Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 1 Dec 2004, 13:05) Scuza-ma Valentine, dar la situatia asta a participat si Base & co. Sunt curios si eu ce oameni tineri a promovat Nastase? Hai ca asta e buna! ... pe listele PSD s-au regasit fix 5 tineri in final (si nici aia tineri, mai mult "nu batrani") ... sa fim seriosi. Strategia electorala a fost gresita, targetul la fel. Daca timp de 4 ani, atrageau din aia 56% a lu Nastase, sub 8 clase, na ca rimeaza, cel putin 15% erau boieri. Nastase ce-a facut? A adus tineri in partid si i-a promovat in posturi cheie. De ce? Tinta lui erau oamenii ca noi, informati si cu creier. Basescu a reactionat asa cum ar fi reactionat orice om normal cand este pus in fata unei astfel de situatii ... eu inca nu cred in explicatiile BEC, nu sunt plauzibile, au fost date cu mare intarziere, si dupa ce au bagat alte numeroase explicatii la inaintare ... parerea mea este ca se vrea confuzarea alegatorului, care nu mai stie ce sa mai creada. Ce sa le explici celor 56% cand toti aia in momentul cand au auzit "aritmetica" sau "matematica" s-a albit totul? ... el intelege 3 trandafiri si pe nenea de la CAP pe care il stie de 20 de ani ... Iar cei care zic ca nu mai voteaza cu Basescu acuma dupa chestia asta, ca Nastase e mai bun, ganditi-va de ce ati vrut sa votati cu basecu de prima data - foarte clar ca nu pentru ca ati considerat ca Basescu este bun (pentru ca v-ati schimbat parerea asa instant) ci pentru ca ati zis ca Nastase NU VA FI un presedinte asa cum are nevoie acuma Romania. Nu cred ca s-a schimbat ceva in ecuatia Nastase, doar ca joaca din ce in ce mai murdar ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
da...bombi, ai dreptate cu diversiunea si mie mi-a picat fisa cand am vazut ca Nastase nu raspunde...ii lasa pe mitrea si alti trepadusi mai mici. e aceeasi tactica din campanie sunt olimpian, eu nu vorbesc cu basescu...eu am treaba cu doar cu UE!!!
Totusi o intrebare ramane, daca s-a gresit la nivel de sectie de votare (nu completa presedintele casuta cum trebuie) 1) DE CE LA PRESEDINTIE SUNT 160K SI LA CAMERA 110K SI LA SENAT 120K de voturi anulate bramburite...??? 2)Presedintii aia ce pusca mea...completau la sto rubrica aia...pe cele trei procese verbale...NU LE-A EXPLICAT NIMENI CE TREBUIE PUS IN FIECARE RUBRICA? 3) Presdeintii fiecarei secti au in spate o comisie electorala compusa din reprezentantii partidelor...toti au semnat rezultatele...modificarea proceselor verbale impune o reconvocarea a comisiilor electorale din sectiile respective...corectura prin telefon la nivel de Comisii judetene e ilegala! Orice ar fi, tre sa cada cateva capete la BEC, pai ce toata lumea e vinovata, numai ei sunt ingerasi...si in locul lor as astepta sa termine opozitia numaratoarea paralela si dupa aceea as da rezultatele....tocmai datorita faptului ca adunand singuri s-au facut de mare cacao!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(mil @ 1 Dec 2004, 12:37) da...bombi, ai dreptate cu diversiunea si mie mi-a picat fisa cand am vazut ca Nastase nu raspunde...ii lasa pe mitrea si alti trepadusi mai mici. e aceeasi tactica din campanie sunt olimpian, eu nu vorbesc cu basescu...eu am treaba cu doar cu UE!!! Totusi o intrebare ramane, daca s-a gresit la nivel de sectie de votare (nu completa presedintele casuta cum trebuie) 1) DE CE LA PRESEDINTIE SUNT 160K SI LA CAMERA 110K SI LA SENAT 120K de voturi anulate bramburite...??? 2)Presedintii aia ce pusca mea...completau la sto rubrica aia...pe cele trei procese verbale...NU LE-A EXPLICAT NIMENI CE TREBUIE PUS IN FIECARE RUBRICA? 