Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
gaston, nici nu trebuie sa fie PRM-isti. Sunti sigur ca exista destui in D.A. care sa sara in partea cealalta.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
Iata ce am primit pe mail:
pe 4 decembrie la ora 23:00, pe postul Prima TV, vor fi aratate casetele in care Adrian Nastase (candidatul la postul de presedinte) a fost filmat in activitate sexuala pasiva cu alt barbat. Trimite acest mesaj la toate cunostintele tale! Mai bine sa se convinga o data pentru totdeauna ca Adrian Nastase este homosexual pasiv decat sa fie prea tarziu pentru viitorul Romaniei. Trimte acest mesaj la toate cunostintele ACUM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
mars2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa arate asa ceva la Mitrea TV?
Hai sa fim seriosi... |
--------------------
Citroen
C3 1.4i
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
He he he, terminati-va mai cu prostiile astea, io nu cred asa ceva. Desi mi-ar placea sa fie adevarat, mama ce m-as sparge de ras
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta e chiar totala! oare Vadim incepe santajul pentru comisii?
... parerea mea e ca n-o sa apuce sa dea cineva vreo caseta ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Prima Teve??!?! Poate la carcotasi, ca in rest, postul ala a intrecut in gretosenie pro-PSD orice alt post din Romania, pana si A1 a fost mai obiectiva decat astia!
Nici eu nu cred ca exista vreo caseta, altfel Bombonel ar fi comandat vreo 2-3 lichidari pana acum. Si ucrainienii sunt teribil de ieftini la trebusoarele astea.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
dupa cum a reactionat la armagedon...ala e in stare sa taie lumina in ro...pana una alta sa dea cineva niste capture frame-uri in avanpremiera
![]() Rion...am inteles ca ai reusit, nu? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Am primit si eu mesajul, nu il mai postez ca a facut-o "tuna" dar sunt curios daca e asa. Daca in loc de Prima tv era scris OTV, parca.....
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 2 Dec 2004, 14:53) Prima Teve??!?! Poate la carcotasi, ca in rest, postul ala a intrecut in gretosenie pro-PSD orice alt post din Romania, pana si A1 a fost mai obiectiva decat astia! Hehe... Ati auzit carcotasii azi dimineata? Ziceau ca le-au cenzurat un sfert din emisiune (si eu m-am uitat si m-a mirat ca s-a terminat foarte repete). Au zis ca vor da detalii (maine) pe pagina de web. BTW azi la radio Huidu era 'pro-fraudare' (adica sustinea teza lu' Basexu, facea mishto de CTP). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
acum sa fim seriosi...v-ar place sa il vedeti pe Basescu cu d-na Basescu in exercitiul functiunii?
pai e intimitatea omului...faptul ca e prim ministru nu il obliga sa fie fidel nevesti-sii. Pe voi va incalzeste cu ceva faptul ca are o amanta de 25 de ani sau un amant? E TREABA LUI DE DORMITOR! Eu insa cu Rafo am ce am!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Problema e ca daca exista astfel de documente, e santajabil (nu ca n-ar fi oricum).
