PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca e vreun inconstient... ar fi bine sa inceteze. daca el este semnatarul in petitie, e pe bune treaba. pe ei baietii!!!! eu trimit mail exact in acest moment
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
VIRGILSTANCIU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 November 04 ![]() |
Chiar eu am semnat si sunt de acord cu acesta forma de protest. Inca nu m-au sunat desi eu ii sun aproape zilnic si nu vor sa stea de vorba cu mine (ba este in sedinta , ba nu este la birou ....?!, deja imi este scarba.
Din pacate nu prea am timp atat cat mi-as dori eu sa dialoghez pe forum. (nu am internet acasa) Va multumesc mult pentru ce faceti, pentru ajutor si sfaturi. Sunt foarte impresionat de atitudinea voastra. Promit sa va tin la curent cu tot ce voi afla de la Dacia si va asigur ca daca nu-si vor schimba atitudinea voi trece la actiuni mai ferme. (reviste de specialitate, ziare, TV) |
--------------------
dacia logan
dacia logan
- ph-75-vir
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu am semnat-o!
This post has been edited by Slider: 11 Nov 2004, 10:19 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am semnat si eu ca posibil viitor client Dacia. Din ce spune Virgil, Dacia vrea sa cam scape de responsabilitate. Urat din partea lor cum l-au tratat pe Virgil. Trebuie sa luam atitudine
![]() This post has been edited by gaston: 10 Nov 2004, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Le-am trimis si eu email - la fel o sa postez rezultatul.
Am subscris si la petitia online. Sant dispus sa particip si la alte actiuni colective ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Poate macar de data asta putem afla daca intradevar "Dacia este pe drumul cel bun"
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 8 Nov 2004, 15:18) Pana nu citesc despre cauza blocarii, eu refuz sa cred ca directia a "cazut" asa pur si simplu. Nu exista. Ceva s-a intamplat. Nu e posibil ca o masina sa fie proiectata in halul asta. Eu unul vreau sa citesc despre dovezi (cremaliera rupta, deformata, etc). Restul ce faceti voi sunt speculatii. Daca era "groasa", omul in cauza intai chema televiziunea sau OPC-ul ! Iar eu, in cazul respectiv, imi faceam cateva poze sa se vada exact masina in cea situatie descrisa de proprietar, si imposibil sa nu se vada ceva concludent.Nu detinea un aparat foto ???, este imposibil sa nu aiba firma la care lucreaza, sau vreu prieten... asa cum a facut poze la locul pricina... si plus de asta, cred ca erau cateva dovezi de necontestat, chiar si la un eventual proces... si merita efortul unor fotografii. Soo... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asteptam sa vedem ce zic astia de la VC. pina atunci... bagati mare la semnaturi.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
sdobre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 October 04 ![]() |
QUOTE(thesys @ 10 Nov 2004, 20:42) Iar eu, in cazul respectiv, imi faceam cateva poze sa se vada exact masina in cea situatie descrisa de proprietar, si imposibil sa nu se vada ceva concludent.Nu detinea un aparat foto ???, este imposibil sa nu aiba firma la care lucreaza, sau vreu prieten... asa cum a facut poze la locul pricina... si plus de asta, cred ca erau cateva dovezi de necontestat, chiar si la un eventual proces... si merita efortul unor fotografii. Soo... Nu stiu de ce ar fi obligatoriu sa umblam cu aparatul foto dupa noi? Poate Dacia ar trebui sa-l livreze odata cu masina, nu de alta dar nu se stie cand ai nevoie sa imortalizezi un defect, ca sa fi crezut. Daca omul a fost la service si l-au rezolvat, inseamna ca exista acte referitoare la aceasta reparatie in garantie (Virgil ai putea fi mai concret-eventual sa postezi). Oricum, cred ca Dacia considera cazul ca fiind unul banal si inchis, din moment ce nu a raspuns pana acum (macar celui in cauza) referitor la cauza defectului. Parerea mea este ca pana nu apare cazul in presa (documentat), Dacia nu se va deranja... dar e parerea mea. |
--------------------
dacia
logan ambition perla
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-am uitat peste scanari, am citit cam tot ce e p-aci.
