DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

bogdan3l
post 30 Nov 2004, 21:07
Post #661

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(FLEX @ 30 Nov 2004, 21:53)
Minata din interior, Alianta nu mai are decit sansa lui Base la Cotroceni ... polul de dreapta e scindat pina in temelii ...
http://www.revistapresei.ro
*

am inteles eu prost sau deja au inceput lupta "fratricida" din alianta ?

scuze dar nu sunt la curent cu noutatile

This post has been edited by bogdan3l: 30 Nov 2004, 21:09

--------------------
Renault Megane 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 30 Nov 2004, 21:13
Post #662

Old Timer

From: California

bogdan3l,

in primul rand noutatile sunt ca astia au fraudat alegerile mad.gif ... oricum si cu frauda cu tot, PSD + PUR + UDMR + procentele re-partitionate <49%, deci presedintele conteaza enorm! (mai ales ca este pe 5 ani!).

in al doilea rand sunt numai povesti astea cu "scindarea" ... zvonuri lansate de psd.

incredibil au taiat conferinta de presa din mijlocul ei, ca sa bage replica PSD + PUR mad.gif ... frate nu se poate asa ceva.

This post has been edited by Valentine: 30 Nov 2004, 21:17

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
FLEX
post 30 Nov 2004, 21:22
Post #663

Membru autentic

Pai daca accesezi link-ul, o sa citesti ce declara unii lideri liberali proeminenti despre actiunea lui Base si Tariceanu ... nici in basca nu-i doare de actiunile Aliantei, ba le considera periculoase si caduce.

Fisura nu e noua, dar materialul folosit la cirpeala n-a tinut decit pina la primul soc mai serios, respectiv perspectiva de a nu cistiga alegerile ... stia Base de ce il plingea (teatral au ba, numai el stie ...) pe Stolo.

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
Valentine
post 30 Nov 2004, 21:31
Post #664

Old Timer

Patriciu nu este "lider liberal proeminent" ... cel mult "finantator proeminent". Calin Popescu si Mona Musca (asa cum au declarat acu' 30 minute la realitatea) sunt 100% de acord cu actiunile lui Basescu. In emisiune a fost si Patriciu, si spus clar ca declaratiile de precautie sunt "personale" ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
FLEX
post 30 Nov 2004, 21:35
Post #665

Membru autentic

Cum zici tu ... parerea mea e ca pentru 30mil.E face si el ce poate ...

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
bmwclub
post 30 Nov 2004, 22:07
Post #666

Membru incepator

Parerea mea ca actiunile DA de astazi au redus sansele lui Basescu in turul 2. Trist... sad.gif

--------------------
BMWClub Romania
+
Wolfmark
post 30 Nov 2004, 22:13
Post #667

Membru autentic

Am citit si eu toate posturile aparute in acest thread dupa alegeri. Jenant ... O groaza de posturi sunt pline de jigniri de 2 lei, cum ar fi:

- cei cu IQ de 2 cifre au votat cu Nastase,
- m-am saturat pana peste cap de prosti, lenesi, inculti, DOBITOCI,
- iar cei care se simt jigniti ma pot pupa in locurile intime,
- inconstientii, cei care habar n-au de ce au votat ce-au votat, aia n-au lipsit de la vot. Au mers si-au votat cu noaptea-n cap
etc...

Pe langa asta, mai apar si posturi f. interesante, cum ar fi pacat ca nu suntem in alte vremuri cand un intelectual avea 5 voturi si altii unul singur + altele idei de acelasi gen.

De asemenea se acuza de frauda, fara nici o dovada. Nici macar nu s-a asteptat macar sa se vada "scuza" cu care vine BEC-ul, scuza care e adevarat ca a venit f. tarziu, dar care pare destul de ok (cel putin din punctul meu de vedere).

La final il citez pe maddan: Tot ce ma bucura este ca Basescu a fost un gentleman, si nu doreste sa starneasca revolta din Ucraina (chestie care ne-ar duce fix inapoi la mineriadele anilor 90). Si ca iarasi este un gentleman, si nu isi pierde simtul umorului. S-a vazut ... un adevarat "gentleman", care ne-a facut de kko pe toti.

Ca idee, am votat cu PD/Basescu, in special datorita tzepei trasa de PSD cu ocazia votarii constitutiei (partea legata de efectuarea stagiului militar obligatoriu). Imi pare rau, iar bombonel se va alege cu votul meu in turul II.

