DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

Ant
post 3 Dec 2004, 13:32
Post #751

Utilizator resuscitat

Group: Members
From: Bucuresti

Sper sa nu-l fi postat altcineva, dar iata ce am gasit :
" Publicat de Petru Russu la 02/12/2004 - 15:27

Celor care cred ca exista oameni care mananca firmituri de pe urmele festinului PSD as dori sa le spun ca se insala deoarece la un astfel de ospat nu pot ramane firmituri ci chiar bucati intregi.
Presa este si ea manipulata dar vad ca unii s-au mai trezit din acel somn fortat , si au avut de suferit de pe urma publicarii adevarului vis-a-vis de intreg fenomenul politic romanesc.
Se doresc alegeri libere ca in orice tara democratica. Am dubii in privinta asta. Va voi spune si de ce. Alegerile nu pot fi libere atata timp cat hotararile sunt luate de cei de la putere (PSD, atata timp cat legea electorala este schimbata de cei din PSD, atata tip cat BEC-ul este sub presiunea PSD-ului, cand de fapt ar fi trebuit sa fie o institutie neutra.
Am participat ca reprezentat intr-o sectie de votare din Bucuresti si pot spune la mine in sectie totul a fost ok. In schimb cand am primit cu o saptamana inainte legea noua care modifica reglementarile privind desfasurarea alegerilor am ramas blocat. Primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost faptul ca nu se mai acceptau cartile de alegator ci doar BI sau CI. Pentru cei cu BI era foarte greu sa se fraudeze deoarece se aplica o stampila in schimb la CI abtibildurile, de o calitate slaba puteau fi deslipite si se putea vota de mai multe ori. Am banuit de atunci ca se pune ceva la cale.
Am aflat insa si urmatorul lucru si anume ca acel soft extraordinar despre care se vorbea de fapt era o amarata de aplicatie in excel astfel incat nefiind un soft profesional putea fi manipulat foarte usor. (Al doilea semn de intrebare)
Citind legea la instructaj am descoperit inca o mare tampenie si anume ca in art. 32, al 5 din Legea alegerilor parlamentare, se spune clar ca contestatiile se pot depune la BEC in termen de 48 de ore de la inchiderea sectiilor de votare asta insemnand ca daca BEC va trage un pic de timp si va publica rezultatele partiale abia dupa 48 de ore , partidele din opozitie se vor afla in imosibilitatea de a depune contestatii.
Navigand pe net am descoperit altceva si anume ca erau foarte putine sectii de votare in strainatate astfel incat romanilor de acolo care reprezinta 10 % din electorat si care evident ca nu au plecat din tara de bine ce era, nu li se facilita de loc dreptul de a vota ba chiar era ingrunat. Cu toate astea spre bucuria mea multi din romanii de afara au facut sacrificiul de a strabate distante de sute de km ca sa voteze. Prin faptul ca sectiile erau putine si urnele si mai putine (ex: in Roma unde sunt 60.000 romani , doar un centru de votare care avea 4 cabine de vot asta insemna 15.000 insi pe cabina) spre deosebire de orase unde imparteala venea cam 250 de oameni pe cabina de vot.
Interesanta este insa si prostia. Cand esti la putere si doresti sa faci impresie buna ar trebui in primul rand sa organizezi alegerile in asa fel incat sa se voteze civilizat, adica sali de vot mai mari, cu mai multe cabine, cu o ordine interna mai bine pusa la punct. De unde ? Basme si povesti. Pun pariu ca multi s-au razgandit sa voteze PSD chiar la sectiile de votare vazand cat de dezorganizata este procedura.
Alta prostie (prostia e omeneasca dar cand e multa bate la ochi) este aceea ca Nastase si grupul sau (foarte usor comparabil cu banda lui Ali Baba) s-a pozat in ziar cu semnul victoriei chiar inainte de intocmirea proceselor verbale. O sa va arat si de ce . Eram la sectia de votare, si la ora 21 s-a inchis sectia, la 22 am deschis urnele , la 01:15 am terminat de numarat, am inceput sa facem procesele verbale si la ora 2:20 am ajuns la primarie cu ele si cu sacii cu buletinele de vot.
Ziarul a aparut la 06:00 dimineatza astfel incat printr-o ecuatie logica la ora 04:00 a fost distribuit si deci pe la 1:30 maxim s-a terminat tiparirea. Vreau sa imi explice si mie cineva cum poti poza vicxtoria in ziar inainte ca majoritatea sa ajunga cu procesele verbale la primarie. Logic imposibil dar totusi exista o explicatie si anume ca se stia dinainte ca frauda ii va da castig de cauza si aici avea mai multe filtre la dispozitie. Filtrul 1 era acela cu cei care puteau vota de mai multe ori. Daca nici acest filtru nu reusea sa plaseze PSD-ul mai sus , intervenea filtrul doi si anume introducerea gresita a buletinelor anulate in calculator in urma caruia se mai castigau 3 sau 4 procente. Al treilea filtru ramanea manipularea procentelor prin soft (aplicatie excel de fapt) Si ultimul filtru , cel mai important era acela de a incerca impiedicarea votarii celor din strainatate. Cei din strainatate reprezinta 10% din cei cu drept de vot asta insemnand ca daca procentajul este exagerat de ridicat pentru unul din partide, automat aceste voturi conteaza enorm. Se poate vedea repede daca stai sa cauti mult si sa faci calcule dupa rezultatele afisate la unele din consulatele din strainatate ca 76% din romanii plecati au votat cu Alianta DA astfel incat putem spune ca acolo se afla inca 7% din voturile pentru Alianta. Faptul ca aa fost impiedicati sa voteze este una dar faptul ca nici voturile care au fost nu au reusit sa ajunga in tara si sa fie incluse in rezultatele partiale ale BEC este si mai grav. Au fost lasate la urma special. Era si logic ca Alianta DA sa faca contestatie si scandal dupa realizarea fraudelor cu softul, cu biletele nule trecute in cont si cu fazele cu autobuzele (5% din romani) deoarece timpul se scurgea si daca nu faceau contestatie pierdeau dreptul dat de lege (48 ore de la inchiderea sectiilor.) Daca legea ar fi precizat cum era si normal ca termenul de 48 de ore sa se scurga de la afisarea rezultatelor finale ar fi fost cu totul altceva. Dar faptul ca termenul se scurge de la inchiderea sectiilor de votare imi da impresia ca au planuit ca Basescu va face scandal in termen de 48 de ore adica inainte de afisarea rez finale astfel incat ar putea pierde teren in fata opiniei publice care l-ar condamna pentru reactia considerata prematura datorita necunostintei legii. Daca toata lumea ar stii despre acest termen de 48 de ore sigur i-ar da dreptate domnului Basescu.

