Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sofer nebun in cehia, asta chiar e cu capu' !
sefu_alx |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
x
y
2009
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
170 kmph viteza medie? Am mari indoieli!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sefu_alx |
![]()
|
uita-te pana la sfarist sa vezi cum merge si nu o sa mai ai
atinge 260 prin trafic ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
atinge
Ai incercat vreodata sa scoti medie 100kmph? Sa vezi cum tre' sa mergi ca sa scoti macar atat. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
sefu_alx |
![]()
|
trebuie sa mergi cu 100 kmh timp de o ora
![]() tu cred ca nu te uitasi la filmele alea 2..stiu ca pare imposibil dar la cum conduce sfideaza legile fizicii This post has been edited by sefu_alx: 1 Jun 2007, 01:32 |
--------------------
x
y
2009
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ce misto e soseaua...
![]() ![]() Si mie mi se pare putin cam ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
hmmm, mare idiot ... nu respecta nicio regula de circulatie: linia continua este pentru el inexistenta.
ma intreb ce se intampla daca in depasirile alea "la mustata" dadea de unul ca el. o fi el talentat dar e un mare cretin. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca se poate, pe autostrada bag mana in foc ca nu a lasat-o sub 130 km/h si in unele portiuni de drum a mers si cu 240... deci se poate....
si inca ceva... ala nu e talent e prostie si inconstienta la cote maxime.... daca era pe un circuit, da era talent dar asa.... la aia nu e POLITIE? radare, camere, ceva? This post has been edited by Cocojambo: 1 Jun 2007, 07:37 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Ce o fi vrut sa demonstreze ?? La un moment dat apare scris " Diesel wins again " sau ceva de genul ... Ce a castigat ?? Sau a vrut sa arate cat de bun e un BMW 330 D ??
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
weak diesel engine zice la un moment dat....intradevar, 184 de cai..o bagatela..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
HAHA..ce va atacati...stati ma linistiti ca nimic nu a fost facut fara sa gandeasca...daca sunteti atenti nu se lasa furat de viteza...o controleaza pana in cel mai mic detaliu...nimic nu face fara sa aiba vizibilitate...probabil e putin nesanatos si dependent de andrenalina...
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 1 Jun 2007, 10:16) HAHA..ce va atacati...stati ma linistiti ca nimic nu a fost facut fara sa gandeasca...daca sunteti atenti nu se lasa furat de viteza...o controleaza pana in cel mai mic detaliu...nimic nu face fara sa aiba vizibilitate...probabil e putin nesanatos si dependent de andrenalina... ![]() Cica "fara sa gandeasca"....pai din ce vad eu acolo, nu cred ca a gandit prea mult idiotu ala, ci doar a actionat cu scopul de a face rost de putina adrenalina.... Chiar nu inteleg de ce intotdeauna tre sa te erijezi in aparatoru' tututor tampitilor. Si o faci cu atata ardoare ca esti in stare sa inventezi orice tampenie sa o aduci la rang de argument. ...cumva ai de fapt acelasi nivel si ti se pare ... normal... ceea ce fac idiotii aia? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
nu imi pare normal....imi place ce face....cred ca isi cunoaste limitele...si ale lui si ale masinii pe care o conduce...din cate am observat ... cand nu are vizibilitate nu se baga ca disperatu...
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a placut un comentariu de pe forumul ala:
QUOTE masinile care urmeaza sa fie depasite se trag frumos pe dreapta.. intrand pe banda de urgenta. pai la noi nu o sa vezi asta. daca nu sta el chiar langa linia de pe stanga,nu se simte bine Ma gandesc ca tipu' avea vreun girofar pe trocarici. Eu nu prea le am. La ce tipuri de masini tre' sa ma dau pe dreapta sau pe banda de urgenta? Passat, seria 3, ferrari enzo si mai ce...? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Supapa_jR |
![]()
|
La tipurile care ''te imping de la spate''....in Germania am observat o chestie pe care la noi nu am vazut-o...ei au si multe benzi dar...cand un conducator auto a terminat depasirea se baga pe banda pe care a fost inainte...prima si ultima sunt mereu libere...1a e de urgenta si a 3a e pt bemveuri si alte nebunii de masini care vin tare din spate...acolo...daca cineva prinde un stop de 2 ori nu incepe sa claxoneze ca disperatu...e mare diferenta.
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
In Germania am obs autostrazi pe care la noi nu le-am vazut. Si ca fapt divers nu cred ca o sa apuc sa le vad
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
we cehs say: lines are not walls
![]() meserie tipu' |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
TMihai |
![]()
|
Nebun, idiot, drogat sau ce-o fi...da' al draq sa fiu de n-a innebunit maneta aia de semnalizare tot drumu'.Acum bine, am auzit ca in Cehia masinile sunt vandute cu maneta de semnalizare ca dotare standard.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Pai , maneta de semnalizare nu e standard la toate masinile .???
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu prea, adica la masini mai scumpe devine optionala
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
=)) adica semnalizeaza automat sau ce? ca eu de la fiat 500 la maibah lung am vazut ca toate au maneta de semnalizare
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
Ov |
![]()
|
ma refeream la utilizare, desigur
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
TMihai |
![]()
|
Sper ca n-am fost prea subtil
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Regulile de circulatie nu au existat in cursa asta, DAR, spre deosebire de idiotii nostri (vezi film alea 3 masini: audi, bmw...):
- nu face asta prin localitate; - nu am vazut nimic hazardat sau fara vizibilitate, de genul depasirii tirului din acelasi film de la noi. Nu sunt de acord cu stilul asta, dar mi s-a parut totusi ca stia ce face. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Eu cred ca i s-a oprit ceasul de a iesit o medie asa mare, pe distanta lunga este imposibil sa scoti o medie asa, soseaua nu-i aeroport si apropo omul mai minte dar sa nu ne batem joc de minciuna, eu stiu pe unu care in armata segmenta avione in timpul mersului, zicea ca e greu pina baga primul piston!!!!
![]() |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
R19/16v |
![]()
|
hahahaha
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Ps si tipul oricum nu-i intreg la cap!!!!!!!!!!!! |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
sefu_alx |
![]()
|
daca va uitati atent ,se asigura in fiecare depasire
eu nu inteleg cum ia curbele in filmul 2 cu viteza asa mare,aproape sa zic ca e fake.. ![]() This post has been edited by sefu_alx: 1 Jun 2007, 14:00 |
--------------------
x
y
2009
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
eu am facut Brasov - Galati cam in 3 ore jumate ...si am scos media de 83 ..nu m-am uitat la clip (conexiune zapp ..adorm pe langa el) ..dar ma gandesc ..pt ..184 cp sau cat avea ala + autostrada...se poate..mai greu da' se poate...
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:45 |