Evacuarea performanta BORLA, Scade consumul la benzina??
![]() ![]() ![]() |
Evacuarea performanta BORLA, Scade consumul la benzina??
alex_DNK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|||
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am traseul BORLA pe masina de cca. un an si jumatate.La montare a fost OK!Atentie insa la tampoane!Pentru ca traseul este mai greu ca cel de fabrica ,ori de tabla normala trebuie inlocuite.Eu am gasit si pus tampoane de Citroen.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
benkenobi |
![]() ![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_DNK @ 9 Feb 2009, 08:04) mi-am montat si eu ieri finala de inox. a fost facuta din tabla groasa de inox, la care s-a adaaugat si site. mentionez ca nu este cumparata, ci este facuta de o ruda care se pricepe. ii da un al sunet motorului si parca se infige mai bine. singura problema este ca nu am cum sa o prind la capat (intalnirea cu bara). deoarece nu are coliere. momentan este legata cu sarma. nu loveste in podea si nici nu zdrangane. o sa revin cu poze cat de curand asta cu infiptul mai bine chiar ca este de ![]() cum punem o toba mai sport pe masina, cum alearga asta ca nebuna de nu o mai poti stapani. hai sa fim seriosi. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
montoya68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 February 09 ![]() |
Tobele borla sint scumpe si nu fac decit mult zgomot,sint mecanic auto ,cu liceul de specialitate...numai o minte bolnava poate sa debiteze asa ceva /consumul e influentat doar de ulei,benzina buna si...cum o conduci,relaxat,sofereste, sportiv,agresiv...cam asta e totul despre consum!Am o solenza de cca 6 luni,am luat o la 22000 si acum are 36000...este fff buna calitate/ pret...n are abs atit are lipsa in rest...sincer e beton...consuma 5,6 afara si nu sare de 8,5 in bucuresti...dar bag numai benzina buna de 99 ,100 carera sau efix de la rompetrol,la cca 3 rezervoare un aditiv de curatat injectoare ...si se simte !Nici cu 6000 de euro n o dau,am cumparat o cu 4700...e perfecta la banii astia!
|
--------------------
Dacia solenza-Clima
Dacia solenza-Clima
2004/clima/1,4mpi
- b 12ran
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
montoya hai sa fim seriosi-tobele borla "nu fac decat mult zgomot", ci fac chiar mult mai mult chiar daca sunt scumpe.
daca esti mecanic auto-ia zi matale de cate ori ai schimbat esapamente de solenza si la ce intervale? mataluta stii exact ce inseamna otel inox? dar nu asa din auzite pe la atelier ci asa mai inginereste.... daca taceai , filozof ramaneai. no offence si sa ai grija de masinuta aia ca este intr-adevar buna si-si merita toti banii. si la vara pune-i un esapament borla ca merita si ala. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Merita sigur. La mine cand nu atinge in bara spate, chiar se simte motorul foarte silentios fata de originale. Pacat , cred ca mai trebuia un pic bagate una in alta, sau taiate cca 2..3 cm. Nu am timp acum, dar o rezolv eu. In tara asta numai neseriosi sunt. Si aia o duc bine!
|
--------------------
DACIA
Sandero Stepway 100 TCE Blue Line
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
Cu nebunii sa nu te pui, ca au mintea odihnita !!! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Gelu si tulasi masina pe mana altora te stima meserias de fel un pic de vaselina pe maini nu strica chiar daca avem studii superioare ! Eu un m-am jurat ca nu voi mai duce masina in service mai ales ce am patit cu 1310 de mau pus aia sa cumpar din nou pinioane pentru cutie fiindca mi-au distrus cutia de viteze.
