DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

streinu
post 2 Mar 2005, 15:15
Post #811

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(bunicu @ 2 Mar 2005, 14:57)
pe 28 feb am achitat integral Logan Laureate 1,4 + vopsea + garantie extinsa 272.914.573. cursul a fost de 36.023

din cite am vazut eu pe siteul dacia si acest lucru a fost confirmat de 2 dealeri diferiti dacia foloseste o saptamana intreaga acelasi curs, de marti pina luni inclusiv. cursul folosit este cursul comunicat vineri de BNR.

de exemplu, eu mi-am luat masina pe 28 feb. in perioada 22-28 feb siteul dacia si toti dealerii au afisat cursul 36.023 care a fost cursul comunicat de BNR vineri 18 feb, deci valabil luni 21.

daca sinteti atenti puteti face economii frumoase. eu am asteptat si am luat masina cu 11 mil mai putin decit daca o luam cu o saptamana inainte si cu 4,4 mii mai putin daca as fi luat masina ieri sau azi (1-2 martie )
*

pina acum cateva saptamani tinea intr-adevar cursul BNR insa nu de vineri ci de luni, dar de cand a inceput sa scada si-au facut propriul curs...asa ca nu prea ai fost "atent"
PS in 18 febr cursul BNR a fost 36133
spune-mi si mie ce curs va fi saptamana viitoare sa vad daca ai gandit corect si ai fost "atent"!

This post has been edited by streinu: 2 Mar 2005, 15:22

--------------------
Dacia Logan Preferance 1,4 - provizorii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kramer
post 2 Mar 2005, 15:20
Post #812

Membru autentic

From: Brasov

Cred ca si casele de schimb valutar au voie sa coteze Euro dupa bunul lor plac, doar ca sunt obligati sa afiseze vizibil cotatiile, asa ca de ce le-ar interzice asta celor de la Dacia?
Pe plaiurile noastre este o practica uzuala ca dealerii de masini sa faca tot felul de smecherii ca sa obtina un pret cat mai mare. Un exemplu ar fi folosirea cursului Citibank de vanzare plus 1%.

--------------------
+
cosmin_m
post 2 Mar 2005, 15:38
Post #813

Membru autentic

From: Bucuresti

Pei nu spusei si io ca BNR-ul da un curs de referinta ?
Nu spune nimeni ca acel curs e batut in cuie . Stiti si voi ca pretul de referinta pentru mere e de 20.000 pe an , dar iarna sunt mai scumpe , iar toamna mai ieftine (ma rog , exempul e putin fortat , dar modelul nu )!
Cine a spus ca Dacia da cursul BNR ? Daca tu platesti masina la cursul BNR , ei trebuie sa schimbe leii inapoi in euro , si poate o fac sub curs. Si atunci pierd ei , iar diferenta se duce in buzunarul bancii.
Cei de la Dacia lucreaza strans cu BRD-ul ,si fi convins ca acel curs pe care il da Dacia este un curs estimat de Trezoreria de la BRD ca fiind mediu pentru saptamana urmatoare .
In momentul de fata nici BNR-ul nu mai stie unde o sa fie cursul . Isarescu estimeaza ca de abia peste 2 luni se va stabiliza .
In ultima saptamana a fost relativ stabil , intre 35.800 si 36.800 , dar este imposibil sa faci pronosticuri despre unde va fi cursul peste o saptamana .
Daca vine un investitor care vinde 10 milioane euro si ia lei (suma nu e mare pt. piata valutara) , aceasta operatie va afecta cursul de schimb mai mult decat sesizabil . Inainte BNR ar fi contrabalansat cursul , dar Isarescu a spus ca nu se mai baga . Ultima oara cand a cumparat BNR 600 milioane de euro au urcat cursul cu 2000 si ceva de lei .
Ce tot spun eu este ca el e mediu , deci automat exista si mai mare , si mai mic . De 1 luna cred cursul Dacia nu mai are legatura cu BNR-ul , ci cu piata . Tu trebuie sa schimbi peste cursul Dacia banii , nu sub !