3) Presdeintii fiecarei secti au in spate o comisie electorala compusa din reprezentantii partidelor...toti au semnat rezultatele...modificarea proceselor verbale impune o reconvocarea a comisiilor electorale din sectiile respective...corectura prin telefon la nivel de Comisii judetene e ilegala! Orice ar fi, tre sa cada cateva capete la BEC, pai ce toata lumea e vinovata, numai ei sunt ingerasi...si in locul lor as astepta sa termine opozitia numaratoarea paralela si dupa aceea as da rezultatele....tocmai datorita faptului ca adunand singuri s-au facut de mare cacao!!! Mil iti raspund punctual, asta din ceea ce am vazut la TV 1.Sunt asa pentru ca unul a gresit la presedinte, insa altul a gresit si la pres si la dep sau senat. Explicatia e plauzibila si corecta. Nu puteau toti sa greseasca la fel. 2. e mai greu de explicat dar nu e vina celor care au completat. iar e plauzibila Practic aceeasi fraza se folosea si la nr. total de alegatori inscrsi cit si la nr. total de oameni care au votat efectiv. Incompetenta vine din partea celor care au facut formularele si care de'abia acum si-au dat seama. ![]() ![]() 3. BEC-ul a prezentat, 2 centralizatoare, corectate si care erau semnate si stampilate de membrii sectiei de votare. Dar alea puteau fi model. Pe cele 398, nu le-a vazut nimeni. Insa si aici sunt niste intrebari de pus (in opinia mea). De ce reprez DA, din aceste comisii nu au anuntat sefii lor, de aceste modificari? Cum a depistat BEC, toate sectiile care au completat gresit si cum de s-au facut asa de repede modificarile? Ei spun ca dupa ora 17, au facut modificarile si le-au pus pe site. Timpul de reactie mi se pare ffff. scurt. Pina le alegi si le verifici tu BEC, din "n" mii, pina le trimiti inapoi, pina se string si pina le verifica aia care le-au completat, pina le semneaza, pina iar le trimit....... sa nu-mi spuna mie ca toate astea s-au facut in citeva ore ca-i sinucid ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
HOTIE! FURT! HOTIE! FURT!
Asta sint alegerile din romania (DA scriu cu litera mica chiar de ziua ei, ca atit merita!). Unde-i acu misterb sa vedem cum lauda hotia pe fata facuta de PSD si clica lor! Cine stie cum se poate cere azil politic in alta tara ca asta a devenit tara hotilor! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bomica, si eu sunt de acord cu tine. m-am gandit si eu la acelasi lucru. Partea nashpa e ca incepe sa mi se confirme scenariul cel mai pesimist: PSD face ceva sa nu intram in UE, de vina sunt ceilalti ca nu am intrat in UE, PSD -> partid unic. Au jucat genial acum, trebuie sa racunosc, ai vazut ca l-au cunvins pe Wolfmark si pe multi altii probabil
![]() Eu ma gandesc serios sa o tai daca nu intram in UE, desi mi-am jurat ca nu voi emigra (dar nu ma asteptam sa ne reintoarcem la partidul unic). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
QUOTE(dumitru @ 30 Nov 2004, 19:56) Dar tare ma tem ca toata povestea asta cu voturile anulate este manevra PSD ca sa se faca aliantza de cenzurat (Pt ca o sa se faca de cenzurat daca o sa se vina cu o explicatzie plauzibila - cu toate ca e greu de gasit o explicatie serioasa la asa ceva); Si Da a marsat la ea; Pt. ca nu cred ca pot fi atat de tampiti astia de la PSD pe cat arata rapoartele BEC. Daia mi se pare mie extrem de ciudat ca DA nu iese cu rezultatele de la numaratoarea lor paralela. Vad ca din ce in ce mai multa lumea merge pe ideea de care vorbeam eu aseara ca este manerva PSD. Mi se pare ca toate aceste chestii converg catre aceasta concluzie. Scopul este dublu: 1. se face aliantza de caacat 2. acoperirea unei fraude posibile prin turism electroral - 