This post has been edited by djasu82: 9 Feb 2009, 21:15 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mariachiii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 June 08 ![]() |
Salut! Am si eu o intrebare pt cei care au evacuare borla si chip (care teoretic ar trebui sa ajunga la aproximativ 85 CP): la viteze de peste 100 km/h se simte in depasiri ? Eu am o solenza stock si mi se pare destul de slaba la capitolul asta si as vrea sa stiu daca se merita sa investesc 300 de euro
![]() Nu fiti timizi.. astept sugestiile voastre ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort B-89-CSY
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Las-o "balta", doar cu evacuare nu simti aproape nimic. Cu chip tuning, probabil o sa fie ceva, dar trebuie toate asociate. Numai cu una sau cu cealalta nu prea simpti, iar cu toate la un loc (max. 10% castig), nu cred ca se merita.(7,5CP). Mai bine bagi banii in altceva ptr. maina. (Bineinteles, parerea mea)
![]() This post has been edited by gotronic: 14 Mar 2009, 03:04 |
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gotronic @ 14 Mar 2009, 03:03) Las-o "balta", doar cu evacuare nu simti aproape nimic. Cu chip tuning, probabil o sa fie ceva, dar trebuie toate asociate. Numai cu una sau cu cealalta nu prea simpti, iar cu toate la un loc (max. 10% castig), nu cred ca se merita.(7,5CP). Mai bine bagi banii in altceva ptr. maina. (Bineinteles, parerea mea) ![]() Ai mers tu cu slz chipuita si cu evacuare sport pe ea??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
ia uite ce matinal e tataiedaciotu
![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am mers cu o SOLENZA cu evacuare facuta la pilot si chipuita...si sincer m-a lipea de scaun cind bagam piciorul in ea...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
V-am citit posturile si vad ca de 2-3 ani de cand v-ati montat fie evacuari sport, fie standard de inox, nu sunt probleme (nu s-au ars etc). Sunt hotarat sa pun si eu evacuare standard de inox (nu ma intereseaza galagia sport). De ce scrie pe site ca sutn trasee de evacuare pt Solenza fabricate dupa 2003. A mea e facuta prin iulie 2003. Inseamna ca nu se poate monta? Ce au schimbat cei de la Dacia la traseul de evacuare dupa 2003?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Unde scrie asta? Pe ce site?
Poate pentru ca unele slz sunt euro 3,adica au 2 sonde lambda.....si inca baietii de la Borla nu le-au dat de cap traseelor standard pt euro 3. Si atunci,iti faci traseu pe comanda,care sigur e mai scump. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
La ei pe site scrie ca respectivele trasee sunt pt modelele fabricate dupa 2003. Tocmai ca ar trebui sa fie mai simplu,pt ca in 2003 nu aveau Euro 3. Le-am trimis si lor mail ca sa ii intreb si mi-a venit mailul inapoi...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
gotronic |
![]()
|
Nu sunt mai multe modele de tobe ptr. Solenza. Toate au tobe de Super Nova. (aceleasi dimensiuni) indiferent daca au una sau doua sonde lambda. De la catalizator in spate toate sunt la fel. Am intrebat eu la telefon, pe site intradevar este eronat.!
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Eu cand mi-am comandat esapamentul,m-au intrebat daca vreau cu o toba sau doua(din cate am inteles cele EURO 3 au o singura toba).
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
gotronic |
![]()
|
Ca la Logan ???
|
--------------------
DACIA
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cele Euro 3 nu mai au toba mica de sub bancheta spate. Imediat dupa catalizator, teava are un diametru mai mare, aceea ar fi toba mica. Cel putin asa este evacuarea originala.
This post has been edited by cristio_79: 14 Mar 2009, 23:26 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
costinelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 26 February 09 ![]() |
scuze de off : slz mea e din mai 2004. este euro 2 sau 3?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 - clima
- b-65-Kos
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
citeste aici codurile la ultimile 2 numere de la codul de identificare
Attached thumbnail(s) tabel.jpg ( Size: 19.29k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai degraba se uita dupa senzorul de soc de pe amortizorul stanga fata.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Eu am senzor + airbag si motorul euro 2, nu cred ca e relevant.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(dj_sweat @ 26 Mar 2009, 11:47) Aveti o sonda lambda ![]() Offtopic:Stie cineva catare teava in diametru inainte de catalizator? As vrea sa pun un catalizator sport cu diametru de 50, si vroiam sa stiu daca se potriveste. Daca nu iau mai mic. This post has been edited by tilix_boss2008: 26 Mar 2009, 12:16 |
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cunostintele mele are 40.....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
Boris08 |
![]()
|
45 imi cer scuze.....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:57 |