Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
![]() ![]() ![]() |
Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai dupa ce au alungat toti investitorii si au ramas doar cu Renault, nu mai aveau de ales. Dar sa nu uitam ca initial s-au inscris mai multi in cursa, dar aia n-au dat spaga destula.
As fi preferat sa o dea altora. Sa vedem acum ce-or sa faca cu Ford, ca parca vad ca o dau iar in bara. Eu, de exemplu inca mai astept dividendele alea de la Dacia, dar baietii tot reinvestesc profitul .. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 16 Aug 2007, 11:26 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Cu 32 biti sau 64?
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da, tot e bine ca reinvestesc (ar fi putut sa reinvesteasca mai putin de 100% din profit si-mi dadeau si mie de-un suc ceva), cand or stinge lumina poate imi mai dau si mie ceva din vanzarea activelor si pasivelor ..
![]() Ca si cei mai infocati suporteri ai Dacia renunta la produsele lor .. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 16 Aug 2007, 11:38 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Si daca imi vand conserva (la un pret mai mult sau mai putin corect
![]() ![]() This post has been edited by nh1980ro: 16 Aug 2007, 11:42 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
Credeam ca pui: "My Solenza was fantastic".
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Aia se subintelege....
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu am rabdare sa citesc toate polemicile de aici...ca deja vazui la inceput fiat albeea versus logan si mi se pare pierdere de vreme si nervi tocati aiurea, dar sincer va spun ca nu ma consider tepuit sau victima vreunei cacealmale cu masina mea. e foarte ok la cat am platit. va doresc numai bine !
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
AI uitat Solenza vs Logan...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ha-ha, dintre Solenza vs Logan castigatorare este DSN, se stie
![]() |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La strânsă concurență cu berlina, evident!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu stiu.......s-ar parea ca vine tare din urma 1100.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fygaro |
![]()
|
De Lastun cred ca ati uitat!
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Dic @ 17 Aug 2007, 01:16) QUOTE(DragosP @ 17 Aug 2007, 06:02) QUOTE(Amedeus @ 17 Aug 2007, 07:44) Asa mai avem putin si ajungem la Ford T! ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.853 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bine este logan versus clio, bineintele clio fiind pe primul loc
![]() ![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De trabant nu zice nimeni nimic?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fygaro |
![]()
|
As zice si de trabant dar nu are rost sa mai povestim de el pentru ca stiu domnu` klaus ca nu iti permite bugetul sa ai o asa masina
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.853 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
tranabtul este cu clio la punctaje, la spatiul interior, trabantul castigand detasat
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
1.articol tendentios
2.Logan vs Albea ? Logan, si am criticat mult masina asta dar e cinstita la raportul pret calitate.am schimbat ca s-a stricat sonda marsariere fix la putin timp dupa garantie,o clanta interoara pe garantie...a mai era pocnetul care nu stia nimeni de unde e si care apare foarte rar ... se manifesta si la masini cu mai multe pretentii,se pare ca e de la o bucsa din capatul unui amortizor ...sau din servodirectie... A trebuit sa strang suruburile la bord sa nu mai scartaie,sa fie unse macaralele de la geamurile electrice,sa imi pun filtru de aer sa nu mai intre praful ...mai nou a ruginit se pare sub un cheder (nu am avut timp sa studiez exact cat de rau e,dar parea sa nu fie doar de suprafata)... uitasem a trebuit sa pun ceva intre aparatoarea de plastic a scaunului si bratul in care se fixeaza centura de siguranta ...ca scartaia bine de tot cateodata... Albea e mai mica,mai scumpa. nu stiu cat de fiabila e . 3.Dintre Logan vs Albea as alege Logan. Acum am fost "nevoit" sa aleg Toyota ![]() sa nu-i fie de deochi ![]() nici ei si nici surioara ei mai mioritice cu accent frantuzesc ca a fost constiincioasa si cumintica ~45.000 de km si inca o sa mai fie sunt convins si de acum incolo,doar ca o sa se mai odihneasca si ea ![]() ![]() ![]() "caterinca" vad ca a ramas la moda ![]() This post has been edited by avathan: 17 Aug 2007, 10:56 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
"-Nenea ,nenea Gigel arunca cu praf in mine si ma scuipa...!
-Ce ai mai uratule cu el ? -El a inceput,a zis ca masina mea e "draguta" ! " Scuze dar nu m-am putut abtine ![]() sper sa nu-l supar si pe colombina ![]() This post has been edited by avathan: 17 Aug 2007, 10:59 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
klaus |
![]()
|
Na, si tu vroiai sa ne parasesti...
Vezi ce marfa e pe aici? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Va parasesc eu. Dar inainte de a pleca vreau sa va spun 2 lucruri: sunt oripilat de ce mesaje primesc in privat de la asa zisii "loganari", m-au facut popo sau mai stiu eu ce
![]() Si n-ar fi singurul motiv pentru care va parasesc: observ din ce in ce mai des ca aproape toate subiectele deschise de un user devin repede subiecte de bascalie, uneori cazand in derizoriu, de parca toti ne-am nascut moderatori sau atotstiutori. E adevarat ca multi nu stiu sa foloseasca functia "search" sau mai spun cate o tampenie, dar de aici si pana a-i lua la misto... e cale lunga. Oricum, o sa citesc in continuare mesajele care ma intereseaza insa n-o sa mai postez! Ciao si respectele mele tuturor celor care merita! ![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu nu-s de acord cu un lucru: jignirile. pacat ca ai fost jignit. oricum asta nu schimba lucrurile in privinta vs-ului, multe din argumentele tale nu prea stateau in picioare
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu zic așa: treaba cu jignirile se rezolvă elegant dând și tu niște PM-uri către alex sau AlexV în care să arăți ce și cum. Jignirile nu-s permise pe forum, și cum PM-ul face parte din forum, trebuie sancționate, dacă dorești, evident. În rest, despre mașinuța ta, nu pune la inimă, că ești tânăr și face rău mai încolo!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:11 |