Daewoo Matiz 0.8 Big Turbo, Because stock is for pussies.
![]() ![]() |
Daewoo Matiz 0.8 Big Turbo, Because stock is for pussies.
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, la voi astia mai tineri s-a schimbat treaba, lasa ca la master e mai simplu
![]() Masinuta sa mearga bine, in rest se rezolva ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Spune si tu ca nu am gasit sa fi zis, cu cat si de unde ai luat jantele alea 4x114,3 si cucat, cacaut de nebun si nu gasesc decat mari pe 15...vreau neaparat pe 13.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
SH de pe forumul GM, vro 7 bule.
Daca vrei pe 13 ca modele ar fi AWS Cooper, ALESSIO Monte Carlo, BORBET CF sau ART. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
Si eu le-am pus in ordinea optiunilor personale, de la bun la prost, deci tot frumos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Facut schimbul de ulei la cart, pus GM 5W30. Si la ulei si la filtru scrie Made in Korea, deci sunt piese 'de orijine'.
Si o poza cu masina curata (mai rar ce-i drept ![]() Attached thumbnail(s) DSC00766.JPG ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 792 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
pe caldurile astea e mai fericit cu 5w40, in carte zice de 10w40 la climat cald, dar cum nu e chiar cald, 5w40 e ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
Nu stiu cum e in manualul de la Matizul tau, dar la mine scrie 5W30, 10W30 sau 15W40. Asadar, urmam ce zice cartea.
Oricum, pentru Matiz, uleiul cu specificatiile astea pare a fi cel mai bun pentru tot timpul anului (concluzia topicului cu uleiuri de pe forumul gm). This post has been edited by AmunDei: 1 Aug 2010, 11:53 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
M-am uitat, in manualul Matizului, nu al meu sau al tau, ci unicul, zice zone reci 5w30, zone calde 15w40, mie nu mi se pare ca Romania e o zona rece, din contra e din ce in ce mai calda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
Montat inchidere centralizata pe cart (cu multumiri tatalui meu pt ajutor). Alta viata
![]() Urmeaza sa caut si un buton pentru inchis/deschis usile din interior. Attached thumbnail(s) DSC00767.JPG ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 695 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
Inchidere centralizata al meu avea cand am luat-o, buton nu vad rostul, sunt deja doua posibiliti...prima... daca apas bumbul la usa soferului se inchid toate, iar a doua butonul de pe telecomanda care e accesibil cand e cheia in contact si iar se inchid/deschi toate, buton dedicat am pe usa la Espero dar nu cred ca l-am folosit vreodata.
Daca-ti pui deschidere electrica la portbagaj sa ma anunti si pe mine cum, ca nu m-am prins nici batut cum s-ar putea face..tija aia de care ar trebui sa traga actuatoru nu se misca daca nu e cheia in butuc.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
M-am obisnuit cu buton de la logan, aici nu-mi convine sa tot trag de tamburusul ala (nu stiu de ce, alea de pe fata necesita mai multa forta la deschidere, iar eu sunt mai dintr-o bucata si imi cam zdrelesc unghiile daca ma grabesc - asadar un buton e ideal pentru mine).
Montajul deschiderii portbagajului nu l-am studiat, stiu doar ca exista tutorialul respectiv pe gm dar nu cunosc detalii. Cand (sau daca) o sa-mi pun o sa postez aici ce si cum/unde. In alta ordine de idei, fac un shortlist cu alte mici imbunatatiri ce as vrea sa le aplic pe viitor, fara vreo ordine specifica: - temporizator stergatoare - geamuri electrice - deschidere portbagaj din interior - servo (mai cu semnul intrebarii asa) - folie geamuri + folie mata pe stalpi - alte difuzoare pe fata (aici ori imi fac ori sa caut de cumparat niste distantiere) - ce mi-o mai trece prin cap... Si o intrebare mai de poll asa, sunt curios de ce crede lumea: Ce ziceti de 2 dungi negru mat pe mijloc de-a lungul masinii (ca la Fiesta RS de ex) ? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Absolut penale pe un matiz de 50 de cai.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
48 la origini+ciptiuning.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
Da chiar, nu mi-ai zis de chip si restul ca-s penale pentru un matiz da imi zici de 2 amarate de dungi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ala nu se vede ca sa ma ia pe mine rasu cand il vad. Treaba ta pe ce chestii inutile si invizibile dai banii (chipuri, filtre etc). Jantele mai arata cumva dar "go faster stripes" pe o masina din asta sunt dureroase. Nu e vreun twingo gordini... dar poate sunt eu obtuz, vezi ce mai zic si altii.
