DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

madalina
post 15 Nov 2004, 22:48
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ministrii din guvernele 96-2000 aflati in actualul Guvern:Bogdan Niculescu-Duvaz
si Alexandru Athanasiu. Din pacate, nu am listele tuturor Guvernelor din 96 pana in prezent cu toate remanierile si reformele pentru a observa daca mai sunt si altii.

Iliescu nu a vrut alegeri anticipate pt ca el ar fi jucat rol de papagal:trebuia sa trimita un prim=ministru in fata Parlamentului care sa fie clar respins. Se facea de ras.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 15 Nov 2004, 23:38
Post #62

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Valentine @ 15 Nov 2004, 20:40)
Aici te inseli mon-ami. Sunt convins ca sunt destui baieti destepti in Romania ca sa isi dea seama ca dintre cei 2 cu sanse (Base si Nastase 4 case) Basescu e clar cel mai bun pentru tara ... smile.gif
*

Basescu si cei 40 de consilieri locali ai sai au treaba la primarie inca 3 ani si vreo 9 luni. Aaaaaa, ce zicea ca face? "Vin la munca, nu la putere", "Vin la primarie sa muncesc pentru bucuresteni". Aaaaaa... pai io l-am votat odata acu 3 luni si nu m-am ales cu nimic si i-am dat si consiliul... Acu sa-l votez iar si sa-i dau si guvernu? Si dup'aia ce urmeaza? Se intoarce la primarie? Pai io l-am votat, am avut incredere in el si acu se face ca ploua? Sau sa recunosc ca e un primar slab si corupt si sa-mi doresc sa scap de el cat mai repede? Atunci il votez... pe cinstea mea... dati-mi un sfat... hac... io cu cine votez?

Presedintele = politica externa in mare parte. As "angaja" unu cu experienta in politica externa (fost ministru de externe) - umbla vorba ca astia ar mai sti cu ce se mananca politica externa. Da, desigur exista si varianta sa mearga cu manualul de proceduri diplomatice la el si sa citeasca "on the spot". Basescu are experienta in condus vapoare, in cazul asta sigur l-as alege pe el si nu l-as pune pe Nastase sa conduca vapoare. Oare un vapor o merge condus fara sa stii nimic despre el si sa citesti din carte ce tre' sa faci cand se aprind beculetele la bord?

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Valentine
post 15 Nov 2004, 23:57
Post #63

Old Timer

From: California

QUOTE(cristianco2002 @ 16 Nov 2004, 00:38)
Basescu si cei 40 de consilieri locali ai sai au treaba la primarie inca 3 ani si vreo 9 luni. Aaaaaa, ce zicea ca face? "Vin la munca, nu la putere", "Vin la primarie sa muncesc pentru bucuresteni". Aaaaaa... pai io l-am votat odata acu 3 luni si nu m-am ales cu nimic si i-am dat si consiliul... Acu sa-l votez iar si sa-i dau si guvernu? Si dup'aia ce urmeaza? Se intoarce la primarie? Pai io l-am votat, am avut incredere in el si acu se face ca ploua? Sau sa recunosc ca e un primar slab si corupt si sa-mi doresc sa scap de el cat mai repede? Atunci il votez... pe cinstea mea... dati-mi un sfat... hac... io cu cine votez?

Presedintele = politica externa in mare parte. As "angaja" unu cu experienta in politica externa (fost ministru de externe) - umbla vorba ca astia ar mai sti cu ce se mananca politica externa.  Da, desigur exista si varianta sa mearga cu manualul de proceduri diplomatice la el si sa citeasca "on the spot". Basescu are experienta in condus vapoare, in cazul asta sigur l-as alege pe el si nu l-as pune pe Nastase sa conduca vapoare. Oare un vapor o merge condus fara sa stii nimic despre el si sa citesti din carte ce tre' sa faci cand se aprind beculetele la bord?
*

