DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?

C@talin
post 18 May 2009, 16:42
Post #481

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

243.gif normal

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 18 May 2009, 17:52
Post #482

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(bucatzel @ 19 Dec 2008, 18:00)
[...] pasagerii lui, alti doi pustani, se dau jos amandoi la mine, sa ma ia la bataie. Moment in care, din masina a doua care astepta sa se elibereze drumul, se dau jos doi, se legitimeaza, il usureaza pe baiat de carnet, ii explica sa se prezinte la sectie pentru o "discutie". Si acum sunt curios daca s-ar fi dat jos daca desteptii aia nu erau asa plini de andrenalina, incat sa le trebuiasca bataie.
*

Asta imi aduce aminte de-o poveste spusa de un fost "gardian public". Cica pe vremea aia politia era inca militarizata si el facea naveta intr-un oras alaturat unde pazea nu-stiu-ce obiectivu' lu' peste. Se intorcea seara de la serviciu, erau in masina trei politai si doi gardieni. Si cum mergeau ei cu Dacia proprietate personala a unuia dintre politai, vine din spate un snop de lumini (faza lunga si proiectoare) in oglinzile lor.

Faza 1: coboara oglinzile, calc-o. Ala dupa ei.
Faza 2: da-i cu avariile. Ala nimic.
Faza 3: fii marlan, pune-i frana. Ala claxoane.
Faza 4: fa-i semn sa depaseasca. Ala a muscat-o si i-a depasit. Un Renault (25 sau tot pe acolo, in orice caz, ditamai barca)
Faza 5: am scapat de dobitoc, dar inainte sa se duca, ia sa-i aratam cum e sa conduci cu faza lunga in oglinzi.

Problema e ca dobitocul nu numai ca a pus frana, dar a si oprit si a coborat cu bata de baseball sa le dea o lectie. In timp ce viteazul de la volan (un conational bronzat, dotat cu ghiuluri si cu lanturi "da haur") se indrepta spre ei, soferul scoate pistolul din dotare si legitimatia, ala din dreapta scoate numai pistolul, coboara din masina amandoi si se prezinta: "Stai! Politia! Arunca bata!".
Ala vede ca are doua pistoale indreptate spre el si n-are ce face, arunca bata, ridica mainile si reuseste sa bolboroseasca "Aaa, sefule, n-am stiut ca e masina da politie, mancatzi-ash".
I-au luat carnetul si i-au dat si o amenda consistenta.

This post has been edited by Illusi0n: 18 May 2009, 17:53

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
RIon
post 18 May 2009, 18:32
Post #483

pasionat

From: CJ

mancatziash, pa ce baza i-au luat carnetu'???

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
ocean36
post 18 May 2009, 19:12
Post #484

Membru incepator

QUOTE(bucatzel @ 18 May 2009, 14:54)
1. Mi se rupe de ploaie, vant si instabilitate. O vrut capra, sa si-o f**a, nu sa se planga.

2. Cand e cu mine in trafic, sa mearga naibii ca oamenii, nu sa-l urmaresc in 3 oglinzi, ca nu stii daca sinucigasu' trece razant prin stanga sau prin dreapta. Cand stati la semafor, stati pe mijlocul benzii, ca de, "am nevoie de loc baaaa, si io sunt vehicul"... cand va deplasati, "ehe, a mea ii mica si agila". ORI, ORI. Si atunci poate n-o sa ma mai opresc la semafoare lipit de bordura.
*

Frustrari ceva?
Sa stii ca in situatia descrisa de tine tot ce trebuie sa faci este sa-ti vezi de drum, motociclistul te va ocoli el nu este nevoie sa-i faci tu loc, nu vei face altceva decat sa-l incurci mai rau, insa ma rog tu esti ocupat mai mult sa tragi masina la bordura si sa dai cu masina peste motociclist decat sa-ti vezi de drumul tau.
De ce? pentru ca asa iti manifesti tu frustrarile si neimplinirile. Eu nu am avut niciodata probleme in trafic cu motociclistii insa cu soferi prosti da.
Imi aduc aminte de un specimen ca tine care a deschis portiera in timpul mersului numai ca sa nu-l pot depasi.
Vorbesti de civilizatie pe sosele?
Eu zic sa incepi mai intai cu tine.
Numai bine la toata lumea.

--------------------
Logan Preferance 2009 - CT-04-BBM
xxx
+
Kojak
post 18 May 2009, 19:13
Post #485

Membru autentic

From: Bucuresti

@RIon:
au gasit ei vreo linie continua p-acolo. wink.gif

18 May 2009, 20:27:
Din ciclul "raritati": tongue.gif
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=356884

This post has been edited by Kojak: 18 May 2009, 19:27

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Lord Hades
post 18 May 2009, 19:53
Post #486

Memento Mori

From: Brasov

Conservar? smile.gif smile.gif smile.gif Asta e chiar tare, nu o stiam.

