Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
speed_fane |
![]()
|
||
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|||
adi_stezar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 08 From: Cluj-Napoca/Romania ![]() |
Mi se pare mie sau xenoanele in proiectoare sunt foarte deranjante.
Am observat si in trafic masini cu xenoane in proiectoare si alea nu au nici un fel de focalizare, bat in toate directiile inclusiv in ochii celorlalti participanti la trafic. Xenoane in faruri inteleg ca sunt utile, dar sincer ce beneficii aduc xenoanele in proiectoare? (in afara de faptul ca-i orbesti pe ceilalti participanti la trafic) |
--------------------
BMW
Seria 3
2006 e90 320d 163cp Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI 75cp
|
|
Dragman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 07 From: BUCURESTI ![]() |
@speed_fane se vede ca bat mai bine...asta e un lucru f bun...problema e cu iluminatul cerculetelor-angel eyes-urile propriuzise-care nu se observa in pozele postate.Poate reusesti sa pui niste poze
![]() 20 Jan 2009, 12:11: Cred ca bat mai bine si din cauza ca lupele sunt mai mari in diametru...nu inteleg insa de ce are atatea beculete pt pozitie?in colturi spre centru si in colturi la capete (???!!!???) ![]() 20 Jan 2009, 12:15: @adi_stezar xenoanele in proiectoare ar trebui sa fie ok daca bagi de 35 w.Deobicei proiectoarele bat mai pe jos si mai putin ca faza scurta...deci ar fi utile la vazut gropile mai bine.Pe mine sincer nu prea m-au chiorat cei cu proiectoare mai mult ca cei cu faza scurta...plus ca am vazut multi care merg prin oras doar cu proiectoarele cu xenon si scurta stinsa...n-am idee daca se pot regla proiectoarele ca ar fi marfa sa le dai cum ai nevoie (poate din suruburile de prindere !??!!) ![]() This post has been edited by Dragman: 20 Jan 2009, 11:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 AMBITION 1.6 MPI,DimmSport,Blaupunkt,Infinity
- b-42-dnx
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
proiectoarele se pot regla, si da au xenon 35w 6000k
farurile astea sincer nu stiu daca au angel eyes pt ca eu am conectat asa: pozitie si semnalizare(in acelasi loc ca la vechile faruri) faza scurta si lunga, farurile astea mai au si un fel de proiector spre centru(ma refer la acele oglinzi mici dinspre grila masinii), e astea au fire separate pe care nu le-am conectat si nici nu am avut curiozitatea eu farurile astea le-am luat pt ca mi-a placut cum lumineaza, nu pt angel , nu le-am luat de fitze ci pentru utilitatea lor |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
mi-a sosit si mie HIDul Siemens, garantie 3 ani la balast si 1 an la becuri. pret 5 mil cu factura tot. is de 35 w si 6000k. initial comandasem de 55w dar sa facut o greseala si am decis sa raman la astea. sper sa lumine bine pe far stok! revin cu pareri si poze dupa montaj! Multumesc Speed_fane! Reglajul il fac la o statie Itp.
This post has been edited by stiancu: 20 Jan 2009, 19:32 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
Am citit mult topicul acesta si as avea o intrebare pentru cei care cunosc mai bine/au instalat kituri HID
Am observat ca sunt mai multe tipuri de H4 de ex: "H4-1 (H4 low beam): H4-2 BI-XENON ( Low beam XENON and High beam HALOGEN LAMP): H4-3 ( High beam and Low beam xenon, can control high and low lighting by switching): H4-4 (is dual bulb , is need 4 ballast instead of 2 ballasts)" As vrea sa stiu daca, in opinia voastra e mai bun H4-2 sau H4-3? De asemenea, daca se poate as dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la H4-4. Va multumesc! Cu stima |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
stiancu |
![]()
|
Mario, cel 4-2 nu se merita deoarece pt cateva sute de mii in plus iei xenon si pe faza lunga! deci, go bi xenon(4-3).
Cel cu 4 cucati Balast spunea cineva pe la inceputul topicului despre el, dar cica e f scump! |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
speed_fane |
![]()
|
deap se pierde reglajul din interior
|
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Dragman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 07 From: BUCURESTI ![]() |
Eu sincer ma intreb de ce Dumnezeu nu i-au facut reglaj din interior!??!!! Macar daca erau ieftine...dai o caruta de bani ca sa ce???sa reglezi cu surubelnita pe marginea drumului??