Masina este dusa la IPSO in 25 (sau in 26) (in documente sunt ambele date 25.10 ora 14.30 - comanda la caseta de directia cu specificatia URGENT si in 26.10 proba de drum in care se constata ca directia se bloca). VC spune ca a primit mesajul domnului Virgil in data de 28.10 si emite pe 29.10 un document cu nr. 2813/P10000/29.10.2004 prin care i se comunica faptul ca este asteptat la IPSO sa-si ridice masina) Acelasi document este trimis si prin email si este datat 29 octombrie 2004 ora 19:42. Ce nu am gasit: intrebarea lui Virgil catre Dacia. |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Am semnat si eu, dar am o observatie: daca dorim sa fim bagati in seama, ar trebui sa semnam cu nume reale si complete. Nu cred ca cei de la Dacia vor da prea multa atentie unui mesaj semnat john, DAN sau florin. No offense pentru cei in speta, dar daca cerem consideratie de la Dacia ar trebui sa si oferim.
|
-------------------- |
|
mushu^dog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 3 November 04 ![]() |
Salut!
Am semnat petitia cu numele real si complet. Astept masina la inceputul lui decembrie. Bucuria asteptarii insa s-a transformat in emotia "daca mi se intampla si mie??" Sper ca pana atunci Dacia va da un raspuns oficial si asigurari ca vor remedia problema oricare ar fi ea |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum a ramas, semneaza petitia numai cei care au Logan (sau sunt inscrisi si urmeaza sa aiba), sau poate semna petitia oricine?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Eu am semnat-o si nu sunt detinator. Am avut ceva intentii inainte de aparitia golanului dar n-are rost sa ma leg la cap daca nu ma doare...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Si eu am semnat. Ca vorba aia, nu vreau sa stau cu ochii pe Logane pe strada sa ma feresc de ele!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
M-am uitat acolo si am o nedumerire. La "rubrica" View Signatures apar 66 si 11 semnaturi. De ce?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
dan_cristian2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 October 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1,4 MPI, sept 2004
- DJ 69 TDK
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Scuzati-mi nepriceperea. Doresc si eu sa semnez petitia, ma batea un gand sa imi iau Logan in vara viitoare (2005). Poate cineva sa puna exact legatura unde este petitia, pentru cei mai putin descurcareti, asa ca mine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Ar trebui sa citesti si mesajele mai din urma ca sa-ti faci o idee mai ampla despre ce s-a discutat.
Ai fi gasit acolo si adresa: http://www.petitiononline.com/dclgn001/petition.html This post has been edited by JohnyBe: 11 Nov 2004, 10:10 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Slider |
![]()
|
he, he mi-ai luat-o inainte John...
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Am semnat si eu.
Numai bine, Oliviu |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(JohnyBe @ 11 Nov 2004, 10:09) Ar trebui sa citesti si mesajele mai din urma ca sa-ti faci o idee mai ampla despre ce s-a discutat. Ai fi gasit acolo si adresa: http://www.petitiononline.com/dclgn001/petition.html Multumesc tare mult ! Am (re)citit toate mesajele si am semnat petitia ![]() Inca o intrebare al unuia novice in petitii : Petitia va ajunge la S.C. Automobile Dacia S.A. intr-o casuta de e-mail ? In asteptarea raspunsului de la Uzinele Pitesti, sper ca actiunea noastra sa ajute ca ceea ce a patit dl. Virgil sa ramana un caz singular ! This post has been edited by bendix: 11 Nov 2004, 11:04 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ma gandesc si eu:
poate ca ar fi potrivit sa adresam dacia o invitatie de a citi/participa la acest forum, aratand ca in virtutea dreptului la libera asociere, cam 5000 de ciudati isi spun pasul despre produsul lor - si deja reprezinta un factor de influenta si presiune. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Unde trebuie sa semnez. ??
