Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
@undemerg: si Loganul de langa era nou.
IRONICK, te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci si zici pe forumul asta, dar aici nu cred ca ai dreptate. Daca ce am vazut eu era varianta "standard" de executie, Sandero e mai cazatura decat Symbol. Petarda GP e de 3ori masina decat Sandero, iar pentru Clio ti-am configurat un Cosmopolitan cu ABS si AC la 10.800. Stiu ca sunt aproape 2000 diferenta, dar nici sa dau 9000 de dragul de a da nu mi se pare ok. Ceea ce zic eu nu inseamna ca nu imi voi cumpara Sandero daca va fi nevoie, inseamna ca nu imi voi cumpara acum. PS: mai pune in lista aia de cazaturi si Logan Berlina, mult mai ok decat Sandel, si chiar mai ieftina. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ce Cosmopolitan ai configurat tu la 10800 cu aer si abs cand el incepe de la 10800 si nu are aer si abs standard. eu am configurat acum si ajunge la 11800. totusi, sunt 3000 de euro diferenta.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu's chiar 3000E diferenta. @IRONIK a "cerut" echipare full in aproximativ ~10000E
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(chris_t @ 15 Jun 2008, 10:31) Sandero e mai cazatura decat Symbol Pana si chederele le are mai bune Sandero. Chiar ieri am mers cu un Symbol ph3. Ala mai merge, dar de la ph4 este jale.QUOTE(chris_t @ 15 Jun 2008, 10:31) Petarda GP e de 3ori masina decat Sandero Mai bine imi cumpar o Ceed, decat un GP. Mult mai fiabila ... la aceeasi bani care nu pica pe pretul lui Sandero.QUOTE(chris_t @ 15 Jun 2008, 10:31) mai pune in lista aia de cazaturi si Logan Berlina, mult mai ok decat Sandel, si chiar mai ieftina Este mai ieftina ca nu a aparut ph2. Puteai sa spui ca au schimbat furnizorii si a scazut fiabilitatea pieselor, dar sa faci o comparatie fara sens ...15 Jun 2008, 15:17: QUOTE(cristyyy2003 @ 15 Jun 2008, 13:05) Aproximativ insemna 100-300Euro, nu 800Euro. Plus ca nu-s masochist sa conduc o masina "roz". Si daca tot ati adus aminte de oferta aia, eu zic ca este un MARE esec oferta aia. Poate mai trebuiesc schimbatii angajatii prin unele locuri.This post has been edited by IRONICK: 15 Jun 2008, 14:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. cosmopolitan e 9800 ddp fara abs si ac. cu astea 2 e pe la 10.800 cu 1.2 75 cai
2. echiparea full de la o masina != echiparea full de la alta masina, asa ca faza cu echiparea full nu are relevanta, poate echipare similara. 3. la o masina NU CONTEAZA NUMAI DOTARILE. De fiecare data vad numai argumentul dotarilor, ca nu stiu ce masina e mai dotata, ca ailalta e full, etc. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dotarile sunt cele mai importante diferente. Simplu.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Permite-mi sa te contrazic, nu mi se pare deloc asa. Principala diferenta e facuta de altceva:
- confort (nu neaparat dat de dotari) - siguranta - performanta - fiabilitate - lipsa greierasi - calitate finisaje plus materiale - aspect - pozitie la volan, pozitie in scaun - PLACEREA CONDUSULUI - protectia anticoroziva (aka caroserie integral galvanizata) - insonorizare - fiabilitate - consum carburant - pret piese si revizii Dupa ce spui tu, un Logan de 1.4 75 cai cu tot ce se poate pune din fabrica plus de exemplu piele, tempomat si alte aberatii ar fi mai tare decat un bmw 320d 150 cai, care are ac manual, abs, geamuri el. Sper ca ti-ai dat seama de exagerarea voita, tocmai pentru a sublinia ideea. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
exista bmw de 150 de cai nou numai cu a/c geamuri electrice si abs?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 15 Jun 2008, 19:38) - confort (nu neaparat dat de dotari) - siguranta - performanta - fiabilitate - lipsa greierasi - calitate finisaje plus materiale - aspect - pozitie la volan, pozitie in scaun - PLACEREA CONDUSULUI - protectia anticoroziva (aka caroserie integral galvanizata) - insonorizare - fiabilitate - consum carburant - pret piese si revizii Io zic ca lista ta se poate reduce, nu trebuie sa fie chiar asa de lunga, cele cu aceeasi culoare sunt cam acelasi lucru sau tin de aceeasi categorie. This post has been edited by CuTzU: 15 Jun 2008, 19:31 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Imi cer scuze ca am nascut un mic flame, chiar nu a fost intentia mea. Eu am zis aici ce am vazut la fata locului. Ultimele 4 masini conduse au apartinut de grupul Renault, 3 Symboale si un Logan dCi. Sunt pe forumul asta de cativa ani, e drept, nu foarte activ, dar sunt aici pt ca imi plac Reno. Dar asta nu inseamna ca sunt asa indoctrinat incat sa nu zic ce vad. Sandero pe mine unul m-a dezamagit. PUNCT. Ca unora le place, treaba lor, consider ca suntem intr-un loc unde ne putem spune/sustine civilizat parerile. La fel cum nu ma dau in laturi sa blamez grupul VAG pt preturile piperate pe care le cer pe un 1.2 in trei timpi sau pentru un 1.9 fara common-rail si care papa ulei parca ar fi friteuza, nu mi-e jena sa spun ca nu imi place executia la Sandero.