95%din motociclistii vazuti de mine isi cauta moartea cu lumanarea. ocean36 cum descrii tu ca si civilizat un dobitoc care pleaca de la semafor, pe una din cele mai aglomerate strazi din brasov ca pe circuit? Dar vitezistii care vin dupa curba cu 150? Ma uit in oglinda sa ma asigur ca dreapta e libera, nu vine nimic; ma uit in stanga, nimic. Semnalizez si cand sa trag de volan vine cretinul ca o tornada. Daca il lovesti si moare (ca la ce viteza are sigur nu are scapare) pici de fraier ca nu i-ai acordat prioritate. Da el ca vine cu 150 nu e vinovat chiar deloc? Cat despre descurcat in trafic, scuza-ma dar urasc toti cretinii pe 2 sau mai multe roti care depasesc coloana pe contrasens si pe urma forteaza reintrarea (ca vin aia din fata), sau cei care depasesc prin dreapta jumatate pe drum jumatate prin sant. Sa se descurce in limitele LEGII! Pentru asemenea specimene nu am niciun respect.

In germania am fost socat sa vad motociciclisti stand regulamentar la semafor, mergand ordonat in coloana, cu 50 la ora. Daca acolo se poate, la noi au 2 perechi de ... costume de isi permit sa sfideze orice si pe oricine? Nesimtirea nu poate fi tolerata atata timp cat doar de o parte exista respect.

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
marksman
post 18 May 2009, 19:55
Post #487

Post mortem nihil est

From: sat

@RIon: habar n-am, ca nu mi-a spus, dar i-a cerut actele si probabil ca i-a gasit ceva in neregula.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
huiduu
post 18 May 2009, 22:10
Post #488

Membru

From: Campina

Am patit si eu o faza, cel putin ciudata. Am plecat seara, pe la ora 22:00 din Campina spre Urleta. Am facut stanga de pe DN1 si mi-am vazut linistit de drum. La un moment dat, in spatele meu apare o Dacia 1300 cu faza lunga. Ii dau avarii... nimic. Aprind lampa de ceata... nimic. Omul statea linistit in spatele meu cu faza lunga. Zic sa accelerez putin ca sa scap de el.(ajung undeva pe la 90km/h - eram in afara localitatii) El nu se lasa si se tine dupa mine. Ajung in localitate, ii dau semnal sa ma depaseasca si acesta intr-un final trece de mine(dupa vreo 10 minute). Faza ciudata se petrece dupa ce acesta ma depaseste, pentru ca opreste faza lunga si trece pe faza scurta.

--------------------
Renault Megane 2008
+
ocean36
post 19 May 2009, 07:14
Post #489

Membru incepator

QUOTE(Lord Hades @ 18 May 2009, 19:53)
Conservar? smile.gif smile.gif smile.gif Asta e chiar tare, nu o stiam.

95%din motociclistii vazuti de mine isi cauta moartea cu lumanarea.
*

Exagerezi
Si eu am mers pe motocicleta mai bine de 15 ani si te asigur ca am circulat regulamentar tot timpul, bineinteles ca am mai facut ca oricare altul greseli in trafic, pentru ca nu sunt perfect insa am incercat in permanenta sa fiu corect in trafic(inclusiv in ceea ce tine de viteza regulamentara, ca tot ai amintit de ea), oare crezi ca asta m-a scutit de probleme in trafic?
Normal ca nu, soferi idioti care nu mi-au acordat prioritate in cele mai clare situatii de trafic posibile sau care au virat drepta peste mine, care deschid portierele din mers din simplul amuzament....etc,etc care au dat cu masina peste mine si m-au bagat in spital pentru ca "vezi Doamne nu te-am vazut". Asta nu este o scuza, cand iesi cu masina pe strada trebuie sa vezi si sa te asiguri, daca nu esti in stare atunci lasa-te de condus, eu de ce-i vad intotdeauna? Pentru ca-i tratez ca pe niste participanti la trafic cu drepturi egale cu ale mele, nu ai privilegii pe sosea asta sa-ti fie foarte clar.
Si iti repet ca in ce ma priveste am circulat intotdeauna regulamentar si cu toate astea tot am avut probleme cu soferi ca tine care daca ei au masina si eu motor se cred mai indreptatiti sa circule pe strada decat mine, silindu-ma adesea sa fac manevre de evitare la limita.
De aceea m-am si lasat de motocicleta, prea multi nesimtiti pe sosea, care desi sunt biodradabili nu se termina niciodata. Acum cu masina nu mai am aceleasi probleme, insa faptul ca am abandonat motocicleta mi-a lasat un gust amar.
Mult noroc oricum.