Revin un pic mai tarziu pentru ca sunt in criza de timp acum.
gasit aici : http://www.cafeneaua.com/node/view/2845

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 3 Dec 2004, 16:01
Post #752

Old Timer

From: California

Nu puteam sa o spun mai bine! Aviz amatorilor de votat PSD, adso si restu' ... cititi si luati aminte. Daca si asta mai tine cu Alianta DA, atunci eu ma duc sa ma culc! ... acuma.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bogdan3l
post 3 Dec 2004, 16:52
Post #753

Membru autentic

am primit si eu mesajul ala pe messenger si am mai primit ceva icon_mrgreen.gif

ia vedeti acia' http://www.romare.ro/ desi nu cred o iota

l-am vazut aseara pe CV Tudor la OTV si am ajuns la concluzia ca ar fi castigat cu 99% daca nu il furau LolLolLo.gif

--------------------
Renault Megane 2007
+
vv
post 3 Dec 2004, 16:56
Post #754

dilbert.com

Bogdan, ia vezi aici
Si pe mine ma intriga ca cei de la Antena1..il tot cheama sa vb pe C.T.Popescu..asta vb clar in interesul Psd..asa ca...nici nu are rost sa ne mai consumam.
Ce vreau sa va spun:maicamea lucreaza la Primaria din Galati..asa ca vrand=nevrand..a trebuit sa participe la procesul de votare.Ea a fost la punctul de votare de la gara.La sectia ei..din 385 de votanti,80 erau pt Nastase..restul..de 300..Basescu...si la colegele ei de la alte sectii de votare..situatia finala a fost la fel..clar Basescu avea mai mult decat Nastase.Stupoare:la numaratoarea finala ..pe Galati:Nastase:42%,Basescu:34%..cum naiba??
cum va explicati voi asa ceva?>?>>>>>

Lasa-l pe Vadim, ca ala e dus cu pluta. Dar tu crezi SINCER ca nu s-a furat? Ai citit toate dovezile? Ce naiba? huh.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lolek
post 3 Dec 2004, 17:43
Post #755

Ignorog

PSD-ul e o masinarie care functioneaza de la sine. Nu mai e nevoie sa organizeze Nastaxe sau cineva de sus operatiunile de jos, orice megaloman PSD local stie ca e de datoria lui sa-si faca "treaba".

Si atunci partidul poa' sa lucreze linistit la nivelele mai subtile, folosindu-se de incompetentele in lant de la proces verbal pina la moshulica de la BEC. Ia uite ce a inteles acest Emil Ghergutz ca e de datoria lui sa NU faca:
(sursa, data mai inainte pe thread, http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...128031&topic=32 )
-----------------------------------------------------------
...........
Si de ce nu ati facut publice aceste nereguli atunci?
Daca nu ne-a sesizat cineva sa le spunem public!