Mi-e mi se pare jenant ca in 2008 sa faci o masina fara sa acorzi putina atentie detaliilor. Sa pui pe o masina alba sau rosie clante argintii cat o sura de mari. Mergeti sa o vedeti cum arata. Mai bine le lasau dracu' negre. Poate pare stupid, dar am calculat. Pentru 9000euro muncesc de-mi sar ochii din cap 257zile lucratoare, adica peste 2000ore. Si cer un minim de atentie, ca nu cred ca mi-o dau totusi gratis, nu? Si cred ca toti care isi cumpara Dacia sunt in aceeasi situatie, nu cred ca-l scot pe careva banii din casa. Si daca trebuie sa mai muncesc inca 50 de zile pentru a ma simti bine in masina mea, o sa o fac!!! Prefer asa, decat sa-mi para rau de aia 9000. Ca sa concluzionez, Sandero e o masina cu un concept ok, dar cu o executie care lasa mult de dorit in acest moment. Poate o sa apara imbunatatiri, iar atunci voi fi primul care voi posta, si poate imi voi si comanda una. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa stii ca nu e asa de simplu. sa ai niste bani si sa nu ai nici cum sa depasesti bugetul. Ca pe langa masina mai costa inmatricularea, tpi-ul, casco, rca etc. Oricum fiecare isi stie socotelile pentru el, daca poate sau nu plusa peste o suma
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
chris_t |
![]()
|
aphophis, stiu ca nu e simplu, si eu traiesc tot in tara asta, am facturi si rate de platit. Dar nici sa dau 9.000 numai asa sa am masina nu mi se pare simplu deloc. Si apoi ca nu se inchid usile sau ca ma seaca manerele alea, sau ca imi scartaie prostia aia de deasupra volanului, imi pare rau de bani, nu?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
si daca iti scartie plastucul in Ford Fiesta sau in Fiat GP, nu-ti mai pare rau?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
chris_t |
![]()
|
Ok, hai sa o lasam asa, ca nu are niciun rost. IMHO, Sandero e o masina cu o calitate a executiei ce ar putea fi mult imbunatatita. Fiesta nu mi-as cumpara ever, GP insa e o masina care m-a incantat, dar nu despre asta vorbeam.
Problema e alta. De ce mergem in continuare pe ideea ca e Dacie, las-o ca merge si asa, ce daca nu e chiar cum ar trebui, e doar 9000(sic!) ? This post has been edited by chris_t: 15 Jun 2008, 20:19 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Stefan |
![]()
|
Si tu cand o sa intelegi ca la 9000 de euro, care intr-adevar este o suma mare pentru multi romani (including myself), nu se poate mai mult de atat, in ziua de azi?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 15 Jun 2008, 19:38) Dupa ce spui tu, un Logan de 1.4 75 cai cu tot ce se poate pune din fabrica plus de exemplu piele, tempomat si alte aberatii ar fi mai tare decat un bmw 320d 150 cai, care are ac manual, abs, geamuri el. Eu ma refeream strict la Sandero si concurenta sa. Si din lista ta, dotarile vor avea in majoritatea cazurilor cea mai mare pondere in decizia de achizitionare a unui automobil. Adica exact ce am spus eu mai sus ![]() Nu este mai putin adevarat ca fiecare om ofera o pondere fiecarui element din lista in decizia sa de cumparare a unui automobil. Si ca unii isi cumpara o masina doar pentru ca are un schimbator de viteze fain. Na, asa cum ziceam, fiecare cu piticii lui pe creier. Dar iti dau dreptate. Suma ponderilor tuturor lucrurilor din lista aia a ta e mai mare decat ponderea acordata dotarilor ![]() This post has been edited by ssilviu: 15 Jun 2008, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
chris_t |
![]()
|
@stefan: niciodata. Si eu merg la servici, dar nu ii spun sefului: tata, pentru banii care mi-i dai, muncesc atat, mai mult nu, pa.