PS: ca fapt divers nu mai face pe cavalerul dreptatii ca nu-ti sta bine, ti-ai cam dat arama pe fata cu "razbunarile" tale. Tu nu esti unul care sa merite un comportament civilizat din partea celorlalti pentru ca nici tu nu oferi acelsi lucru.

--------------------
xxx
+
nh1980ro
post 19 May 2009, 10:10
Post #490

Membru

From: Togo-Togo.

Eu merg cu bicicleta prin trafic in Bucuresti (mai des in weekend) si am observat ca majoritatea soferilor sunt destul de civilizati in trafic si incearca sa-mi lase o distanta laterala suficienta. Bineinteles ca sunt si destui bizoni care ma claxoneaza indelung sau taximetristi care trec razant pe langa mine.
Diferenta e ca daca cineva face dreapta si tu vii cu motocicleta cu super viteza, nu mai apuca sa te fereasca nimeni.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
bucatzel
post 19 May 2009, 11:24
Post #491

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(ocean36 @ 18 May 2009, 19:12)
Frustrari ceva?
Sa stii ca in situatia descrisa de tine tot ce trebuie sa faci este sa-ti vezi de drum, motociclistul te va ocoli el nu este nevoie sa-i faci tu loc, nu vei face altceva decat sa-l incurci mai rau, insa ma rog tu esti ocupat mai mult sa tragi masina la bordura si sa dai cu masina peste motociclist decat sa-ti vezi de drumul tau.
De ce? pentru ca asa iti manifesti tu frustrarile si neimplinirile. Eu nu am avut niciodata probleme in trafic cu motociclistii insa cu soferi prosti da.
Imi aduc aminte de un specimen ca tine care a deschis portiera in timpul mersului numai ca sa nu-l pot depasi.
Vorbesti de civilizatie pe sosele?
Eu zic sa incepi mai intai cu tine.
Numai bine la toata lumea.
*

Dude... am o vaga impresie ca tu ai cazut mai mult decat trebuie de pe capra aia.

Bordura o blochez, pentru ca de doua ori genii de astea neimplinite pe doua roti s-au gandit ca le expira licenta daca nu stau in fata, asa ca mi-au mutat oglinda. trecand pe langa toate masinile care stateau la semafor. Iti dai seama ca pe masina n-am oglinzi electrice, asa ca am mers pana acasa fara sa-mi pot folosi o oglinda. Nu-i tragic, doar enervant. Crezi ca am vazut macar vreun semn de scuze pentru asta?

O data n-am stiut cum sa franez: In fata mea unu' punea frana violenta, in spate era unu' de-al tau, lipit de mine. Cum fac sa nu palesc masina (care nu era a mea) nici de ala din fata (fata de care imi pastrasem distanta), nici de ala din spate (care nu si-o pastrase)?. Daca ma infigeam in frane pana in fund, il faceam astronaut. Si n-ar fi fost vina mea.

Pe aia care nu stiu decat 0-100 nici nu ti-i mai mentionez. ca si tie ti-i rusine cu ei, si nu-i consideri motociclisti.

Pe aia care merg in spatele tau ca la curse, si cand te uiti in oglinda din dreapta e in dreapta, cand te uiti in cea din stanga e in stanga sa ti-i pomenesc?
Cum ziceam. Ori merg printre benzi, ori isi ocupa locul pe mijlocul benzii. ORI, ORI. Nu "Cum vrea p**a mea".

Apropo, si scuteristii tot de-ai tai sunt, nu? Nu ti se pare demential cand ei merg pe marginea drumului, dupa care, fix cand esti in fundul lor se apuca sa ocoleasca gropi ? Fara sa dea vreun semn ca are de gand sa faca asa ceva?

Daca eu n-as conduce preventiv, stiu sigur ca as avea vreo doi de astia pe constiinta.

Nu zic ca nu-s destui prosti si la volan, dar te rog, nu ma lua cu texte de genu' "rasa noastra e mai ariana decat a voastra".

