Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
![]() ![]() ![]() |
Logan, o cacealma de 5.000 de euro, articol in gardianul
LC_TM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru Loganari nu pentru Loganisti
![]() Cu stima bion PS. Nici un motor de cautare nu a gasit bancuri cu berline si solnite.Sau masinile sunt asa de serioase incat nu-ti permiti glume despre ele sau cand ai dacie nu-ti mai arde de glume ![]() ![]() This post has been edited by bion: 13 Aug 2007, 16:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Hmm, gluma aia a tot fost adaptata de la berlina incoace...
SI exista un banc cu SLZ pe care l-am pus si eu pe aici. E ala cand americanii au furat planurile de la Dacia pt Solenza diesel si le tot iesea tractor... ![]() This post has been edited by nh1980ro: 13 Aug 2007, 16:28 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Lasa ca vedem Volsvagenul de 3-4.000 euroi parca care o sa sparga Loganul. Probabil ca la ala si volanul va figura la extraoptiuni
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Aug 2007, 17:27) Bancu original era cu "Suhoiu 37" si iesea basculanta, si il furasera japonezii ![]() QUOTE(Nero @ 13 Aug 2007, 18:13) Lasa ca vedem Volsvagenul de 3-4.000 euroi parca care o sa sparga Loganul. Probabil ca la ala si volanul va figura la extraoptiuni Cre` ca o sa-i puna un "mouse" in loc de volan |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
@LC_TM: Da, e adevarat ca am o supurare la garnitura capacului culbutorilor, insa problema la mine e rezolvabila, doar ca nu am avut eu timp sa ma ocup de ea, insa cei de la service mi-au spus ca se rezolva fara probleme, se pare ca au mai avut cateva probleme si e din cauza ca s-a strans prea tare capacul , insa e o problema minora in comparatie cu desele scurgeri de ulei pe la capacul distributiei de la Logan. La mine se va rezolva cu un capac si o garnitura, la Logan trebuie schimbat semeringul, cureaua de distributie, la unii chiar de mai multe ori, asta e, fiecare masina cu punctele ei slabe si forte
![]() This post has been edited by colombina29: 13 Aug 2007, 20:36 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(bion @ 13 Aug 2007, 17:28) Ala de a scris bancul asta cu Logan ori e prost ori are premonitii ! ...." - Hayon, bocanit(scartait)/min - 235. " |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Iar cei care nu gusta bancurile au lipsuri mari la masarda!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
N-a trecut bara stabilizatoare la optionale!
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Deci dupa f'o 36 ore de dezbateri aprinse tot acolo se ajunse: Logan rulz, Albea nu (nu ca ar avea de ce).
colombina29 spunea mai sus: "in afara de design nu gasiti altceva de reprosat la Albea". Pai, prietene, all due respect, dar la masini e ca si la femei: de ce sa-mi iau de la inceput una urata pentru ca apoi sa ma amagesc toata viata punandu-i romania libera pe fata in momente de intimitate? Pentru mine personal Albea e un cosmar punct. Nu am dece sa trec mai departe in evaluare daca mi se pare respingatoare la prima vedere. Pe langa ea frigiderul de la Dacia e un soi de Nicoleta Luciu privita prin 4 halbe de bere. Pline |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, daca nu-ti place topicul cu Logan rulz, muta-te in cel cu Solenza rulz!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai Sony, de-abia astept un topic Solenza vs .Albea (vs., evident ca nu putea lipsi, Golf 4 sh), asta cred c-ar fi de foarte mare angajament
![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
Fa-i o propunere lu' nea agronomu'!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
Deci pe bune, chiar ma gandeam asa: Albea e urata cu flacari, Loganul sta prost in curbe si la viteza de croaziera, ramane ol'good Solenza frate. Are motor de reno? Areee... E mai usoara decat Loganul? Eeeee... Da fum la Logan? Daaa... Ii auzi bordul si usile scartaind? Nuuuu, fiindca se aude haionul prea tare...
Zic, nu dau cu paru' |
--------------------
*
*
|
Sony |
![]()
|
Ai uitat sa zici ca are piese rezistente si ieftine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 13 Aug 2007, 23:10) Ai uitat sa zici ca are piese rezistente si ieftine. Aici nu ma pronunt, ca toti cei cu Solenza pe care-i stiu nu au schimbat niciodata la masina altceva decat ulei si filtre |
--------------------
*
*
|
colombina29 |
![]()
|
Ma, cand o avea Loganul liniile fluide ale Albeei, care sunt mai greu de scos din ciocan, mai vorbim
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sony |
![]()
|
Aici ai dreptate! Albeea sta mai bine cu fluidele dupa ce schimba cateo garnitura.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 23:13) Ma, cand o avea Loganul liniile fluide ale Albeei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te referi cumva la traseul sculptat al portbagajului care se infioara sub atingerea blanda a chederului usii spate la congruenta culturala cu cauciucu care zace adanc de trist pe janta aia obosita de paispe? ![]() ![]() Eu de fiecare data cand sunt in spatele unei Albee (sau cum i-o zice) la semafor sau in depasire, ma simt asa, nu stiu cum, de parca masina aia nu stii unde incepe de fapt si deci nu stii daca sa intri sau nu in depasire sau daca sa claxonezi, ca poate nu te aude soferul din cauza distantei intre fundul masinii si scaunul soferului |
--------------------
*
*
|
colombina29 |
![]()
|
Asa e! Dar ce te faci cu Loganul, care mai pierde si dupa ce se schimba semeringul? Se rezolva cu prostamol?
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sony |
![]()
|
Sa-mi dai si mie semeringul ala uzat de la Albeea ca io inca nu l-am schimbat!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
colombina29: pai la Logan ai optiunea sa mergi in service sa schimbe simeringul pana se rezolva. Da' cu Albea ce faci? Ca aici problema e prea mare si se vede din avion!
|
--------------------
*
*
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 13 Aug 2007, 23:13) liniile fluide ale Albeei, Super poetic frate...pe asta o incearca in tunelu` cu apa...Mai trebuie sa puna niste inotatoare, una codala si doua dorsale... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
colombina29 |
![]()
|
QUOTE(adip @ 13 Aug 2007, 21:49) Pai, prietene, all due respect, dar la masini e ca si la femei: de ce sa-mi iau de la inceput una urata pentru ca apoi sa ma amagesc toata viata punandu-i romania libera pe fata in momente de intimitate? Decat sa regulez un frigider, prefer sa regulez o femeie, chiar daca e mai urata decat Nicoleta Luciu ![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
colombina29 |
![]()
|
QUOTE(adip @ 13 Aug 2007, 22:24) colombina29: pai la Logan ai optiunea sa mergi in service sa schimbe simeringul pana se rezolva. Da' cu Albea ce faci? Ca aici problema e prea mare si se vede din avion! Am schimbat 2 garnituri si fiindca tot nu s-a rezolvat problema, o sa imi schimbe capacul culbutorilor. Totul gratis, pe garantie. |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sony |
![]()
|
Ai bagat si o garnitura de cartofi la friptura?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
colombina29 |
![]()
|
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:08 |