Semnalizare frina Logan, nu se aprind becurile la frinare usoara
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare frina Logan, nu se aprind becurile la frinare usoara
RTZone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
prin tragere??? prin tragere se intarzie aprinderea luminii... poate prin apasare, nu? sau ti-ai facut batmobil
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 8 Nov 2005, 15:34) prin tragere??? prin tragere se intarzie aprinderea luminii... poate prin apasare, nu? sau ti-ai facut batmobil ![]() sincer sa fiu nu mai stiu cum am facut.probabil ca am impins,in fine,am facut cum s-a discutat pe aici.ce sa-i faci,am memoria scurta si daca vrei sa-ti spun nu pot de nici o culoare sa retin ce model de logan am. ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Gata, am rezolvat si eu problema cu pricina. Am impins la inceput tija butonului cu 2 pozitii (pacanituri). A fost prea mult, becurile se aprindeau prea repede. Am dat o pozitie inapoi si acum este perfect. Becurile de stop se aprind exact in momentul in care actioneaza frana.
![]() Multumesc in primul rand lui Alex10 si klaus ! Pozele lor m-au ajutat enorm. Am rezolvat totul in 2 minute si am evitat sa pierd timpul mergand la service. P.S. Poate va intrebati de ce am amanat atat de mult cu reglajul butonului. Aveam impresia ca merge bine. De-abia acum de cand s-a micsorat ziua, am observat in luneta (fiind intuneric), la al treilea bec de frana, ca se aprinde totusi prea tarziu. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
cristinel_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 October 05 ![]() |
si eu am patit asta la noul Preference DCI nou de 2 saptamani si noroc ca am observat asta uitandu-ma in oglinda retrovizoare.se pare ca e un fusherai lasat de catre cei de la Dacia.am fost urgent la service si s-a remediat.dar si acolo cam bajbaiau cand sa se apuce de treaba au zis ca acel contactor este diferit la Diesel fata de cel de la modelele pe benzina.si asa si este.pana la urma s-a ajuns la concluzia ca se poate totusi si regla.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,5 DCI
- TM03jpg
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Vin si eu sa va anunt ca laureatu meu luat saptamana trecuta are trecut la imbunatatiri o placa care vine peste pedale.Minune.Am vrut sa incerc si eu ceea ce a facut klaus si restul dar nu pot sa dau jos placa .Mai incerc.Au renuntat la butoanele cu impuls si au pus placa extra la pedale.Mai bine o lasau cum a fost
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
ionutg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 05 ![]() |
Si al meu la fel. E luat acum 3 saptamani. Am observat ca are o placa (pentru insonorizare) exact sub bord... asa ca atunci cand am vrut sa fac reglajul respectiv ... m-am lovit de aceasta problema. Dupa cateva secunde de gandire... mi-am dat seama ca placa respectiva se poate da jos foarte usor. Pur si simplu am tras un pic de ea... si a iesit. Este prinsa cu niste bolturi care ies mai greu... dar cel putin iti dau posibilitatea sa montezi placa la locul ei.
Problema cu luminile de frana au fost si la mine... dar le-am rezolvat. P.S.: Astia chiar au eliminat butoanele de geamuri cu impuls (cel pentru partea dreapta) pentru a economisi niste bani care au fost chelutiti ulterior pe acea placa de insonorizare. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce placa mai? Faceti si voi o poza sa nu murim prosti...
Eu il am de exact o luna dar n-am nici o placa ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, daca a aparut placa, e de bine. Aia are rol de insonorizare. Toate masinile (ma refer la masini
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Deci placa este montata sub bord si vine peste pedale, exact cum zicea Klaus, ca si la masinile straineze.Nu stiu care esteefectul de insonorizare da acuma tre sa ma chinui sa o dau jos sa reglez frana(becul)
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Pai si noiu de ce nu avem placa ai? Eu cel putin nu o am? Trebuie pusa de noi, adica o cumparam si o punem noi sau vin din fabrica de un timp incoace? Sau o au doar laureat si ambition?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca placa aia vine peste pedale, voi cum le mai apasati ..