This post has been edited by cosmin_m: 2 Mar 2005, 15:49

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
AL
post 2 Mar 2005, 15:46
Post #814

Member

QUOTE(mirceacd @ 2 Mar 2005, 14:39)
mad.gif

Dragilor, am primit raspuns de la OPC. Mi-au comunicat ca ceea ce face Dacia si multi altii este perfect legal pentru ca cursul stabilit de BNR este doar orientativ si fata de acest curs toata lumea din aceasta tara poate sa-si faca propriul curs. La cat de amabil au raspuns ma bucur ca nu m-au amendat. Mi s-a promis si raspuns scris.
  In concluzie cursul de la Dacia poate fi si 750.000 lei daca asa vor ei si daca noua nu ne convine sa nu cumparam produsul (asta cu a nu cumpara produsul mi-au spus-o ei in fataadica in telefon).
  Sa traim bine.......in Congo, ca poate acolo pe un produs care scrie 6300 Euro vei plati 6300 Euro si nu 6500 sau orice alta suma. Fraieri ar fi cei de la Dacia daca nu ne-ar pacali la legile pe care le avem noi.
  Ma mir ca mai exista BNR-ul sa stabileasca cursuri la Euro ca oricum acestea nu sunt luate in considerare.
  Acum sper sa nu-mi dea dealerul vreo teapa ca l-am reclamat. Identitatea reclamantului nu este confidentiala.
*

nu cred ca ai pus bine problema!... nu trebuia sa reclami faptul ca Dacia pune ce curs vrea..asta e dreptul ei!!! ci faptul ca odata incheiat contractul cu tine, acesta nu are o valoare fixata cumva... si posibilitatea de a te retrage si de a-l denunta dca ei abereaza....crezi ca ar fi normal ca Dacia sa puna curs de 100 de ori cursul BNR doar ca asa vrea ea?... atunci ai vrea sa te retragi si ai pierde avansul...

deci aceasta conditionare reprezinta abuzul care trebuie combatut cu ajutorul OPC!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
cosmin_m
post 2 Mar 2005, 15:54
Post #815

Membru autentic

QUOTE(AL @ 2 Mar 2005, 15:46)
nu cred ca ai pus bine problema!... nu trebuia sa reclami faptul ca Dacia pune ce curs vrea..asta e dreptul ei!!! ci faptul ca odata incheiat contractul cu tine, acesta nu are o valoare fixata cumva
*

Nu poti impune un curs pe o perioada de 3 luni de zile , la cum e piata valutara e sinucidere , ori pentru client , ori pentru Dacia .
Anormale sunt urmatoarele:
1. Dacia da pretul produsului in euro , dar nu isi asuma riscul valutar folosind un curs de referinta specificat contractual ( gen BNR+1% )
2. Nu iti poti retrage avansul .
3. Dacia da pretul produsului in euro , cand ar trebui sa fie in lei.

This post has been edited by cosmin_m: 2 Mar 2005, 15:55

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
bomicabomic
post 2 Mar 2005, 16:07
Post #816

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Kramer @ 2 Mar 2005, 15:20)
Un exemplu ar fi folosirea cursului  Citibank de vanzare plus 1%.
*

Eu zic ca e normal asa ceva si corect. Dealerul respectiv face toate operatiunile cu Citibank, inclusiv cumpararea valutei. El cumpara valuta pentru a achita factura catre producator, de la Citi, la un curs > BNR.
Si Dacia poate face ce vrea, dar sa stabileasca o regula de la inceput. Cursul fata de X+n%, dar ei se schimba dipa cum vrea muschiul lor, ceea ce nu-i corect.

--------------------
x x - x
+
bunicu
post 2 Mar 2005, 16:30
Post #817

Membru autentic

QUOTE(streinu @ 2 Mar 2005, 16:15)
pina acum cateva saptamani tinea intr-adevar cursul BNR insa nu de vineri ci de luni, dar de cand a inceput sa scada si-au facut propriul curs...asa ca nu prea ai fost "atent"
PS in 18 febr cursul BNR a fost 36133
spune-mi si mie ce curs va fi saptamana viitoare sa vad daca ai gandit corect si ai fost "atent"!
*

ai dreptate, pe 11 a fost 36023, nu pe 18.

stii ce e mai ciudat ? eu am dat 272.914.573 lei pe masina de 7575 euro (Laureate 1,4+vopsea+garantie ) adica un curs de 36028.33
sint convins de faptul ca intreaga saptamina 22-28 feb a fost acelasi pret ptr ca am intrat pe site zilnic si am fost la 2 dealeri.

deja nu mai pricep nimic wacko.gif

sint bucuros insa ca am dat 11 mil mai putin decit as fi dat cu 7 zile in urma

This post has been edited by bunicu: 2 Mar 2005, 16:33

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
collinro2
post 2 Mar 2005, 17:44
Post #818

Membru autentic

From: Iasi

Eu am spus demult ca nu mai pricep nimic, dar nu m-a crezut nimeni!