![]() P.S. In afara de petition-on-line ... This post has been edited by luck: 11 Nov 2004, 12:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Parerea mea:
Va agitati degeaba. In primul rand, nu este un fenomen generalizat. In al doilea rand, un user pe autoshow specifica o problema cu blocatul directiei la un espace 4. Problema care a fost evident una singulara. Exact cum e si aceasta. Si totusi espace se vinde bine mersi in europa, nu am auzit nici un scandal pe tema asta. Si eu unul am mai auzit de multe cazuri de directie blocata. De celelate masini nu va e frica? Sunt milioane de harburi pe sosele, care au totate sansele sa ramana fara frane, sau fara directie, si acum voi va ingroziti pentru un caz de logan cu directia bel;ita, cine stie, care poate o fi luat o gura de canal, sau cine stie de gaura bucuresteana.Eu va inteleg ca sunteti ingroziti de aceasta problema, este si normal, e viata dvs in discutie, INSA judecati cu capul limpede. este un caz izolat? este, pentru ca nimeni nu s-a mai plans de asemenea probleme. Care sa fie oare cauza? Una de proiectare? Nu, pentru ca fenomenul nu e generalizat. Este unul particular. Da, dar ce a cauzat acest accident. Ei bine, dupa parerea mea, o mica eroare in procesul de fabricatie a unei parti din cadrul directiei, ca de exemplu existenta unei mici bule de aer in structura materialului. Pur si simplu este o eroare de producere. Rezistenta materialului fiind scazuta a dus la rupere acestuia si a provocat blocarea directiei. Asta se intampla indiferent de producator. Nu poti sa realizezi un lucru perfect. Domnilor, daca oare una din paletele unui avion airbus, are in componenta ei o astfel de mica bula de aer, si exact cand trece peste DN1 se rupe elicea, bubuie motorul si pica peste dvs cand treceti cu masina? Nu ar trebui sa facem o petitie pentru treaba asta, sa le cerem o explicatie, eventual sa retraga toate avioanele. Parerea mea este ca e o problema de hazard. Cand va aparea un al doilea caz ca acesta, voi incepe sa-mi fac probleme. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Este o logica perfecta de "bean-counter".
Cat de des apare bula de aer? Zicem 1 la mie? Cate scapa cu defectul asta de controlul de calitate? 10%? Cate Logan-uri vor suferi un defect in perioada de garantie? 60%? Cate vor conduce la accident in viteza mare? Dat fiind ca probabil tensiunile sunt mai mari la viteza mica, zicem 25%? In cate din aceste cazuri se va face ancheta care sa puna in vedere defectul de material? 1%? Cat costa sa ajungi la o intelegere cu familia victimei? Cat costa sa modifici procesul de fabricatie sau sa cumperi echipament care sa certifice cu acuratete de 1 la milion piesele? Ce e mai ieftin? Sa moara un Gica la 100.000 Loganuri vandute? Clar, da-l in ma-sa pe Gica! Later Edit: comparatia cu avioanele nu prea tine. In domeniul ala se fac anchete amanuntite, se face un raport cat mai precis, se trag niste invataminte si pe alocuri autoritatile fie dau recomandari fie obliga producatorii sa ia masuri. Intr-un domeniu normal ca si reglementare, evolutia se face prin erori care sunt imediat urmate de anchete si masuri. Macar incerci sa limitezi la minim sansele ca un accident sa se produca din aceleasi motive. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(sstanescu @ 11 Nov 2004, 14:37) Cat costa sa modifici procesul de fabricatie sau sa cumperi echipament care sa certifice cu acuratete de 1 la milion piesele? MULT. FOARTE MULT. costurile vor creste exponential. Si am zis, nu s-a intamplat ca e dacie. Si la espace, care e si 40.000 de euro a aparut un astfel de accident |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 12:27) Domnilor, daca oare una din paletele unui avion airbus, are in componenta ei o astfel de mica bula de aer, si exact cand trece peste DN1 se rupe elicea, bubuie motorul si pica peste dvs cand treceti cu masina? Nu ar trebui sa facem o petitie pentru treaba asta, sa le cerem o explicatie, eventual sa retraga toate avioanele. Nu te supara dar nici un avion din acel tip nu mai zboara pana nu se afla cauza exacta a defectiunii. Nu vrem nici noi altceva decat cauza REALA a acestei defectiuni! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bendix |
![]()
|
QUOTE Cand va aparea un al doilea caz ca acesta, voi incepe sa-mi fac probleme. Daca nu cumva , Doamne fereste !, vei fi implicat in cel de-al doilea caz. Atunci nu vei putea sa-ti mai faci nici o problema ![]() This post has been edited by bendix: 11 Nov 2004, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:25 |