Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P1000846.JPG ( Size: 950.5k ) Number of downloads: 622 |
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
as dori sa-mi achizitionez si eu o bicicleta dar:
-sa fie simpla ( vreau sa o folosesc doar pentru plimbare in parc seara) -sa nu depaseasca 300 roni. am vazut unele pe la vitan.stiti cumva ce preturi au?sunt bune de ceva?repet vreau sa o folosesc doar pt plimbat |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si cand vrei sa te plimbi , ai vreea sa fie si comoda?
Pentru ca atunci e cam greu sa gasesti ceva ca lumea in banii aia. Adica ai optiunea sa te plimbi cu o bicla la care ii sare schimbatorul aiurea, scartaie, zdrangane, sau sa dai mai multi bani, dar sa ai o plimbare linistita. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e prea mare bugetul, cu 100-150 de roni iti iei o superscula din targ.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci aseara m-a mincat in cur sa ma duc sa-mi iau suc din kaufland. Bine, nimic deosebit pin-acum, doar ca eu cind scap in magazine-s ca femeile alea de cumpara de toate fara sa fie de trebuinta. Si uite cum pedalam io-n echilibru precar, cu limba d-un cot, cu dooj da kile-n spate, din Floreasca pina-n Baneasa, prin fata chinejilor aia de la Bordei, de-mi era ca-mi dau aia-n cap sa-mi ciordeasca pretioasa-ncarcatura.
Am niste dungi de la ruxacu' ala...mama-mama... This post has been edited by Marty: 9 Apr 2009, 07:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce ai ba? Te-ai stricat la cap? Sau s-a stricat lansatoru'?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu ba, masina e bine-merci, da' kauflandu' nu-i chiar departe, la 20 de minute de pedalat lejer. Fara nimic in circa.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
O sa se simta prea gay...
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Ce dracu' sa fac cu coasu' ala? Am avut 12 cutii de suc la 1 litru, 4 la 2 litri, o sticla de BioCarpet si ceva maruntisuri. Abia le-am pacalit sa-mi intre toate-n ruxac.
Ati, cu doojda kile-n spate mi-a luat fo 27 de minute. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe pod te-a luat careva la ștangă?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, nu stiu, in gura mare nimeni, iar de sughitat n-am sughitat.
L.E.: Da' la care pod te referi? ![]() This post has been edited by Marty: 9 Apr 2009, 08:31 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta-i de la drumuri, gandeste in perspectiva... adica o fi vreunu' pe foaie si el crede ca s-a si construit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre... io cand ma duc spre Feeria, urc un pod care da fix in bd Aerogarii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Bre, io cind ma duc spre Bordei, trec calea ferata si merg pe Nordului, pe linga parc, ma-ntelegi?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.506 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Marty |
![]()
|
Si mergi pe marginea girlii pina la Bordei?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Deci, stimati consumatori,
Intentionez (de ceva vreme) sa-mi iau si eu o bicicleta sa-mi deplasez fizicul prin orasul -ghinion pt. biciclisti- celor 7 coline... Voi iesi la adapostul intunericului, pt. a evita racnetele copiilor: "Mami, mami, uite pe Moby Dick pe bicicleta, cu castronu' de salata pe cap si cu un milieu verde-signal pe umeri!" ![]() Asadar, pana acum am aflat ca ce vreau eu se numeste "bicicleta de trekking", ca la fizicul meu (1,90m si 120 de kile) ar trebui un cadru de 60 (?), solid. Ceva sugestii de SH-uri (ca 1000+ RON nu dau nici batut pe alea noi "de firma") decente? Daca iau ceva gen poza de mai sus a lui vis-a-vis (cea pt exemplificarea cosului), fara tz-spe pinioane si foi pedaliere ce pierd (in afara de placerea de a schimba vitezele ![]() Daca iau DHS & gasca am sanse de supravietuire sau ajung la spital sa mi-o extraga din rect dupa trecerea primului damb? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 9 Apr 2009, 14:51) Daca iau ceva gen poza de mai sus a lui vis-a-vis (cea pt exemplificarea cosului), fara tz-spe pinioane si foi pedaliere ce pierd (in afara de placerea de a schimba vitezele Va fi foarte greu sa:![]() QUOTE(GoGu @ 9 Apr 2009, 14:51) Ia legatura cu LuluMob, el e din Iasi si mai mult ca sigur stie pe cineva care are ceva de vanzare. Vezi ca e un forum de biciclisti numai din Iasi. 60 mi se pare mare. O sa stai lungit. Pe trekking ar trebui sa stai relaxat, adica mai drept. Chiar si 58 mi se pare mare. This post has been edited by vis-a-vis: 9 Apr 2009, 14:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Multumesc pt. sfaturi.