...........
-----------------------------------------------------------
Repetarea alegerilor pare imposibila, pentru ca acelasi Ghergutz zice ca:

Ei au cerut anularea alegerilor pe intreg teritoriul. Pentru anularea alegerilor la nivel natioal trebuie sa aduci dovezi in toate cele peste 17.500 de sectii de votare ca au fost fraudate. E de neconceput asa ceva.

ceea ce e evident o absurditate. daca e sa iau mot-a-mot chestia de mai sus, daca avem dovezi ca in 17.499 de sectii au fost fraudate, alegerile nu se repeta pentru ca intr-una singura lucrurile s-au desfasurat corect.
------------------------------------------------------------

S-a furat ca in codru, nu pica nici un cap, nu pica nici macar un nesimtit de traseist electoral si in plus eu unul am si ramas cu senzatiile urmatoare:

1. E o bagatela, floare la ureche si e cat se poate de safe sa fraudezi alegerile.
2. Nu exista nici o sansa, chiar in prezenta unor dovezi solide sa ceri anularea lor.
---------------
TOTAL: ne racim gura de pomana. Suntem deja in sistemul ala de care credeam ca prostii ca putem sa ne ferim.

Si un ultim gand de loser:
DA nu a prezentat dovezi solide, ceea ce mi se pare dezamagitor intr-o prima faza si suspect in a doua.
Pro-Democratia s-a purtat la fel de dezamagitor, au luat pestele de cap in loc sa-l apuce de coada, acolo unde nu degeaba au fost observatori.

Parerea mea personala: din greseala in greseala spre victoria finala. Ce mai conteaza ca-si permite cineva sa speculeze cum ca cei de pe lista speciala 2 au votat de fapt cu alianta, afirmatie care mi se pare evident dubioasa si absurda. Eu am votat pe lista speciala 2 si nu cred ca mi-am scris in frunte cu cine am votat.

E o mizerie perfecta, de la un cap la celalalt.
Ei isi bat joc de votul meu si eu ar trebui sa tac, pentru ca vezi Doamne se supara UE daca vorbesc eu.

This post has been edited by Lolek: 3 Dec 2004, 17:51

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bogdan3l
post 3 Dec 2004, 21:12
Post #756

Membru autentic

as adauga la postul lui lolek : e o mizerie perfecta toata politica romaneasca .

mai rau este ca sunteti pusi ( pt ca mai spun o data - mai am cateva luni pana implinesc 18 ani ) sa alegeti dintre 2 oameni pe cel care este mai putin rau ( ca sa nu folosesc alte cuvinte ) . fiecare fiecare are dreptul sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru el . eu am spus ca l-as alege pe nastase pentru ca este un politician mai fin , chiar mai educat intr'ale politicii externe . voi chiar credeti ca basescu nu a luat niciodata comisioane sau nu a facut afaceri necurate , credeti ca putea fi comandant de nava fara sa aibe legaturi stranse cu securitatea ? toata lumea stie ce a fost cu securitatea , chiar si eu care nu am trait atunci dar am mai citit cate ceva .

ww, toata lumea stie ca nastase are multi votanti in tata lelea si nea ion de la tara si ca acestia sunt in numar pe la noi .
nereguli sigur au fost , dar nu poti sa acuzi fara sa ai dovezi solide si intr-un mod asa pripit .

acum fie ca vrem , fie ca nu vrem ne aflam sub " tutela" vestului si sunt sigur ca daca ar fi observat nereguli majore sau furt i-ar fi fortat intr-un mod sau altul sa repete alegerile

--------------------
Renault Megane 2007
+
Valentine
post 3 Dec 2004, 21:43
Post #757

Old Timer

crezi ca aia mai vroiau ucraina2? oricum pe mai marii europeni ii intereseaza sa aiba un Nastase cu care sa se poata juca in voie (din nefericire Bush e prea obsedat de razboiul anti-terorism ca sa il intereseze prea mult ce se intampla prin europa).

vezi ca la aia cu securitatea ai dat-o rau de tot in bara. citeste articolele lui Nastase dinainte de 89, care incepeau cu fraza de genul "capitalismul dusmanul poporului", "ce-i cu prostiile astea - drepturile omului", "comunismul nu poate da gres", etc. etc. etc.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
bogdan3l
post 3 Dec 2004, 21:57
Post #758

Membru autentic

cum am dat-o in bara ?
am zis eu ca nastase nu a avut legaturi cu securitatea ?
am zis decat ca nimeni nu ar fi dat un petrolier pe mana unui comandant care nu era " loial sistemului "

daca ma contrazici si acum inseamna ca ori esti tu prea "aprins" ori sunt eu prea idiot

sau hai sa nu folosesc termenul idiot .....sa zic ca sunt rupt de realitate cool.gif

This post has been edited by bogdan3l: 3 Dec 2004, 22:00

--------------------
Renault Megane 2007
+
paulp
post 3 Dec 2004, 22:53
Post #759

Bagator de seama!