Te rog citeste care sunt atributiile Presedintelui in constitutie si dupa aia comenteaza. Pana atunci e clar ca nu stii despre ce vorbesti. Voteaza mah cu Nastase, cel "care stie cand se aprind beculetele" (cum a dovedit la Tuca Show ... de aia nu mai comentezi nimic am vazut), iar daca tu nu ai observat nimic miscandu-se in Bucuresti de cand are Basescu consiliu nu mai am ce sa mai spun in plus ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
neumann
post 16 Nov 2004, 00:24
Post #64

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 16 Nov 2004, 01:57)
daca tu nu ai observat nimic miscandu-se in Bucuresti de cand are Basescu consiliu nu mai am ce sa mai spun in plus ...
*

Iata ca gasim in sfarsit un punct comun. Sa-l lasam, asadar sa continue treaba inceputa!!! Si sa-i uram succes! Din toata inima!
Daca a facut atatea lucruri bune in 3 luni, in 4 ani o sa se mute berlinezii si parizienii pe'aici sa scape de gropile si ambuteiajele lor din trafic, de gunoaiele de pe strazi.... Sa-i lasam asadar pe toti sa continue ceea ce au inceput. radmasa.gif

--------------------
... .. ..
+
Valentine
post 16 Nov 2004, 00:26
Post #65

Old Timer

From: California

QUOTE(cristianco2002 @ 16 Nov 2004, 01:24)
Iata ca gasim in sfarsit un punct comun. Sa-l lasam, asadar sa continue treaba inceputa!!! Si sa-i uram succes! Din toata inima!
Daca a facut atatea lucruri bune in 3 luni, in 4 ani o sa se mute berlinezii si parizienii pe'aici sa scape de gropile si ambuteiajele lor din trafic, de gunoaiele de pe strazi.... Sa-i lasam asadar pe toti sa continue ceea ce au inceput. radmasa.gif
*

Sunt curios daca Geoana facea mai bine ca Basescu ... sau poate te incumeti tu sa fi primar, eu unul recunosc ca nu m-as descurca nici la 1/2 din cat s-a descurcat basescu .. grow up! ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Marty
post 16 Nov 2004, 08:53
Post #66

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Valentine @ 16 Nov 2004, 00:26)
Sunt curios daca Geoana facea mai bine ca Basescu ... sau poate te incumeti tu sa fi primar, eu unul recunosc ca nu m-as descurca nici la 1/2 din cat s-a descurcat basescu .. grow up! ...
*

Pai Geoana avea in plan modernizarea platformei Magurele da' n-a fost in stare sa zica in ce sector se afla Platforma Magurele! Normal, as spune, e in SAI. biggrin.gif

Acu' ma adresez atit lui Valentine cit si lu' cristianco:

1. Nastase e profesor de Drept International, nu de Drept Constitutional. Pentru Constitutional vorbiti cu Iorgovan si imi cer scuze, am uitat numele profului cu care am facut eu Constitutional.
2. Stoica este profesor de Drept Civil. Dupa moartea lui Gh. Beleiu, unul dintre cei mai mari civilisti din Europa si de departe cel mai bun civilist din Romania, Stoica i-a succedat. Omu' e un profesor excelent, nici macar nu incape vorba de comparatie (din punct de vedere al didactului, nu al materiei predate) intre incompetenta lu' Nastase si finetea lu' Stoica!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
adso
post 16 Nov 2004, 08:54
Post #67

Membru autentic

Valentine, asta nu e un argument... cristianco nu s-a oferit sa fie primar...

--------------------
Call me Ishmael...
+
dantes
post 16 Nov 2004, 09:19
Post #68

Membru

From: Tzaranoaia

Vad ca s-a discutat mult..pana azi noapte...so...

Sa ajung din urma...

1. Salariile... La privati, nu are rost sa discutam de guvern. Acolo discuti cu patronu'. Scurt. La societatile unde statul este majoritar, sau la bugetari (a nu se face confuzie intre aceste 2 termene) da, s-a marit in 00-04, in felul urmator (este vorba de CFR, unde la un moment dat eram la rand cu pantofarii, gunoierii si profesorii): in 2000, cu 15%, in 2001 cu 23% parca, in 2002 cu 16%, in 2003 cu 38%, in 2004 cu 10%... In perioada 96-00 a fost o singura marire in 99 parca de 4%!!!
Fa tu calculele..si apropos..CFR este o societate cu capital de stat, nu bugetari! Adica isi platesc salariile din ce produc, iar in cazul meu CFR Marfa nu are subventii de la stat, ba mai mult, le da si la Infrastructura (CFR) si la CFR Calatori..asta de cunostinte generale...