2.1. Deteriorarea climatului a.i. mult mai putin oameni sa ia in serios frauda prin turism electroral; cu toate ca ea este evidenta, indiferent de cine a facuto. - 2.2 Descurajarea aliantzei in ca face publice datele referitor la turism electoral dupa balonul de sapun numit "voturi anulate" Campania PSD a fost extraordinara tactic: - prezentzele la TV controlate - faza cu MTV/homosexuali, planuita tot de baietii PSD care au speculat impulsivitatea lu Basescu; si specularea chestiei asteia la maxim - prelucrarea televiziunilor; intoxicarea din toate directziile cu mesaje corespunzatoare Intr-un climat normal (fara TV, ziare subordonate) + o campanie pozitiva DA -> PSD-ul nu lua mai mult de 30 de procente la alegeri. Explicatzie BEC, asa cretina cum e, este plauzibila; combinata cu: - de ce nu zice DA rezultatele corecte; si ei au primit procesele verbale; si ei ar fi putut vedea ca cifra aia gresita este mult prea mare; egala cu lista de votantzi - si cu faptul ca DA are omul ei in BEC care ar fi trebuit sa stie tot ce se intampla acolo; nu s-a auzit nimic de respectivu Eu cred ca DA a speculat eroarea BEC si a incercat sa o foloseasca ca avantaj electoral; care practic se va intoarce impotriva lor (mai ales ca cu protestu lor a venit si PRM-Vadim care face rahatul si mai mare); Naspa pt noi totzi care am vrut schimbarea; dar asa miroase adevarul. Si asta e numai inceputul -> in curand PSD o sa speculeze la maxim posibilitatea ca DA se aliaza cu PRM; deja a inceput aseara. Sansa este ca fraierii astia de la DA sa stea naiba sa numere voturile de pe listele suplimentare ... este un prove de nebatut. This post has been edited by dumitru: 1 Dec 2004, 13:45 |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai este nici o sansa
![]() PSD+PUR+UDMR+minoritati+redistribuire>50%. Singura sansa este Basescu, dar cum UDMR va da voturile lui Nastase, cred ca s-a sfarsit si cu asta. Ma face sa rad afirmatia unui forumist de intinerirea PSD. Eu vad acolo pe tovarasu Cozmanca, Hrebenciug, Mitrea, D.I. Popescu, Nicolae Paharoiu... Sau imi aduc aminte cum a castigat tovarasu Cozmanca la Suceava la alegerile pt listele parlamentare ale PSD cu 125%. Asa ca sa fie sigur. A incercat odata Ponta sa sufle ceva si la pus tovarasu Cozmanca la punct imediat. Adevarul ca PSD-ul a reusit sa mobilizeze electoratul prost si sarac, aici a gresit DA. Strategic au pierdut la locale, dar au invatat si au fost mai buni aici. Strategic PSD a fost peste DA din pacate. Nu pot sa uit declaratia lui Cristian Tudor Popescu referitoare la stereograme. PSD-ul arata mai rau in realitate decat in stereograme |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(vv @ 1 Dec 2004, 13:36) Partea nashpa e ca incepe sa mi se confirme scenariul cel mai pesimist: PSD face ceva sa nu intram in UE, de vina sunt ceilalti ca nu am intrat in UE, PSD -> partid unic. Au jucat genial acum, trebuie sa racunosc, ai vazut ca l-au cunvins pe Wolfmark si pe multi altii probabil ![]() Eu ma gandesc serios sa o tai daca nu intram in UE, desi mi-am jurat ca nu voi emigra (dar nu ma asteptam sa ne reintoarcem la partidul unic). Vv, gindesti perfect. 