Privind altfel lucrurile, acestea au fost cele 5 obiectii ale mele: "1.Plasticele de pe bord si de pe usi sunt oribile. Plastic subtire. 2.Capacul de la airbag pasager e din cauciuc mai moale. Mare greseala, in momentul in care apesi pe centrul acestuia, partile de la imbinari ies in afara. 3.Usile se inchid mai rau ca la Solenza. Era un Logan langa, am avut termen de comparatie. La Sandero tre sa dai bine de tot cu usa sa o inchizi, lasata frumos de la 15-20cm se inchide doar in treapta 1. La Logan se inchide perfect in aceleasi conditii. 4.Usile nu sunt aliniate: cele din fata sunt cu cativa mm mai la interior decat cele din spate, se simte la trecerea mainii pe montantul central, se vede chiar cu ochiul liber. 5.Partea superioara a cadranelor de bord, cochilia aia, nu stiu exact cum se numeste e prinsa excelent. Atat de bine incat are un joc de juma de cm pe verticala. Nu vreau sa-mi imaginez cum o sa se comporte dupa 20-30k km." Punctul 1: ok, inteleg, altceva ar fi fost mai scump, trecem peste asta, nu ma deranjeaza, orice masina de categoria asta e tot pe-acolo. Punctul 2: aici nu ar fi costat nimic sa lase plasticul, sau sa prinda mai bine cauciucul ala. Punctul 3: wtf? De ce pe Logan se poate? Sau pe Symbol? Alea nu costa tot atat? Punctul 4: alinierea usilor nu costa nimic. Punctul 5: idem pct.4. Strangerea suruburilor nu costa nimic. Extrabonus: manerele usilor negre erau mai ieftine. Pe langa ca faceau economie, aratau si mai bine. Sper ca intelegi ca si pentru mine 9000 sunt un purcoi de bani, si nu cer clima bi-zona, camere infrarosii, piele, tempomat sau faruri bi-xenon adaptive la viraj. Au pus pe masinuta exact lucrurile pe care te-ai astepta sa le primesti in banii aia. Problema mea e ca nu le-au pus bine. This post has been edited by chris_t: 15 Jun 2008, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
ssilviu |
![]()
|
Si ce daca 9000 de euro costa masina? Tocmai, e un pret prea mic pentru a avea pretentia de o realizarea desavasita. Astfel de neplaceri gasesti cu mici exceptii la orice gama de pret. Vrei sa-ti arat Skoda Fabia 2 de 20.000 de euro cu plastice jenante, consola centrala care se misca, greieri mai mari ca in orice alta masina si motor care se aude in interior ca un tractor? Sau Mercedes E-class de 60.000 de euro cu plastice ce imita lemnul care la apasare scartaie cum nici alea de pe Loganu nu o fac?
In ceea ce priveste alinierea usilor si jocul mare la cochilia aia, sunt convins ca e doar o problema singulara. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Stefan |
![]()
|
chris_t: Sa inteleg ca nu-ti mai cumperi masina deloc.
Pentru ca la banii astia nu ai o optiune care sa te satisfaca. Daca ai zi-mi si mie. Poate ma razgandesc. This post has been edited by Stefan: 15 Jun 2008, 20:50 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
chris_t |
![]()
|
Acum nu sunt in situatia de a-mi cumpara masina, am Symbolul de la firma, dar undeva spre sfarsitul anului, inceputul anului viitor, ma mut in afara orasului si o sa am nevoie de ceva pt nevasta. Sandero e o optiune excelenta, chiar imi doream demult masina asta. Iar daca alinierea usilor, inchiderea acestora si cochilia aia sunt doar un accident, o boala a copilariei, o sa o iau. Daca nu, asta este, o sa vad ce mai apare pana atunci...poate noul Symbol.
