DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

56 Pages « < 48 49 50 51 52 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul Logan 2009, poze spion

sorin_flaviu
post 29 Jul 2010, 22:11
Post #1471

membru ecologic

Group: Members
From: Bucuresti

am vazut de curand un logan cu led-uri pe etrieri .. nu-s chiar sigur nici acum de ceea ce am vazut .. initial am crezut ca-s incinse franele.. si parca avea cam aceleasi lumini (rosii) si la rotile din spate.. dar acolo nu-s etrieri hmm ... poate si-o fi pus omu discuri (io sigur in 2005 nu aveam discuri pe spate wink.gif .. la golan)

--------------------
Toyota Avensis 1.8 VVT-i / 2005 (2010)
ex. megane 2007 / ex. logan 2005 / ex. supernova 2002 / ex. 1310 Li 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 29 Jul 2010, 22:31
Post #1472

Unique like everyone else

pe logan club erau vreo 2 parca cu discuri pe spate, oricum leduri la etrieri ... wub.gif laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
R19/16v
post 31 Jul 2010, 22:39
Post #1473

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Ramanem la subiect?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Squirrel
post 5 Aug 2010, 13:03
Post #1474

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Dacia se pregătește să lanseze cel de-al șaptelea model în 2012. Conceptul îl vedem în martie la Geneva
    Dacia va prezenta în luna martie a anului viitor în cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul primului monovolum din gama sa (automobil pentru familie cu șapte sau opt locuri), care ar urma să intre în fabricație în 2012, odată ce Renault va finaliza construcția uzinei din Tanger, Maroc, unde va fi produs cel mai probabil noul model.
    Potrivit celor de la Caradisiac, viitorul Dacia MPV ar putea avea la bază o versiune alungită a lui Kangoo (utilitara compactă a lui Renault). Renault Technologie Roumanie, cel de-al doilea centru al Renault după cel de la Paris deja a conceput versiunea Kangoo Express, lansată în producție, ceea ce oferă un indiciu cu privire la planurile inginerilor francezi. În al doilea rând, pe Internet au apărut deja mai multe poze spion în care apar modele Logan MCV cu ampatament modificat - ceea ce inseamnă că viitorul șasiu al Dacia MPV se află deja în teste.
    Tot în 2012 Dacia va lansa cea de-a doua generație a Logan, care se va produce tot la Mioveni și pentru care furnizorii de pe piața locală deja se pregătesc.
    Cel de-al treila model al Dacia care urmează a fi lansat este un model de clasă mică, ce va fi mai mic decât Sandero și care se va apropia de conceptul mașinii de 5.000 de euro

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
Arhimede
post 5 Aug 2010, 14:23
Post #1475

Membru inferior, lung si tare

Eu cred ca-i tarziu in 2012.Adica cel putin un model o sa apara la anu.

Desi, la cat de repede se misca dacia.... 2 ani au avut nevoie sa scoata o caroserie derivata. Alti 4 sa scoata un model derivat. Alti 5 sa scoata al 2lea model real in gama.

De fapt, le-au trebuit ani buni sa introduca o a 3a motorizare...........

This post has been edited by Arhimede: 5 Aug 2010, 14:30

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
TAW
post 5 Aug 2010, 14:46
Post #1476

membru asociatiarenault

From: Bacau

Si eu cred ca in 2011 vom avea un model nou...

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
aphophis
post 5 Aug 2010, 14:58
Post #1477

Membru autentic

QUOTE(Arhimede @ 5 Aug 2010, 14:23)
Eu cred ca-i tarziu in 2012.Adica cel putin un model o sa apara la anu.

Desi, la cat de repede se misca dacia.... 2 ani au avut nevoie sa scoata o caroserie derivata. Alti 4 sa scoata un model derivat. Alti 5 sa scoata al 2lea model real in gama.

De fapt, le-au trebuit ani buni sa introduca o a 3a motorizare...........
*

tu crezi ca au facut-o pt ca nu au putut, sau pentru ca asa si-au mentinut cat de cat constante vanzarile? Nu ziceau ei ca au incercat ca la 2 ani sa ofere noutati?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
asgard1955
post 5 Aug 2010, 21:01
Post #1478

membru

From: BH

Oricum loganul e cazul sa fie schimbat ca sa plictisit lumea de el. Sper ca si noul model sa aiba garda la sol si suspensii pentru drumurile noastre ca si cel vechi si scut motor bineinteles.

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
CGDBZ
post 5 Aug 2010, 21:04
Post #1479

Membru autentic

From: BZ

Acum ca au scos Duster-ul cred ca garda la sol a noului Logan nu va mai fi asa mare mai ales ca se vinde bine la export unde exista si sosele .