--------------------
renault megane 2.2 2006 1,5dCi 80CP - IS-05-GP?
We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
+
allcris
post 2 Mar 2005, 18:40
Post #819

Membru incepator

QUOTE(bunicu @ 2 Mar 2005, 16:30)
ai dreptate, pe 11 a fost 36023, nu pe 18.

stii ce e mai ciudat ? eu am dat 272.914.573 lei pe masina de 7575 euro (Laureate 1,4+vopsea+garantie ) adica un curs de 36028.33
sint convins de faptul ca intreaga saptamina 22-28 feb a fost acelasi pret ptr ca am intrat pe site zilnic si am fost la 2 dealeri.

deja nu mai pricep nimic  wacko.gif

sint bucuros insa ca am dat 11 mil mai putin decit as fi dat cu 7 zile in urma
*

Problema principala dezbatuta in acest topic este cea a cursurilor diferite BNR vs. dACIA si modalitatea de calcul a acestora. Contractul initial nu contine modalitatea de calcul a cursului euro, aceasta fiind in mod intentionat omisa.Parerea mea. Faptul ca o perioada indelungata de timp cursul dACIA a fost egal cu cel comunicat de BNR in ziua de luni (exemplu), nu ii poate obliga in nici un fel sa respecte acea tendinta, contractul neprevazand nimic in acest sens.RESTUL SUNT VORBE.
Pentru cei care nu inteleg care sunt diferentele trebuie stabilit in mod clar ca ma refer numai la cei care detin sau se imprumuta in euro si isi cumpara Logan in lei dar evaluat in euro.
Vezi aici un exemplu de calcul pentru ziua de vineri.
Daca ai schimbat euro in lei ai iesit in castig?
Sigur nu ai jucat la ‘’Loz in plic’’ ?

--------------------
La cat ma pricep eu la fotbal,despre Valencia pot sa va spun ca sunt periculosi atunci cand au mingea.
-Jiji Becali ganditoru' lu' Steaua-
+
bunicu
post 2 Mar 2005, 22:23
Post #820

Membru autentic

QUOTE(allcris @ 2 Mar 2005, 19:40)

Daca ai schimbat euro in lei ai iesit in castig?
Sigur nu ai jucat la ‘’Loz in plic’’ ?
*

imi pare rau ca te dezamagesc dar sint si oameni, ca mine, care au mizat pe lei. eu am tinut de anul trecut leii in banca asa ca nu am avut stresul de a schimba euro in lei. cu ce m-am ales ? din dobinda pe un an imi platesc numerele, casco, imi pun mp3 si dau si de baut la prieteni. cum s-ar zice, pentru mine..... e inclusi.

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
danbogdan
post 3 Mar 2005, 08:25
Post #821

Membru incepator

Am platit Un Logan Ambition saptamana trecuta la u curs de 36023 lei. Era pe stoc asa ca ar cam trebui sa vina zilele astea. L-am luat de la Vanzari speciale de pe Floreasca.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B 04 xxx
+
mirceacd
post 3 Mar 2005, 16:11
Post #822

Membru incepator

QUOTE(AL @ 2 Mar 2005, 15:46)
nu cred ca ai pus bine problema!... nu trebuia sa reclami faptul ca Dacia pune ce curs vrea..asta e dreptul ei!!! ci faptul ca odata incheiat contractul cu tine, acesta nu are o valoare fixata cumva... si posibilitatea de a te retrage si de a-l denunta dca ei abereaza....crezi ca ar fi normal ca Dacia sa puna curs de 100 de ori cursul BNR doar ca asa vrea ea?... atunci ai vrea sa te retragi si ai pierde avansul...

deci aceasta conditionare reprezinta abuzul care trebuie combatut cu ajutorul OPC!
*