Pacat de ele ca arata f bine...ma batea gandul sa imi iau dar...nu prea mai am tragere de inima...raman cu parerea ca se merita doar stopurile clear cu leduri ![]() 21 Jan 2009, 13:00: PS: Ati reusit faza cu releul? a mers? This post has been edited by Dragman: 21 Jan 2009, 12:00 |
--------------------
Dacia
Logan
- b-42-dnx
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Pai la 190 de roni farul cu 2 lupe,mai vrei si reglaj din interior.Eu ma chinui sa le fac reglaj electric,dar numai pe scurta,cu niste motorase de Ford.Si o poza cu cerculetele aprinse.
This post has been edited by dan.gutu: 21 Jan 2009, 12:55 Attached thumbnail(s) HPIM0209.jpg ( Size: 795.67k ) Number of downloads: 1820 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
Dragman |
![]()
|
Ma refeream la modelul celalalt de 8 mil...ale tale sunt chiar ok la pret.Acela e un pret real.
21 Jan 2009, 14:45: Marfa arata angelurile tale! Sunt luminate de cate un bec fiecare?sau cum? 21 Jan 2009, 15:03: Apropo! pentru cei care cauta calitate vad ca sunt niste faruri mai de firma-Dectane-facute in Germania cica.Vanzatorul insira caracteristicile acestor faruri dupa cum urmeaza: Faruri de calitate premium marca Dectane(asamblate in Germania) pt Dacia Logan Caracteristici Tehnice: -Inele albe cu iluminare uniforma. -Lupe de focalizare din sticla pt faza scurta, ideale pt instalatie HID(Xenon) -Garnitura de silicon turnata la cald. -Aerisiri in spatele becurilor pt prevenirea aburirii. -Becuri Philips pt faza lunga si faza scurta incluse in pret -Reglaj electric pe inaltime (este necesar motorasul de la farurile vechi) -Forma exterioara, mufele si sistemul de prindere sunt identice cu cele de la farurile orginale astfel incat montajul dureaza aproximativ 45min. Pun si o poza in care nu par a fi faruri de Logan dar ma rog...asa de idee AAA...si inca ceva...sunt si mai scumpe- 230 euroi ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dragman: 21 Jan 2009, 14:03 Attached thumbnail(s) Dacia_Logan_Faruri_Cu_1_249280.jpg ( Size: 32.16k ) Number of downloads: 1902 |
--------------------
Dacia
Logan
- b-42-dnx
|
|
trance |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 March 08 ![]() |
Farurile din poza sunt intr-adevar Dectane, insa cele de la vanzare sunt made in Taiwan...facute de Streetstorm.Cele Dectane pe siteul lor ajung la 300 euro...P.S .Are cineva o idee cum pot ridica o idee faza scurta la angel?Farurile au niste suruburi in spate ,dar la service baiatul cu reglajul nu a putut mai mult.Numa' bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Dragman |
![]()
|
Stie cineva unde se gasesc in Bucuresti,sau de unde se pot comanda farurile din poza?
26 Jan 2009, 11:42: dan.gutu multumesc pt info.Nu pot sa dau PM inca.Te contactez cand imi iau. This post has been edited by Dragman: 26 Jan 2009, 10:42 Attached thumbnail(s) HPIM0209.jpg ( Size: 652.05k ) Number of downloads: 1679 |
--------------------
Dacia
Logan
- b-42-dnx
|
|
hagi13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 January 09 ![]() |
As vrea sa-mi pun si eu xenon si la faruri si la proiectoare.Intrebare este urmatoarea:
1 care becuri sunt cele mai bune pt faruri 2 care becuri sunt cele mai bune pt proiectoare 3 pret. |
--------------------
dacia
1310
87
- GL 02 UXV
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Ideal ar fi 4500k la faruri si 2500k la proiectoare,estetic si prectic ar fi 6000k la faruri si 4500k la proiectoare.Eu am 6000k la proiectoare si daca le aprind pe ceata nu mai vad nimic, mai rau ma incurca,intr-un cuvant bani aruncati.Parerea mea este ca la proiectoare nu se merita xenon,numai daca nu vrei sa iesi in evidenta,sau iti sta rau 250 de roni in buzunar.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
Dragman |
![]()
|
Aici cam asa e!Lumina calda are dispersia cea mai buna pe ceata.Din aceasta cauza proiectoarele inainte erau galbene.Chestie observata de mine personal care am la faruri xenon 8000 k si la proiectoare becuri normale-cu xenoanele nu mai vedeam nimic pe ploaie si putina ceata in schimb proiectoarele faceau lumina.Pe vreme buna e invers-xenoanele isi fac treaba din plin iar proiectoarele nici nu le mai vad,sunt acoperite practic de xenon.Sugestia mea ar fi ca daca va puneti xenon la faruri sa pastrati macar proiectoarele cu lumina mai calda pentru o vizibilitate buna.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- b-42-dnx
|
|
hagi13 |
![]()
|
Multumesc ca mi-ati spus.dar mai am o intrebare.pret???