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, pregateste si Huidu fuga la Radio Guerilla ... sint curios Mindruta cum o scoate la capat cu casca ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Seful BEJ Timis: S-au rotunjit cifrele
Presedintele Biroului Electoral Judetean (BEJ) Timis, judecatorul Mircea Cretu, recunoaste ca unele procese-verbale au fost corectate fara a se numara din nou voturile. “Pai, cum sa fie raportarile de la noi? Cu nimic mai bune decit in toata tara. Nu noi (reprezentantii BEJ Timis - n.r.) am facut preluarea proceselor-verbale, ci statisticienii. Eu doar m-am plimbat printre ei, dar va spun ca, in principiu, era o exceptie daca erau bune. Oamenii (presedintii sectiilor de votare - n.r.) nu erau pregatiti pentru asa ceva. Sint oameni mai putin educati, unii erau pensionari. Pot sa va spun doar ca tehnica pe care am avut-o la dispozitie nu permitea introducerea in calculator daca procesul-verbal nu indeplinea un algoritm. Asa ca le-au mai corectat. Unii au stat si opt ore sa le corecteze. Probabil ca daca nu le-a iesit au spus de unde naiba sa mai tai. Au zis sa mai taie de la unu’, sa mai puna la altu’ ca sa iasa. Poate au mai pus doua in plus la un partid ca sa intre (in calculator - n.r.)”, a declarat presedintele BEJ Timis. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
astea sunt nesimtiti rau ne spun in fata ca ne-au furat ,cum e posibil asa ceva "Eu doar m-am plimbat
printre ei, dar va spun ca, in principiu, era o exceptie daca erau bune" ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 2 Dec 2004, 20:48) Seful BEJ Timis: S-au rotunjit cifrele Presedintele Biroului Electoral Judetean (BEJ) Timis, judecatorul Mircea Cretu, recunoaste ca unele procese-verbale au fost corectate fara a se numara din nou voturile. “Pai, cum sa fie raportarile de la noi? Cu nimic mai bune decit in toata tara. Nu noi (reprezentantii BEJ Timis - n.r.) am facut preluarea proceselor-verbale, ci statisticienii. Eu doar m-am plimbat printre ei, dar va spun ca, in principiu, era o exceptie daca erau bune. Oamenii (presedintii sectiilor de votare - n.r.) nu erau pregatiti pentru asa ceva. Sint oameni mai putin educati, unii erau pensionari. Pot sa va spun doar ca tehnica pe care am avut-o la dispozitie nu permitea introducerea in calculator daca procesul-verbal nu indeplinea un algoritm. Asa ca le-au mai corectat. Unii au stat si opt ore sa le corecteze. Probabil ca daca nu le-a iesit au spus de unde naiba sa mai tai. Au zis sa mai taie de la unu’, sa mai puna la altu’ ca sa iasa. Poate au mai pus doua in plus la un partid ca sa intre (in calculator - n.r.)”, a declarat presedintele BEJ Timis. ROFLMAOLOL si alte chestii de astea. ![]() Mi-am gasit un scop in viata. Cam tarziu recunosc. Dar...cum fac sa ajung presedinte sectie de votare? Cred ca la nivelul asta trebuie facuta mobilizarea. ma rog, trebuia facuta. Adica, pe bune, ma iau de Nastaxe si de PSD si asa si pe dincolo...cand de fapt mi-a scapat esenta: presh shi dintzii sectiilor de votare. "tehnica pe care am avut-o la dispozitie nu permitea introducerea in calculator daca procesul-verbal nu indeplinea un algoritm." asta inseamna cam asa...procesul-verbal era oricum gresit asa ca a trebuit corectat ca sa "intre in tehnica de calcul" dupa care de fapt si de drept reiese ca mai erau inca gresite de s-a intors directiva cu "ma, ia verificati ca nu da bine si au inceput astia sa faca scandal" asa ca mai corectam o data... din algoritm in algoritm spre gloriosul de partid. asa ca incep sa nu mai pricep o chestie...de ce a fost nevoie si de operatiunile cu autobuzu' ? ...un vot am si eu, si ala trece printr-o tesatura de hoti si incompetenti, de parca chiar cred ca a meritat e efortu' sa-mi misc fundu' pin' la sectia de votare, una singura...imi inchipui cum s-o simti unu care a votat de 14 ori, saracu' bietu' om, cat efort in van... This post has been edited by Lolek: 2 Dec 2004, 21:14 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aseara o descoperise A1 pe una care fusese sef de sectie lanu-stiu-ce ...schit. Avusese 164 de maici pe lista si venisera 155 sa voteze. Si incurcase numerele (in loc de 155 scrisese 164 la numar de participanti). MAma, mama ce-o puneau p-aia la zid, ce-o infierau....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la schit !
pai popii fac politica? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Mai ales popii pt ca ei sunt cei care dicteaza taranilor sa mearga la vot si daca se poate sa voteze cu aia care le'au dat bani de BISERICA NEAMULUI.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, chiar daca nu fac politica, au si ei voie sa voteze, da-i in spanac! Ce naiba, pina si militienii au drept de vot si , sa ma ierte Dzeu!, sunt recunoscuti pentru inteligenta si potenta lor intelectuala.....lipsa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
Cica la o sectie din Focsani, un alegator a lipit pe buletinul de vot pentru presedintie poza lui Ceausescu, cu mesajul "eu sunt alternativa, treziti-va la realitate".
