1,5 dci...asa face toate?!, am pilituraaaa....
![]() ![]() ![]() |
1,5 dci...asa face toate?!, am pilituraaaa....
adiya |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@cristi.r
...e o supozitie sau o certitudine? This post has been edited by Kojak: 11 Dec 2007, 21:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
andmik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 July 07 From: Galati ![]() |
DURATA GARANTIE
GARANTIE tip A: 18 luni fara limita de km GARANTIE tip B: 12 luni dar nu mai mult de 50.000 km pentru activitate de TAXI sau Scoala de soferi Bateria de acumulatori este garantata 12 luni dar nu mai mult de 60.000 km Anvelopele sunt garantate 6 luni de la vanzare catre primul client. Amortizoarele sunt garantate 18 luni, dar nu mai mult de 50.000 km. Caroseria este garantata anticoroziune timp de 6 ani de la cumparare. GARANTIA ACOPERA cheltuieli de reparatie sau de inlocuire a pieselor la care se constata defecte de material, de montaj sau de fabricatie recunoscute de constructor cheltuieli de reparatie sau de inlocuire a pieselor realizate in strainatate in unitatile service autorizate dacia GARANTIA NU ACOPERA deteriorari cauzate de factori exteriori (ex: lovituri de pietre, grindina, etc.) deteriorari cauzate de depozitarea defectuoasa a vehiculului deteriorari cauzate de utilizarea de carburant de proasta calitate, sau diferit de cel recomandat de Constructor uzura pieselor in cazul unei utilizari normale a vehiculului (filtre, bujii, curele, etc) deteriorari cauzate de utilizarea de accesorii care nu sunt agreate de constructor si deteriorari cauzate de nerespectarea instructiunilor pentru montare de accesorii cheltuieli de depanare sau remorcare efectuate de persoane neautorizate de constructor cazurile in care reviziile periodice si reparatiile din perioada garantiei se efectueaza in unitati care nu sunt autorizate de Automobile DACIA S.A. CONDITII GARANTIE ANTICOROZIUNE Aplicarea garantiei anticoroziune e conditionata de efectuarea reparatiilor la caroserie cu piese de origine DACIA si respectand reglemetarile constructorului. Pentru a beneficia de garantia ANTICOROZIUNE , clientul trebuie sa se adreseze unei unitati service autorizate in reteaua DACIA |
--------------------
dacia
logan 1,5 Dci
2007
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ok, deci in categoria garantiei de tipA, intra si cea extinsa? (mai putin amortizoarele)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
@kojak, e o certitudine !
Eu am asa ceva ! Nu se specifica nimic in sensul celor mentionate de colegul de mai inainte. This post has been edited by cristi.r: 11 Dec 2007, 21:50 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca garantia extinsa are o gramada de puncte de excludere dar in niciunul dintre ele nu se regaseste motorul...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun, deci iau Logan DCI cu garantie extinsa si dorm linistit, nu?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu pica pompa exact dupa ce se termian garantia extinsa da!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adiya |
![]()
|
Hai mai ca nu e chiar asa. De regula pilitura apare devreme ( a se intelege cel mult 20-30 mii km). Daca nu faci 30000 km in 3 ani atunci nu e rentabil sa cumperi dci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 13 Dec 2007, 09:40) Bun, deci iau Logan DCI cu garantie extinsa si dorm linistit, nu? ![]() Ma repet: Dormi linistit..FNI vegheaza" .. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adiya |
![]()
|
Da am inteles de prima data gluma. Nu e buna. Gata. Lasa-ne.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Cireasa |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 March 07 ![]() |
Din discutiile voastre ma faceti sa regret k mi-am luat logan...
chiar asha de problematik e? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 , 1.5dci
- CT-90-CIR
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am avut pana acum probleme cu el.
Nu regret ca l-am luat, mai ales ca pentru masina pe care as fi vrut-o trebuia sa mai scot din buzunar vreo 8000 E pe care la vremea respectiva nu ii aveam. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Cireasa @ 14 Dec 2007, 06:19) Din discutiile voastre ma faceti sa regret k mi-am luat logan... chiar asha de problematik e? ![]() "Do you feel lucky, punk?" Nu e chiar asa negru dracu precum pare, dar ai garantie extinsa nu? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adiya |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Mercedes A classe nu e chiar asa scump, asa ca nu vad legatura.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Marti 18 dec 2007 fac revizia de 60k km (pe 5 ian 2008 face 2 ani), rezulta 30k km/an.