Si in final: organizarea unor alegeri nu este un process usor. Normal ca nu se pot organiza perfect, normal ca apar greseli. Insa de aici pana la ce s-a scris pe acest thread + pana la ce a facut Basescu ... e cale lunga.

Si una peste alta, pana acum n-am auzit decat de un candidat de la PD care a votat de doua ori (frauda curata, daca tot discutam despre asta), in rest numai acuze fara nici un fel de baza. La fel ca si cu stenogramele ... de unde se stie 100% ca sunt adevarate? Si nu-i chiar curios ca au aparut cu o saptamana inainte de alegeri? Cine "joaca" mai murdar pana la urma?

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
MMihai
post 30 Nov 2004, 22:15
Post #668

Membru autentic

From: PITESTI

Nastase.. minunati-va oameni buni

Attached thumbnail(s)
nastase_popo2.jpg ( Size: 16.53k ) Number of downloads: 41

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 110cp Noir Nacre
+
desdemona
post 30 Nov 2004, 22:37
Post #669

DA, e draguta poza de care nu s-a amuzat nimeni.

Pana la urma cum a ramas cu contestatia ADA? N-am mai putut urmari ce s-a intamplat, dar am inteles ca presedintele BEC a spus ca solicitarea Aliantei nu era oricum de competenta BEC, ci trebuia inaintata Curtii Constitutionale. Plus declaratiile Bunicutei, cum ca astfel de actiuni ne compromit in ochii lumii si ca Basescu este sfatuit prost si nu stie sa piarda elegant. E adevarat ca si Becali s-a trezit ca este de aceeasi parere cu PNL-PD, PRM? Stie cineva precis cum a ramas?
ohmy.gif

This post has been edited by Pampas: 30 Nov 2004, 22:38

--------------------
de serviciu
+
MMihai
post 30 Nov 2004, 22:43
Post #670

Membru autentic

Becali o intoarce la 180grade cum vrea el.... el este omul lui nastase, al psd-ului si pana la urma i se dam cam multa atentie. a luat 2% ce mai vrea? acum l-au furat pe el te pomenesti, l-ar fi furat nu zice nimeni dar nu ar fi avut ca sa-i fure. Becali nu o sa fie niciodata de acord cu alinanta si/sau prm. maine daca vine pe post zice altceva. Nu este un om constant, nici el nu stie ce vrea

--------------------
+
desdemona
post 30 Nov 2004, 22:48
Post #671

da, si eu am aceeasi parere, ca e inconsecvent, dupa cum bate vantul. si totusi am inteles ca acum ar fi fost de partea DA, chit ca a facut-o din convingere sau ca o simpla diversiune.

Dar alianta ce zice? li s-a respins cererea si lasa lucrurile asa? A dat basescu vreo declaratie dupa aia? :-S

--------------------
de serviciu
+
mig
post 30 Nov 2004, 23:00
Post #672

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Basescu declara (pe Realitatea) chiar inainte de conferinta de presa BEC ca au fost verificate liste speciale din Bucuresti si Vrancea si din 11.000 inscrisi pe aceste liste 688 votasera de 2, 3 sau 4 ori. Adica aproape 7%.

--------------------
DACIA LOGAN AMBITION
+
BAC
post 30 Nov 2004, 23:08
Post #673

Membru autentic

From: Reghin

Basescu a mai facut declaratii,telefonic, in cadrul emisiuni de pe National 'Miezul problemei'. Acolo au mai fost Ponta si Boureanu. Din pacate am prins sfarsitul emisiuni, stie careva ce a zis Base?
Parerea mea e ca a dat cu bata in balta cu anularea alegerilor, trebuia sa dovedeasca ca s-au furat voturi cu actiunea 'Autobuzu'. Sa arate ca x,y,z au votat de mai multe ori, aici, acolo si dincolo. Ar fi atras simpatia celor care nu sunt convinsi ca PSD fura si ar putea castiga presedintia. Aici, cred ca PUR ar putea trada Uniunea, ca sa nu fie asociata cu hotii de voturi. Asa Alianta + UDMR+PUR ar putea forma guvernul. Totul depinde de dovada ca turismul electoral a existat si a fost semnificativ, altfel Base nu castiga.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
Valentine
post 30 Nov 2004, 23:27
Post #674