From: Iasi

bogdane, nu vorbi de lucruri pe care atunci cind erau in fapt tu te jucai cu pampersii!

Eu am fost marinar si stiu ce inseamna "sistemul"!
Eu am participat la Revolutie si stiu cum am fost mintit si manipulat de Iliescu&Co!
Eu am vazut toti acesti 15 ani de asa-zisa democratie cu ochii maturului care vede cum este mintit si furat pe fata!
Eu pot sa spun: PSD si Nastase sint HOTI si MINT cu nerusinare!

Te rog sa ma crezi pe cuvint, daca fizic nu ai cum, ca acest partid este cel mai rau lucru pentru Romania!

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
bogdan3l
post 3 Dec 2004, 23:21
Post #760

Membru autentic

eu refuz sa cred ca in vremea in care securitatea controla totul comandantii de nave nu aveau legaturi cu aceasta. sau vrei sa spui ca ceausescu a fost asa destept incat sa tina singur in frau un popor care statea in frig si cumpara paine cu ratia .

dar in 96-00 nu te-ai simtit furat si mintit ? ti se pare normal ca autostrada bucuresti-pitesti a inghitit 150 milioane si in 6 luni faceai slalom printre gropi ? banii aia unde s-au dus ?

bogdan3l 3 Dec 2004, 22:12

as adauga la postul lui lolek : e o mizerie perfecta toata politica romaneasca .

eu nu am sustinut ca psd este bun sau rau pentru romania , din contra in alt topic am spus ca un guvern liberal ar fi binevenit in contextul dezvoltarii economice a romaniei dar cred ca nastase e mai potrivit decat basescu pentru presedentie.
plus ca urmatorul presedinte va avea chiar mai putina putere decat nea nelu pentru ca fortele in senat si camera sunt echilibrate.
presedintelui nu ramane decat sa reprezinte romania afar' si am impresia ca nastase ar face lucrul asta mai bine decat basescu .

asta e parerea mea .nu vreau si nici nu pot sa o impun nimanui

--------------------
Renault Megane 2007
+
Lolek
post 4 Dec 2004, 01:24
Post #761

Ignorog

De ce nu e mai bun Nastase decat Basescu.

1. Referitor la cei care invoca vestul ca argument anti-Basescu si anti-DA: ceea ce stiu eu din afara Romaniei de aproximativ vreo 2-3 ani de cand ies des din tara e ca "your country seems to be stuck to the same old communist regime, even if it seems democratic. You have a left pole and nothing to oppose it." Daca comentez ceva, mai ales din penibila situatie in care sunt de acord cu observatia, mi se raspunde ca unui copil mic "don't worry, democracy takes a long time". Intrebarea mea e "cam cata jale de timp e nevoie?". pe bune.

2. Pe plan extern, Nastase se are la catarama cam cu Berlusconi si atit. In afara de asta, e dement...vezi (in stenograme) chestia cu Emma Thompson: "nu are rost sa vorbesc cu ea. Daca are ceva de spus, sa vorbeasca ea cu mine, eu n-am considerat ca ar fi vreo chestie de spus. Stiu ca se astepta sa o initiez eu discutia, dar nu era necesar, eu n-am ce sa-i zic" (scuze de ghilimele, nu e tocmai un citat, e din memorie, ca n-am chef sa ma mai bag o data in jegu' ala de stenograme).

3. Nastase are alura unui vulpoi rafinat si fara scrupule, repezinta o clasa politica compromisa de scandaluri, vezi tocmai ultimul raport de tara al Romaniei targetat pe UE, in care e criticata in sange incapacitatea de a respecta concurenta loiala, imputare adusa tocmai organului care avea ca sarcina asta si implicit politicii care a produs anomalia. Rafinamentul e tocmai "calitatea" care ma dezgusta cel mai tare, in toata chestia asta.

4. Nastase lucreaza pe principii mafiote si as enumera principiul eliminarii adversarului, principiul controlului absolut "de ce da TVR stiri de capul lui? nu avem suficienti oameni sa controleze audio-vizualul? sa angajam mercenari daca noi nu suntem in stare", principiul lucratului sistematic "avem oameni, stati linistit, se rezolva, nu e cazul sa vorbim aici", principiul datului la fund a verigilor slabe si reabilitarea lor cand dispare "problema".

5. Nastase tolereaza si chiar incurajeaza afacerile de partid, principalul engine de coruptie. Nici macar admonestarea severa a lui Ioniliciliescu nu l-a abatut de pe drumul asta.

6. Nici daca n-ar fi prim-ministru n-ash da doi bani pe el, din cauza simplului fapt ca stie ca merge bull-shit-uitul in fata si ma jigneste profund chestia asta. El minte, eu stiu ca minte, el stie ca eu stiu ca minte dar stie si rezolva in asa fel incat parerea mea sa nu conteze. Gen...ditamai scandalul cu baroni local si afaceri de doi lei si el ma freaca la creierii capului cu "in contextul integrarii europene, am hotarit sa eradicam coruptia, sa facem o Romanie mai curata". Ca nu-l doare gura.