Asa, pe scurt, cam ce dimensiune de cadru ar fi buna pt. mine? La ce ar trebui sa ma uit ca sa ma asigur ca bicicleta e solida (tip cadru, tip angrenaje, furca, roti...?). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Gogule, gata, ma, ti-am gasit bitziclu!
sparkle20.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Să-i dai șaua mai sus și să adopți o poziție din aia ..aerodinamică. Să vezi ce te fluieră....unii
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Poti citi de aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1446517
Nu stiu ce sa-ti recomand... dar eu as face asa. As cauta un cadru de 55 din otel aliat (Cr-Mo, unii ii zic chromoly), daca e prea mic, as pune o pipa (chestia aia care tine ghidonu') mai lunga. Dupa mine partea importanta o constituie rotile. Jante duble, butuci pe rulment, pinioane cat mai multe (asta e placerea mea personala, ca sa pot pastra ritmul fara sa imi fortez prea mult picioarele), cauciucuri rezistente si cat "mai de firma". Dupa roti, as insista pe piesele in miscare. Am patit-o cu un angrenaj cu brate din aluminiu, care a cedat la filetul unei pedale... nu-mi mai trebuie asa ceva. Schimbatorul de pinioane conteaza mult, la fel ca lantul. Cel de foi schimba oricum si cam toate merg pe acelasi principiu. Manetele trebuie sa fie de calitate la fel ca si camasile cablurilor ce pleaca de la ele pana la schimbatoare. Orice frana V-brake e buna, daca-i pui saboti de calitate. Franele alea pe disc de care tot zice Marty, sunt o gluma proasta. Se regleaza greu si ating mai tot timpul. Restul (sa, ghidon si ce-o mai fi) le poti achizitiona in timp. La greutate mare, crede-ma ca saua e cea mai importanta. Face diferenta intre placere si chin. This post has been edited by vis-a-vis: 9 Apr 2009, 14:47 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ietete .... Asta-i buna pentru "fiu miu"... Io i-am luat lu ala micu una din vitan ..... Sfatul meu? NU faceti ca mine.... Am dat 145 lei dar cred ca face doar 20 ..... Cand a ajuns cu ea acasa la bunicu si a ainceput sa pedaleze piticania, au inceput sa cada suruburile .... asa ca am cerut cheile mele de bicicleta ( pe care tata inca le mai are) si am inceput constiincios sa-i strang TOATE suruburile .... Acu ma gandesc la faptul ca azi a avut zi de mers cu bicicleta prin curte si probabil ca deseara trebe sa repet figura cu suruburile.... Ca sa nu mai spun ca ghidonul parca este un pic cam stramb din fabricatie .... Las ca pentru la bunicu in curte merge ... Da ma gandesc serios ca daca ajung prin jermanica sau austria sa-i cumpar ceva mai de doamne ajuta de pe acolo.....
Nu faceti ca mine ..... Dati 2 lei si face 0.5 lei....Dati si voi macar 5-6 lei ca sa faca de 2-3 lei ...... ca oricum cat dai nu face... This post has been edited by nairam: 9 Apr 2009, 14:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Asta nu-i bună?
tricicleta44.jpg |
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
vis-a-vis, multumesc din nou pt. sfaturi, s-a notat. Ce inseamna o sa mai confortabila? Trebuie sa fie mai lata sau cum?
Marty, daca-mi iau bitziclu' ala si-mi pun o strecuratoare pe cap, daca o apuc spre dealu' Buciumului imi deschid aia de la Nr. 9 poarta de cum ma vad apropiindu-ma... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Putin mai lata, cu sant pe mijloc (sa n-apese unde nu trebuie), cu gel, cu "suspensie" eventual...
605_bsd-23.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 9 Apr 2009, 18:32 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Daca nu gasiti din asta:
http://www.bikeseatsaddle.com/wp-content/t...addle_Black.jpg puteti cauta sa de la Ukrainele vechi care aveau la fel. This post has been edited by lm: 10 Apr 2009, 10:34 |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
Marty |
![]()
|
Dadui aseara doua ture de Herastrau, intr-o companie cel putin selecta (pretenu' de-mi aduse bicla, cu noua lui achizitie, cursiera Scott din fibra de carbon). Fuse cul, mai ales ca eu am dat-o-n hardcore un pic (am suit si am coborit podul de cale ferata pe bicla)
This post has been edited by Marty: 10 Apr 2009, 10:54 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:16 |