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ocean36
post 19 May 2009, 12:00
Post #492

Membru incepator

QUOTE(nh1980ro @ 19 May 2009, 10:10)
Bineinteles ca sunt si destui bizoni care ma claxoneaza indelung sau taximetristi care trec razant pe langa mine.
Diferenta e ca daca cineva face dreapta si tu vii cu motocicleta cu super viteza, nu mai apuca sa te fereasca nimeni.
*

Nu discut despre astfel de situatii cand un cretin cu motorul merge cu 100 in oras. Astea sunt situatii particulare in care motociclistul este vinovat de nerespectarea vitezei legale.
Insa hai sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie.
Merg pe drum national.
Ok pana aici.
Trec printr-o localitate cu viteza legala bineinteles si cat mai aproape de marginea din dreapta a drumului.
Ok si asta.
La un moment dat ma depaseste un sofer si cand ajunge cu portabagajul in dreptul meu face brusc dreapta(fara macar sa semnalizeze in prealabil cum ar trebui) si da peste mine.
Binenteles cazatura de rigoare, dat cu casca de astfalt,julituri, haine rupte, etc, motocicleta avariata, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa nu fi redus viteza la mai putin de 40km/h atunci cand am vazut cat de razant trece tampitul pe langa mine.
La intrebare mea de ce a facut asta, raspunsul a fost simplu: "la casa asta locuiesc".
Deci bucatzel cum ramane cu specimenele astea?

Un motociclist plateste greseala intotdeauna, indiferent ca este vine soferului sau vina lui, ar trebui sa te gandesti si la asta, iar cand tragi masina asa ca sa incurci pe altii gandeste-te ca poate ti se va intampla si tie.
Mai devreme sau mai tarziu toti primim ceea ce meritam.

This post has been edited by ocean36: 19 May 2009, 12:03

--------------------
xxx
+
bucatzel
post 19 May 2009, 12:21
Post #493

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Pai ce sa zic.

O parte din noi au grija de voi.
O parte din noi n-au grija de voi. Din neatentie, rea-vointa, depinde de om, de moment, etc.

Pana aici ceva nu normal, dar comprehensibil.

Acum vine partea incomprehensibila.
O parte din voi nu au grija de ei insisi. Cu aia am eu ce am.

Ti-am spus ca nu consider soferii un neam aparte. Sunt destui prostovani pe patru roti.

Cat despre bolovani care te depasesc doar ca sa puna frana ca schimba directia de mers... Crezi ca noua nu ni se intampla niciodata? o-ho-ho...

Cred ca m-am facut inteles ca ii evit pe cei cu doua roti, ca stiu ca sunt fragili... Dar intelege ca nu eu te-am pus calare pe motorul ala. Ai facut-o, ar fi bine sa stii ce riscuri iti asumi.

P.S. "Nu discut despre astfel de situatii cand un cretin cu motorul merge cu 100 in oras. Astea sunt situatii particulare in care motociclistul este vinovat de nerespectarea vitezei legale."

"Situatiile astea particulare" sunt marea majoritate a motociclistilor pe care ii vad eu. Si nu cred ca sunt singurul.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ocean36
post 19 May 2009, 14:27
Post #494

Membru incepator

Eu sincer cand am iesit cu motorul nu mi-am dorit ca sa aiba altii grija de mine si nici macar sa ma fereasca, mi-am dorit doar corectitudine, macar o parte din cat sunt eu cu altii.
Sa respecte regulile de circulatie si atat. Nimic mai mult. Nici macar de gesturi politicoase nu am nevoie. Dar de aici si pana la accidentarea unui motociclist care circula regulamentar si apoi sa-i spui "dracu te-a pus sa-ti iei motor" este distanta lunga.
Fiecare are dreptul sa circule cu ce vrea in limita legii, nu ne da nimeni dreptul ca noi soferii sa-i ignoram pe motociclisti.
Daca maine, poimaine se urca un camion peste tine, ala ce ar trebui sa-ti spuna "cine dracu te-a pus sa-ti iei masina? Nu stiai la ce riscuri te expui?"
Singurele riscuri pe care le-am acceptat au fost cele legate de circulatia pe doua roti, ca riscurile legate de toti nesimtitii care nu-ti dau prioritate, care-ti taie fata cand esti fix in dreptul lor silindu-te sa franezi nebuneste, doar pentru ca un tampit de sofer in loc sa beleasca ochii la drum sta cu telefonul la ureche si maneaua data la maxim, astea sunt riscuri pe care nu am vrut sa le accept niciodata.
Astea sunt riscurile la care m-am expus din cauza unor nesimtiti care nu au o educatie minima si un bun simt elementar.
Si cum aceasta categorie are practic resurse nelimitate m-am vazut nevoit in cele din urma sa renunt la motor, desi am iubit foarte mult mersul pe doua roti.