Old Timer

QUOTE(Wolfmark @ 30 Nov 2004, 23:13)
Am citit si eu toate posturile aparute in acest thread dupa alegeri.  Jenant ... O groaza de posturi sunt pline de jigniri de 2 lei, cum ar fi:

- cei cu IQ de 2 cifre au votat cu Nastase,
  - m-am saturat pana peste cap de prosti, lenesi, inculti, DOBITOCI,
  - iar cei care se simt jigniti ma pot pupa in locurile intime,
  - inconstientii, cei care habar n-au de ce au votat ce-au votat, aia n-au lipsit de la vot. Au mers si-au votat cu noaptea-n cap
  etc...

pentru prima bucata citeste te rog statisticile CURS si ale altor institutii de sondaje, ca sa te convingi ca ala este electoratul lui Nastase (marea majoritate).

scuza-ma ca ne-am saturat de prost, lenesi si alte asemenea personaje. daca inca nu te-ai saturat, foarte bine o sa faci votand nastase.

De asemenea se acuza de frauda, fara nici o dovada. Nici macar nu s-a asteptat macar sa se vada "scuza" cu care vine BEC-ul, scuza care e adevarat ca a venit f. tarziu, dar care pare destul de ok (cel putin din punctul meu de vedere).

Sa inteleg ca nu ai vazut pdf-urile in cauza? ... cand vezi ca iti dispare ceasul in autobuz, stai sa cauti tu dovezi sau te duci la politie, si e treaba lor sa prinda si sa pedepseasca hotul? cum adica "de ce n-au adus DA dovezi"?

Ca idee, am votat cu PD/Basescu, in special datorita tzepei trasa de PSD cu ocazia votarii constitutiei (partea legata de efectuarea stagiului militar obligatoriu). Imi pare rau, iar bombonel se va alege cu votul meu in turul II.

Daca aia e singura teapa pe care ai luat-o pana acuma de la PSD, inseamna ca nu ai fost prea atent smile.gif rafo este o alta care a fost de curand infipta adanc wink.gif

Si in final: organizarea unor alegeri nu este un process usor. Normal ca nu se pot organiza perfect, normal ca apar greseli. Insa de aici pana la ce s-a scris pe acest thread + pana la ce a facut Basescu ... e cale lunga.

Adevarul ca e greu sa aduni si sa scazi niste numere, mai ales cu un program ...

Si una peste alta, pana acum n-am auzit decat de un candidat de la PD care a votat de doua ori (frauda curata, daca tot discutam despre asta), in rest numai acuze fara nici un fel de baza. La fel ca si cu stenogramele ... de unde se stie 100% ca sunt adevarate? Si nu-i chiar curios ca au aparut cu o saptamana inainte de alegeri? Cine "joaca" mai murdar pana la urma?
*

Ai vazut PSD sa infirme stenogramele? Alea sunt, semnate si stampilate (.pdf-urile sunt doar caligrafieri pentru o citire mai usoara!). Iar candidatul PD stii de el ca a fost expluzat instant din partid de Basescu, fara discutii, fara sa se autosuspende ca Mischie sau ca Vanghelie, care a si re-intrat dupa aia. Crezi ca ala a fost singurul om din tara asta care a votat de 2 ori? daca da, atunci nu mai am ce comenta ph34r.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
MMihai
post 30 Nov 2004, 23:29
Post #675

Membru autentic

acel om din suceava a votat nu de 2, de 7 ori

--------------------
+
Valentine
post 30 Nov 2004, 23:36
Post #676

Old Timer

tot aia e. si daca vota de 2 ori, tot il dadeau afara smile.gif ... oricum intrebarea ramane valabila ... inafara de ala, cati au mai fost prinsi?! ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
SGN_1310
post 30 Nov 2004, 23:40
Post #677

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

O solutie pt a evita magariile astea ar fi sa ii urmareasca penal pe fraudacii astia care nu se satura de votat si de creearea unui buletin de votant pe care sa se stampileze cu tus ca pe vechile buletine, cand sigur nu aveai alta alternaiva decat sa iesi si sa te duci acasa sau in alta parte dar nu si la sectia de la gara....

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
asarban
post 30 Nov 2004, 23:42
Post #678

Membru autentic

Adica "cartea de alegator"
De ce mama ciorilor nu se foloseste?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
mig
post 30 Nov 2004, 23:45
Post #679

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Carte de alegator ? Pai votau constitutia 101% ? Platim pentru cartea de alegator ca s-o tinem in dulap.

