Semnalizare frina Logan, nu se aprind becurile la frinare usoara
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare frina Logan, nu se aprind becurile la frinare usoara
Aurelian_SNova |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
- B-096645 RCI Leasing = ai dReaCu hotI de Leasing
|
|||
alecs_dorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 05 ![]() |
QUOTE(Aurelian_SNova @ 8 Jan 2006, 21:42) Logan cumparat 20 dec 06. Aceeasi problema cu stopurile. La meridian au zis: asa sunt setate si omologate de fabrica. Deci la urmatorul drum jos la masina, ma aplec si imi iau examenul de mecanic auto! Ca doar am dacie nu?! Multumiri celor care au venit cu poze! si idee ![]() Si eu am avut aceeasi problema, poate chiar mai grava deoarece reuseam sa pun frana si sa opresc masina destul de repede si stopurile de frana nu se aprindeau, nici cand apasam pedala de frana de la viteze mici si masina se oprea brusc de te miscai in scaun. Am reusit sa rezolv problema singur cu ajutorul sfaturilor colegilor de forum, carora le multumesc pentru ca mereu cand puneam frana ma uitam in spate sa nu fie cineva prea aproape sau trebuia sa pun o frana mai brusca pt a se aprinde stopurile. |
--------------------
Dacia
Logan1,5dci Laureate
- TR-00-WSK _AlecS_
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Tudor32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 December 05 From: Resita ![]() |
Pentru Aurelian_SNova , chiar e din decembrie 2006?
![]() in aceste conditii se explica deficienta! This post has been edited by Tudor32: 10 Jan 2006, 21:10 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
- CS 25 JUD
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Si eu am rezolvat problema tot citind pe forum , este foarte simplu , urmati sfaturile si va merge merge 100000%
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Da, IRONICK, martie 2005. O sa pun si o poza in vikend!
|
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
lorand |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 05 From: Timisoara ![]() |
Multumesc celor care au discutat si au dat solutia la aceasta problema. Am un Preference 1.5dCi primit acum 3 zile. Aceeasi problema. Pana acasa mi s-au aprins doar de 2-3 ori becurile la frana.
Multumesc la toti si... sa traiti bine! ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5dCi
2006 Preference
- TM-10-MPV
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Ma scuzati ca nu am avut rabdare sa citesc tot threadul,dar am si eu o problema..la mine nu doar frana este problema..ci si becurile de la marsarier,nu se aprind deloc..nici frana nici marsarierul...vreo siguranta ceva????restu pe spate merg..semnalizari..stopuri de ceata
Multumesc! |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 27 Jan 2006, 21:01) Ma scuzati ca nu am avut rabdare sa citesc tot threadul,dar am si eu o problema..la mine nu doar frana este problema..ci si becurile de la marsarier,nu se aprind deloc..nici frana nici marsarierul...vreo siguranta ceva????restu pe spate merg..semnalizari..stopuri de ceata Multumesc! 1. Verifică siguranța F19, de 7.5A - ea protejează lumina de poziție dreapta, lampa spate dreapta și lampa torpedou. 2. Senzorul de marcharier din cutia de viteze nu mai funcționează - se repară/înlocuiește în service |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Hmm...am intrat si eu sub bord si ce constat?Chestia aia din plastic care trebuia sa fie apasata era libera...am impinso inapoi si surpriza acu stau franele aprinse tot timpu,nu am cum sa fac ca pedala de frana sa apese pe butonul acela sa imi stinga becurile de frana...any ideeas?Cred ca e si rupt ala....
![]() NU MERGE...e rupt butonu ala sau nu stiu ce are...flendare acolo ...mai putin si pica ![]() By the way...acelasi sistem il aveam si la bicicleta...doar ca ala era cand se apasa pe buton sa se lumineze stopu ![]() P.S. Pentru stopuri si marsarier se verifica siguranta de 5A...prima coloana,linia 3-a,nicidecum aia de 7,5 ![]() This post has been edited by cristi_xp: 29 Jan 2006, 23:32 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
alinpopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 January 06 ![]() |
am facut de mult operatiunea cu aprinderea stopurillor frana,dar ieri cand am umblat iar la dispozituvu ala de plastic pt ca la drum denivelat stateau numai aprinse,l-am gasit aproape tot topit
![]() ![]() This post has been edited by alinpopa: 30 Jan 2006, 17:45 |
--------------------
logan
ambition
- dj 17 PAC
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Contact imperfect, daca zici ca a stat aprins o vreme, ti-a trecut un curent important prin contact, acesta s-a incalzit , si voila ... Va trebui sa-l schimbi cu totul (la service, nu te juca).
Eu nu am umblat deloc la contactul ala, si acum cand frana s-a lasat un picut, semnalizeaza numa' bine. |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi_xp |
![]()
|
Eu am resusit de am modificat butonu ala sa il lungesc ceva mai mult si am reusit sa aprind becurile cand franez...de marsarier...nimic..tot nu merge
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cristi_xp |
![]()
|
Ma..sincer tu cand vezi ca nu iti mere stopu de frana si marsarierul si e o siguranta care se ocupa de stopuri si marsarier,nu te gandesti ca e arsa siguranta?Al dreq coincidenta si la asta se striica amandoua in acelasi timp dar din cauze diferite...
