Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Vezi postarea anterioara, editata.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
hai sa mai reinvii topicul asta.. Am fost duminica in Vama...
LE: POST MUTAT LA: http://www.daciaclub.ro/Lumina-colorata-lu...ml#entry1813990 This post has been edited by skija: 6 Apr 2009, 18:48 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ceva poze cu manelizarea n-ai?
vezi ca de reinviat puteai sa reinvii topicul de langa, ala cu lumina colorata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ajutati un om amarit cu un sfat... aia de va mai pricepeti.
Ce sa iau, un 18-200 All in one, sau sa ramin cu 18-55-u de kit si sa-l completez cu un 55-200 (pe linga care sa mai iau un 50 cu focala fixa)? Si daca merita sa ma incurc cu Sigma, sau sa string din buci macar pentru un Tamron? (montura EOS) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
18-200
ca-i la fel de prost ca 18-55 + 55-200 ![]() cu sigma nu m-am jucat, dar tamron-ul (55-200) este GROAZNIC de lent la focus (de calitate nu zic nimic, ca oricum e proasta peste tot in gama asta de preturi). Sigma stiu ca are ceva probleme cu quality check-ul, adica poti ori sa nimeresti un obiectiv absolut demential, ori unul mega prost ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din pacate, alea pe original au niste scoruri de ti se zbirleste blana. Mai nasol e ca la astea cu focala lunga trebuie musai stabilizator, ca altfel peste 100 e dubios rau sa-l tii nemiscat din mina (sau umbli cu trepiedu dupa tine mereu
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
daca ai lumina multa te descurci si fara stabilizator
![]() SAU daca ai un F foaaaaaaaaaarte mare (adica nr mic, gen f2.8) eu am avut un 70-200 f4 si era demential (era un L ce-i drept ![]() EDIT: ai putea gasi un canon 28-135 IS USM second pe la 8-900 roni. E simpaticut obiectivul ![]() This post has been edited by Ov: 16 Apr 2009, 14:52 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ma iertati ca ma bag - dar la postarea lui Paulp, in legatura cu 50 mm: de ce 50 si nu in jur de 30-35 mm ("normal" de crop 1.5-1.6)? Ca sa nu mai vorbim ca mai ciupesti si cam un F-Stop din distanta focala, la aceleasi diametra de lentile...
|
--------------------
.
.
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
AndyNed |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 14 November 07 ![]() |
Incercari de panoramare cu NIKON D80
Attached thumbnail(s) panoramaresize.jpg ( Size: 242.13k ) Number of downloads: 517 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
poti sa detalieti putin procesul?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
AndyNed |
![]()
|
Inca ma documentez pe partea de panorame asa prea multe nu stiu.
Fiecare din imaginile panoramice de mai sus sunt compuse din 4 poze ansamblate cu photoshop prin optiunea photomerge. Poti alege mai multe tipuri de perspectiva, sferice, cilindrice etc sau auto si iti alege softul cea mai puna optiune. Cand faci pozele, ideal e sa ai un trepied iar aparatul il tii pe verticala si tragi cadre din 15 in 15 grade, asta daca trepiedul are gradatie. Daca nu, poti sa te orientezi astfel incat fiecare poza sa aibe zone comune cu cea anterioara. Nu schimbi distanta focala de la cadru la cadru, iar expunerea o setezi ca pentru cea mai luminoasa zona, chiar daca vei ajunge sa tragi o poza cu un loc subexpus. Ca sa ansamblezi toata panorama pentru pan / tilt / zoom ai nevoie de VR Works. Inca n-am reusit sa fac rost de el. Softul costa cam 200 dolari. |
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
os |
![]()
|
http://wiki.panotools.org/Main_Page
Inca "ceva" - "nodal point adapter" (merge cautat in site-ul de mai sus). |
--------------------
.
.
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
paulp |
![]()
|
Multam miki, momentan s-a milostivit un prieten si mi-a imprumutat un Tamron 18-250 (ala cu macro), si ma scobesc de un trepied mai serios ca dupa ce treci de 100 e cam distractiv cu tremuratu miinii mai ales la timpi lungi si diafragme mici
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
la nivel de amator entuziast, mai mult de asta nu prea merita sa-ti iei
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ala-i cam degeaba!Bine poate exagerez nitel!
E prea usor, si tremura! Mai ales cu coloana ridicata! Din experienta vorbesc! Oricum, decat deloc.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Ov |
![]()
|
are carlig si poti sa agati ceva de el sa-i maresti stabilitatea.
Am si eu d'ala, si la cat de des il folosesc ![]() ![]() La banii la care e eu zic ca-i ok. Normal ca nu se compara cu un manfrotto cu cap pe bila, dar nu poti sa-i recomanzi lu' coana leana care vrea zoom-ul cat mai mare un 70-200 f2.8 IS L, ca te alearga cu tractoru' pe camp ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
paulp |
![]()
|
Eu ma gindisem mai degraba la asta:
http://www.f64.ro/det.php?id=325&pid=4160 Nu e Manfrotto, dar nici nu e de ala de Carfur ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Trepiedul din linkul pus de Ov l-am luat din Ploiești cu 75 RON parcă... Ce mă enervează la el e că bula aia pentru orizontalitate e pusă total aiurea, pe trepied, în loc să fie pe capul rotativ unde se pune camera...
|
--------------------
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(paulp @ 15 May 2009, 11:43) Eu ma gindisem mai degraba la asta: http://www.f64.ro/det.php?id=325&pid=4160 Nu e Manfrotto, dar nici nu e de ala de Carfur ![]() Greutatea este foarte buna. Reglajele sunt putin incomode iar inaltimea maxima nu este extraordinara... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AndyNed |
![]()
|
HDR cu Nikon D80
Attached thumbnail(s) fabrica_ciment_tasca.jpg ( Size: 432.33k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
skija |
![]()
|
e HDR? facut in photomatix?
This post has been edited by skija: 17 May 2009, 00:25 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
AndyNed |
![]()
|
HDR in Photoshop CS4
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
skija |
![]()
|
hmmm... link de tutorial se poate???...
![]() saru' manaaaaa.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
AndyNed |
![]()
|
Un tutorial numai bun pentru inceput
Tutorial |
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Recomand cu caldura lensbaby
sunt geniale. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AndyNed |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:39 |