7. Sunt de acord ca Basescu nu are fatza de presedinte, insa in rahatul in care suntem, cred ca problema de fotogenie la cocktailuri e ultima de pe lista.

8. Basescu are mai mult calitati administrative decat de prezenta scenica, dar tocmai asta il face sa fie mai in miezul problemei. Sanse mai mici de "da-i dracului pe aia...tre sa vedem ce bagam pe post ca sa se acopere...Miron?"

9. Basescu a miscat cate ceva, chiar daca "numai ca primar" (reamintesc ca a fost si minstru). Asta e mare lucru, pe bune. Intr-o Romanie in care urli dupa un parlamentar care sa nu lipseasca/caste/citeasca ziaru'/scarpine in nas la sedinte, io-te unu' care mai ia tauru' de coarne.

10. E adevarat ca inainte de 89 nu pleca nimeni afara fara sa dea declaratii la securitate, ceea ce in speta e o forma de colaborare. Imi dau seama ce era pe capul unui comandant de vas. Musai membru de partid (cine nu era?). Da' altceva in afara de asta? Numai cand vizualizez slangul marinarilor imi dau seama cat insemna pentru ei un rahat de "traiasca partidul! traiasca ceashca! traiasca romania". Si asta e zero fata de colaborarea activa cu sistemul a lui Nastaxe, la nivel de articole si reactii publice, cu "nu ne putem permite luxul unei opozitii", "comunismul este viitorul" etc.

11. Basescu are talentul care lipseste in general in opozitie, si anume talentul de a dansa cu lupii (vezi primar general vs. primari de sector). Ceea ce nu are Ciuhandu de exemplu, un om cinstit plin de calitati dar care intr-un grup de smecheri cred ca se pierde cu firea. Basescu e un om influent care are un punct de vedere pe care si-l impune in conditiile cele mai antipatice. Basescu nu se sprijina pe "gashca de la bloc" in masura in care o face Nastase, tributar de altfel gashtii, chiar daca nu se vede de la prima vedere...si hai sa ne uitam la gashca lui o tzira.

12. Basescu ar reprezenta un succes al opozitiei, un semnal puternic in afara, in pofida astigmatismului de la ochiul drept. Reprezinta schimbarea, ruptura, eroarea de sistem in rahatul de sistem care merge ca uns momentan...Nastase nici nu cred ca tre sa dea mari ordine si sa organizeze mari lucruri...baietii stiu deja sa-si faca "treaba". Si asta ar fi de fapt primul argument. Schimbarea de imagine. De la neocomunisti plesnind de putere si perversiune la un om care defineste opozitia, care cauta defectiunile si e iesit din inertie si din tentaculele pe care nu numai noi romanii ci si Europa le stie.

Am evitat special catacombele de hotie, nesimtire, pupincurism, scandaluri punctuale, mari "realizari" de toata jena, subterfugii si fraude electorale si alte porcarii care sunt reale si "ma doare pe mine ma m".
Si inca ceva...un argument mai slab, dar exista. O doctrina liberala bate la fundulet orice socialism cu fasole la gamela de Sf. Paraschiva. Ca e combinata cam contra naturii cu PD-ul si asa mai departe, discutii ar fi pina se atrofiaza corzile vocale respectiv, degetele pe taste. Tot ce-mi doresc eu e sa se opreasca rahatul asta de sistem in care deja votul in sine conteaza cam putin, libertatea presei e inamicul statului (maharii PSD ameninta ziaristi cu moarte pe la judete). Nu cer decat schimbare acum, ca sa mai fie macar o sansa de schimbare si mai incolo.
Hoti? Jos! Si astilalti tot hoti? Jos si cu ei! Da' daca hoti fiind stau linistiti la caldurica, atunci si noi putem sa stam linistiti in "Hellcome to Romania" mult si bine, ca niste fraieri furati de doua ori de acelasi hot in acelasi autobuz, doua zile la rand, fara macar sa schitzeze un gest.

Asta e parerea mea si o sa injur de o sa ma ia dracii intr-o saptamina cu ea. Da' lu' Ghergut i se pare simplu. Ce marea ma-sii.