2. "Capitala" (Satul cu ministrii) si strazile... Pai stai un pic..ce a facut pana acum Base e chiar buna treaba, doar ca am impresia ca este cam inainte de alegerile generale si trebuie sa recupereze intrarea tarzie in campanie...De aceea am zis ca era mai bine daca era fiecare an un an electoral...

In principiu orice om cu cap ar trebui sa nu compare coalitia din 96-00 cu psd in 00-04...Se pot face cel mult mici asemanari de genul cum s-a trait in general in acele perioade...

Pentru ce ne asteapta in viitor...DURERE...In 2007-8 cand o sa fim i UE sa te tii...salarii de mizerie, preturi de nu mai cumperi nimic, noi probabil pietoni, etc...O sa trecem si noi pe la Moldoveni sau in Ucraina sa ne facem cumparaturile... ca ungurii anu' asta... Deci oricine o sa iasa acum, in 08 nu o sa mai iasa...pentru ca taranu de la sate o sa zica..ce puii mei imi trebuia mie UE?

In final ... TOTI dar TOTI politicienii basescu, nastase, si altii, nu fac altceva decat sa-si umple buzunarele si sa faca strategia pe 4 ani pentru imparteala ciolanului, iar noi muritorii ne batem sa iasa unu sau altu...

Io sunt indecis...cred ca il aleg pe...asarban...(fara ofense) daca le-ar da la astia in cap cu legile poate ca atunci ar fi mai bine...Lasand gluma la o parte, cred ca ne consumam un pic prea mult pentru niste "politicieni incoruptibili"! Tot va iesi cineva care ne va pacali!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
bomicabomic
post 16 Nov 2004, 10:02
Post #69

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(cristianco2002 @ 16 Nov 2004, 00:38)
Presedintele = politica externa in mare parte. As "angaja" unu cu experienta in politica externa (fost ministru de externe) - umbla vorba ca astia ar mai sti cu ce se mananca politica externa. 
*

1. Ce cunostinte de politica externa avea Vaclav Havel? Ca nu era diplomat de cariera ci un mare scriitor!!! Si unde a dus Cehia?
2. Bunicuta alt mare diplomat. Fost ambasador al PCR la Iasi laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
neumann
post 16 Nov 2004, 11:13
Post #70

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 16 Nov 2004, 10:53)
Pai Geoana avea in plan modernizarea platformei Magurele da' n-a fost in stare sa zica in ce sector se afla Platforma Magurele! Normal, as spune, e in SAI.  biggrin.gif

Aia a fost o gafa monumentala smile.gif
Basescu e mai bun primar ca Geoana. Dar am mai multa (mult mai multa as putea spune) incredere in cinstea si corectitudinea lui Geoana decat a lui Basescu.
Adevaru' e ca n-am votat la locale ca n-am avut cu cine. As fi votat cu Oprescu, da n-a candidat.

Acu' ma adresez atit lui Valentine cit si lu' cristianco:

1. Nastase e profesor de Drept International, nu de Drept Constitutional. Pentru Constitutional vorbiti cu Iorgovan si imi cer scuze, am uitat numele profului cu care am facut eu Constitutional.
2. Stoica este profesor de Drept Civil. Dupa moartea lui Gh. Beleiu, unul dintre cei mai mari civilisti din Europa si de departe cel mai bun civilist din Romania, Stoica i-a succedat. Omu' e un profesor excelent, nici macar nu incape vorba de comparatie (din punct de vedere al didactului, nu al materiei predate) intre incompetenta lu' Nastase si finetea lu' Stoica!
*

2. E o a doua opinie. Dupa cum spuneam, Stoica mi-a facut o impresie buna (l-am vazut doar la TV). Marty, l-ai avut prof pe Nastase? Io tind sa cred ca nu e incompetent din cate am auzit - repet, personal nu am avut ocazia sa audiez macar un curs de-al lui. Evident si parerile cunoscutilor mei pot fi subiective.