1. ai uitat un lucru. Structura asta comunista, scolita de Impuscatu, joaca la 2 capete. Intotdeauna asa au facut. Goebels, era mic copil pe linga astia. Unul din lucruri l-ai spus tu, nu intram in UE, o punem pe seama DA. Al doilea, daca intram, ca pina la urma ne vor aia, nu ca am fi noi cine stie ce, fura miliardele de euro date de aia si gata. De furat in Romania, nu mai au ce, au terminat totul. Doar voturile ![]() ![]() 2. Am lucrat in Franta vreo 2 ani atit eu cit si nevasta-mea. Eu mecanica industriala, ea soft. Alta lume. Am strins ceva bani, nu multi (ca deh, nu m-am dus la ciordit), dar cit sa plecam in Canada, N-am putut insa, nu m-am putut desprinde parinti, de prieteni. Mediul ala printre straini e super-stressant. Asa ca am (re)venit in Ro cu speranta ca lucrurile se vor indrepta. Tzeapa insa. Nu ma interesa cine e la putere, interesul meu era neo-comunismul, partidul unic. Sa nu mai aud asa ceva, sa nu mai vad aceleasi mentalitati, aceleasi manipulari, aceleasi diversiuni, aceleasi sloganuri. N-a fost sa fie. Pina la urma fiecare din noi are un job bun, o situatie si-a intemeiat o familie si-a luat o casa, si-a luat o masina, lucruri care nu ni le-a dat nici Nastase, nici Iliescu nici mama-lor de comunisti corupti. Am fost competenti, am muncit, ne-am chinuit. N-a venit Nastase sa-mi plateasca chiria. Deci , toate bune si frumoase pentru unii din noi. Dar, perspectiva? aia n-o vad. Ca sa ne creasca leafa, macar la nivelul Cehiei, Sloveniei, trebuie sa ai o economie in dezvoltare reala, nu pe hirtie. As fi nebun sa ma duc la patron si sa-i zic "stii a crescut economia cu 8%", baga leafa mai mare. Cind el imi va argumenta cu lucruri deja stiute de mine. Fiscalitate mare, concurenta neloiala, contracte pe spaga si comisioane, nu cotizezi la partid, ai pus-o etc., etc. Ne uitam in jur, la Connex, Orange alte multinationale. Au crescut salariile in valuta? nu. N-ar da salarii mai mari? Eu cred ca da. Dar daca tie iti da 500 si trebuie sa mai dea la stat tot atit, adio. Cind vom ajunge ca economia noastra sa se cistige din intern si nu din export, atunci da zic "jos palaria". La noi aproape tot ce se cheama contract intern, e neplatit si blocat in tot felul de sisteme de compensare. Bani nu prea vezi. Si atunci cum dreac sa te dezvolti. Ia cazul Rafo, aia sunt datori la Petrom care cere falimentul sa-si recupereze o parte din bani si vine generosul stat si zice, nu se poate, ii scutim de datorii si cui nu-i place sa ne pupe in cenzurat. Deci noi vrem sa raminem aici sa ajutam tara asta sa iasa din cenzuratul asta si ei ne imping la emigrare. Trist dar adevarat. Il vad pe Cozminca zicind, "da-i in cenzurat-masii, sa plece sa scapam odata de ei, ca si-asa nu ne votau si ca sa nu mai avem probleme niciodata, le f..... sectii de votare la 1000 km distanta una de alta" |
--------------------
x
x
- x
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(gaston @ 1 Dec 2004, 14:13) Ma face sa rad afirmatia unui forumist de intinerirea PSD. Eu vad acolo pe tovarasu Cozmanca, Hrebenciug, Mitrea, D.I. Popescu, Nicolae Paharoiu... Sau imi aduc aminte cum a castigat tovarasu Cozmanca la Suceava la alegerile pt listele parlamentare ale PSD cu 125%. Asa ca sa fie sigur. A incercat odata Ponta sa sufle ceva si la pus tovarasu Cozmanca la punct imediat. Cer scuze ca postez de a doua oara, insa e alt subiect. Frate, eu am zis. Chiar daca e adevarat ce spui tu, ca tot ei decid, dar uita-te la Ponta ca tot apare pe la TV-uri, nu uita de Daciana, nu uita ca o perioada se vorbea in presa numai de intinerire, de tinerii PSD-isti chiar si la alegerile alea din interiorul partidului, pentru camere, de tinerii din consiliul general al capitalei. Heee, ce zici? Toate astea sunt de imagine , de efect, sa lase impresia ca ceva se schimba in partid, chiar daca realitatea e alta. Pentru cine nu are urechi si cap prinde, pentru cine nu, nu conteaza, asta_i deviza lor. Ca bine zicea unu in stenograme, "ciinii latra, caravana trece", asta-i ideea. Hai sa fim seriosi, Dinu e mic copil, cind ne povesteste de invaluirea pe flancuri, banda stinga, banda dreapata, pivot la Petre........ This post has been edited by bomicabomic: 1 Dec 2004, 14:56 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(gaston @ 1 Dec 2004, 15:13) Poate nu stiu eu cum se face redistribuirea asta, dar nu cumva din totalul 100% se scade suma procentelor partidelor care au intrat in parlament, recte Senat: 37,16+31.71+13.63+6.26 = 88.76, deci 11.24 de redistribuit, adica PSD + PUR + UDMR iau mai putin de 1/2 din ele (caci PSD + UDMR < DA + PRM) adica mai putin de 5,62%, adica un total de 49.04 (chiar mai putin). La Camera deputatilor lucrurile stau in mod similar. Deci la mai trebuie cineva in plus ... Oricum batalia cea mare este clar ca se va da in Turul II. Romani, inca mai putem sa facem ceva! ... macar de data asta ... ![]() PS Pe rezultatele finale de la BEC nu exista trecute prin tabele circumscriptiile electorale din afara tarii .... ma intreb de ce oare?! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
chestia cu redistribuirea este destul de complicata. procesul are trei faze distincte.
Prima este la nivelul judetului: se imparte numarul de voturi valabil exprimate la numarul de mandate pentru judetul respectiv (stabilit pe baza cotei de reprezentabilitate la nivel national) se stabileste cota de reprezentabilitate pentru alegerile astea si se acorda mandatele "pline". Voturile ramase se centralizează la bucuresti, unde vine o noua imparteala la nivel national, pe baza cotei de reprezentabilitate. nu imi e clar cum se hotaraste unde cine ce judet ia. am impresia ca sunt si negocieri intre partide. oricum, stiu ca se incepe cu judetele cu A -> mai departe. a treia parte implica resturile resturilor, iar aici e sigur cu negocieri. poti ajunge deputat cu 200 de voturi, daca partidul tau cedeaza in alt judet etc. totul se face in limita mandatelor stabilite deja (370 si ceva la CD si 120 si ceva la senat). e clar ca cu cifrele astea, PSD+UDMR+minoritati (care voteaza INTOTDEAUNA cu puterea) castiga majoritatea. Chiar daca nu o castiga, ca in 2000 dar au presedinte, o pun de un guvern minoritar, si incet incet se majoritarizeaza, cum s-a si intamplat. oricum, parerea mea este ca DA oricum se va scinda rapid daca pierd, iar astfel PSD va fi invadat, comme d'habitude, de fripturisti care de abia vor astepta sa-si vanda votul pe un loc "mai in fata". deci daca nastase iese presedinte, PSD sigur guverneaza. This post has been edited by adso: 1 Dec 2004, 15:21 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(adso @ 1 Dec 2004, 16:11) oricum, parerea mea este ca DA oricum se va scinda rapid daca pierd, iar astfel PSD va fi invadat, comme d'habitude, de fripturisti care de abia vor astepta sa-si vanda votul pe un loc "mai in fata". deci daca nastase iese presedinte, PSD sigur guverneaza. si tocmai fripturisti ne mai lipseau acuma ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
toti sectiile din afara tarii sunt arondate la bucuresti...de aceea
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 1 Dec 2004, 13:36) vv, ai pus botu aiurea. Wolfmark ne-a zis acu vreun an ca el toata viata a votat ori cu PSD, ori cu PRM, niciodata cu "opozitia democratica". Si tot atunci ne-a zis ca la alegerile urmatoare (adica astea de acum) o sa voteze cu vadim. Asa ca a facut misto de noi, n-a votat si nici n-ar fi votat cu Basescu in nici unu din cazuri, nu e ca l-a convins Nastase azi ca merita votul lui, i l-ar fi dat oricum. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...a_mandate.shtml