|
--------------------
dacia
1310
87
- GL 02 UXV
|
|
trance |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 March 08 ![]() |
Am montat o pereche de angel eyes ,acelea pe fundal negru cu o singura lupa(faza scurta).Pana aici toate bune si frumoase,dar a aparut urmatoarea problema: SE ABURESC in draci...In spate au vreo 6 gauri de aerisire dotate cu furtunas de cauciuc.Le-am astupat provizoriu, dar se aburesc mai tare.ma gandesc sa scot furtunasele pt a vedea daca fenomenul de aburire apare.Am de gand sa montez un kit H1 pe faza scurta,acesta prob (becul) nu va mai emite atata caldura si nu se vor aburi asa de tare.Ceva idei aveti? Merci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSC03035.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 1515 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
hagi13 |
![]()
|
Vreau sa-mi pun da nustiu de care.Sa las farurile originale si sa pun doar becurile sau sa cumpar faruri de alea eyngel ays.Cum e mai bine?
|
--------------------
dacia
1310
87
- GL 02 UXV
|
|
speed_fane |
![]()
|
pe scurt ca a trecut ceva timp de cand le am.....bani aruncati....nici cu xenon nu obtin nici pe departe lumina farurilor originale, de mi-am facut damblaua, am experimentat pe propriul buzunar si raspunsul este categoric nu
- pt cei care circula in oras sau de fitze da, dar pt cei care merg mult noaptea sub nici o forma, deci farurile originale + bixenon nu au echivalent in categoria "ciociopingariilor"(chinezarii).....spun ca ma doare sufltetul de banii dati si munca depusa sa le izolez cu silicon etc, deci nu merita *ma refer la cele cu 2 lupe si pe scurta si pe lunga **multumiri deasemenea dl. dan.gutu care m-a indrumat ce care cum, dar din pacate din punctul meu de vedere nu merita investitia pt cei care calatoresc mult noaptea, asa de oras sunt ok dau ceva lumina si lunga chiar e ok dar nu e ceea ce doream. farurile originale cu halogen dadeau mai multa lumina decat astea, nu mai zic cu xenon de 35w la 6000k , o placere daca sunt reglate kalumea, iar pt si mai multa lumina 50w la 6000k... NU MERITA! Aruncati banii pe fereatra, mai bine un kit bixenon *** aceasta este parerea personala si nu are ca scop reclama su aducerea de injurii/ofense colegilor de forum o seara buna This post has been edited by speed_fane: 20 Feb 2009, 22:28 |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
hagi13 |
![]()
|
Deci las farurile originale si becurile originale.MS mult bine ca am intrebat si nu am facut o prostiie.
|
--------------------
dacia
1310
87
- GL 02 UXV
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu zic sa lasi masina asa cum este,cel putin pe ploaie xenoanele la masina in care eram si eu(logan) erau catastrofa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Bixenon pe far original .... e super.
Am avut, am si voi avea ... Merg f mult noaptea ..... si sint fffff multumit de 35W 6000K Pe ploaie se vede OK. Nu stiu de ce unii zic ca nu vad pe ploaie .... ca oricum cu halogenul nu vezi nici macar pe jumatate. Iar in caz ca sint obstacole .... xenonul e net superior. Pe faruri originale, puse xenoane, reglate ... si e totul ok. Acum am gasit niste lupe de 45mm care se monteaza in soclul de H4 prin decapsarea farului si ai pe ele si scurta si lunga. Am vazut montate pe un fiat .... sivreau sa adaptez si pe Logan. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Pe ploaie nu se vad cele de peste 8000k, ai senzatia ca absoarbe pamantul lumina
![]() |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
speed_fane |
![]()
|
pai ia sa faci bine sa le reglezi ca altfel ne nenorocesti
![]() confirm 6000k de 35 w mai mult decat ok si pe uscat si pe umed dar si pe zapada ![]() revin cat de curand la farurile originale, cu astea "tunate" nu prea vezi mare lucru o seara buna |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
stiancu |
![]()
|
fratilor. am montat si eu xenon Siemens de 55 w
6k pe far original. toate bune pana cand am obs ca becul din drepata palpaie din cand in cand , cand masina sta pe loc, iar la gropi face si mai rau! aveti idee de ce? |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
dan.gutu |
![]()
|
Un contact imperfect sau un releu din balast.Daca ai garantie se schimba.Becul mai palpaie putin si pana se incarca balastul bine,dar in cazul ta, daca face si la vibratii,cred ca balastul este de vina.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 12:45 |