--------------------
... .. ..
+
Marty
post 16 Nov 2004, 12:02
Post #71

QUOTE(cristianco2002 @ 16 Nov 2004, 11:13)
Adevaru' e ca n-am votat la locale ca n-am avut cu cine. As fi votat cu Oprescu, da n-a candidat.

Ia te uita ce scrie domnul cristianco in mesajul datat 15 Noiembrie, trimis la ora 23.38: "Basescu si cei 40 de consilieri locali ai sai au treaba la primarie inca 3 ani si vreo 9 luni. Aaaaaa, ce zicea ca face? "Vin la munca, nu la putere", "Vin la primarie sa muncesc pentru bucuresteni". Aaaaaa... pai io l-am votat odata acu 3 luni si nu m-am ales cu nimic si i-am dat si consiliul... ". Pai, te hotarasti daca ai votat la locale sau nu ?

2. E o a doua opinie. Dupa cum spuneam, Stoica mi-a facut o impresie buna (l-am vazut doar la TV). Marty, l-ai avut prof pe Nastase? Io tind sa cred ca nu e incompetent din cate am auzit - repet, personal nu am avut ocazia sa audiez macar un curs de-al lui. Evident si parerile cunoscutilor mei pot fi subiective.
*

Nu, nu l-am avut prof pe Nastase, am facut la F.F. si faceam cu altcineva. Insa, minat de curiozitate, am incercat sa asist la un curs de-al domniei sale. Mare dezamagire! Deosebit de greoi, facea niste afirmatii timpite pe care le contrazicea in maxim 5 minute. Asta a fost toata experienta mea cu Prof. Univ. A. Nastase: 30 de minute de curs la Muzeul National de Istorie!
Daca vrei detalii mai multe, poti apela la asarban, la maddan si la altii care l-au avut profesor un timp mai indelungat.

--------------------
+
ashu
post 16 Nov 2004, 12:08
Post #72

Membru erectil

cristianco2002, dar de ce ai tu increderea aia multa in cinstea lui Geoana? Ce fapta de mare incredere a facut dumnealui? Ca nu de alta dar zilele astea tocma o scalda aiurea nereusind sa-si justifice averea din salariu de ambasador. Iar esti neinformat. Scuza-ma dar io am impresia din tot ce zici ca tu cam vorbesti dupa ureche. Si se pare ca votezi tot asa, dupa ureche. Incearca sa te informezi si din alte surse, nu numai de la jurnalul Antenei 1 si al Protvului, ca alea-s manipulate politic (sau nici p-asta n-o stiai?!).
Maddan ne povestea mai de mult despre incompetenta ca profesor a lui Nastase. Si el l-a avut ca profesor. Cauta si tu tot la Cafenea despre topicuri cu partide politice si-ai sa gasesti ce mare eminenta in lumea dreptului este Nastase asta.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
neumann
post 16 Nov 2004, 12:31
Post #73

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 16 Nov 2004, 14:02)
Pai, te hotarasti daca ai votat la locale sau nu ?

Pai ma hotarasc... n-am votat... de-asta incepea propozitia cu "Aaaaaaa....." si am folosit si cuvantul "hac" un pic mai jos... wink.gif
Vroiam sa-mi exprim nedumerirea fata de cei care l-au votat atunci si doresc sa-l voteze si acum. Pe-astia chiar nu-i inteleg, parca ar fi robotei, Basescu peste tot...
Nu sugerez sa votati cu Nastase, votati cu cine vreti. Insa parerea mea e ca Basescu nu-si merita votul, si i-as intelege doar pe bucurestenii care nu l-au votat la primarie (au crezut ca nu-i bun de primar, nu i se potriveste postul) daca-l voteaza ca presedinte.

@ashu:
Ambasador SUA ani de zile, ministru de externe... nu prea vad ce superafaceri ar fi putut sa faca.