Am schimbat 1 furtun turbo pe la 9000 (vezi motive "scurgeri" ![]() In rest motorina de la peco, niciodata de la "baieti", revizii la timp si TALPA ![]() Sa fiu oare unul din norocosi? Ii intreb pe cei care pun benzina pe foc ![]() Am vazut masini "bushite" si la case mai mari. Ideea e ca la peste 120-140 de mii de masini fabricate/an sa se buleasca 100-200 de bucati nu e tragedia asa de mare. Oricum ii compatimesc pe cei ghinionisti si eu as fi tare suparat sa patesc ce au patit ei. |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
Poate e un pic OFFTOPIC: amortizoarele intra in garantia extinsa. Eu la excluderi nu am vazut nici un "etc" ca sa se poata lasa loc de interpretari.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Free fiber: foaia respectivă se cheamă "contract de garanție", și dacă ai plătit GE, trebuia să-l fi primit și chiar să-l fi semnat la primire.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
free_fiber |
![]()
|
Mersi pentro info!
Deocamdata ma documentez, inca nu mi-am luat logan, dar intentionez. ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Astazi, discutand cu un amic din Tulcea, mi-a spus ca i s-a stricat masina de la firma (un 1.5 DCi). L-am intrebat ce defectiune a avut si mi-a zis ca din ce i s-a zis la service, a avut o problema grava la pompa de injectie, comuna pentru 1.5 DCi... Ne putem da seama despre ce era vorba...
![]() Masina era din 2005, 138000 km in bord |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gogota_69 @ 15 Dec 2007, 01:12) Poate e un pic OFFTOPIC: amortizoarele intra in garantia extinsa. Eu la excluderi nu am vazut nici un "etc" ca sa se poata lasa loc de interpretari. Daca ai 50 000 km, papa garantie amortizoare, chiar si in primele 18 luni. Amicului din tulcea, ce i-au schimbat la masina? Si cati bani? This post has been edited by einstein1984: 28 Dec 2007, 15:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 28 Dec 2007, 15:37) Daca ai 50 000 km, papa garantie amortizoare, chiar si in primele 18 luni. Amicului din tulcea, ce i-au schimbat la masina? Si cati bani? Trebuie sa rectific ce am scris in mesajul anterior. Se pare ca nu era vorba de o defectiune la pompa de injectie si de faimoasa pilitura (s-a lasat influentat mai mult de intrebarile mele, nu stia sigur ce se stricase). Problema este la turbina care a inceput sa piarda ulei foarte mult si i s-a spus ca reparatia este extrem de costisitoare. Nu va mai repara masina, o sa cumpere alta masina in leasing pe firma si pe asta o va vinde urmand ca viitorul cumparator sa o repare sau sa o faca bucati. |
--------------------
Renault
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Ar fi foarte util pentru posesorii de 1,5dci daca s-ar putea detalia,cam ce suma inseamna"extrem de costisitoare",daca trebuie schimbata numai turbosuflanta si piesele anexe sau este afectat si motorul?
29 Dec 2007, 12:24: PS Eventual in topic-ul"ulei in compartimentul motor,in spatele motorului". LA MULTI ANI! This post has been edited by denwer: 29 Dec 2007, 12:24 |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
bloodem |
![]()
|
QUOTE(denwer @ 29 Dec 2007, 12:18) Ar fi foarte util pentru posesorii de 1,5dci daca s-ar putea detalia,cam ce suma inseamna"extrem de costisitoare",daca trebuie schimbata numai turbosuflanta si piesele anexe sau este afectat si motorul? As vrea sa dau mai multe detalii pentru posesorii de DCi (printre care ma numar si eu) dar din pacate nu i s-a spus o suma exacta si el fiind o persoana care nu sta chiar rau d.p.d.v. financiar nu s-a complicat sa puna intrebari pentru ca nu il intereseaza sa repare masina ci sa ia una noua. Oricum a spus ca a fost foarte multumit de masina, aceasta fiind prima problema (si ultima) pe care a avut-o cu ea. Avand in vedere numarul destul de mare de kilometri - parcursi in doar doi ani - a considerat ca cea mai buna solutie este o masina noua. PS: Cei din service au descris defectiunea ca fiind "la motor". Acum nu stiu daca trebuie sa se schimbe numai turbina sau si alte piese. Poate cineva care se pricepe mai bine ne poate lamuri cam care e procedura intr-o astfel de situatie. PPS: In afara de faptul ca e foarte costisitoare reparatia, i-au zis si ca o anumita piesa (probabil chiar turbosuflanta - nu mai tine minte bine ![]() This post has been edited by bloodem: 29 Dec 2007, 13:09 |
--------------------
Renault
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
La multi ani !
Mai mult sau mai putin ontopic - am facut ieri (da, pe 31 decembrie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 03:44 |