concluzia e ca in senat PSD+PUR tre sa isi traga 2-3 senatori ca sa aiba majoritatea...in camera desi n-au, cu cei 18 deputati de la minoritati si-o face. Daca o lege nu trece de senat ea se voteaza in sedinta reunita, unde un vot al unui deputat minoritatar ales cu 2800 de voturi face cat al unui senator ales cu aprox. 100.000...asta nu mai e democratie e vot cenzitar pe invers ![]() Apropo...mi se pare enorm 18 deputati d ela minoritati...18 deputati reprezinta 5%!!!! deci 5% de voturi bonus la bonus-ul de neprezntare toate pentru guvernoiu...ca sa alegi un deputat de minoritati ai nevoie de 2800 de voturi aka 2-3 autobuze pe care le plimbi toata ziua prin judet ![]() Asa nu ar mai juca nimeni alba-neagra... restul pana la 18 ar intra in parlament, dar fara dreptd e vot. Ar fi mai cinstit...asa si reprezentati prin discriminarea pozitiva, aparand punctul de vedere al comunitatii, dar nu ne-ar putea modifica raportul de forte iesit din votul democratic, ca acum!!! Daca nu a vazut cineva un rutean prin Romania...ei bine sa va uitati TV cand se voteaza guvernul! This post has been edited by mil: 1 Dec 2004, 16:07 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE(ashu @ 1 Dec 2004, 16:34) vv, ai pus botu aiurea. Wolfmark ne-a zis acu vreun an ca el toata viata a votat ori cu PSD, ori cu PRM, niciodata cu "opozitia democratica". Si tot atunci ne-a zis ca la alegerile urmatoare (adica astea de acum) o sa voteze cu vadim. Asa ca a facut misto de noi, n-a votat si nici n-ar fi votat cu Basescu in nici unu din cazuri, nu e ca l-a convins Nastase azi ca merita votul lui, i l-ar fi dat oricum. Ashule, ai memorie, nu gluma. Ai dreptate, pana acum fie am votat PSD sau PRM, fie n-am votat deloc. PSD nu mai votez pentru ca au fost prea nesimtiti la votarea constitutiei. Vadim era o optiune. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Wolfmark @ 1 Dec 2004, 17:39) Ashule, ai memorie, nu gluma. Ai dreptate, pana acum fie am votat PSD sau PRM, fie n-am votat deloc. PSD nu mai votez pentru ca au fost prea nesimtiti la votarea constitutiei. Vadim era o optiune. Haide mah, ca Basescu e pe aproape ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Baieti s-a gasit solutia:
http://www.nasparau.com/calc.html |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
Hahaha, ce site misto .... ia cititi si aici http://www.nasparau.com/dictator.html ...
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarile Pro Democratia pentru BEC:
http://www.ziua.ro/display.php?id=33704&da...070862952fa5357 (evident nu au dat raspuns) Dovezi ale fraudei: http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=107820 http://www.cotidianul.ro/index.php?a=538 Geoana a recunoscut autenticitatea stenogramelor: http://www.ziua.net/display.php?id=33588&data=2004-12-01 Romania, la un pas de decuplarea de Bulgaria: http://www.cotidianul.ro/index.php?a=537 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
vv |
![]()
|
Publicitate electorala
Attached thumbnail(s) clanul_spagarilor.jpg ( Size: 290.67k ) Number of downloads: 19166 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Un foarte frumos punct de vedere asupra alegerilor:
Constat (cu surprindere?) ca se incearca, atat prin (unele) comunicate cat si prin (unele) mesaje eludarea ADEVARATEI probleme: tu, TU cetatean votant, ceattean care, in marea ta naivitate ai crezut ca ai un drept "constitutional" (trec peste cum s-a "votat" Constitutia). Tu, FRAIERE, ai crezut ca te duci la vot si ca soarta tzarii sta (si) in mainile tale! N-ai plecat in munti la o cabana, n-ai stat la bere toata ziua sau in casa sa navighezi pe Internet sau sa joci table! Ai mers ca fraieru' la vot, crezand in marea ta naivitate ca