This post has been edited by Lolek: 4 Dec 2004, 01:30

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 4 Dec 2004, 04:25
Post #762

Old Timer

Luati de aici pentru asa zisi mari nostri diplomati http://www.expres.ro/politica/?news_id=173297

Si ceva care dovedeste odata si pentru totdeauna caracterul lui Nastase http://www.expres.ro/topstory/?news_id=173284

Liderul PSD spune ca, daca este adevarat ca cineva a luat, asa cum zice Vadim, un comision de 700 de milioane de dolari, atunci oamenii aceia sint “vinovati” pentru ca n-ar fi contribuit la fondul de campanie al partidului. Iata declaratia completa a lui Adrian Nastase: “Ieri, la B1 TV, C.V. Tudor a aratat, a prezentat o lista a actiunilor de la PETROM, impreuna reprezentau 2-300 miliarde de dolari care erau vindute pe nimic, spunea el, si spunea ca doi membri ai guvernului au luat un comision la aceasta operatiune de 700.000.000 dolari. De unde? Bun. Haideti... Bun. Noi, cei care sintem aici, stim ca 700.000.000 dolari au reprezentat down-payment-ul sau contributia si cu promisiuni de investitii au insemnat un miliard si jumatate... aproximativ... pentru vreo cinzeci si ceva la suta din..., dar citi dintre oamenii din tara stiu aceste lucruri? Astazi am cerut procurorului general sa verifice aceste lucruri, pentru ca daca cineva din guvern a luat 700.000.000 dolari si nu a contribuit la campania electorala atunci el este de doua ori vinovat. Dar aceste lucruri trebuie clarificate, insa eu cred ca trebuie sa mergem pe de o parte cu aceasta campanie pozitiva, cu oferta noastra pozitiva, iar pe de alta parte cu serviciile de avocati, cu barourile, echipele de avocati trebuie facute toate aceste actiuni in instanta, fara mult scandal, fara multa publicitate”

This post has been edited by Valentine: 4 Dec 2004, 04:25

Attached File(s)
Attached File  700_milioane.mp3 ( 429.18k ) Number of downloads: 36

--------------------
Ford Focus 2009

+
Lolek
post 4 Dec 2004, 10:12
Post #763

Ignorog

QUOTE(Valentine @ 4 Dec 2004, 04:25)
700_milioane.mp3
*

Doamnelor si domnilor, domnul presedinte al Romaniei, domnul Adrian Naaaastaaaaaseeeeeee!!!

E prost. Pai ce lider de senderro luminoso e el daca nu stie sa stea acoperit? In sedinta de partid se discuta asa ceva? Haida-de! Nu, tati, nu! Nu te fa de cacao in plen, ia-i si tu private pe Yahoo Messenge, buh. Ce-o fi greu?

A, BTW...iata deci si caseta/mp3-ul dupa care urla CTP.
Da' parca nici asa nu e bine, parca vad..."o dovada solida ar fi sa vina cineva cu o fotografie cand a luat banii, nu o caseta care il inculpa indirect si care mai ales poate fi foarte usor contrafacuta... "

Si daca vii si cu poza (ma mir ca a iesit la suprafata caseta asta), iarasi, nu se poate...sa demonstreze cineva ca aia erau dolari si nu...numerele cumparate en-gros din Catavencu!

Pe pariu ca nu iese nimic...nici cu caseta asta. Nu are nimeni tupeul sa porneasca o investigatie cu astia, ce naiba....iar la vot..."e, eu nu ma pricep dom'le la afacerile astea. da' e bine ca se pricep ei, ca le face cineva, au experienta. Ce? cu Nastase votez..."

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
bogdan3l
post 4 Dec 2004, 11:39
Post #764

Membru autentic

asta chiar e o dovada solida blush.gif dar nu putem avea acces si la continuare?

oricum este clara necesitatea reformarii din temeli a clasei politice .

This post has been edited by bogdan3l: 4 Dec 2004, 11:40

--------------------
Renault Megane 2007
+
Valentine
post 4 Dec 2004, 12:08
Post #765

Old Timer

QUOTE(bogdan3l @ 4 Dec 2004, 12:39)
asta chiar e o dovada solida  blush.gif dar nu putem avea acces si la continuare?
oricum este clara  necesitatea reformarii din temeli a clasei politice .
*

au miscorat dimensiunea fisierului ca sa poate fi downloadat si de cei pe dial-up usor probabil. nu stiu daca o sa dea tot fisierul, dar n-are sens este suficient zic eu ph34r.gif mad.gif si grav in acelasi timp sad.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
bogdan3l
post 4 Dec 2004, 12:22
Post #766

Membru autentic

perfect d'acord .....oricum ar fi interesanta toata "discutia" .....poate mai aflam ceva nou !

te duci azi la universitate ?

cred ca o sa avem parte de o saptamana interesanta icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 2007
+
Valentine
post 4 Dec 2004, 13:28
Post #767

Old Timer

QUOTE(bogdan3l @ 4 Dec 2004, 13:22)
perfect d'acord .....oricum ar fi interesanta toata "discutia" .....poate mai aflam ceva nou !
*

citeste stenogramele... o sa afli multe lucruri "noi" biggrin.gif ... in parerea mea lucrurile stau clar, din pacate trebuie convinsi cei care nu au access la internet si la informatie (pe internet de exemplu in toate forumurile mari o sa vezi ca basescu - nastase e 85% - 15% si de obicei aia 15% sunt facuti de persoane inscrise pe forumuri special pentru asta!) - televiziunile (marea majoritate) denatureaza rau de tot informatia din pacate sad.gif