--------------------
- - -
+
asgard1955
post 5 Aug 2010, 21:05
Post #1480

membru

From: BH

Si atunci daca au scumpit dusterul noi ce "jeep ne mai luam" ? ohmy.gif

This post has been edited by asgard1955: 5 Aug 2010, 21:05

--------------------
Dacia Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre 2011
"Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
+
CGDBZ
post 5 Aug 2010, 21:14
Post #1481

Membru autentic

From: BZ

De parca le pasa lor , lumea asteapta cu lunile la Duster , cred ca o sa le mai scumpeasca ,o sa le faca pe toate Euro5 si mai baga cateva sute de euroi .Eu unul mi-am luat gandul de la Duster.

--------------------
- - -
+
Arhimede
post 5 Aug 2010, 23:57
Post #1482

QUOTE(asgard1955 @ 5 Aug 2010, 21:01)
Oricum loganul e cazul sa fie schimbat ca sa plictisit lumea de el. Sper ca si noul model sa aiba garda la sol si suspensii pentru drumurile noastre ca si cel vechi si scut motor bineinteles.
*

CLS-ul e schimbat ca s-a plictisit lumea de el. Pentru Logan cred ca exista multe alte motive mai importante pentru care sa fie schimbat.

Acu intreb si eu o chestie. In 2005 cand am cumparat masina din semnatura treaba a costat 8200euro(36.000 parca euroiu). Azi in 2010, un logan asemanator costa 9500 de euro daca nu ma insel(42.500euroiu).

Deci in 2005 luai un logan cu sub 300 milioane. Azi il iei cu peste 400 milioane. Adica in timp pentru :-buton deschidere portbagaj
-retrovizoare in culoarea caroseriei
-reglaj volan pe inaltime
...am ajuns sa platim 100 de milioane in plus. adica 33% din pretul din 2005.

Cum justifica dacia diferenta asta?

Si pe de alta parte in 2005 pentru suma asta aveai anumite alternative sh(gen vectra B, Golf 3, si mai stiu eu ce) Azi la banii astia ai masini mult mai serioase si daca nu ar fi chestia cu costurile de intretinere favorabile Loganului in principal pentru ca e masina noua si vine cu garantie, nu pentru ca sunt reviziile ieftine sau piesele nu am putea sa facem comparatii favorabile.
Pana la urma poti sa iei un megane inca in garantie cu 20-30.000 km cu pretul unui logan de azi, masina care e produsa tot de renault. Sau poti sa iei tot megane la un pret cu 2-3mii mai mic suma care acopera cred eu eventuala intretinere pe care o ofera dacia pentur un logan nou.

Deci eu zic sa se grabeasca.

Vine si treaba cu plictiseala eventual, pentru cei care acum 3-4-5 ani au cumparat un logan, si acum doresc sa cumpere altceva poate ca tot in suma aia, si e normal sa vrea o masina mai buna. Ce le ofera Dacia? Tot masina aia de acum 5 ani + urechile colorate si buton in fund pentru o gramada de bani in plus..........

Adio Dacia!

This post has been edited by Arhimede: 6 Aug 2010, 00:07

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
aphophis
post 6 Aug 2010, 07:28
Post #1483

Membru autentic

ca o fi vina daciei ca a crescut euroiul atat..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
zanzie
post 6 Aug 2010, 08:17
Post #1484

Aspirant de Trabant

From: Pădure

Arhimede, +1.
Oricum au o tactica buna. Au scos Logan, Sandero si Duster, care sunt cam aceeasi masina (doar exteriorul difera) iar lumea le cumpara.

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
IRONICK
post 6 Aug 2010, 08:38
Post #1485

-

From: Romania

QUOTE(Arhimede @ 6 Aug 2010, 00:57)
Deci in 2005 luai un logan cu sub 300 milioane. Azi il iei cu peste 400 milioane
Daca iti amintesti masina s-a scumpit si fara sa ofere nimic in plus. Un exemplu este in 2005 cand si Euro a scazut foarte mult (3,402RON).