--------------------
xxx
+
Lord Hades
post 21 May 2009, 19:32
Post #495

Memento Mori

QUOTE(ocean36 @ 19 May 2009, 08:14)
PS: ca fapt divers nu mai face pe cavalerul dreptatii ca nu-ti sta bine, ti-ai cam dat arama pe fata cu "razbunarile" tale. Tu nu esti unul care sa merite un comportament civilizat din partea celorlalti pentru ca nici tu nu oferi acelsi lucru.
*

Suferi rau stimabile! unde am facut eu pe cavalerul dreptatii? Cat despre razbunari, iar gresesti. Daca nu accept sa fiu calcat in picioare inseamna ca sunt razbunator? Inca nu am dat pe nimeni jos de la volan sa il iau la palme sau altceva.

Cat despre motoristi impresia generala e facuta de cele cateva sute de tembeli si asta nu se poate schimba prea usor. Cred ca esti prea "fan" al fenomenului si nu ii poti acuza deschis pe cretinii care, in tricou si blugi gonesc ca pe circuite, ca deh, zgomotul de motor ambalat la maxim suna al dracului de bine.

Eu recunosc deschis ca sunt de asemenea sute de soferi idioti/inconstienti, dar nu acestia predomina din fericire. Sau cel putin nu inca.

Succesuri si ochii la drum ca nu se stie ce "razbunator" se oftica pe tine si te da in sant hi hi hi! tongue.gif

--------------------
+
kog
post 21 May 2009, 19:49
Post #496

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

"motociclistii" din orasul meu... Nici nu ma mir ca mi-am facut o parere proasta despre motociclisti. Astia isi scot tobele ca sa auda si ala care sta in celalat capat al orasului ca si-a pornit motorul. Pe liniile drepte acceleratie la max si jaloane printre masini. Cand ies aia pe strada tre sa iti bagi copii in casa ca e pericol. Am folosit ghilimelele pentru ca astia de care vorbesc io sunt de aia ce au lucrat prin strainatate si au venit cu motoare. Din cate vad io se inmultesc ai dracu' de repede si tind sa devina majoritari. Cred ca prostia a ajuns o moda

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
sonycu
post 21 May 2009, 22:30
Post #497

Alpinist de weekend !!

Mai oameni buni, eu ma "MIR" cand vad cum va MIRATI voi de atatea ispravi de ale concetatenilor nostri, presupusi soferi, shumaharii' lu' tati ce sunt ei.

Toate bune si frumoase pana la fraza: "M-am mirat"; "M-am uimit"; "M-a surprins" !! CE!!????

Sa va povestesc cateva mici istorioare, recente, vazute din perspectiva unui pieton, nu mai am masina personala de ceva timp, prin urmare:

* Faza 1:

- O duduie (cu 2 facultati, sunt convins de asta) incerca sa traverseze o strada prin loc nepermis. Nu incepeti asa repede sa va mirati, nu era singura, era cu un copil, stati stati, inca nu a venit timpul, nu va mirati, copilul era foarte mic, in carucior, femeia s-a uitat "oleaca asea" in stanga si da-i, dar, culmea mirarii voastre, se poticneste in linia de tramvai ce se afla pe mijlocul drumului, linia iesita in relief, rotile caruciorului mici, nu putea sa treaca, tot impingea, asta in timp ce a renuntat sa se mai asigure, doar vorba aia, daca da masina peste ea e vina lor, a soferilor, ea e nevinovata, masinile "curgeau", la un moment dat o soferita opreste pe banda 2, pentru ca nu putea trece de obstacol (nu gropa nu) ci femeia cu copilul mic, la care, da, mirati-va, cine a facut scandal? Oare soferita? Nici vorba, ci femeia cu copilul, a facut-o p'aia din masina in toate felurile, ca nu e atenta, ca o omoara si pe ea si pe copil, injurii s.a.m.d. E corect? Si cat de inconstient sa fii sa risti viata copilului tau? Bine, nu ca ar fi singura, sunt o gramada, dar ca idee. Sincer, coboram din masina, o ajutam sa treaca strada, cu cariucior cu tot, si apoi ii dadeam un capac sa se invete minte, alta data sa treaca pe la trecerea de pietoni, nu sa fac eu puscarie pentru ca e ea tuta !

* Faza 2:

- O intersectie simpla, semaforizata, toate cele, se face verde, trec cativa, se face rosu, vine un "baiat di baiat", nu conteaza marca masinii, depaseste coloana, si, cu toate ce se facuse rosu trece de semafor, eu initial cand l-am vazut am zis ca face cum fac multi "smecheri", trece de coloana si se opreste in fata tuturor, pe trecerea de pietoni desigur, ca noi trebuie sa facem slalom printre masini pana si pe trecere, dar nu, el a intrat cu mare tupeu in intersectie, ceilalati din stanga respectiv dreapta apucase se plece putin de la semafor, au inceput toti sa il claxoneze pe asta, blocase practic o mare parte din intersectie, in cele din urma i s-a facut loc !

