proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
![]() ![]() ![]() |
proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(voinicel @ 9 Sep 2008, 11:55) Si eu am avut aceiasi problema iar dupa indelungi cautari am luat proiectorul cu totul din vitan (80RON - VALEO). Oricum e cam greu sa inlocuiesti doar sticla ca e lipita cu un fel de mastic special. masticul ala il dezlipesti cu un pistol cu aer cald(cu cat mai multi W, bine sa nu topeasca si plasticu proiectorului ![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
catalin_gc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 September 06 ![]() |
Stie cineva daca proiectoarele de Renault Megane sunt la fel cu cele de pe Logan, am un proiector spart si am gasit la un magazin proiectoare Valeo dar erau pentru Megane si cel de la magazin nu stia daca sunt aceleasi proiectoare cu cele de pe Logan.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady_p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 August 08 ![]() |
Sunt posesor de Ambiance. Mi-am luat tot ce-mi trebuie, proiectoare Valeo, suporti, cablul dintre proiectoare si maneta cu inel pentru proiectoare. Imi puteti spune cam la ce preturi se monteaza proiectoarele in service-urile Dacia ?
|
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
1.4 MPI - NARAVASA
- B 34 ACP [B]Ich brauche Öl für Gasolin / Explosiv wie Kerosin / Mit viel Oktan und frei von Blei / Einen Kraftstoff wie /Benzin[B]
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De ce vrei neaparat in service dacia? din cauza grantiei?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ady_p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 August 08 ![]() |
De ce vreau ....
1 - pentru ca nu ma pricep la electrica si pot trage la raspundere daca se intampla ceva; 2 - pentru ca nu am preinstalata pe masina instalatia din bord pana la mufa de pe lonjeron; 3 - pe instalatia ce ar fi continut releul si mufa, de fapt toata partea electrica fata, mi s-au cerut intre 700 RON (la dezmembrari) si 1500 RON la dealeri si asta fara montaj (azi am fost la 4 dealeri Dacia diferiti); 4 - sincer, ce rost avea intrebarea ? Nu mai e cazul sa va chinuiti sa-mi raspundeti, am gasit un electrician auto ce avea "pusa deoparte" o instalatie completa si din care imi v-a scoate & monta doar partea legata de proiectoare. |
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
1.4 MPI - NARAVASA
- B 34 ACP [B]Ich brauche Öl für Gasolin / Explosiv wie Kerosin / Mit viel Oktan und frei von Blei / Einen Kraftstoff wie /Benzin[B]
|
|
day4tunning |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 7 March 08 ![]() |
salut
am si eu o mica problema....am luat proiectoarele de la cineva....si suportii de la altcineva....pb e ca nu stiu cum se prinde proiectorul de suport....in rest ma descurc....asta e singura mea problema... merci... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance 1.4MPI
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gasesti aici toate informatiile necesare: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...oiectoare&st=60
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
day4tunning |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 7 March 08 ![]() |
merci de informatie....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance 1.4MPI
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Puteti sa-mi spuneti daca e vreun proiector din astea doua de logan ? Cei care au Valeo ?
54_1_.jpg ( Size: 109.44k ) Number of downloads: 4087 img_4163_3_1_.jpg ( Size: 55.55k ) Number of downloads: 4360 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Ambele sunt de Logan dar nu sunt Valeo.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca s-a mai spus... in proiectoarele de la logan sunt becuri H1? Se inlocuiesc greu becurile? Am impresia ca trebuie sa te cam bagi pe sub masina... sau mi se pare mie?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
stiti cumva, proiectoarele de pe mcv sunt la fel ca la berlina?
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
GXG_tgv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 October 07 ![]() |
Salutare.
Am montat si eu proiectoare pe masina mea (logan 1,4 ambiance/2006) surpriza placuta instalatia trasa pana in bara fata(mai putin intre proiectoare), releu de protectie in cutia cu relee, martor in bord aprins, exista totul din fabrica, mai ramane sa schimb maneta. Pana atunci am dat + de la lampa de ceata spate, o punte langa maneta. Deci mai sunt si exceptii de la regula. O zi buna. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Amibiance 1,4 MPI
- DB-12-GXG
|
|
mihai8509 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.440 Joined: 20 September 07 ![]() |
QUOTE(raveman @ 25 Aug 2007, 17:03) Cumparat proiector nou din Vitan (130 RON - original Valeo) si montat cu ajutorul unui prieten. NU e complicat de montat dar ai nevoie de chei speciale pentru demontat suruburi masca plastic de sub bara. In service, am auzit ca o astfel de inlocuire + proiector de la ei costa in jur de 300 RON. eu am proiectoare la 50 lei bucata numai proiectoru fara bec becu este scump pe la 45 lei de la philips daca este cineva interesat 0724803722 |
--------------------
clio
symbol
2008 cel mai repede ma gasiti pe telefon 0753 321 036
|
|
roredman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 September 09 ![]() |
mi se sparsese si mie proiectorul dreapta asta iarna,am cumparat atunci unul din magazin pe la vreo 80 ron,a mers bine pana acum,oricum facand comparatia cu cel din stanga original era mai slab dar intotdeauna am crezut ca daca ii schimb becul s'ar putea sa fie mai bine,de curand vad ca nu mi se aprinde,cred ca s'a ars becul,ce se merita sa schimb becul(asta da merge) ?si daca da cu ce bec? s'au sa caut sa imi cumpar un proiector,s'au mai ieftinit?
sunt din constanta deci mers in vitan si cumparat nu am cum ![]() |
--------------------
Renault
Clio Estate
2013 Expression 1.5 dci
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iti trebuie H11.