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
TAW
post 6 Aug 2010, 08:48
Post #1486

membru asociatiarenault

Acu intreb si eu o chestie. In 2005 cand am cumparat masina din semnatura treaba a costat 8200euro(36.000 parca euroiu). Azi in 2010, un logan asemanator costa 9500 de euro daca nu ma insel(42.500euroiu).
Perfect adevarat...
Cum justifica dacia diferenta asta?
Eu cred ca o afacere - fie ca e Dacia, sau orice alta companie de gen - trebuie sa dea justificari referitoare la o situatie de genul asta doar actionarilor si CA...Si sunt sigur ca acestia sunt foarte incantati de asa ceva smile.gif Fie ca ne convine sau nu, atat timp cat Dacia vinde, banii intra (direct si indirect la Renault) si atat timp cat exportul este preponderent in productia uzinei, pretul va ramane sus si in Romania.
*

QUOTE(aphophis @ 6 Aug 2010, 08:28)
ca o fi vina daciei ca a crescut euroiul atat..
Nu e vina ei, dar asa cum odata cu scaderea cursului in 2005-2006 a stiut sa scumpeasca masinile, se putea ca la cresterea cursului, sa dea si producatorul pretul in jos...Asta ca sa mergem pe logica celor de la DACIA
L.E. Na ca IRONIK fuse mai rapid ca mine wink.gif

*

Si referitor la pretul actual al Loganului...poate ca in afara de o dorinta furibunda de castig a celor de la Renault, poate e si o mica strategie de marketing, menita sa pregateasca piata pentru un produs ceva mai cu pretentii si automat mai scump; tinand preturile actualelor modele la un nivel cat mai ridicat cu putinta, si cat mai mult timp cu putinta, modelele noi vor putea fi mai usor "digerate" la lansare dpdv financiar...parerea mea..hic tongue.gif

This post has been edited by TAW: 6 Aug 2010, 08:49

--------------------
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
IRONICK
post 6 Aug 2010, 09:19
Post #1487

-

QUOTE(TAW @ 6 Aug 2010, 09:48)
poate ca in afara de o dorinta furibunda de castig a celor de la Renault, poate e si o mica strategie de marketing, menita sa pregateasca piata pentru un produs ceva mai cu pretentii si automat mai scump
Dap, dar avem o singura problema. Preturile o sa fie la nivelul unei masini competitive, dar tehnic tot gunoiul ala o sa fie.

--------------------
+
mariuscond
post 6 Aug 2010, 09:39
Post #1488

Membru incomod

Adio Dacia!
*
Adio Dacia&Renault!
Dupa ce am avut de-a face cu aceasta companie si "politica" ei... nu voi mai cumpara in veci produsele lor. Masina nu e chiar rea, dar nu vreau sa mai aud de ei... Cu siguranta voi face un efort financiar si voi lua alta marca si stiu ca vor sari unii sa zica, ca la toti e la fel - asa o fi, dar as fi masochist sa mai cumpar dacia/renault.
Referitor la cum va fi "noul" logan, parerea mea e ca va fi un produs nu mai bun ca actualul, vor mai reduce din costuri (pe acolo pe unde nu se vede), il vor inzorzona asa cum "vrea piata" si multi vor fi incintati de noul look!

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
TAW
post 6 Aug 2010, 09:54
Post #1489

membru asociatiarenault

@IRONIK: Pai de aceea am si spus "cu pretentii" tongue.gif Si dpdv tehnic, nu va fi "acelasi gunoi", ci va fi "un alt gunoi"...proaspat, parfumat...Oricum, eu cred ca va exista un anumit progres de la actualul, la viitorul gunoi smile.gif
@mariuscond: Ceea ce spui, referitor la politica RRO & co. este din pacate adevarat, si problema devine din ce in ce mai acuta...Deh, competenta isi spune cuvantul. Dar sincer, nu stiu daca as da bani mai multi pe ceva care sa ma duca la o situatie similara cu cea oferita de RRO...Aceeasi bani poate, dar mai multi cu siguranta nu!

--------------------
+
IRONICK
post 6 Aug 2010, 10:00
Post #1490

-

QUOTE(TAW @ 6 Aug 2010, 10:54)
@IRONIK: Pai de aceea am si spus "cu pretentii" tongue.gif Si dpdv tehnic, nu va fi "acelasi gunoi", ci va fi "un alt gunoi"...proaspat, parfumat...Oricum, eu cred ca va exista un anumit progres de la actualul, la viitorul gunoi smile.gif
Daca fiabilitatea este acceptabila dpdv al pretului cu piese aftermarket@targ si service neautorizat "Dacia", la nivel confort/ergonomie este la pamant. Lumea este disperata dupa zorzoane si luminite, iar Dacia o sa se conformeze si o sa le ambaleze un alt gunoi, in loc sa faca lucruri cu adevarat care sa conteze pentru masina aia.

This post has been edited by IRONICK: 6 Aug 2010, 10:28

--------------------
+
R19/16v
post 6 Aug 2010, 10:26
Post #1491

Oldschool Member

IRONICK, se va vinde? Croame, ciucurasi, becuri albastre si alte ciudatenii d-astea daca pune Dacia pe masinile ei probabil ca ar depasi Beetelul la vanzari...