![]() Merci DFA |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
eu m-am uitat sub bord da am un fel de pasla care acopera zona cu contactul. sa trag de ea? se scoate cumva?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
canapelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 February 06 ![]() |
Vezi ca, normal trebuie sa aibe o prindere pe laterale
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- B 08 RJK
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciaclub-gabif |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 November 05 ![]() |
Off topic: Mai draga domnule ironick daca nu poti sa-l ajuti pe om de ce te bagi. Am mai postat si eu pe topicul asta si am primit de la tine tot un raspuns de genul asta. Daca tot esti asa de suparat ca nu ai pasla asta du-te frate si caut-o.
On topic: Am si eu bucata asta de pasla si am evitat sa o dau jos. Am zis ca e mai bine sa ma duc la "meseriasii" din service sa-mi rezolve problema cu stopurile. Numai ca am dat peste seful "meseriasilor" care dupa ce mi-a scos masina din service (dupa 10 minute) mi-a zis ca a umblat la servofrana si ca a mai slabit pedala de frana. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
- DB 01 PDB
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bucata aia de pasla e prinsa in 3(parca)braduti de partea din fata a plansei de bord(in partea din spate,nu stiu,nu m-a interesat).Bradutii astia se scot usor prin tragere cu o surubelnita dreapta mai lata,se efectueaza operatia de reglare a contactorului(am observat ca e altfel decat la mine,ca forma si ca mufa,dar reglajul e acelasi).Dupa ce totul e OK,se monteaza la loc pasla si totul e ca si cum ar fi trebuit din fabrica ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
gabif, mergi din nou in service! Tu le-ai cerut sa-ti regleze stopul, nu frana! Zi-le sa-ti aduca frana la parametri initiali. Daca ai probleme cu directia ce fac? Iti umbla la calculatorul masinii ca sa iti scada viteza maxima si sa reduca riscurile?
This post has been edited by Sony: 12 Feb 2006, 13:29 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Feb 2006, 13:27) gabif, mergi din nou in service! Tu le-ai cerut sa-ti regleze stopul, nu frana! Zi-le sa-ti aduca frana la parametri initiali. Daca ai probleme cu directia ce fac? Iti umbla la calculatorul masinii ca sa iti scada viteza maxima si sa reduca riscurile? Asa se este.Nu la frana era problema, asa ca nu trebuia umblat la ea.Cel putin nu are rost sa te iei dupa "meseriasul meseriasilor" si sa slabesti frana (siguranta este principala) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
pasparache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(medevac106 @ 8 Feb 2006, 10:29) eu m-am uitat sub bord da am un fel de pasla care acopera zona cu contactul. sa trag de ea? se scoate cumva? ![]() este suficient sa scoti bradutul din partea dreapta (la pedala de acceleratie). La mine a iesit usor, cu mina. Apoi deformezi in sus un pic plasticul cu pisla ca sa ajunti la contactul de la frina. Ai grija ca plasticul are margini taioase! Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6MPi
- B-96-TGV Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
|
|
medevac106 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
GATA!
am facut-!, tras de antifonarea aia de pasla ... (o vrea cineva ca eu nu o mai pun la loc ... hi hi hi, glumeam ![]() ![]() ![]() din pacate contactorul era la cursa maxima in spate si nu se mai putea regla... ![]() tot acum am rezolvat si chestia cu stergatoarele (daca tot eram bagat pe sub bord si am umblat pe la uch) .. ![]() ps: multumesc de indrumari si de sfaturi!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
in sfarsit sunt si eu in rand cu lumea luminoasa a stopurilor de frana ... AM REGLAT CONTACTUL FRATZILOR !!! multumesc tuturor celor ce au venit cu idei!
am dat pasla jos , am tras usurel de piciorusele ce tineau pasla- am scos doar cele 2 picioruse din dreapta, nu si pe cele din stanga - am scos contactul afara si am impins butonul cat a fost nevoie . acu mi-e mai mare dragul sa ma uit in retrovizoare...creca ma uit mai mult in spate decat in fatza !!! ![]() |
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Intr-un sfarsit am rezolvat si eu problema. Aseara, pe zapada, cu franari usoare, m-au cam injurat aia din spate ca nu mi se aprindeau stopurile asa ca am stat 5 minute in carcare si am reglat contactul cu pricina.
Explicatiile de pe aici au fost asa de clare incat am facut toata operatiunea pe intuneric - merci de pont. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Astazi eram sa ma infig intr-un Logan ale carui stopuri s-au aprins foarte tarziu. La primul semafor i-am recomandat domnisoarei de la volan sa mearga in service sa rezolve problema.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am rugamintea sincera, pentru cei ce citesc pe aici, sa-si faca reglajul ala.
Am intalnit zilele astea cel putin 6-7 loganuri care manifestau problema, plus inca fara numar din zilele anterioare. Este cam periculos in traficul cu viteza mica ce s-a practicat in ultimul timp. credeti-ma ca stiu sa fac diferenta intre o frana de motor si o frana de pedala (ca sa nu vad pe aici comentarii ca poate or fi oprit cu frana de motor ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Va salut,am un Logan 1.4 mpi Laureate nu am facut nici un reglaj si nu am problemele acestea de a nu mi se aprinde stopurile la timp,este din august ,si sunt curios despre ce pasla vorbiti,despre ce tabla,puteti face niste poze?Inca o intrebare stiti cumva se gaseste in targ la Vitan placa respectiva ca poate ma duc cu tata sa imi iau si eu, si daca stiti vreun pret multumesc frumos.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Klaus: tocmai din aceste motive mi l-am reglat si eu.
Kameleon boy: al meu este din Septembrie anul trecut si nu am nici o pasla (cel putin nu m-a impiedicat sa fac acest reglaj). Intre timp s-a mai adaugat o pasla la pedale ? |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:17 |