Fa o reclamatie sa vedem ce se intampla. Sa sti ca si BRD-ul iti vinde Euro la ce pret vor ei cu mult sub pretul casei de schimb: azi pret casa schimb 36.200, pret BRD 35850 (daca soliciti imprumut de la ei). Daca tot se poate de ce sa nu te pacaleasca si ei. Cand am intrebat mi-au spus ca vor vinde Euro la pret mult mai bun ca la casa de schimb. Probabil ca au uitat sa mentioneze ca discuta de un pret mai bun pentru ei nu pentru mine.
Am fost la ASIBAN sa ma interesez de pretul asigurarii CASCO. Au spus in luna februarie ca au reducere pantru cei care iau imprumut de la BRD (casco = 164 E). Din acest motiv am luat imprumut auto de la BRD. Azi aflu ca am luat teapa si de la ASIBAN (casco real 208 E). Am facut scandal si au promis ca ma suna seful (cu el am vorbit). Inca nu m-a sunat si cred ca nici nu ma va suna.
In concluzie: cu masina second hand POTI lua teapa. Cu una noua iei sigur.

--------------------
Dacia Logan Pref. 1,4 - MS xxx
+
bomicabomic
post 3 Mar 2005, 17:07
Post #823

Ex-membru DaciaClub

Mircea, nu e chiar asa. Cursurile de la casa pot fi altele decit cele de la imprumuturi sau de la depuneri (transformi un depozit din euro in lei, fara sa treci prin casa de schimb) si ele se schimba intr-o zi in functie de ce se intimpla pe piata interbancara. Nimic nu e fix, de la ora la ora se schimba.
Eu am schimbat azi la BRD la casa cu 35900.

--------------------
x x - x
+
chiriac.costin
post 3 Mar 2005, 19:52
Post #824

Membru incepator

From: Constanta

Am incheiat azi la Astra Full Casco cu 223 euro(8.147.974Lei vechi sau 815Lei Noi) pentru un Ambition de 8577 euro.Am achitat integral polita iar daca o plateam in rate trebuia sa dau cu 20% mai mult deci 267,6.

Am pus pretul si in lei noi ca sa nu ma lege astia......... biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT 01 POL
+
ursul-alb
post 4 Mar 2005, 18:43
Post #825

Membru autentic

QUOTE(chiriac.costin @ 25 Feb 2005, 17:33)
Imi cer scuze daca nu m-am facut inteles.Daca te uitai ceva mai atent ai fi observat ca am specificat "cu 10% fransiza in caz de furt".Imi pare sincer rau daca ti s-a parut ca "am vorbit de sus" nu era asta intentia mea.

*

Domnule, imi pare rau de ce ti s-a intamplat cu Generali, dar revenind la prima problema, crede-ma ca m-am uitat bine: ai scris pur si simplu "in caz de furt" CEEA CE IN NICI UN CAZ NU EXCLUDE FURTUL PARTIAL SAU INSEMANA DOAR FURTUL MASINII IN INTEGRALITATEA EI; daca ziceai asa, era evident ca as fi observat.

Sper sa poti recunoaste in cele din urma ca ai formulat ambiguu, desi nu stiu la ce ne-ar mai ajuta... si oricum generali e moarta in papusoi...

All the best

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
berzecus2003
post 4 Mar 2005, 21:23
Post #826

Membru incepator

salut

sunt nou posesor de logan blush.gif ,si 3 zile am alergat pe la toate firmele de asigurari din Bucuresti pentru a 'vana' cea mai mica asigurare casco ....si iata ca intr-un final am gasit ASIBAN ...la 236e pe an pentru un logan laureate

...e mult ,e putin ,voi decideti...eu am ales...si sa speram ca n-avem nevoie de ea...
salut

--------------------
citroen xsara - b32 wrc
+
chiriac.costin
post 4 Mar 2005, 22:01
Post #827

Membru incepator

QUOTE(ursul-alb @ 4 Mar 2005, 18:43)
Sper sa poti recunoaste in cele din urma ca ai formulat ambiguu, desi nu stiu la ce ne-ar mai ajuta... si oricum generali e moarta in papusoi...
All the best
*

Ok.I castigat.Nu m-am exprimat 100% corect si probabil ca asta a generat o intreaga discutie inutila.Imi cer scuze.Numai bine! rolleyes.gif

