Deschidere portbagaj comandata electric, sfaturi si solutii
![]() ![]() ![]() |
Deschidere portbagaj comandata electric, sfaturi si solutii
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Cataline, la postul 197 ai explicat foarte corect schema de functionare si acum incurci omul cu 5 motoare pe acelasi circuit? Deci pentru Marian: daca alarma pe care o ai nu are iesire dedicata pentru actuatorul portbagajului(adica comanda aparte) se aplica schema explicata mai sus de Catalin,Se face inlocuirea unui actuator dintr-o usa cu 2 fire cu unul cu 5 fire ,iar cel ramas (cu 2 fire) se monteaza in haion.Instalatia masinii va actiona tot 4 motoare,cel de al 5 -lea va fi pe un circuit separat,adica instalatia nu iti va actiona actuatorul odata cu celelalte 4 ci doar iti activeaza butonul exterior permitand alimentarea actuatorului de la haion numai cand usile sunt descuiate.Iata schema:
Attached thumbnail(s) schema_actuator_portbagaj.jpg ( Size: 261.97k ) Number of downloads: 686 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
aa asta era faza cu actuatorul cu 5 fire montat intr-o usa din spate...
multumesc pentru ca m-ai lamurit... am descoperit ca inchiderea mea are fire pentru butonul de inchidere deschidere din bord...erau matisate cu instalatia... inchiderea mea se legaga de +ul permanent care vine la tabloul de sigurante din habitaclu...un fir albastru deschis ceva mai gros am vazut pe tabloul de sigurante ca are o masina cu usile deschise...(semnul specific), sincer nu am verificat sa vad daca e + permanent acolo dar am sa fac asta... intrebarea: acea siguranta este destinata inchiderii centralizate??masinile cu inchidere stock, de acolo au alimentata inchiderea centralizata??? |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
am si eu o intrebare, actuatorul dupa ce actioneza revine in forma initiala, nu ca la inchidere, daca pun un fir la masa si celalalt la iesirea auxiliara de la alarma ar trebui sa mearga, mai trebuie pus releu????.stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce vrei sa faci mai exact? Ce problema ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
vreau sa imi fac deschidere la porbagaj din telecomanda de la alarma,
7 Jun 2010, 10:47: cum se numeste chestia asta incercuita in poza, unde gasesc sa cumpar? This post has been edited by capu14rox: 7 Jun 2010, 09:47 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 48.23k ) Number of downloads: 642 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Un fel de brida metalica pentru prinderea celor doua tije. In general se vinde impreuna cu actuatorul, si tija metalica care merge in paralel cu tija din fabrica care actioneaza incuietoarea de la hayon.
Vrei sa fie actionat actuatorul de la hayon impreuna cu celelalte 4 actuatoare, atunci cand dezarmezi inchiderea centralizata? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
NU, alarma are iesire auxiliara cu buton separat pe telecomanda, vreau sa leg un fir de la actuator la masa si celalalt la alarma la iesirea auxiliara(in cutia ei ncare o are montata sub volan), ar mai fi necesara montarea unui releu. ms pt raspuns
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pentru a nu forta motorasul, ai putea monta un releu... eu unul am pus actuator la hayon, actionat de un push-button si nu am mai montat releu, iar actuatorul este legat la +12v permanent, fiind conditionat doar de push-butoon. Il am montat de cateva luni si nu am avut probleme cu el. Daca ai releul poti sa montezi, daca nu ai nu ar fi mare crima.
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
releu nu am dar nu cred ca ar necesita pt ca la telecomanda daca apesi butonul ii da un semnal, s-ar putea sa arda alarma fara releu.stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dupa toate ploile care au fost in bucuresti,butonu meu inca rezista.
A curs la apa pe el si nare nimic. ![]() Nu mai zic de spalat ca bate apa in el cu jet. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
capu14rox |
![]()
|
actuatorul trebuie sa traga nu sa impinga, am montat si ceva nu mi-o iesit bine
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Gresit... actuatorul trebuie sa impinga. In stare de "repaus" el sta "tras", iar cand il pui la 12v, impinge clenciul ala... acum depinde si de cum il montezi. Daca schimbi polaritatea o sa traga respectiv impinga si invers.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
asa l-am montat, actuatorul nu ar trebui sa traga in jos ca sa impinga tija sa se deschida porbagajul
Attached thumbnail(s) Rotation_of_actuator_2.jpg ( Size: 46.03k ) Number of downloads: 596 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Uita-te pe prima pagina la postul 14. O sa vezi poze mai clare si o sa iti dai seama.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
capu14rox |
![]()
|
pozele le-am inteles,
Cu porbagajul inchis actuatorul sta cu capatul care actioneaza in sus sau in jos. mersi mult pt sfaturi Attached thumbnail(s) Rotation_of_actuator_2.jpg ( Size: 54.61k ) Number of downloads: 544 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ma uit diseara la a mea, iti fac poza si iti zic care tija in ce directie se duce, si cum am montat actuatorul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Colegii deci daca nu.i pun releu actuatorului nu e grav nu ???? Adica nu ia foc???
![]() |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
C@talin |
![]()
|
apesi pe buton 1 sec,nu tii apasat pe el intruna.si prinbuton treci minusu.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
capu14rox |
![]()
|
pai nu plusul se trece prin buton, ninusu nu ii masa
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
C@talin |
![]()
|
io am intrerup tminusu,avand butonu afara,expus la apa.macar daca face scurt nu se intampla nimic decat deschide haionu.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Maskatu |
![]()
|
Pai nu prea ar fi bine sa faca scurt si sa se deschida singur hayonul... intr-adevar poti sa intrerupi fie minusul, fie plusul, si nu trebuie sa apesi decat 1 secunda, sau ma rog, apesi si iei degetul imediat. Eu am tinut apasat cateva secunde acum cateva luni sa vad daca rezista instalatia si actuatorul si nu am avut probleme, in conditiile in care nu am releu.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Eu pun butonul inauntru asa ca o sa trec plusul prin el . Ma gandisem si eu ca daca nu il tin apasat nu pateste nimic....ma gandeam sa.i pun si o siguranta pana in buton...
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 8 Jun 2010, 15:03) Pai nu prea ar fi bine sa faca scurt si sa se deschida singur hayonul... intr-adevar poti sa intrerupi fie minusul, fie plusul, si nu trebuie sa apesi decat 1 secunda, sau ma rog, apesi si iei degetul imediat. Eu am tinut apasat cateva secunde acum cateva luni sa vad daca rezista instalatia si actuatorul si nu am avut probleme, in conditiile in care nu am releu. oricumnu se deschide haionu decat daca e descuiata masina,in mers alarma incuie usile cand plec de pe loc,si se dezactiveaza si butonu.ca altfel era naspa,imi deschidea oricine haionu la semafor ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
capu14rox |
![]()
|
colegu nu ai reusit sa faci pozele la hayon.stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am uitat. Am pus reminder la telefon. Diseara o sa fac.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
ceva practic si simplu de facut!
![]() Attached thumbnail(s) 22052010_017_.jpg ( Size: 328.4k ) Number of downloads: 470 22052010_018_.jpg ( Size: 286.79k ) Number of downloads: 294 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
p_alecsu |
![]()
|
marianmn ai cumva motorasul care se vede in poza legat la inchiderea centralizata ???
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
da. firul vine de la o portiera spate si se descuie/incuie portbagajul in acelasi timp cu portierele.
|
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:35 |