Despre politica... cam toata lumea vorbeste dupa ureche. Nu prea ma iau dupa stiri, le privesc doar ca fapte concrete si mai putin ca forma in care sunt prezentate pe cele de la protv, antena1, realitatea, b1.

Cred in principiu ca ati inteles ce vreau sa spun si o sa incerc sa postez mai putin pe-aici (pe topicul asta) de-acum incolo.

This post has been edited by Liviu: 19 Nov 2004, 12:24

--------------------
... .. ..
+
dydy
post 16 Nov 2004, 12:33
Post #74

Membru incepator

O fi Nastase cum o fi, cu toate pacatele lui, intre el si Basescu nu exista comparatie, de la modul cum se comporta, cum arata, cum se imbraca, cum se exprima.
Va place sau nu, Basescu NU are fata de presedinte.
Plus de asta cine doreste intrarea in Europa isi asuma un MARE risc dorindu-l pe Basescu la Cotroceni.

--------------------
Ford Focus
+
sstanescu
post 16 Nov 2004, 12:47
Post #75

Membru autentic

Mda, iar ajungem la argumentul suprem: "NU are fata de presedinte".

dydy, scrie prin vreun act cum trebuie sa arate presedintele? Trebuie sa fie cel mai inalt din tara, cel mai bogat, cel mai erudit, cu cei mai multi prieteni, cel care tine cel mai tare la bautura, care are fundul mai bombat? Tu ai fata pentru job-ul pe care il ai sa pentru scoala pe care o urmezi?

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
bomicabomic
post 16 Nov 2004, 13:06
Post #76

Ex-membru DaciaClub

Mai fratilor, de unde le scoateti p-astea cu Nastase, cel mai frumos, prezentabil si destept din Ro?
Cind era Petre Roman nr. 2 in partidul lu' Bunicuta, la fel se zicea, destept, frumos, stie "n" limbi straine. Si STOP, n-a ajuns presedinte.huh.gif
Acum, deh, ne trebuie un presedinte prezentabil. Cind era Ratiu cu Iliescu nu ne trebuia. Atunci ne trebuia unu cu cravata rosie de pionier si suba de miner, nu unu cu papion si palton Armani.
Eu cred ca noi alegem presedintele Ro, nu gigolo Ro, ca daca e asa sunt altii mai frumosi pe la Teo &Co si presteaza si mai bine. laugh.gif
Si daca tot trebuie ca viitorul presedinte sa arate bine, haideti sa propunem ca la intilnirile televizate sa faca si proba costumului de baie, ca la concursurile de miss.
Parere mea, care este, ca Sorin Oprescu este mult mai doxat si mai prezentabil decit Bombonel de "n" mii de ori.
Se cam uita dictonul "Nu haina il face pe om".
Si inca o treaba, Chirac arata asa super bine? E oare cancerul femeilor? Nu prea cred, poate doar al pensionarelor de peste 85 ani.

--------------------
x x - x
+
dydy
post 16 Nov 2004, 13:22
Post #77

Membru incepator

Da, d-le sstanescu, am fata pt. cele 2 facultati ( politehnica + economie ) pe care le-am terminat, nu am insa scoala portului ca unii care vor sa fie presedinti.
P.S. FYI, am 36 ani, scoala cum am zis, asta asa ca sa nu mai apara confuzii cum ca as fi vre-un mucea-flaimucea nascut ieri si cum sint unii pe aici.

--------------------
Ford Focus
+
vv
post 16 Nov 2004, 13:26
Post #78

dilbert.com

oooo domnule dydy ne scuzati!! Pai de ce nu candidati la functia de presedinte? Ca v-am vota si noi!