--------------------
+
bomicabomic
post 4 Mar 2005, 22:15
Post #828

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(cosmin_m @ 25 Feb 2005, 21:10)
Omniasig se pare ca e o tzeapa , caci au modificat normele pe 20 si ceva ianuarie si pentru daune partiale le despagubesc doar pentru "evenimente rutiere cu autor necunoscut recunoscute de politia rutiera " . Adica daca arunca vecinul necunoscut ghiveciul pe masina ( am patit asa ceva ) , NU TE DESPAGUBESC .
*

Te inseli in ceea ce priveste Omniasigul. E drept ca nu despagubesc vandalismul (ex. cu vecinul, zgiriiat cu cheia etc), dar in rest nu-s probleme.
Acum nu mai stiu daca Alliazul, despagubeste. Un prieten spunea ca "da", dar o are in leasing si se plateste si mai mult si sunt si alte conditii negociate intre societatea de leasing si cea de asigurari.

This post has been edited by bomicabomic: 4 Mar 2005, 22:19

--------------------
x x - x
+
chiriac.costin
post 5 Mar 2005, 00:12
Post #829

Membru incepator

Eu am la berlina de 2 ani CASCO la Omniasig si acum 3 saptamani mi-au spart geamul si nu au fost probleme la despagubire chiar daca intra la vandalism.M-au enervat doar ca fac manevre agentii cu anumite service-uri si iti "recomanda" ca din lista respectiva sa il alegi pe X lucru care mi se pare de 2 lei mai ales ca iti recomanda un jeg de service de la capatul orasului.Va dati seama ca de al dracu nu ma duc acolo unde imi "recomanda".In Constanta singuri nenorociti in materie de asigurari sunt aia de la Asirom in rest mai toti sunt ok.

Cel mai important este sa citesti atent clauzele din contractul de CASCO inainte sa-l semnezi si nu mai au cum sa-ti bage ulterior alte clauze.

This post has been edited by chiriac.costin: 5 Mar 2005, 00:15

--------------------
+
Seeker
post 5 Mar 2005, 01:05
Post #830

Membru incepator

Am semnat azi cu Omniasig , 320 de euroi , asigurare full casco , furt total sau partial , vandalism (dar aici trebuie si hirtie de la politia rutiera cu imprejurarile accidentului),etc., fara fransiza.Masina e in valoare de 8400 euroi.
Am avut berlina la ei 3 ani si cind am avut probleme s-a rezolvat foarte elegant si rapid.
O data mi-a cazut zapada pe capota cind am parcat-o linga un bloc ( de atunci nu mai parchez masina iarna decit in parcare sau in locuri departate de cornisa caselor) si au despagubit 16 mil in 2002 (erau ceva bani).
In concluzie sint multumit de serviciile lor.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 2005 - IS-XX-XXX
Ford Focus Ghia 2007
+
siamezu
post 5 Mar 2005, 18:29
Post #831

Membru incepator

Sa va spun ce am patit!Am cumparat in leasing un Laureate 1.6 prin RCI Leasing.In decembrie am platit 22 mil. acont,iar la sosirea masinii in ianuarie restul pana la 3000€.Nimic in neregula pana acum,plata s-a facut pe baza unei proforme,la ridicarea masinii am semnat contractul,dar ulterior au sosit facturile de la RCI.Toate erau in regula,mai putin una pe care era trecut "diferenta contract".Adica Dacia a facturat in decembrie valoarea masinii la cursul de atunci catre RCI,iar in ianuarie cand am incheiat contractul era alt curs,rezultand o pierdere a RCI de vreo 5 mil.lei,bani pe care RCI i-a facturat catre mine!!!!!!!!!!!!Pe baza actelor pe care le am incheiate cu RCI eu nu cred ca ar trebui sa platesc acesti bani!A mai patit cineva asa ceva?

--------------------
Dacia 1310
+
m-power
post 5 Mar 2005, 18:41
Post #832

Membru

From: Iasiington

Au patit toti si nu e nimic anormal. Facturarea se face pe din doua: odata cand platesti avansul se transforma in euro la cursul saptamanii respective, dupa care cand vine masina si dai diferenta (indiferent leasing, rate sau cash) se transforma iar la cursul saptamanii respective (saptamana in care e livrata masina). Din asta rezulta ca unii au castigat, iar altii au pierdut cateva milioane, in functie de variatia cursului euro. Tu n-ai avut noroc....dar asta este economia la noi....

