Evacuarea performanta BORLA, Scade consumul la benzina??
![]() ![]() ![]() |
Evacuarea performanta BORLA, Scade consumul la benzina??
blanos |
![]()
|
||
![]() VITEZOMAN Group: Members Posts: 34 Joined: 6 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA SCALA,LOGAN
VERSIUNE 1,4 ............BLN-urile mele blanos VITEZOMAN
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu stiu de la unchiul meu, la un magazin de piese dacia, catalizator euro2 700ron, euro3 1300ron. la magna flow cauta pe google, au preturi incepand cu 250ron, dar depinde de model.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
blanos |
![]() ![]()
|
![]() VITEZOMAN Group: Members Posts: 34 Joined: 6 July 08 ![]() |
unde anume ??am gasit la un service in voluntari cu 800 ron [tobe+catalizator sport+montaj] ,toate din inox
![]() This post has been edited by blanos: 15 Jul 2009, 09:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA SCALA,LOGAN
VERSIUNE 1,4 ............BLN-urile mele blanos VITEZOMAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
unchiul meu este din alexandria, deci probabil pretul poate varia de la un oras la altul, insa oferta aia pe care ai gasit-o cu catalizator sport si tobe suna bine la banii aia. vezi doar sa aiba omologare rar, ca altfel o patesti daca te opreste...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stie cineva cat ma costa evacuarea de la Solenza? Aia de tabla, stock, de origine, ziceti-i cum vreti voi. Solenza este din 2003, euro2. Multumesc.
Asta care o am acum m-a tinut onorabil 50 000 km si ~7 ani, Este cea cu care a venit masina. PS: am uitat: vreau de la catalizator in spate. Adica "tobele". This post has been edited by Iulikk: 14 Feb 2010, 19:41 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Banuiesc ca vrei esapament Borla daca ai postat pe topicul asta.
As zice ca daca tot vrei Borla sa iti iei unul de inox daca vrei sa mai tii masina mai mult timp. Ai PM. This post has been edited by romanvs: 14 Feb 2010, 20:04 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc romanvs. Voi suna zilele astea si va voi spune ce am vorbit.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
romanvs si eu vreau pm cu un nr de tel.
eu leam trimis mail. dar degeaba This post has been edited by sebastianu: 15 Feb 2010, 16:39 |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Ei nu vand, au distribuitori, eventual va trimit la unul din ei. (daca or fi mai multi)
|
--------------------
DACIA
Sandero Stepway 100 TCE Blue Line
2020 Iulie
- MS-10-GOT MS-10-GOT
Cu nebunii sa nu te pui, ca au mintea odihnita !!! |
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blanos @ 14 Jul 2009, 17:35) Magnaflow E4 sport ,fagure metalic (nu ceramic) in jur de 750 plus manopera aprox.900 lei la PilotAuto(Borla).Asta anul trecut, dar tre sa te duci in Pitesti sau Bucuresti |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
RaVeN_BA |
![]()
|
Solentzar Group: Members Posts: 35 Joined: 21 June 05 From: Galati ![]() |
Ma intereseaza si pe mine o evacuare din inox Borla. M-am saturat de tobele astea "clasice" care crapa dupa o iarna. Masina e euro2 si ma intereseaza traseul de dupa catalizator. Detalii?
Multumesc! |
--------------------
Dacia
1310 TLX / Solenza Clima |
1992 / 2004 |
- GL-85/23-XXX
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ia topicul de la cap,nu ai cum sa nu gasesti ceea ce te intereseaza.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(RaVeN_BA @ 2 Mar 2010, 00:28) Daca ai pus panarame, normal ca pica dupa o iarna. Eu am schimbat in toamna toba mica originala, iar cea mare este si acum pe masina. I-am scos sitele din ea ca zornaiau. O sa o schimb si pe ea tot cu una originala. Dupa aproape 6 ani cred ca ii ajunge. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Si tobele mele lafel nu le-am schimbat deloc de cand am luat-o si nici fostul proprietar nu le-a schimbat si au aproape 64.000 Km si 7 ani, pot sa spun ca ma mai duc inca vre-o 3 ani, nu dau nici un semn de oboseala sau cel putin asta constat eu ca nu baraie, caraie , bate sau troncane nimic pe la ele, Doamne ajuta sa ma tina mult si bine
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Si eu sunt interesat de o evacuare de 50 cap - coada, mai bine zis din galerie, dar nu am gasit in zona mea distribuitori Borla!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Iei legatura la Pitesti si le trimit prin curier.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
am sunat, dar nu raspunde nimeni !
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
iti trimit adresa sefului(vecinului meu )care este chiar patronul de la pilot power tuning???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
Ok !
Posteaza adresa aici, poate mai au nevoie si alti colegi. |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cosmin@pilotauto.ro
0752222130 0248270109 vorbiti cu el si va rezolva |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si a vorbit cineva ? care are detalii ? preturi una alta .. ?
spuneti si voi la colegii vostrii ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
GeorgeSlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 10 ![]() |
DA,chiar a vorbit cineva?daca a vorbit sa ne dea detalii(cat costa,in cat timp il livreaza...) ca sunt si eu interesat.MS
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004
- BB-00-ZZZ
|
|
cristio_79 |
![]()
|
E chiar asa scump tariful la telefon ?
V-a pus omul numerele, sunati daca sunteti interesati. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
inutil comentariu
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
ramsen |
![]()
|
sad...ce doresti tu de fapt,sa pun eu obrazul la el sa imi spune preturi etc??? nu frate sunal tu daca te intereseaza si stabileste cu el toate amanuntele...hai ca esti culmea,sa vorbeasca alti pentru tine
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
traseul de 50 de dupa catalizator cu detenta si finala costa in jur de 830 lei, transportul se face in 24 ore prin curier.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
si fara detenta ...650 lei
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sad |
![]()
|
ramsen nu are nicio legatura cu ce vreau eu de la tine sau de la altcineva.. apreciez si iti multumesc ca ai facut publice informatiile alea si punct
asa cum colegul nostru a scris ce a scris mai sus.. ma declar multumit.. nu cred ca ti`am cerut prea multe tie in particular nu ? nu, nu ma intereseaza cat sa sun si sa vad pentru ca nu am bani de treaba asta dar da, ma intereseaza un pret si alte informatii in caz ca voi dori sa fac asta.. nu despre asta e vorba la un "forum" ? |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
ramsen |
![]()
|
si eu ma gindesc sa imi pun un traseu de 50 la pretul de 650 lei,dar nu detin bani pentru asta...am altele de schimbat anul asta la slz mea...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da un traseu inox fara nici o toba din motor exista? nu ca as vrea fara tobe dar vreau traseu mai gros si de inox
am traseu din catalizator varza varza...daca ii dau un pumn sau o o palma mai tare se sparge ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:39 |