This post has been edited by mig: 30 Nov 2004, 23:45

--------------------
DACIA LOGAN AMBITION
+
Valentine
post 30 Nov 2004, 23:53
Post #680

Old Timer

Sau folosirea unui program adecvat + conexiune internet. Daca asa ceva e inca futuristic sa zicem, se puteau face, cred eu, niste cartele, gen cartela metrou - cu numele fiecaruia pe ea, sau un card, o baga printr-o masina, vine cu buletinul cu cartela, voteaza si cu asta basta.

Cartelele se pot ridica cu o luna, sa zicem, inainte de la o sectie politie de pe raza sectorului, ca sa se evite duplicatele si . Dupa aia evident o verificare pe CNP sa se vada clar cine a votat de 2 ori daca inca a reusit ... evident cu vointa se poate face orice ... dar nu se vrea...

This post has been edited by Valentine: 30 Nov 2004, 23:55

--------------------
Ford Focus 2009

+
SGN_1310
post 1 Dec 2004, 00:07
Post #681

sgn_1310

From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Eu am prezentat cartea de alegator. Mi'a fost refuzata si la intoarcere de la cabina ->urna m'am trezit cu hartiuta aia lipita pe C.I., pe care am fost tentat sa o dau jos. Deci cartea de alegator e inutila. CLAR!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
desdemona
post 1 Dec 2004, 00:22
Post #682

Se mai uita cineva pe antena 1 acum?

--------------------
de serviciu
+
Wolfmark
post 1 Dec 2004, 00:45
Post #683

Membru autentic

Valentine, iti inteleg optiunea politica ... o respect ... dar inceteaza sa-i jignesti pe cei care nu voteaza la fel ca si tine. E dreptul constitutional al fiecaruia sa voteze cu cine doreste ... iar asta e una din regulile de baza ale democratiei.

Sa inteleg ca nu ai vazut pdf-urile in cauza? ... cand vezi ca iti dispare ceasul in autobuz, stai sa cauti tu dovezi sau te duci la politie, si e treaba lor sa prinda si sa pedepseasca hotul? cum adica "de ce n-au adus DA dovezi"?

Hmmm... In primul rand nici macar n-a stiut sa depuna contestatia unde trebuie. Asta spune multe despre cei din staff-ul DA-ului care au intocmit-o (daca si in celelalte domenii sunt la fel de "meseriasi" ... no comment). In al doilea rand un candidat la presedentie n-are voie sa apara la TV si sa "urle" ca alegerile au fost furate, fara sa fie 100% sigur de acest lucru si fara sa aduca dovezi solide cum ca frauda respectiva a influentat rezultatul alegerilor.

Adevarul ca e greu sa aduni si sa scazi niste numere, mai ales cu un program ...

Explica-mi si mie cum functioneaza acel "program" te rog, de-l blamezi in halul asta. Am inteles ca acelasi soft a fost folosit si la locale, cand nimeni nu s-a plans de el. Daca erai mai atent, eroarile din PDF-urile de pe site-ul BEC-ului se datoreaza altei cauze (hilara as zice).

Ai vazut PSD sa infirme stenogramele? Alea sunt, semnate si stampilate (.pdf-urile sunt doar caligrafieri pentru o citire mai usoara!).

Citat din presa (poate n-au fost atat de vehementi si informatia asta n-a ajuns pana la urechile tale):

Purtatorul de cuvint al PSD, Titus Corlatean, a negat ieri faptul ca stenogramele ar fi reale. “E genul de informatii aparute si inainte, pe site-urile PNL-PD, autointitulate, la fel ca si in cazul de fata, anti-PSD. Este vorba de atacuri politice murdare, ale PNL-PD, cu genuri de informatii de asemenea creatii ale PNL-PD si n-o sa ne pierdem timpul si energia cu astfel de materiale”, a sustinut Corlatean.

Stenogramele sunt semnate si stampilate? Eu n-am "vazut" decat niste citate pe net + niste DOC-uri venite prin mail. Ai avut tu acces la alte informatii? Sau zici ca-s "originale" pentru ca asa au zis altii?