Dar si daca iti iei proiector nou, tot iti trebuie bec, deci ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De asta vara umblu cu geamul de la proiector spart. Becul si restul proiectorului sunt intacte. Se poate (gasesc) schimba doar geamul, sau trebuie sa cumpar alt proiector?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mi-am cumparat proiector din targ. Aveau Valeo intre 150 si 110 lei si "Valeu" intre 35 si 60 de lei. Am optat pentru Valeo in detrimentul lui "Valeu", despre care am auzit ca se scorojeste sau se topeste. Dupa ce-am facut cateva fite, mi l-a dat cu 100 de lei.
Cel putin asa scrie pe proiector, ca nu l-a scos din vreo cutie sigilata. La o comparatie fugara, diferenta dintre ele era evidenta. Sper ca nu mi-am luat teapa. ![]() DSC02443.JPG ( Size: 884.92k ) Number of downloads: 3641 DSC02444.JPG ( Size: 845.19k ) Number of downloads: 3343 DSC02445.JPG ( Size: 875.31k ) Number of downloads: 1531 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Pedala |
![]()
|
![]() pedal2theMetal Group: Members Posts: 78 Joined: 24 June 04 From: Galati ![]() |
Pana la urma nu stie nimeni daca este vreo diferenta intre proiectorul din stanga si cel din dreapta?
Ma gandesc ca cel din dreapta poate sa bata mai mult spre marginea drumului, precum faza scurta. Cei ce ati cumparat proiectoare din magazine, v-a intrebat cineva daca le montati pe stanga sau dreapta? |
--------------------
Dacia & Opel
Logan 1.4 Laureate 2005, 1310 CL 1.4
1998
- AstraG 1.6i 3 usi "Fac sport extrem cu Dacia, o calc, imi place senzatia!" - Ombladon. - posesor Dacia 1310 CL
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu este nici o diferenta intre proiectorul de pe partea stanga si proiectorul din dreapta.(dpdv al modului in care lumineaza)
Si sincer nici la altceva (prindere) nu are ce diferenta sa fie ca este vorba de aceleasi urechi de prindere, aceleasi gauri, aceleasi distante. This post has been edited by god: 4 Jan 2010, 17:48 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
valeo are geamul din STICLA (nu plastic ca la "Valeu") iar corpul din EBONITA (nu din plastic ca la, din nou, "Valeu") ! plus ca mai sint si niste inscriptii de diferite tipuri referitoare la proiector.
|
--------------------
...
...
...
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Dec 2009, 10:15) Mi-am cumparat proiector din targ. Aveau Valeo intre 150 si 110 lei si "Valeu" intre 35 si 60 de lei. Am optat pentru Valeo in detrimentul lui "Valeu", despre care am auzit ca se scorojeste sau se topeste. Dupa ce-am facut cateva fite, mi l-a dat cu 100 de lei. Cel putin asa scrie pe proiector, ca nu l-a scos din vreo cutie sigilata. La o comparatie fugara, diferenta dintre ele era evidenta. Sper ca nu mi-am luat teapa. ![]() DSC02443.JPG ( Size: 884.92k ) Number of downloads: 3641 DSC02444.JPG ( Size: 845.19k ) Number of downloads: 3343 DSC02445.JPG ( Size: 875.31k ) Number of downloads: 1531 La 100 Ron cu siguranta acela nu este proiector original VALEO . |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ba sint originale ! dupa cod 820074008 !
ia uite aici: http://cgi.ebay.fr/ANTIBROUILLARD-RENAULT-...=item3ca88d3a21 http://cgi.ebay.de/2-x-H11-NEBELSCHEINWERF...103004003r13711 asa ca nu s-a inselat ! a facut chiar o afacere buna ! |
--------------------
...
...
...
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
si eu zic ca e OK , si-a deschis valeo o gasca de fabricute in romania cu cablaje , alternatoare , demaroare , radiatoare , ambreiaje , probabil mai nou si proiectoarele se fac in romania si nu se mai importa. Oricum acelasi proiector valeo era si pe solenza si era 60- 70 lei inainte sa se mai gaseasca doar pe referinta de logan
6 Jan 2010, 09:31: si eu zic ca e OK , si-a deschis valeo o gasca de fabricute in romania cu cablaje , alternatoare , demaroare , radiatoare , ambreiaje , probabil mai nou si proiectoarele se fac in romania si nu se mai importa. Oricum acelasi proiector valeo era si pe solenza si era 60- 70 lei inainte sa se mai gaseasca doar pe referinta de logan This post has been edited by EUGEN2008: 6 Jan 2010, 09:31 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
daca am suporti no name si montez proiectoarele valeo cu suporti astia are ceva? par identici cu cei originali doar ca sunt dintr-un plastic moale.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
sal,
eu am gasit, intimplator, proiectoare sh valeofara suporti. am cautat dupa aceea si am gasit connex. dupa ce i-am gasit pe astia am gasit in alt magazin proectoarele originale, valeo, cu suporti cu tot. ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
problema e ca la mine un suport e dintr-un plastic tare , iar celalat moale daca apesi usor cu mana pe el se indoaie.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:16 |