si tu la profesionisti. Eventual d-aia mai tuciurii sa vezi cum iti rezolva ei problema urgent? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si ieftin, comparativ cu o nevasta, scutit de obligatii, etc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
cenzurat...scuzati...Mi-au pus Talisman : atat de singur la maxim in sufragerie. Sa vad de unde opresc curentul pe sufragerie !!!!!
Ce parinti de cenzurat am !!! Ma duc sa caut lama sau sa-i omor... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dariusz |
![]()
|
INSOARA-TE! sa vezi dupe aia cum vin femeile.io asa patesc de 5 ani incoace.da inca rezist , ca daca maninc ciorba buna acasa de ce sa dau banii pe ea in alta parte
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
e beton, blonda, avocata, 1.60 si 48 kg.....si ce mai astepti??? Invit-o la mare un weekend. O viata ai, nu ai ce pierde....trece viata pe langa tine aiurea daca nu profiti!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
alege-o pe cea din dreapta..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
in aia tin mouse-ul
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai e logic sa te intrebe de bani! le mai intereseaza ceva in afara de asta? aia grasa e clar ca e disperata
![]() si inca ceva: data viitoare la intalniri te duci cu extras de cont , cu adeverinta de salariu, exact ca pt credit! dar daca ii convine ceri proba practica cu produsul! ca sa nu investesti inutil ![]() This post has been edited by sorin1983: 1 Jul 2007, 10:09 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 1 Jul 2007, 10:50) [...] Ai mei imi fac cunostiinta numai cu fete din astea serioase. eu inca ma pis de ras pe mine. Dupa mai multe incercari se pare ca s-au lasat pagubasi, da nu mai scap de asta grasa. Metode ceva ? Ai mei au fost avertizati sa nu incerce asa ceva. Daca vrei sa scapi de aia grasa, uite idei: invit-o in oras la masa si acolo: mananca cu mana, nu folosi furculita si cutitul; plescaie cand manaci; ragaie zgomotos si direct in nasul ei dupa ce ai baut juma' de bere; plimba-te cu ea sub clar de luna si da-ti drumu' la gaze cu zgomot... spune la fiecare doua-trei propozitii "sa-mi bag p**a". Metode sunt... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:32 |