![]() |
--------------------
de serviciu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Gest de mare curaj tinind cont ca acolo taie si spinzura maneghinul Oprisan. Bai cum reusesc astia sa gaseasca asemenea papitoi, eu nu stiu. Apropo Dolanescu nu s-a mai ales dar Irina Loghin daaaaaaaa. Uraaaaaaa.. Mai , mai.
Acum Rasdaq nu mai are nici o sansa ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
care e legatura cu rasdaq?!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La inceputul mandatului precedent, Irinei Loghin i s-a spus ca RASDAQ face nu stiu ce, iar raspunsul ei a fost ceva de genul :Domnul Rasdaq ar trebui arestat, nu se poate asa ceva in Romania...."
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
Si dupa aia a luat ban de la Vadim sa nu mai deschida gura fara aprobare
![]() Si a tacut saraca pina acum la alegeri ![]() Ia uitati ce v-aduce Mos Nicolae: Attached thumbnail(s) nastase.jpg ( Size: 9.2k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Pana la urma vad ca s-a furat grosolan, si vorba ceea tara arde, baba merge inainte ... n-am auzit / vazut nici o persoana care sa fie incriminata de dublu/multiplu vot, inafara de membrul ala PD. chiar asa sa fie?
Iar cu problema celor doar 30,000 de votanti din afara, in conditiile in care sunt cel putin 2,000,000 de romani cu drept de vot inafara iarasi nu s-a facut nimic ... intram intr-un cerc foarte vicios, din care cu greu o sa mai scapam ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
Fratilor cititi, minunati-va si la urma inchinati-va. Se intimpla in Romania!!
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...128031&topic=32 Acest mosulica, penibi si jenant, zice ca nici usturoi n-a mincat nici gura nu-i pute. Parerea mea este ca el a mincat altceva, kkt. Sub umbrela partidului, isi permite sa atace un lider de partid aflat in campanie si sa faca campanie electorala pentru PSD. Ce tupeu!!! Parerea mea este ca are 3 optiuni: 1. la Jilava, in celula unde a stat Tundrea 2. la Socola sau Sapoca, in felu asta isi va trata ticurile nervoase 3. sa se ![]() This post has been edited by bomicabomic: 3 Dec 2004, 11:54 |
--------------------
x
x
- x
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.pinr.com/report.php?ac=view_rep...1&language_id=1
Romania: Europe’s New ‚Sick Man’ PINR este un institut independent de studii geostrategice. Articolul face o analiza absolut obiectiva a peisajului politico-economic romanesc. Iar perspectivele si prognozele sunt cu adevarat surprinzatoare si lucide... ![]() Pentru cine nu are timp sa citeasca intreaga analiza (extrem de serioasa, de altfel), iata concluzia: Conclusion More a geostrategic acquisition than a full partner, Romania bids fair to become the new "sick man of Europe" inside the E.U. Whether the presidential runoff yields a continuation of the P.S.D.'s oligarchical rule or the efforts at reform pledged by the Liberal-Democratic alliance, the country will remain impoverished, socially divided and prone to corruption, with a weak minority government, since a coalition with the ultra-nationalists is anathema to Europe. The possibility of a crisis caused by renewed claims of serious election fraud looms, but what is more likely is a continuation of stumbling along and delayed and watered-down compliance with E.U. demands. Accession remains the most likely outcome, but even it is not certain. In embracing Romania with misgivings, the E.U. probably commits itself to pouring large amounts of extra aid into the country, if for nothing else than to tighten the security of its borders. Europe will most likely pay for its acquisition, fill out its current projected borders and, in the process, become more a power bloc than the community envisioned by its proponents |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:54 |