Un exemplu foarte elocvent mi-a fost dat sa-l aud acu' cateva minute. Eram la un vecin si avea tacsu' un radio pus pe Romania Actualitati. Vin stirile ... prima stire: basistul trupei Compact a murit aseara la 4.00 am intr-un accident de masina in Bucuresti. Acesta se afla intr-un taxi cand a avut loc accidentul. Taximetrul a fost izbit de un autovehicol de teren care a circulat neregulamentar. Regretam profund [...]. A doua stire: aseara un cetatean american angajat al ambasadei SUA la bucuresti a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu moartea unei persoane. Acesta aflandu-se la volanul unui Ford Ranger (autoturism de teren) nu a acordat prioritate unui taximetru la intersectia X cu Y (nu mai stiu exact care erau strazile dar erau prin centru dacia cu dorobanti cred, da nu-s sigur)). Pasagerul din taximetru a decedat pe loc. S-a stabilit ca ceteanul american avea o alcoolemie 0.9 la mie (cred) dar acesta a refuzat sa faca si analizele de sange pe motiv ca nu sunt aprobate de ambasada sua. Cazul este cercetat [...]

Practic este UNUL SI ACELASI ACCIDENT ... prezentat in 2 stiri ... noah cum p-masii e posibil asa ceva? (tipul la care eram si tacsu' nu s-au prins ca e vorba de acelasi accident!!) Asta inseamna manipulare publica. Ei au spus in mod evident numai adevarul. N-au mintit cu nimic, dar au indus clar o parere gresita marii majoritati a publicului ... ori asta, ori sunt aia de la radio EXTREM de penibili si nu si-au dat seama ca e aceeasi stire .... dry.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
ashu
post 5 Dec 2004, 14:42
Post #768

Membru erectil

Valentine, stii care e problema? mp3-ul ala nu va fi ascultat niciodata de cei care ar trebui sa-l asculte ca sa se destepte in sfarit. Cine kilu meu crezi ca are acces la net in fundul moldovei?! Chiar daca se scrie in ziare despre el, tot degeaba. Ar trebui difuzat la jurnalul de seara la tvr1, si nici atunci nu stiu daca va avea impact. Poate la surprize-surprize...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
costi
post 5 Dec 2004, 17:46
Post #769

Membru autentic

@bogdan3l
Dragul meu am fost in flota cind Basescu era comandant si in Ministrerul Transporturilor cind era ministru.
Nu-l cunosc personal. Soarta a vrut sa avem cariere paralele pina la un punct.
Stiu totusi de la sursa (securitate/navigatie; vinzarea flotei, autostrada, etc) cum au stat lucrurile.
Am obosit sa-mi racesc gura de pomana cu comparatii Basescu/Nastase asa ca da-mi voie sa-l parafrazez pe Paul si sa spun:
" te rog sa ma crezi pe cuvint, daca fizic nu ai cum, ca acest partid este cel mai rau lucru pentru Romania!

(PSD) Andrei pai nu vezi avatarul?

This post has been edited by costi: 6 Dec 2004, 13:03

--------------------
DSN/SLZ
+
asarban
post 5 Dec 2004, 17:53
Post #770

Membru autentic

Group: Banned

Pai specifica si care partid....

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Valentine
post 5 Dec 2004, 19:42
Post #771

Old Timer

QUOTE(asarban @ 5 Dec 2004, 18:53)
Pai specifica si care partid....
*

cred ca era vorba de PCR, pardon PDSR, mai nou aka PSD smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
OCEBE
post 6 Dec 2004, 08:28
Post #772

Membru autentic

From: galati

QUOTE(Lolek @ 4 Dec 2004, 02:24)
"don't worry, democracy takes a long time". Intrebarea mea e "cam cata jale de timp e nevoie?". pe bune.
*

pe la inceputul anului 1990, S. Brucan a spus ca un "stupid people" ca noi are nevoie de 20 de ani ca sa invete democratia;
Nu l-am crezut atunci ptr. ca mi se parea prea mult; nu-l cred nici acum ptr. ca mi se pare prea putin; parea mea e ca mai corect ar fi fost 30 de ani (cam cat inseamna un schimb de generatie de la una "brainwashed" la una cu cap limpede)

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
geo76com
post 6 Dec 2004, 08:54
Post #773

Membru incepator

http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=10533&s=5&ss=-1
Destul de interesant , parca am mai auzit asta acum vreo 14 ani