* Si mai sunt o groaza, acum cateva foarte scurte:

- Stau la culoarea rosie a semaforului, primesc claxon sa plec, ma uit, tot rosu, ii arat omului ca e rosu, ce primesc in schimb? Degetul si injurii

- Sunt pieton, vreau sa traversez, pe trecere, ma asigur, si incep traversarea, vine un copil, pentru ca altfel nu ii pot spune, incepe sa ma claxoneze, ii arat si spun in acelasi timp ca sunt pe trecere, injurii, degetul, scartz !!

- Conduc masina de servici, la o anumita intersectie incetinesc destul de mult, lumea din spate ma injura, ma claxoneaza, imi dau flash-uri, de ce? Drumul este unul cu drept de prioritate, eu insa facand acel drum zilnic stiu mai bine, cei din dreapta desi au cedeaza se baga aiurea, la fel s-a intamplat si atunci, o stimabila domnisoara, parvenita dupa comportament si vocabular, imi taie calea, nici macar nu a intors capul sa se asigure, o ajung la semafor, ii spun ce a gresit, restul il stiti, degetul, injurii, scartz !!

- Conduc in spatele unei masini a unei scoli de soferi, de regula nu claxonez pentru ca stiu cum e sa fii incepator, persoana de la volan schimba des banda de mers si nu da semnal niciodata !! Ajungem amandoi la semafor, trag pe partea instructorului si il intreb de ce nu isi invata elevul sa dea semnal, ca asa se procedeaza, si e bine sa invete de la bun inceput, ce primesc? Numai vorbe de duh.. credincios omul ce sa zic.

- Conduc pe banda 2, urmeaza o intersectie, dar nu este voie sa se faca manevra la stanga, este obligatoriu inainte, sau dreapta, un sofer insa, de pe prima banda imi taie, fara semnal, fara vreun semn de orice fel, calea brusc si face stanga, trag brusc si violent de volan ca sa nu facem accident, prin urmare fac si eu o curba de 90 de grade, cobor geamul, il intreb de ce a procedat asa, la care raspuns: "Nu cunosc drumul", ok, dar Regulile de Circulatie le cunosti????

M-am mirat oare la vreun caz din cele precizate? Raspunsul este NU, am incetat de mult sa ma mai mir !!

This post has been edited by sonycu: 21 May 2009, 22:34

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
adimaridum
post 21 May 2009, 22:45
Post #498

MEMBRU INDEPENDENT

Nu fac parte din persoanele de mai sus despre care povestiti voi chiar pot sa spun ca sunt un sofer calm si nici nu scuip seminte pe geam dar pot spune urmatorul lucru "I LOVE ROMANIA" , asta e tara in care traim cu fel si fel de disperati in trafic cu oameni grabiti,nervosi si stresati, cu injuraturi si manele, cu soferi care mai bine ar preda carnetul politiei si nu ar mai conduce niciodata,cu ML-uri,X5-uri si TUAREG-uri conduse de conationali cu lanturi la gat si inele pe maini care muncesc din greu ca sa si le permita,cu Pet-uri si chistoace de tigari plantate foarte frumos pe asfaltul tarii......
Daca ati pleca un an din tara credeti-ma ca intr-un fel sau altul toate aceste lucruri v-ar lipsi. smile.gif

--------------------
Mercedes W123 1979/2400 D - .......??
EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985
EX:Mercedes 190 E si 230 TE
EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza.

FAN DACIA
+
sonycu
post 21 May 2009, 22:50
Post #499

Alpinist de weekend !!

CE!!!???

Sa imi lipseasca?? Cred ca glumesti !! Urechile mele nu sunt gadilate placut de auzul lui salam, pastrama, carnat si toti astia care o dau pe manele. Si nici peturile aruncate in padure sau intr-o poienita cand merg la gratar nu imi plac, si nici flegmele "aruncate" parca intr-un tipar anume pe trotuar, aaa, si sa nu uit, nici gumele mestecate 2 luni si apoi aruncate tot pe strada, sau semintele scuipate la coada la paine si nu numai, fara suparare dar trebuie sa iti placa tare aceste lucruri daca consideri ca ai ajunge sa iti lipseasca daca Doamne fereste ai pleca din acest mic Paris.. blink.gif blink.gif blink.gif