--------------------
Dacia Logan Ambiance - IS xx DAM
Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!?
+
berzecus2003
post 5 Mar 2005, 22:21
Post #833

Membru incepator

nu cred ca e adevarat ...DACIA NE FRAIERESTE PE TOTI..si eu am problema asta si o sa scriu la toate revistele de specialitate precum si la ziare ....pe bonul de comanda pe care il faci scrie ca AVANSUL este in lei neactualizabil ,adica nu se ia in functie de euro ,apoi pe partea cealalta a contractului se specifica ca ,RESTUL ,se plateste in ziua ridicarii in functie de cursul bnr...deci pentru fiecare masina vanduta Dacia castiga niste bani in pus....revin cu detalii si chiar cu bonul de comanda....
apropos 3 zile cei de v.c. m-au sunat sa trimit pe fax bonul ,ba chiar la un moment dat m-au facut hot ,ca am falsificat bonul....dar ei sunt niste hoti ... wub.gif

--------------------
citroen xsara - b32 wrc
+
m-power
post 6 Mar 2005, 14:27
Post #834

Membru

From: Iasiington

QUOTE(berzecus2003 @ 5 Mar 2005, 22:21)
RESTUL, se plateste in ziua ridicarii in functie de cursul bnr...deci pentru fiecare masina vanduta Dacia castiga niste bani in pus...
*

cursul bnr din ziua respectiva. Gandeste-te ca in ultima vreme s-a cam intamplat ca cursul sa scada, deci Dacia a pierdut. Ideea este ca de fiecare data cand dai lei, se calculeaza la cursul din ziua respectiva, e foarte simplu.
Faza cu cei de la VC, care te-au facut hot, mai da detalii, sa ne dam si noi cu parerea. Dar nu vad VC facand asemenea acuzatii...

--------------------
Dacia Logan Ambiance - IS xx DAM
Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!?
+
modream
post 7 Mar 2005, 13:09
Post #835

Membru

Facut CASCO azi, la BCR Asigurari, 227EUR fransiza 10% doar pt furt total, in rest 0.

--------------------
Logan Opel Astra H 1.9 cdti 190 CP - B-94-MMT
+
Rigor
post 7 Mar 2005, 21:36
Post #836

Membru autentic

Mai oameni buni, pentru a clarifica o problema rog pe colegii car "sustin" varianta Dacia sa imi raspunda la 1 intrebare:
Ce clauza contractuala imi garanteaza mie ca modalitatea de calcul a pretului in lei la plata acontului este una si aceeasi la plata restului?

Daca imi raspunde cineva il serversc cu o bere (naveta)!!! Pe cuvant!!!!!!!!

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
klaus
post 7 Mar 2005, 22:19
Post #837

步步

Group: Moderatori

Nici una... Din pacate...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
chiriac.costin
post 8 Mar 2005, 01:05
Post #838

Membru incepator

Mi-a spus tipa de la banca de unde am luat eu banu' ca au avut un caz cand diferenta de curs a fost si cu 5000 de lei mai mare(la un Touareg luat prin ei).Mi-a zis ca astia de la Dacia isi stabilesc saptamanal cursul leu-euro in functie de preturile materiilor prime,furnizori etc. fara sa aiba vreo legatura directa cu cursul oficial stabilit de banca centrala si ca este un lucru cat se poate de normal.

P.S.: Logica asta cred ca este valabila numai cand la BNR scade euro.Ia sa creasca brusc euro cu 5000 sa vezi ce nu mai tine Dacia cont de nici o materie prima biggrin.gif .....sunt Roman deci trebuie sa fiu suspicios si carcotas!

--------------------
+
luci974
post 8 Mar 2005, 08:12
Post #839

Membru

From: Suceava

Facut casco la ASIBAN pentru Logan Preferance1,4 luata prin credit brd, valoarea fiind de 212 Euro, franciza 0.

--------------------
Citroen C4 1.6....... ......dupa 4 ani de Logan - SV 10 EML
+
Deceneus
post 8 Mar 2005, 10:17
Post #840

Membru incepator

From: Timisoara

Eu mi-am facut full CAsCo la Asirom, fara francize - 244 EUR - Laureate 1.6 culoare metalizata - 7752 EUR a costat masina

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM
+
108 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 06:02
Forum Renault