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Valentine
post 1 Dec 2004, 02:28
Post #684

Old Timer

QUOTE(Wolfmark @ 1 Dec 2004, 01:45)
Valentine, iti inteleg optiunea politica ... o respect ... dar inceteaza sa-i jignesti pe cei care nu voteaza la fel ca si tine. E dreptul constitutional al fiecaruia sa voteze cu cine doreste ... iar asta e una din regulile de baza ale democratiei.
*

Nu jignesc pe nimeni. E realitatea prezentata din sondaje ... citez din cateva surse

Adrian Nastase este votat mai ales de persoane care au trecut de 55 de ani, cu un nivel de educatie care nu depaseste opt clase, cu venit scazut, domiciliate in orase mici si la tara, aflate in Moldova, Oltenia, Muntenia. Campania conceputa de strategii PSD se adreseaza acestor categorii defavorizate, pentru care cabinetul Nastase a oferit deja o serie de inlesniri, de care, de altfel, au nevoie si multi dintre votantii lui Vadim Tudor.

Traian Basescu va fi sustinut in proportie mare de electoratul PD, format mai ales din tineri, rezidenti in orase mari din zona de sud a tarii, precum si de bazinul electoral al PNL, compus din absolventi de facultati si colegii, locuitori ai zonelor dezvoltate (orase mari si vestul tarii).

Mai mult de jumatate din electoratul lui Adrian Nastase sunt oameni in varsta de peste 56 de ani. Tot peste jumatate nu au liceul, iar 51% provin din mediul rural. Acesta este clar electoratul mostenit de la Ion Iliescu, lucru pe care viitorul presedinte al PSD va avea grija sa i-l comunice cat de curand lui Nastase

Citatele sunt din Evenimentul Zilei, respectiv Adevarul, bazate pe sondajele de opinie pre-mergatoare alegerilor. Este o realitate faptul ca la nivel de IQ, electoratul PSD este sub cel al Aliantei (ca medie ma refer si m-am referit intotdeauna). A nega acest lucru, si a-l considera o jignire, nu face dovada decat de altceva decat ceea ce trebuie.

This post has been edited by Valentine: 1 Dec 2004, 02:30

--------------------
Ford Focus 2009

+
misterb
post 1 Dec 2004, 05:49
Post #685

Membru autentic

indiferent care cum a votat, ce a facut Basescu acum este o mizerie uriasa. in primul rand ca totul a fost regizat pana in cel mai mic amanunt, in al doilea rand el urla inainte de a face contestatia si de a primi un raspuns asta dovedeste rea intentie, si de fapt scopul principal a fost de a murdari Romania. Eu nu prea cred in coincidente si faptul ca basescu a facut scandal in guvernul ciorbea inainte de a fi summitul NATO de la MAdrid , faptul ca acelasi gen de scandal pune o pata proasta asupra Romaniei inainte de terminarea negocieilor ma face sa cred ca acest individ urmareste cu totul altceva. de la un rahat de eroare de inregistrare in proc verbale , corectata de altfel, si cel mai important eroare care nu influenta cu nimic procentajul votului , basescu si o parte a presei si TV a escaladat acest aspect pana la isterie. Se pare ca basescu nu poate altfel, scandalul este viata lui iar daca un asemenea ins face scandal numai din ambitia sa bolnava sau ca a crezut el ca iese din primul tur (o aberatie de altfel din pct de vedere matematic) este jalnic , fiind capabil pt lupta sa de ciolan sa terfeleasca Romania asa cum a facut/o. Culmea observatorii OSCE au spus ca au fost corecte si transparente aceste alegeri. Sigur deficiente in sistemul de vot au fost, si vor mai fi nu poate fi nimic perfect pana si in SUA au fost dar de aici pana la a cere anularea alegerilor e cale lunga . E bine sa sti sa pierzi. La urma urmei PNL-PD s/au opus in parlament folosirii cartii de alegator pe motiv de...frauda..Cred ca cine striga hotii mai tare ala este
ulti ii dau cu electoratul plin de intelectuali spoiti ai Da, gramada aia de analfabeti care au terminat de cativa ani facultatea la particulara si care si/au cumparat diploma si acum nici nu stiu sa scrie? astia din pct de vedere statistic intra la intelectuali, tot la intelectuali intra si jurnalistii care nu stiu sa puna o intrebare coerenta la o conferinta de presa sau"intelectualii" care nu au mai citit o carte fie si de specialitate de la terminarea scolii? Sau sunt cumva intelectuali aia care citesc numai evenimentul Zilei? Pana una alta un vot de taran, sau de orasan este egal, asta doar daca nu vrem sa schimbam regulile democratiei. Si iata ca se adevereste ce am spus, repet nu cred in coincidente, dar unii sunt destul de "intelecuali" incat sa fie manipulati de un vaporean si un vagabond politic ca mister Gusa , asta probabil datorita intelectului lor prea ridicat. biggrin.gif