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Marty
post 16 Nov 2004, 13:35
Post #79

QUOTE(dydy @ 16 Nov 2004, 13:22)
Da, d-le sstanescu, am fata pt. cele 2 facultati ( politehnica + economie ) pe care le-am terminat, nu am insa scoala portului ca unii care vor sa fie presedinti.
P.S. FYI, am 36 ani, scoala cum am zis, asta asa ca sa nu mai apara confuzii cum ca as fi vre-un mucea-flaimucea nascut ieri si cum sint unii pe aici.
*

Stai omule ca nu te-a jignit nimeni! Mesajul era altu', nu ala pe care l-ai inteles tu! Si pentru ca tot spui ca ai terminat Poli si Economie ( cu toate ca si Poli si ASE sunt doua UNIVERSITATI, nu facultati!) spune-ne, te rog, cum trebuie sa arate un student la Poli (inaltime, fizionomia fetei, culoarea ochilor si a parului, stilul de imbracaminte, pantofi, etc.).
Sunt enorm de multi altii care au ocupat posturi de conducere fara a excela la capitolul frumusete sau prestanta. Vrei exemple, nici o problema: Tony Blair (mie mi se pare ca e un Basescu cu ceva mai mult par), Fischer (cca. 1,65 inaltime spre diferenta de Kohl care e ditamai malu' de om), Golda Meir (filme cu babau), Ho Chi Min (daca vreo maimuta slobozea un vint in prezenta lui il zbura cu totul), etc.

--------------------
+
bomicabomic
post 16 Nov 2004, 13:37
Post #80

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(vv @ 16 Nov 2004, 14:26)
oooo domnule dydy ne scuzati!! Pai de ce nu candidati la functia de presedinte? Ca v-am vota si noi!
*

Intrebarea lui sstanescu era daca are fata pentru job nu pentru presedinte biggrin.gif laugh.gif eu cred ca la asta a raspuns.
In alta ordine de idei, domnule dydy, sa stii ca nu suntem niste mucea-flaimucea, avem si noi studii superioare.
E drept poate, ca unii din noi n-am reusit sa facem 2, dar p-aia care am facut-o, am facut-o bine.
Si ca idee (nu ca lauda), am 34->35, TCM (nu cine stie ce facultate)+ ceva studii economice post universitare, mai la batrinete.

--------------------
x x - x
+
Marty
post 16 Nov 2004, 13:40
Post #81

vv si bomicabomic, va rog frumos, sa admitem ca dydy a interpretat gresit spusele lui sstanescu! Nu e cazu' sa facem un flame acu', daca mai greseste inca o data ne revizuim pozitia! smile.gif
bomicabomic, a zis despre UNII de aici , nu neaparat de TOTI. smile.gif

--------------------
+
bomicabomic
post 16 Nov 2004, 13:44
Post #82

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Marty @ 16 Nov 2004, 14:40)
vv si bomicabomic, va rog frumos, sa admitem ca dydy a interpretat gresit spusele lui sstanescu! Nu e cazu' sa facem un flame acu', daca mai greseste inca o data ne revizuim pozitia! smile.gif
bomicabomic, a zis despre UNII de aici , nu neaparat de TOTI. smile.gif
*

In general nu-mi place sa creez polemici si dispute. In fapt am vrut sa-i fac un scurt CV si atit cum si el l-a facut.
Eu ma opresc aici. De fapt nu ca e vorba despre electorale laugh.gif laugh.gif si-mi place.

--------------------
x x - x
+
costi
post 16 Nov 2004, 13:47
Post #83

Membru autentic

Dydy esti nou pe forum altfel ai fi stiut ca cei incrincenati care arunca argumente de genul "nu are fata" si care nu stiu de gluma nu sint foarte apreciati.
Aici vorbim de presedinti nu de manechine/actori care au nevoie de fata. Exemple de presedinti "fara fata" se pot da multe si nu o sa pierd vremea insirindu-i.
Parafrazind zicerea "e usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune" m-as hazarda spunind "e usor sa ai fata cind nu-ti foloseste la nimic". Nu cu fata ai succes international (gindeste-te doar la Verheugen sau Marlene Albright de eg).
Eu as spune mai degraba ca aici este vorba de responsabilitate si fler. Scoala aia a portului de care vorbesti tu peiorativ e un lucru mare de care n-ai habar. Basescu avea o mare responsabilitate inainte de '89 cind Nastase facea pe primadona si ginerele de ministri pe la simpozioane si sindrofii.
Un prim ministru isi mai permite sa greseasca (mai da o ordonanta si o drege) mai privatizeaza inca odata cind a ratat, mai imbrobodeste pensionarii disperati cu 100.000 lei, un comandant de nava cum a fost Basescu era insa raspunzator de un obiect fix cu valoarea de inventar de peste 100 mil USD si 40-50 de vieti ba chiar dublu in cazul unei coliziuni.
Nastase nu a vut nici o responsabilitate de genul asta, nici macar acasa sau la Cornu unde-i numaram noi ouale sau cu copii pe care-i tine la scoala Americana bunica iar tablourile s-au adunat singure din cadori.
Despre valoarea lui profesionala vezi alte topicuri pe aici cu parerile celor care i-au fost studenti.