This post has been edited by chris_t: 15 Jun 2008, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.540 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Toata lumea tine partea Daciei Sandero, sustinand ca "ce pretentii poti avea la 9000 euro". OK. Dar tine cont cineva de salariile si cheltuielile pe care le are Renault in Romania cu producerea acestei masini????????De taxele mici sau deloc pe care le plateste( a se vedea contractul cu statul roman), de faptul ca un muncitor roman este platit cu o treime din salariul unui francez????? Daca ati tine cont de aceste lucruri ati trage concluzia ca profitul pe care-l obtine Renault din vanzarea unui Sandero este cu mult mai mare decat cel care-l obtine Ford ca sa produca o Fiesta( in Spania) sau un Opel Corsa( banuiesc ca in Germania), sau o Kia Ceed( Slovenia). Atunci de ce nu ar face un mic rabat la micsorarea profitului( sa aiba un profit la fel ca alt producator vestic de masini) si scoaterea unei masini la 9000 E foarte apropriata calitativ de concurenta. Am un logan din 2004, octombrie, Laureat, motor 1,4 mpi, 53000 Km. Foarte multumit de masina, dar am dat pe ea cu tot cu garantie extinsa si vopsea metalizata 7435 E. Intentionez ca atunci cand va aparea Logan ph 2 sa incerc sa o schimb. Dar daca tinem cont de pretul unui Sandero Laureat la cca 9450 E(vopsea metalizata + airbag-uri laterale) rezulta ca un Laureat ph2 va fi in jurul sumei de 10000E. Deja variante se mai gasesc (intr-adevar cu cca 2-3000E in plus- a se vedea noul focus(aprox 13000 dotari similare, mai putin afu), Kia Ceed SW( 12500 E) , Hyunday Accent -aprox 10500 E, si chiar vechea Octavia Tour, care desi veche cred ca are cel putin aceeasi conceptie constructiva ca si Loganul, etc). Nu imi iau masina in fiecare zi, si in acest caz efortul merita zic eu. Desi eram convins ca urmatoarea masina va fi tot un logan, vazand preturile (astept sa vad si calitatea noii masini) deja am un semn mare de intrebare ce voi achizitiona pe viitor.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu zic sa te uiti mai intai ce dotari are un laureate , ce garantie are, cum arata un sandero la interior fata de un logan si vezi daca se merita sau nu diferenta aia de pret. Hint. vezi daca laureate-ul tau are abs. Cat despre diferentele alea de pret, eu nu inteleg de ce te mai uiti la un sandero cand ai deja 12.000 euro pusi deoparte doar pt achizitia masinii.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar tu crezi ca Ford vor ieftinii masinile pentru ca le vor face in Romania? Sau Mercedes, Peugeot sau care mai vin in Romania (daca vin)? Sau clientii lor or sa zica ca ia ieftiniti voi masinile pentru ca le faceti in Romania si acolo mana de lucru ii mai ieftina sau ca statul Roman v-au dat nustiu ce facilitati. Astea nu au absolut nici o importanta. Logic ar avea, dar atata timp cat scot maisini mai ieftine ca restul, or sa le vanda si vor avea cerere, cand nu vor mai avea cerere probabil ca vor mai ieftinii.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
chris_t: stai usor, nu trage concluzii pripite. ai vazut o masina. una singura. poate aia era exceptia, nu regula. eu am logan si nu are nici una din problemele tale. de fapt, are numai vreo 3 din problemele, minore, dezbatute pe forum: furtunase, 1 greier, resetare ocazionala CB.
Octavia Tour este mult inferioara Octaviei 1. |
--------------------
-
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
@bogdanbiciusca: Iar incepem discutia cu marja de profit la Dacia? S-a mai discutat. Atata vreme cat masinile se vand in acelasi ritm cu capacitatea de productie a uzinei, pot s-o vanda la ce pret vor ei. Si profit 100% sa scoata. Crezi ca-i pasa antreprenorului de ce zice cineva care nici nu prea vrea sa-i cumpere produsul (cum esti in cazul de fata tu)? Pe el il intereseaza ca-i merge afacerea. Cand nu-i mai merge, ia masuri.