![]() This post has been edited by hash: 17 Nov 2005, 13:34 |
--------------------
-
-
-
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
gasim de cumparat acea placa?Poate sa confirme cineva ca are cu adevarat rol de insonorizare?Daca da,ma intereseaza si pe mine,poate deschidem un topic pe aceasta tema...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
daciaclub-gabif |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 November 05 ![]() |
Adevarat ca exista placa aia montata acolo dar nu am inteles prea bine cum o dau jos. Am vrut si eu sa reglez aprinderea stopurilor si mi-a fost frica sa o fortez ca sa o dau jos. Sa-mi explice si mie cineva mai detaliat in ce este prinsa ca sa nu ma trezesc ca se rupe ceva. Mersi anticipat.
PS: chiar sa fie de insonorizare? sau or fi pus-o ca sa nu ne mai bagam noi degetele pe acolo? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
- DB 01 PDB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(gabif @ 18 Nov 2005, 22:06) Adevarat ca exista placa aia montata acolo dar nu am inteles prea bine cum o dau jos. Am vrut si eu sa reglez aprinderea stopurilor si mi-a fost frica sa o fortez ca sa o dau jos. Sa-mi explice si mie cineva mai detaliat in ce este prinsa ca sa nu ma trezesc ca se rupe ceva. Mersi anticipat. PS: chiar sa fie de insonorizare? sau or fi pus-o ca sa nu ne mai bagam noi degetele pe acolo? ![]() Pai tu ce faci ? Noi nu avem placa montata. Cum sa stim ce este cu ea. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
Faceti niste poze cu placa aia minune.....sa stim si noi despre ce e vorba.... si... de unde si cu cat?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RTZone |
![]()
|
Klaus a zis acum ceva timp(poate o luna-2) ca zona pedalierului e sursa de zgomot,sau ma-nsel?
![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
andreic |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gabif @ 19 Nov 2005, 00:06) Adevarat ca exista placa aia montata acolo dar nu am inteles prea bine cum o dau jos. Am vrut si eu sa reglez aprinderea stopurilor si mi-a fost frica sa o fortez ca sa o dau jos. Sa-mi explice si mie cineva mai detaliat in ce este prinsa ca sa nu ma trezesc ca se rupe ceva. Mersi anticipat. PS: chiar sa fie de insonorizare? sau or fi pus-o ca sa nu ne mai bagam noi degetele pe acolo? ![]() Azi mi-am reglat si eu butonul respectiv. Ce-i drept, cam tarziu, dar stiti si voi vorba.... A mers cam 3 click-uri si e perfect. In ceea ce priveste placa, nu trebuie demontata ca e moale. Singura deficienta este ca nu vezi direct butonul si treaba o faci pe pipaite. Tot din cauza placii, la mine a durat 3 minute si nu 2 cum se spune pe paginile anterioare ![]() PS: este chiar insonorizare. Nu ai vazut (auzit) ca zgomotul intre 3000 si 4000 de ture nu este asa de deranjant pe cat se plangeau colegii de forum? |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu pedala de fran in conditiile a 200 de km parcursi . Azi sper sa ies mai repede de la servici ( pe lumina ) si sa incerc sa fac si eu clic cu contactorul acela nenorocit, ca nu de alta dar ma trezesc cu un tir in "c.r.l " meu si apoi vezi comedie....
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
necalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 December 05 ![]() |
Salutare.
Am avut aceasi probleme cu franele/becurile, am citit ce s-a scris si am incercat sa o rezolv singur; surpriza este ca accesul la intrerupator este forte greoi deorece in zona pedalierului este o placa destul de tare si foarte taioasa pentru degete care este fixata cu "pocnituri" (nu se poate inlatura) de bord, placa cu rol clar in diminuarea zgomotelor deoarece este dublata pe interior de un burete/pasla. Am uitat sa mentionez ca mazina este luata in decembrie 2005. Solutia a fost o trecere pe la service Cobalcescu (Bucuresti) unde a durat 15 minute de cand am predat cheile si pana am plecat cu masina; solutie care mi se pare perfecta (pana acum am "intretinut" un Oltcit deci nu ma feresc sa-mi bag mainile pana la cot intr-o masina) |
--------------------
dacia logan
ambition 1.6mpi
- b-xx-xxx
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Sa inteleg ca placa de insonorizare este doar la Ambition?
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Azi m-am uitat pe sub bord si am acea placa, are si o eticheta pe care scrie "insono pedalier". Precizez ca am un Ambition din 03.2005.
|
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:04 |