TU, individ, TU, cetatean contezi, ca "votul tau conteaza"! Si ce constati azi, tu, sacãre, mereu in voia jocului nu-stiu-cui? Constati ca NU, votul tau NU conteaza, ca NU are importanta ca alegerile au avut nereguli, pentru ca neregulile au fost "nesemnificative". Bãi sacãre! credeai ca TU, ca individ contezi? credeai ca astia care ti-au facut curte inainte de alegeri vor da macar doi bani pe votul tau? pe speranta ta? pe increderea ta? pe dorinta ta de a-ti exprima parerea despre cum ar trebui sa arate tzara asta in viitor? haida-de! Uite-te mata la presedintii de becuri si bejuri - ai vazut vreo jena la ei? i-ai vazut cerandu-si iertare? Pentru CE "iertare"? uite d'AIA! pentru ca si daca ar fi fost un SINGUR vot neglijat, acela putea fi votul TAU! Votul TAU! "dreptul TAU constitutional"! Votul TAU a fost batjocorit de "neregulile nesemnificative"! al TAU - pentru ca orice "neglijenta" in tot procesul asta electoral inseamna neglijarea semnificatiei TALE, ca votant, ca individ, ca amarat de cetatean! In loc de iertare in genunchi, fie si pentru un SINGUR vot "deturnat", ce vezi tu, fraiere? Vezi niste mutre pline de ticuri sau aroganta care incearca sa te scoata vinovat pentru "patarea imaginii Romaniei" si pentru "diminuarea sanselor de integrare" - pe TINE, sacãre care indraznesti sa te manifesti, nu pe hotzii adevarati, nu pe adevaratii incompetenti, NU pe cei care au avut ani si ani sanse peste sanse dar au reusit sa aduca tzara in halul asta! Pe TINE, pe tine indraznesc acesti aroganti sa te faca "frustrat"!!! Ei, bine! sa va spun ceva: eu SUNT frustrata! Am voie sa-mi manifest "frustrarea"? am voie sa am sentimente si suflet? oh, nu! - sau da? Vreau sa va spun aici ca lumea NU de cei care s-au multumit sa vegeteze in ciorba lor caldutza a fost impinsa inainte - ci de "frustrati"! N-o sa vedeti NICIODATA vreo schimbare produsa de cei care casca gura linistiti, asteptand sa le pice ("daca nu cade pica"). Vreau sa va spun ca nu-i nici o rushine sa fii "frustrat" - si ca aevm cu totii dreptul la propriile noastre sentimente - si la exprimarea lor! Nemernicii caer au apelat pana acum la sentimentele voastre si v-au adulat ca indivizi, incearca acum sa va induca sentimente de vina pentru ca AVETI sentimente - si pentru ac doriti ca ele si drepturile voastre INDIVIDUALE sa fie respectate! Ati uitat, tovarashi, subiectul: "subiectul" eram EU, si tu, si tu, si TU! TU, care doresti sa-ti fie TIE mai bine - ceea ce indelung ti s-a promis de atatea ori si in atatea feluri! Uitati-va la cei care acum arata cu degetul a scarba catre "minoritatea" nemultumita de felul in care i-a fost tratat votul! voi chiar CREDETI ca, odata consolidata din nou puterea lor, dupa ce acum va trateaza cu ATATA aroganta si va eticheteaza drept "frustrati" (de parca asta ar fi vreo vina) - vor mai da pe voi macar doi bani? Credeti ca voi, VOI ca "indivizi" veti mai conta, daca nu puteti sa va transformati intr-o masa amorfa? Ma faceti sa râd! Sa va spun ceva: ma simt frustrata si sunt MANDRA de asta! pentru ca REFUZ sa fiu o leguma de pus pe masa lor festiva!!! Sa va mai spun ceva: consider ca aceste alegeri au fost o bataie de joc! chiar si daca s-a gresit cu un SINGUR vot! acela putea fi al meu si denota batjocura!!! Daca nu vreti sa-i sanctionati pe nemernici pentru aceasta bataie de joc, treaba voastra! Daca nu doriti sa le spuneti celor care, in loc sa-si ceara iertare ca sunt niste oameni de nimic si niste conducatori jalnici, treaba voastra! Dati-mi mie, voie, insa, sa va spun un singur lucru: Dreptul de a fi frustrat e un DREPT AL OMULUI!!! Iar acest drept este batjocorit la greu in tzara asta!!! TRAIASCA FRUSTRATII!!! sursa: romania_eu_list |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu atat am de spus:
"A furat cineva la alegeri? Nu? Asa spune BEC? Bine. Atunci rostim dupa dictare, asa cum ne explicati dumneavoastra: “In ziua de 28 noiembrie, sute de mii de oameni, in frunte cu functionarii din sectiile de votare, au suferit un scurt si puternic atac de nebunie. Unii au luat buletinul de vot si au plecat cu el acasa, unde il pastreaza si azi. Altii au confundat rubricile si au completat gresit procesele-verbale. Restul s-au repezit spre autobuze. Garantam insa ca, imediat ce se incheie alegerile, romanii devin iar un popor destept”. Asta e versiunea oficiala. Multumim pentru miracol! Pentru prima oara in istoria alegerilor, nu faptele dau nastere statisticilor, ci statisticile ne spun cum trebuiau sa aiba loc faptele. Semnati asa ceva? Atentie, nu confundati rubricile. Prima e: Cine sint aratarile astea? Raspunsul exact: PSD. A doua rubrica: Unde ne aflam? Raspunsul bun: Romania. Vreti sa le inversati? Nu tine! Nu mai avem printre noi chiar toate petalele florii intelectuale. A dat peste ele o ofilire si-o oboseala si un gust plin de dezgust pentru Basescu. Dar tot ne desteptam. In turul doi. " Traian Ungureanu. ps. spre mirarea unora, pe francezi, englezi, italieni si alti europeni ii doare fix in fund ceea ce se intampla in Romania. Acuzatiile lui Basescu il pot darama doar pe Basescu, si in nici un caz "prestigiul" Romaniei in lume, care, de altfel, e de super kkt. Si apropo, de cand este pedepsit cel care striga - pe buna dreptate - HOTIIIII!!!!!?!?!?!? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
maddan...UE a reactionat pe alta schema...oricum mesajul e acelasi pentru Nastase ...Lasa-neeee!!! Lasa-neee!!
This post has been edited by mil: 2 Dec 2004, 13:10 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
q.e.d. la textul postat de madalina
intr-adevar din pacate ne agatam de prostioare si de argumentatiii stupide bazate pe legi deficitare. Ne-am obisnuit atat de mult sa ni se incalce drepturile si sa fim badjocoriti de autoritati , oricare ar fi ele , incat nu mai reactionam cand suntem intimidati , furati , manipulati. A devenit din pacate o constanta a societatii romanesti , ne-am obisnuit atat de mult cu anormalul incat nu mai stim cum trebuie sa fie normal , nu ne mai atinge , nu ne mai deranjeaza .. este pur si simplu un raspuns instinctiv al organismului care o face, culmea, spre a ne proteja. Este o stare indusa cu buna stiinta si cultivata in acesti ani .. cum sa-ti explici altfel ca de 15 ani populatia cea mai saraca si mai oprimata de tranzitie alege sa fie condusa de aceiasi oameni din cauza carora au ajuns din ce in ce mai rau. Iar cand se mai gasesc cativa care nu mai vor sa fie mintiti , care nu mai vor politicieni aroganti si manipulatori , well , astia sunt dusmanii poporului trebuie aratati cu degetul, sunt de fapt impotriva Romaniei . Suntem un popor de "adormiti" pe care politicienii care ne conduc nu au nici un interes sa-l trezeasca. p.s.ironia sortii , nici ca nu se putea un imn national mai bun.Pana la urma se pare ca "adormirea" e o trasatura nationala a romanilor din toate timpurile. This post has been edited by Dorubarg: 2 Dec 2004, 13:43 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata s-a decis si redistribuirea. La senat e problema.
PSD+UDMR = 67 DA+PRM=70 deci le mai trebuie 2 PRM-isti si gata ![]() Cred ca nu se rezolva prea greu cu asta This post has been edited by gaston: 2 Dec 2004, 14:03 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:24 |