This post has been edited by sonycu: 21 May 2009, 22:55

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
nh1980ro
post 21 May 2009, 22:54
Post #500

Membru

Coji de banane si de portocale aruncate pe geamul masinii la semafor.
Cea mai tare faza a fost cand unul deschide usa la semafor si isi sufla mucii pe jos tinandu-se cu 2 degete de nas (gestul traditional de aruncat mucii pe strada).
Ce-i drept inca n-am vazut aruncate prezervative folosite pe geam.. icon_mrgreen.gif

Sincer, nu mi-ar lipsi deloc toate acestea. Si m-as bucura sa plece cu totii, impreuna cu cainii maidanezi in tarile calde, sa se descurce aia cu ei.

--------------------
+
adimaridum
post 22 May 2009, 06:13
Post #501

MEMBRU INDEPENDENT

smile.gif

--------------------
Mercedes W123 1979/2400 D - .......??
EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985
EX:Mercedes 190 E si 230 TE
EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza.

FAN DACIA
+
diaconuliviu
post 22 May 2009, 07:44
Post #502

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(ocean36 @ 19 May 2009, 12:00)
Nu discut despre astfel de situatii cand un cretin cu motorul merge cu 100 in oras. Astea sunt situatii particulare in care motociclistul este vinovat de nerespectarea vitezei legale.
[...]
La un moment dat ma depaseste un sofer si cand ajunge cu portabagajul in dreptul meu face brusc dreapta(fara macar sa semnalizeze in prealabil cum ar trebui) si da peste mine.
[...]
Deci bucatzel cum ramane cu specimenele astea?
[...]

Deci, daca la primul alineat ii numesti pe UNII din motoristi SPECIMENE, de ce nu faci la fel si cu soferii? UNII sint SPECIMENE. Nu toti.

QUOTE(Lord Hades @ 21 May 2009, 19:32)
[...] Cred ca esti prea "fan" al fenomenului si nu ii poti acuza deschis pe cretinii care, in tricou si blugi gonesc [...]

Alou, si io conduc in tricou si blugi dar o dacia. So...nu toti astia in tricou si blugi is motoristi.

This post has been edited by diaconuliviu: 22 May 2009, 07:44

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
Lord Hades
post 24 May 2009, 09:47
Post #503

Memento Mori

QUOTE(diaconuliviu @ 22 May 2009, 08:44)
Alou, si io conduc in tricou si blugi dar o dacia. So...nu toti astia in tricou si blugi is motoristi.
*

Ma refeream strict la motociclisti, scuze de confuzie smile.gif

Ieri 2 tipi blocasera o strada pe ambele sensuri, stand geam langa geam sa schimbe impresii si mai stiu eu ce, ambii inspre aceeasi directie de mers. Ajung, dau claxon scurt, un flas, ei nimic. No zic, ce sa fac? Ca poate daca mai insist ma aleg si cu vreo bataie ... Din fericire dupa 10 secunde s-au atosesizat si s-au pus in miscare.

Acum stau si ma intreb, daca nu deblocau strada, eu ce pisicii mei aveam de facut?

Respecte in trafic domnilor!

--------------------
+
nh1980ro
post 24 May 2009, 11:15
Post #504

Membru

Te dadeai jos si le f..eai o ranga in geam icon_mrgreen.gif

This post has been edited by nh1980ro: 24 May 2009, 11:16

--------------------
+
kog
post 24 May 2009, 12:04
Post #505

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1879620 <--- trebuia sa-l fi pocnit cu masina, poate dupa aia era multumit

This post has been edited by kog: 24 May 2009, 12:08

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Lord Hades
post 24 May 2009, 18:55
Post #506

Memento Mori

QUOTE(nh1980ro @ 24 May 2009, 12:15)
Te dadeai jos si le f..eai o ranga in geam  icon_mrgreen.gif
*

Si daca nu posed ranga? Din pacate sunt un om prea pasnic pentru anumite situatii ...

Oricum stiu o faza patita de un coleg de munci, care a fost oprit pe DN1 aproape de campina de niste smecheri care "organizau" un raliu in toiul noptii. Ce era sa faca saracul? A stat ca fraierul pe DN asfaltat din banii lui cat timp si-au umflat smecherii muschii mortii mamii lor de cretini. Cum sa nu te bucuri cand vezi cate un dinasta infipt intr-un copac???? Imi cer scuze, dar eu ma bucur sincer!

24 May 2009, 19:56:
QUOTE(kog @ 24 May 2009, 13:04)
trebuia sa-l fi pocnit cu masina, poate dupa aia era multumit
*

Pe care ca erau 2 radmasa.gif ???