--------------------
+
tribunul
post 6 Aug 2010, 10:27
Post #1492

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Eu nu cred ca se va vinde, ca am impresia ca s-a cam saturat piata de masini noi, iar romanul e obisnuit sa-si tina dacia de la 20 de ani in sus.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
einstein1984
post 6 Aug 2010, 10:47
Post #1493

fan Dacia

Au avut grija sa nu le galvanizeze.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
R19/16v
post 6 Aug 2010, 10:54
Post #1494

Oldschool Member

Buna treaba smile.gif atunci n-au ce pastra 20 de ani tongue.gif

--------------------
+
tribunul
post 6 Aug 2010, 10:56
Post #1495

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Probabil au vrut sa-l faca biodegradabil.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
IRONICK
post 6 Aug 2010, 11:42
Post #1496

-

QUOTE(einstein1984 @ 6 Aug 2010, 11:47)
Au avut grija sa nu le galvanizeze
Pai si normal, cum naiba sa nu mai rugineasca???

This post has been edited by IRONICK: 6 Aug 2010, 11:50

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 6 Aug 2010, 11:49
Post #1497

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(mariuscond @ 6 Aug 2010, 09:39)
Adio Dacia&Renault!
Dupa ce am avut de-a face cu aceasta companie si "politica" ei... nu voi mai cumpara in veci produsele lor. Masina nu e chiar rea, dar nu vreau sa mai aud de ei... Cu siguranta voi face un efort financiar si voi lua alta marca si stiu ca vor sari unii sa zica, ca la toti e la fel - asa o fi, dar as fi masochist sa mai cumpar dacia/renault.
Referitor la cum va fi "noul" logan, parerea mea e ca va fi un produs nu mai bun ca actualul, vor mai reduce din costuri (pe acolo pe unde nu se vede), il vor inzorzona asa cum "vrea piata" si multi vor fi incintati de noul look!
*

Pai e normal. Nu te multumeste o companie si te dezamageste, incerci la concurenta. Cu ocazia asta ei se invata minte sa nu isi mai bata joc.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 6 Aug 2010, 11:49

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
TAW
post 6 Aug 2010, 12:22
Post #1498

membru asociatiarenault

QUOTE(IRONICK @ 6 Aug 2010, 11:00)
Daca fiabilitatea este acceptabila dpdv...in loc sa faca lucruri cu adevarat care sa conteze pentru masina aia.
*

Din pacate, cam asta este directia actuala, iar masinile sunt proiectate de contabili si de dep. marketing, mai mult decat de ingineri - si chestia asta ma deranjeaza si pe mine tot mai mult. Si la Dacia se resimte si se va resimti ceva mai mult ca la ceilalti, datorita "conceptului" de low cost, dar si din lipsa imaginii de marca si a unui istoric in ceea ce priveste tehnologia auto; alte marci, urmeaza si ele acelasi trend, dar inca mai beneficiaza de ceea ce erau in urma cu 5-10-15 ani. Daca vreti, Dacia e ca un de distilat al reducerii de costuri. rolleyes.gif tongue.gif
QUOTE(tribunul @ 6 Aug 2010, 11:27)
Eu nu cred ca se va vinde, ca am impresia ca s-a cam saturat piata de masini noi, iar romanul e obisnuit sa-si tina dacia de la 20 de ani in sus.
*

Crede-ma ca Renault nu mai da demult o atentie prea mare pietei romanesti. Pentru ei, Romania e o platforma de productie/cercetare ieftina si viabila, si a fost in cazul proiectului Logan, un soi de "laborator de testare live", si o rampa de lansare a produsului. Si daca nu ar fi fost celelalte piete, la conditiile actuale din Romania, probabil ca viitorul nu ar fi fost chiar asa luminos la Dacia.
Aaaa...si bine zici, romanul e obisnuit sa tina o Dacie 20 de ani; doar ca Loganul nu prea mai este Dacie tongue.gif

--------------------
+
Arhimede
post 6 Aug 2010, 12:28
Post #1499

Pai era obisnuit sa tina 20 de ani de masina, pentru ca 1. nu avea bani sau/si 2. ca nu avea alternative.
Si e posibil ca si posesorii de logan sa tina de masina 20 de ani din aceleasi motive....EU am parcurs deja mai mult de un sfert de drum ...

This post has been edited by Arhimede: 6 Aug 2010, 12:30

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
vijelie
post 6 Aug 2010, 12:30
Post #1500

membru violet

Aia cu credit auto la oferta, pe 7-8 ani, sigur o sa o tina.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
56 Pages « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 09:16
Forum Renault