--------------------
DSN/SLZ
+
coca
post 16 Nov 2004, 13:51
Post #84

Membru incepator

tocmai am auzit la stirile europa-fm ca generosul nostru guvern a sters datoriile RAFO(iarasi)!!!!!!
Sunt mai mult decit indignat!
Ne ride timpitul ala de Iacubov in nas de fiecare data.Nu mai suport bataia astora de joc.Probabil ca ,daca nu o sa plece ei cu ocazia alegerilor,o sa plec eu.Stingeti voi lumina!

--------------------
+
costi
post 16 Nov 2004, 13:54
Post #85

Membru autentic

Linisteste-te te rog!
Bietul Iacubov a muncit atita sa-l finanteze pe Hrebenciuc /Solcanu si care-or mai fi pe acolo incit ar fi pacat sa nu-i fie iertate niscaiva datorii care vor trece la datoria publica, ce naiba !
Putina recunostinta fata de bietul om ce naiba!

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 16 Nov 2004, 13:58
Post #86

dilbert.com

costi - nu e chiar asa cu raspunderea. Un prim-ministru are raspunderea unei tari intregi, nu doar a unei nave de 40-50 oameni. Bine acum daca el alege sa-si bata joc de ea si sa cumpere votca de 100 de milioane e alta problema. Si daca esti comandant de nava poti sa zici "luati-o la stanga" si dup-aia "aaa.. ba nu la dreapta" si probabil ca in 90% din cazuri nu se intampla nici un dezastru.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bomicabomic
post 16 Nov 2004, 13:59
Post #87

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(costi @ 16 Nov 2004, 14:54)
Linisteste-te te rog!
Bietul Iacubov a muncit atita sa-l finanteze pe Hrebenciuc /Solcanu si care-or mai fi pe acolo incit ar fi pacat sa nu-i fie iertate niscaiva datorii care vor trece la datoria publica, ce naiba !
Putina recunostinta fata de bietul om ce naiba!
*

Care la rindul lor au finantat schimbarea la fata a lui Bombonel, ca la dos era OK. laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
Mache
post 16 Nov 2004, 14:11
Post #88

Chibiț autorizat

Mi-ati adus aminte de un banc cu Cel de sus si poporul roman, apropos de frumusetea prezidentiabililor (lung cuvant).

Cica dupa amestecarea limbilor, se decide ca fiecarui popor sa i se dea cate un dar. Pana ajunge vorba la romani, pana se cearta pe cine sa trimita, pana ajunge solul, se cam micsoreaza lista cu "bunatati":
- Bade Ioane, pentru ca ai ajuns tocmai la sfarsit, nu prea mai am cu ce sa te imbii. Nu mi-au mai ramas decat frumusetea si prostia. Ce alegi pentru neamul tau?
Sta mosul si se gandeste, si se gandeste... se gandeste... si alege:
- Vreau prostia.
- De ce?
- Pentru ca frumusetea e trecatoare!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
litza
post 16 Nov 2004, 14:28
Post #89

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Tocmai am vazut prin oras un taxi cu un sticker pe luneta:

"PSD dauneaza grav sanatatii!",
Basescu 2;11

168.gif

This post has been edited by litza: 16 Nov 2004, 14:29

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
costi
post 16 Nov 2004, 14:52
Post #90

Membru autentic

stie cineva unde se gasesc ?

--------------------
DSN/SLZ
+
32 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 06:27
Forum Renault