Masina de.. start - ce sa-mi iau ?, 1300, 1310, altele ?
![]() ![]() ![]() |
Masina de.. start - ce sa-mi iau ?, 1300, 1310, altele ?
zeusreddog |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Injectie la 2000-3000 RON? Nice joke.
La banii astia cauta o 1300 in stare cat mai buna. Nu te uita atata la vechimea din talon ci mai mult la tablarie. Daca motoru mai tuseste, il mai faci si ala candva cu ceva meleoane. Da' numa de lucru la tablarie sa nu ai. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Pai alta varianta in bugetul asta nu prea ai...
Uite un LINK |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci sa inteleg ca injectia cade din start..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cauta un TICO ! Merge bine, consuma putin.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca tu gasesti TIco sub 1000 E, care sa mai si mearga, iau si eu 2.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
zeusreddog |
![]()
|
LOL
![]() ![]() QUOTE In anii aia nu exista berlina pe injectie, ci doar pe carburator. Dar si acelea depasesc binisor bugetul propus de tine mai sus. Am zis asa pt ca am un vecin care are o Dacia 1310 "zambetul lui Iliescu" din '99 si e pe injectie. ![]() This post has been edited by zeusreddog: 7 Sep 2007, 10:18 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pentru un Tico bun mai pui putin..cam 2/3 din cat ai. Cu 4000 ron iei o masina in care bagi intradevar doar benzina si ulei...dar probabil mai mult ulei decat benzina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
zeusreddog |
![]()
|
Mda, s-a cam deviat putin de la subiect.. Tot ce am inteles pana acum e ca fie imi iau un TICO, fie nu imi iau masina ca sigur nimeresc un harb!
![]() ![]() ![]() Ce sa zic, am moralul ridicat. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu neaparat tico, dar trebuie sa intelegi ca daca vrei o masina care sa nu-ti faca probleme si cheltuieli ulterioare, trebuie sa bagi mai mult decat esti dispus .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zeusreddog |
![]()
|
Da mai dar totusi.. am gasit atatea masini pe la 1000-1500 RON care arata binisor (ma refer la 1300 sau 1310 model mai vechi). Eu eram absolut convins ca la 3000 (hai 4000 fortat) gasesc o masina care sa fie departe de a cadea tablele de pe ea..
![]() Cred ca tre' sa ma apuc sa umblu de nebun prin oras sa caut o 1300 de la vreun pensionar care intr-adevar a avut grija de ea si nu o supraevalueaza. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Tico e de la 5000 in sus :| ,si din anu 96 chiar
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ageana ti-a dat un exemplu bun. Trebuie sa ai multa rabdare si un prieten care se pricepe.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Decat sa iti iei cine stie ce coaja si apoi mai mult sa stai sa o repari decat sa mergi, mai bine mai asteapta, mai strange niste bani si ia-ti una mai buna... Parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ia-ti orice Dacie la banii aia.
Bani multi nu ai, si o straineza te va baga in boala daca ti se strica ceva la ea. O Dacie, cat de prapadita, o repari oricand si oriune, mai o piesa de la Remat, mai o piesa noua. Si cu ocazia asta inveti si mecanica, si electrica, si tinichigerie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
O sa invete de toate .. numa soferie nu
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Oricum nu are prea multe alternative.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
[quote=zeusreddog,7 Sep 2007, 10:30]
Da mai dar totusi.. am gasit atatea masini pe la 1000-1500 RON care arata binisor (ma refer la 1300 sau 1310 model mai vechi). Eu eram absolut convins ca la 3000 (hai 4000 fortat) gasesc o masina care sa fie departe de a cadea tablele de pe ea.. ![]() Lasa-le naibii de harburi ca o sa-ti mananci zilele (si banii) cu ele. O sa ti se faca scarba sa mai si conduci...asculta un om care s-a chinuit cu 2 harburi de dacii 1300... ori iti iei ceva mai de doamne ajuta ori renunta. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ba o sa invete, daca o sa-i placa
Eu am invatat pe o Dacie si am umblat prin toata tara cu ea. Decat sa dea banii toti pe o masina mai acatarii si sa o tina in fata blocului, ca nu are bani de benzina, mai bine una mai rablagita cu care sa se duca la munte, mare, etc. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Slider |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Kunt |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 7 Sep 2007, 14:54) Decat sa dea banii toti pe o masina mai acatarii si sa o tina in fata blocului, ca nu are bani de benzina, mai bine una mai rablagita cu care sa se duca la munte, mare, etc. Pai cu una rablagita nu prea ai curaj sa pleci la mare/munte, sa faci cateva sute de km intr-o zi si sa te mai si intorci cu ea... Daca e rablagita o sa i se strice in drum... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O alternativa buna la dacie pana-n 3000 ron e Lada 1500,si o gasesti chiar mai ieftin si intr-o stare buna.Sunt multi mosulici care nu o mai pot intretine si o baga la vanzare
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
lasa-o'ncolo de lada, mai bine Dacie
![]() Sa revenim, daca vrea o masina in care sa bage doar "benzina si ulei", Trabant ar fi solutia optima, la banii aia gaseste unul parfum, si nici nu prea are ce sa se strice la el ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Kunt |
![]()
|
Am avut lada 1500 si crede-ma nu e deloc o alternativa. Cat e dacia 1300 de parnaie dar asta e si mai si, e si mai grea, consuma si mai mult, carburatorul ala dublu e foarte pretentios si mai are si tractiunea pe spate ceea ce o facea destul de periculoasa in conditii de asfalt alunecos. Era insa un pic mai puternica ca dacia. Oricum, si-a gasit sfarsitul la REMAT...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la banii aia iti iei un motor decent de 125cc sau chiar 250 si ai scapat de probleme (intr-un fel abia acum incep)
masina in 1000-1500euro.. cam greu, se gasesc in general rapciugi nu masini. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
argon |
![]()
|
si cum invata soferie categorie B pe un motor?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Sep 2007, 09:51) La banii astia cauta o 1300 in stare cat mai buna. Nu te uita atata la vechimea din talon ci mai mult la tablarie. Daca motoru mai tuseste, il mai faci si ala candva cu ceva meleoane. Da' numa de lucru la tablarie sa nu ai. Si daca are ITP-ul luat de curand 2 ani nu te doare capul si in perioada asta ai timp sa inveti soferie si mecanica.Iar daca ai grija de ea peste 2 ani o vinzi si tu unui pusti ca tine proaspat posesor de permis si te-ai scos.Absolut orice sofer cand isi cumpara prima masina o mananca coapta din lipsa de experienta.Mult prea multi soferi incepatori au murit din cauza de scolarizare pe dacie 1300 si apoi condus masina ultrabengoasa cumparata de parinti inconstienti. This post has been edited by bulan: 7 Sep 2007, 15:05 |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:32 |