--------------------
Renault Clio IV Estate 0,9 TCe 2015
Clio Estate 0.9 TCe
+
Valentine
post 1 Dec 2004, 07:52
Post #686

Old Timer

QUOTE(misterb @ 1 Dec 2004, 06:49)
indiferent care cum a votat, ce a facut Basescu acum este o mizerie uriasa ...  Culmea observatorii OSCE au spus ca au fost corecte si transparente aceste alegeri. Sigur deficiente in sistemul de vot au fost, si vor mai fi nu poate fi nimic perfect pana si in SUA au fost dar de aici pana la a cere anularea alegerilor e cale lunga . E bine sa sti sa pierzi ...
*

Intr-adevar o mizerie incredibila, dar incredibila ... asa de grava incat mai concret ii doare fix in fund pe mai marii europeni ce se intampla la noi, ca prea suntem basinosi noi ca tara ... mult mai important pentru ei este daca castiga Ucraina.

Romania vrand nevrand o sa intre in UE, in 2007, sau 2008 sau 2009 asta nu e deloc important. Cert e ca noi NU suntem de UE, si o sa inteleaga repede lumea atunci ce bine era sa stam la locul nostru si sa nu ne grabim aiurea.

Iar de pierdut, Alianta nu a pierdut nimic. PSD a castigat niste voturi necinstite. Si cu toate fraudele, tot este insuficient ca sa obtina majoritatea cu tot cu UDMR si redistribuire ... iar daca iese Basescu presedinte, probabil ca ori va fi un guvern al aliantei, ori va fi un nou scrutin pentru paralementare, mai la rece, la care lumea sa se gandeasca mai bine, inainte sa voteze 2,5% Becali, si 12% Vadim ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
madalina
post 1 Dec 2004, 09:25
Post #687

Membru autentic

Mizerie este modul in care s-au organizat alegerile: au facut tot posibilul sa nu participe Pro-Democratia cu observatori la alegeri, observatorii straini au stralucit prin absenta, nu au acceptat sa fie urne transparente (sa nu mai poata primi cineva 2-3 buletine de vot o data).

Mizerie este modul in care PSd se arata dispus sa se alieze cu PRM, desi in urma cu cateva zile Romania Mare publica un material dezgustator despre Nastase. E groaznic ce pot face unii pentru putere. Sa-i vedem acum pe domnii Nastase si Vadim colaborand, stangandu-si mainile?

Alta mizerie este refuzul votului uninominal, iar pentru acesta blamez clasa politica in general cu mici exceptii. Mi-as fi dorit ca dn aceasta cauza sa nu prezinte oamenii la vot

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Valentine
post 1 Dec 2004, 10:11
Post #688

Old Timer

QUOTE(madalina @ 1 Dec 2004, 10:25)
Alta mizerie este refuzul votului uninominal, iar pentru acesta blamez clasa politica in general cu mici exceptii. Mi-as fi dorit ca dn aceasta cauza sa nu prezinte oamenii la vot
*

Degeaba, ca au modificat si aici constitutia remember? ... mad.gif ... si-au facut culcusul cald pentru muuuuuult timp de acuma incolo, asta e clar.

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 1 Dec 2004, 11:10
Post #689

Ex-membru DaciaClub

Mai fratilor reveniti-va si nu va mai certati.
Basescu, imi pare rau ca o spun, a muscat din cea mai mare diversiune pusa la cale de PSD, cu concursul BEC-ului.
1. PSD stia ca daca apare o cit de mica neconcordanta in cifre, Base va cere anularea
2. BEC (cel putin, asa au spus la conferinta de presa) a stiut de diminuarea voturilor nule si dupa ce au decoperit de unde provine, le-a corectat din mers. Insa nu au anuntat, fapt grav, inducere in eroare. De ce? Pai i-a ginditi-va.
3. Basescu si gasca, au muscat si au cerut anularea.
4. Obiectivul PSD atins. Mesajul electoral va fi clar bazat pe acest subiect (perspectiva de a nu intra in UE, instabilitate politica, etc), abatind atentia de la problemele grave cu care se confrunta Ro (coruptie, saracie, etc.) care mai mult ca sigur erau puse pe tapet de Base in intilnirile "face to face".