This post has been edited by Lord Hades: 24 May 2009, 18:56

--------------------
+
nh1980ro
post 24 May 2009, 19:01
Post #507

Membru

Pentru cazul numarul 1 exista 112.
Pentru cazul tau de cele mai multe ori e suficient sa claxonezi scurt, si de obicei isi misca fundul respectivii.

--------------------
+
ocean36
post 25 May 2009, 09:46
Post #508

Membru incepator

QUOTE(Lord Hades @ 21 May 2009, 19:32)
Succesuri si ochii la drum ca nu se stie ce "razbunator" se oftica pe tine si te da in sant hi hi hi! tongue.gif
*

Iti plac fabulele Lord Hades?
Cunosc cel putin vreo 3 care ti s-ar potrivi de minune.
Oricum nu mai face pe moralistul ca nu ti se potriveste, esti prea ipocrit sa-ti dai seama ca nu esti in stare sa oferi ceea ce ceri. "Civilizatia pe sosele" este o notiune mult prea abstracta pentru unul ca tine care cel putin pana acum nu a dovedit ca are un minim de educatie, ce sa mai vorbim de "civilizatie", un lucru care ar fi fost o etapa superioara celei dobandite in cei 7 ani de acasa.
Ai dovedit-o cu afirmatia pe care am citat-o.
Sanse prea mari sa ma bage vreun cretin ca tine in santul soselei, imi pare rau, dar nu cred ca sunt prea mari, nici nu ai idee cu cata nonsalanta ma las depasit pe sosea si cat de usor ma dau la o parte din calea celor care se cred in trafic "ca la concurs". Asa am facut si in cei 15 ani de motociclism asa fac si acum ca sofer.

Cred ca fac mai bine asa, pentru ca eu spre deosebire de tine am si alte lucruri mai bune de facut decat sa-mi pun mintea cu indivizi cu un creier de furnica, am alte lucruri mult mai importante cum ar fi de exemplu sa-mi duc familia in siguranta din punctul A in punctul B, tu daca ai chef sa judeci pe altii insa fara sa te vezi pe tine n-ai decat, eu unul incerc sa fiu corect si intelegator cu cei din jurul meu.
Tu poti sa-ti faci ambitia cu cine vrei tu, sa iei pe capota motociclistii pentru simplul motiv ca ei se misca mai repede intr-un trafic aglomerat si tu n-ai chef sa-i vezi, ai deja frustrari prea mari ca sa mai suporti sa te si depaseasca, eventual sa-ti versi nervii pe un pieton imprudent, poate sa-l si calci cu masina pentru ca legea nu te mai condamna si ti se rupe, etc,etc insa sa pretinzi de la altii sa fie "civilizati" in raporturile cu tine.
Bravo!
Eu iti doresc sa primesti ceea ce meriti, nici mai mult nici mai putin. Oricum am fost mult mai rezonabil in urari decat tine care mi-ai dorit sa ma bage careva in santul soselei.
Bafta.

This post has been edited by ocean36: 25 May 2009, 09:51

--------------------
xxx
+
Sony
post 25 May 2009, 11:05
Post #509

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(ocean36 @ 25 May 2009, 10:46)
Oricum nu mai face pe moralistul ca nu ti se potriveste, esti prea ipocrit sa-ti dai seama ca nu esti in stare sa oferi ceea ce ceri.
*

Din contra, mie mi se pare ca Lord Hades are foarte mult bun simt. Din pacate nu pot spune acelasi lucru despre tine care jignesti cu usurinta si te dai drept cea mai civilizata persoana de pe forum. down.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ocean36
post 25 May 2009, 12:52
Post #510

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 25 May 2009, 11:05)
Din contra, mie mi se pare ca Lord Hades are foarte mult bun simt. Din pacate nu pot spune acelasi lucru despre tine care jignesti cu usurinta si te dai drept cea mai civilizata persoana de pe forum. down.gif
*

Da-mi un exemplu de jignire.
Esti avocatul lui sau sunteti doar amici? Iti iese ceva din afacerea asta?
Mie personal nu-mi iese nimic daca-mi pierd timpul sa te lamuresc pe tine sau pe Lord Hades, sunt lucruri pe care unii nu le-ar intelege nici intr-o mie de ani, bunul simt se invata in primii ani de viata si imi este teama ca pentru multi dintre noi este prea tarziu. De aceea nu vreau sa argumentez mai mult, insa daca am sa vad o mica dovada de bunavointa o sa-mi fac timp sa-ti explic.
Mai vedem.

--------------------
xxx
+
23 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 09:31
Forum Renault