This post has been edited by Stefan: 15 Jun 2008, 22:29 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
chris_t |
![]()
|
@apophis: si eu pot merge pana pe la 12-13k, asta nu inseamna ca tre neaparat sa o si fac. Daca mi se ofera o masina corecta la 10k, de ce sa nu profit, iar de diferenta sa trag o raita prin Europa? Stiu oameni care stau mult mai bine cu banii si totusi conduc un Scenic din 2001. Si nu le cade fundul din masina. Pentru ca i se inchid usile:D
@hash: in momentul de fata, ca si calitate a executiei, Logan I este peste exemplarul de Sandero pe care l-am pipait eu. Sper intr-adevar sa fi fost cum zici tu, exceptia. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.540 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Sustin in continuare ca marirea pretului trebuie sa aiba si reversul: CALITATE SUPERIOARA fata de ceea ce era mai ieftin, si nu spoiala.Iar cand pretul unei masini se aproprie incet si sigur de cel al unui autoturism de calitate mai buna ce vom alege? Muncim, nu gandim, nu-i asa? Traiasca producatorul national!!!!!!!!!!Loganul e o masina buna, dar sa ramana in plaja de pret care l-a consacrat. Sau daca se mareste pretul sa creasca si calitatea fratilor, nu "aceeasi Marie cu alta palarie".
"eu zic sa te uiti mai intai ce dotari are un laureate , ce garantie are, cum arata un sandero la interior fata de un logan si vezi daca se merita sau nu diferenta aia de pret" - cat crezi ca este diferenta de pret intre vechiul bord, fete portiera, radio cd si cele noi de pe Sandero?????? . "" Cat despre diferentele alea de pret, eu nu inteleg de ce te mai uiti la un sandero cand ai deja 12.000 euro pusi deoparte doar pt achizitia masinii. " Pentru ca as prefera sa ma plimb, decat sa dau in plus pentru o masina. In 2004 diferenta intre un logan ambition (8000E) si un ford focus 1.4i era de cca 5500 E, acum cred ca va fi sub 3000. "Octavia Tour este mult inferioara Octaviei 1. " Dar oare si loganului? 15 Jun 2008, 22:24: si apropo, nu uitati scaderea calitatii, a se vedea numarul mare de posesori care schimba distributii, semeringuri, etc. Uitati-va si pe alte forumuri, sunt probleme si acolo, dar nu in zona motor, cutie de viteze.Sa faci distibutia la un(ele multe...) logan(uri) cu 1500 KM este OK???????????? Votati Dacia! Toti care si-au luat logan in Vest(Spania, Italia, Franta, Germania) acum le vand.Si nu cred ca pentru logan ph2, ci pentru ca se asteptau la mai mult. This post has been edited by bogdanbiciusca: 15 Jun 2008, 23:24 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ne bucuram ca ii cunosti pe toti din vest. poate ne dai adresa sa ne luam si noi logane cu cativa km la bord la jumatate de pret. ca tare ne-ar prinde bine unora dintre noi.
atata comparati una cu alta. voi chiar nu intelegeti ca problemele pe care le are sandero si/sau logan le au si masini mai scumpe? cine ii cunoaste pe toti din vest poate ne spune si de problemele alora cu alte masini, sa ii convingem pe carcotasi ca peste tot e cam la fel, doar ca la mai multi bani. deja e ca la stan si bran, fiecare topic despre sandero ajunge la "ba cidu e mai bun ca are aceleasi dotari la numai doispe mii, si clio la fel, super masina, si e doar tot doispemii, ba daca strang un pic cureaua pana pe la douajdemii iau un bembeu mai chel asa da mult mai bun, confort maxim". ce ma mai distrez ![]() This post has been edited by BLK: 15 Jun 2008, 23:35 |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdanbiciusca @ 15 Jun 2008, 23:13) si apropo, nu uitati scaderea calitatii, a se vedea numarul mare de posesori care schimba distributii, semeringuri, etc. Uitati-va si pe alte forumuri, sunt probleme si acolo, dar nu in zona motor, cutie de viteze.Sa faci distibutia la un(ele multe...) logan(uri) cu 1500 KM este OK???????????? Votati Dacia! Toti care si-au luat logan in Vest(Spania, Italia, Franta, Germania) acum le vand.Si nu cred ca pentru logan ph2, ci pentru ca se asteptau la mai mult. Poti argumenta te rog afirmatia de mai sus? (date, link, etc.) |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 19:46 |