Oamenii lui Base, dupa conferinta de presa a BEC, s-au comportat lamentabil pe la TV-uri, cel putin Mona Musca.
De ce?
Se invirteau in jurul cozii, pe cifreele si tabelele alea de ieri, de toata lumea cunoscute, care dintr-un anume unghi par a fi credibile. Au gresit aia rubricile si s-a dat totul peste cap.

Pai altele erau intrebarile de sah-mat. La conferinta de presa a BEC s-a spus ca ei au stiut si au reparat din mers. Fals.
1. De ce aia de la statistica a spus intr-o conf de presa pe la prinz, ca datele sunt reale, intrucit multi dintre alegatori au plecat cu ele acasa? laugh.gif laugh.gif
2. De ce BEC nu a dat un raspuns ferm, imediat dupa ce Base a cerut anularea alegerilor (vorba aia ei stiau). Au trebuit sa treaca vreo 7 ore, sa spuna cum stau lucrurile.
3. Se spune ca sunt 400 de sectii care au gresit formularele. Bun, de acord. Asta inseamna la 160.000 de voturi nule lipsa, cam 4000 de sectie. Din ce ne-au arata aia de la BEC, pe 2-3 formulare, diferenta era de max. 100 pe formular. Ce inseamna asta, ca la unele sectii e posibil sa se ajunga la 10.000 (dif. dintre cei care trebuiau sa voteze si cei care au votat). Ce inseamna asta? ca aceasta sectie este intr-un oras mare, nu intr-un catun, cum ne spuneau astia de la BEC. Ca sa poti argumenta coerent, prostia facuta, trebuia sa dai diferentele cele mai mari si sectiile din orase, nu din com. X, din Mehedinti.
4. Aia de la statistica, spune ca ei au descoperit greseala, le iesea participarea la vot de 98%, ala de la BEC, spune ca de fapt ala de la Mehedinti l-a sunat si i-a spus ca a gresit completarea si atunci "le-a picat fisa". Cine minte? Degeaba zic ca au stapinit fenomenul ca au fost varza!!!!
S-a vazut la conferinta de presa. Mosul ala cu ochelari (vai mama lui, de toata jena) in calitate de presedinte nu stapinea deloc situatia, cu toate ca o dezbatuse o carca de ore. Nu avea raspunsuri, va raspunde dl X, Y, Z. De ce? Pai un om cu ticuri nervoase si bilbiieli la 3 sec, nu e in stare sa minta, sa dea raspunsuri logice si coerente.

In concluzie, totul s-a intors impotriva lui Base. Cit despre efectele declaratiei, vax albina. Toate declaratiile sunt pur electorale.
Daca Base, chema lumea in strada, da, era grav, instabilitate politica etc. S-au intimplat astfel de erori si cereri de anulare a alegerilor si la case mai mari.
Insa miscarea PSD a fost geniala, facuta de profesionisti (evreii, fratilor). Au marsat pe contextul politic actual UE, Ucraina. Vrei Ucraina voteaza Base, vrei UE voteaza Bombo, chiar daca repet, acest lucru n-are nici o treaba cu integrarea.

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 1 Dec 2004, 11:17
Post #690

Old Timer

QUOTE(bomicabomic @ 1 Dec 2004, 12:10)
Insa miscarea PSD a fost geniala, facuta de profesionisti (evreii, fratilor). Au marsat pe contextul politic actual UE, Ucraina. Vrei Ucraina voteaza Base, vrei UE voteaza Bombo, chiar daca repet, acest lucru n-are nici o treaba cu integrarea.
*

Si de fapt votantii lui Nastase, fara sa stie vor vota Ucraina ... ce jenant ar fi ca dupa algerile din Ucraina si Romania din 2004 situatia sa stea in 2007 in felul urmator: Ucraina este primita in UE datorita noii clase politice democratice instaurata in 2004 care a facut progrese si reforme in timp record, si care beneficiaza de o pozitie geo-strategica extraordinara, armament nuclear, si resurse naturale extraordinare. Intre timp neo-comunistii romani nu mai sunt acceptati in UE picand lamentabil la capitolele coruptie, si pierzandu-si totodata importanta geo-strategica odata cu intrarea Ucrainei in sfera UE ... biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
32 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 19:21
Forum Renault