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
vv
post 6 Dec 2004, 09:31
Post #774

dilbert.com

cu dedicatie pentru mil - ia uite ce am gasit in mailbox azi dimineata:
Domnule <vv>,
Cred sincer ca alegerile nu au fost fraudate, in sensul influentarii semnificative a rezultatelor finale. Declaratii mele au privit exact iresponsabilitatea lui Basescu de a cere arestari si anularea alegerilor cand, cum ziceti, nu se stia daca agelerile au fost sau nu fraudate. Va rog, sa cititi articolul meu din Adevarul de maine pe aceasta tema.
Multumesc,
Cristian Tudor Popescu

Bai mie inca nu mi-e clar daca asta e chiar uns sau doar nu vrea sa vada realitatea... ca daca era uns nu vad de ce mi-ar fi raspuns. In fine. Sunt curios ce mai zice acum cand are si dovada audio.
Si a propos, nu am gasit decat un articol in care ii critica pe americani, inca nu am inteles la ce articol se refera, poate nu am cautat eu destul...

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Marty
post 6 Dec 2004, 09:36
Post #775

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

700_milioane.mp3

Ma scuzati, eu am impresia ca respectiva inregistrare provine dintr-o conferinta de presa si ceea ce se aude este unul din spiritele de gluma ale lui Nastase (nesarat, ca de obicei).

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Mache
post 6 Dec 2004, 09:43
Post #776

Chibiț autorizat

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
geo76com
post 6 Dec 2004, 10:17
Post #777

Membru incepator

Cit lichelism la CTP. Adica sint vinovatii pe ici pe colo si ca sa ii sanctionam hai sa fim cu bun simt si sa nu mergem la vot. Curat murdar monser. Pai daca noi astia care mai citim si un ziar si cite un forum pe net nu ne prezentam la vot in semn de protest cine voteaza? Dar stai, nu si-a aranjat PSD-ul ca alegeriile sa se valideze indiferent de procentul celor prezenti la vot? Si punem pariu care o anumita parte electoratului va merge la vot si va vota iar din inertie? Domnul CTP chiar mai viseaza ca il crede cineva impartial ?

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
Dorubarg
post 6 Dec 2004, 14:34
Post #778

Membru incepator

From: Galati

nu va mai legati de "dovada audio" aiurea. E clar o "gluma intelectuala" a lui Nastase ,sunt multe alte declaratii ale lui care ar trebui comentate si aratate la cat mai multa lume.
Apropos de materiale. Am fost la mitingul electoral al aliantei in Galati unde pe langa stegulete, balonase si pliante cu platforma electorala , organizatorii au impartit populatiei si o foaie cu materialele electorale PSD dar cu textele modificate (cum exista ele si pe net ). M-am amuzat putin cand din prea mult exces de zel au fost persone care au rupt hartia chiar in fata tipului doar la vederea pozei lui Nastase , foarte indignate si neintelegand ca de fapt se prezinta realizarile marete ale guvernului din alta perspectiva.

p.s. vv , nu m-as grabi sa iau de autentic mesajul pe care l-ai primit.

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
vv
post 6 Dec 2004, 14:42
Post #779

dilbert.com

QUOTE(Dorubarg @ 6 Dec 2004, 14:34)
p.s.  vv , nu m-as grabi sa iau de autentic mesajul pe care l-ai primit.
*

Nu vad de ce nu. Nu stiu cine altcineva ar fi avut interesul sa-mi raspunda, si in plus raspunsul a fost la subiect. In plus uite un quote din full-header:
Received: from adevarul.kappa.ro (adevarul-gw.kappa.ro [194.102.253.144])
        by mx.gmail.com with SMTP id d7si138183wra;
        Sun, 05 Dec 2004 05:39:55 -0800 (PST)
Received-SPF: neutral (gmail.com: 194.102.253.144 is neither permitted nor denied by domain of redactia@adevarul.kappa.ro)
Received: (qmail 13022 invoked from network); 5 Dec 2004 13:51:12 -0000
Received: from unknown (HELO roxana) (192.168.2.127)
  by linux.office.kappa.ro with SMTP; 5 Dec 2004 13:51:12 -0000
Message-ID: <018201c4dad0$05f1c540$7f02a8c0@roxana>
From: "redactia" <redactia@adevarul.kappa.ro>

E interesant de aflat cine e roxana smile.gif

This post has been edited by vv: 6 Dec 2004, 14:42

--------------------
+
sstanescu
post 6 Dec 2004, 14:50
Post #780

Membru autentic

Ne bucuram ca dl. Nastase este un asa de fin glumet. Si il rugam frumos sa ne spuna si noua cand glumeste si cand vorbeste serios. Nu de alta, insa multi i-au luat de bune promisiunile electorale, asigurarile privind incheierea negocierilor in vederea aderarii la UE, ferimitatea in distrugerea coruptiei si, bineinteles, faptul ca este "straight" si le invita pe sotiile ziaristilor de la EvZ sa-l testeze. Multumim.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
32 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 17:17
Forum Renault