argoane, merci, eu am zis la sto 50 de cai ca e rotund, da vad ca nu eram departe. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nici eu nu i-as pune dungi, pare cam cocalaresc, nu neaparat ca are 50 de cai, mie nu imi plac pe nicio masina. Poate doar pe ford GT
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AmunDei |
![]()
|
Eu m-am gandit doar daca ar da bine cu linia masinii, mi-e egal ca am tot atatia cai.
Cat despre chestii inutile si invizibile, fiecare cu parerea lui. Pentru mine nu-s asa. P.S: Va las, plec cu cartul la mare (in Constanta mai exact). Pana cand ma intorc (nu stiu exact cand) vreau sa vad si mai multe polemici in legatura cu dungile, daca tot am aruncat batul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
Succes, apropos, azi am condus 70 km Matizu si abia umblam de spate cand m-am dat jos, deosebit de obositor la drum
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai prapadit doua kile de benzina...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(AmunDei @ 6 Aug 2010, 22:17) M-am obisnuit cu buton de la logan, aici nu-mi convine sa tot trag de tamburusul ala (nu stiu de ce, alea de pe fata necesita mai multa forta la deschidere, iar eu sunt mai dintr-o bucata si imi cam zdrelesc unghiile daca ma grabesc - asadar un buton e ideal pentru mine). ? matizu parca are cui dala gen logan ? Tico are o scobitura de intra degetu frumos si tragi de el ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AmunDei |
![]()
|
QUOTE(argon @ 6 Aug 2010, 21:42) Succes, apropos, azi am condus 70 km Matizu si abia umblam de spate cand m-am dat jos, deosebit de obositor la drum ![]() Subiectiv, eu stau mai comod in matiz fata de logan... QUOTE(C@talin @ 7 Aug 2010, 02:08) Are scobitura si matizul, dar degeaba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Poate esti mai mic de statura si de aia. La mine si loganu e incomod, insa e peste matiz.
Cat priveste dungile, tu ai intrebat ce parere avem. Daca ziceau "imi pun dungi" si atat nu cred ca bagam de seama. Drum bun! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AmunDei |
![]()
|
Nu-s gras, 1.75 si fro 70 jdekile. Stau comod in orice masina, cu conditia sa nu fie vreun 206 CC (ex) si sa ma asez in spate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QED, la peste 1,80 m inaltime nu mai gasesti matizul asa comod.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AmunDei |
![]()
|
Dupa cum ma asteptam, am injurat cat am putut de mult A2-ul cu toate santurile, denivelarile si mai ales imbinarile la poduri care evident ca au diferenta de nivel si in felul asta am atins din cauza balansului de cateva ori ( >5 ) cu pneurile spate in aripi.
In rest masina s-a comportat ireprosabil, suspensia lucreaza bine pe drumuri virajate, numai ca drumul a fost destul de aglomerat si nu prea a fost loc de fuga. Cu alta ocazie poate, eventual in extra-sezon. This post has been edited by AmunDei: 12 Aug 2010, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
denivelarile de pe A2 sunt de vis. Tie ti se par proaste, dar sa le vezi pe alea de pe DN7 ca tre sa franezi la 30 km/h ca sa nu iti dezmembrezi atelajul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
einstein1984 |
![]()
|
Loganul zboara pe acolo....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:52 |