Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
Zcorp |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|||
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Ieri am vazut primul Sandero in trafic si mi s-a parut urat, poate nu la fal de urat ca Loganul dar tot pe acolo. Este oarecum ciudata si garda la sol destul de mare parca ar fi pregatit sa iasa off-road.
200km/h cu Loganul?! ma indoiesc ca se poate atinge aceasta viteza cu un Logan 1.6 mpi 90cp real la drum drept (nu in panta) cu masina stock. Eu nu am reusit sa scot decat 187 km/h (pe A1) potrivit ceasului de bord. In realitate cred ca nici nu am depasit 180km/h. Daciile nu sunt facute pentru viteza, chiar acum am vazut la stiri un Logan (taxi) facut praf pentru ca a pierdut controlul volanului (evident soldat cu moartea unui pasager). Cazul nu este singular si din cate imi dau seama in topul accidentelor prezentate la TV, datorate vitezei excesive se afla Daciile si BMW-urile. This post has been edited by rapture: 29 Jun 2008, 15:04 |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bagi kitul sport la Sandero si gata, poti sa-i dai si 200km/h...mama nu se supara!
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(rapture @ 29 Jun 2008, 15:03) Ieri am vazut primul Sandero in trafic si mi s-a parut urat, poate nu la fal de urat ca Loganul dar tot pe acolo. Este oarecum ciudata si garda la sol destul de mare parca ar fi pregatit sa iasa off-road. 200km/h cu Loganul?! ma indoiesc ca se poate atinge aceasta viteza cu un Logan 1.6 mpi 90cp real la drum drept (nu in panta) cu masina stock. Eu nu am reusit sa scot decat 187 km/h (pe A1) potrivit ceasului de bord. In realitate cred ca nici nu am depasit 180km/h. Daciile nu sunt facute pentru viteza, chiar acum am vazut la stiri un Logan (taxi) facut praf pentru ca a pierdut controlul volanului (evident soldat cu moartea unui pasager). Cazul nu este singular si din cate imi dau seama in topul accidentelor prezentate la TV, datorate vitezei excesive se afla Daciile si BMW-urile. mai vinovatul principal e ala dintre volan si scaun. Si accidente is cu ghiotura , habar nu am daca dpdv statistic cei cu logan fac mai multe accidente decat cei cu alte masini, insa la o prima vedere, tinand seama cat de multi logani s-au vandut nu e normal sa para mai multi? QUOTE(nh1980ro @ 29 Jun 2008, 15:10) asa iti place sa vorbesti aiurea mai nh. Zi-mi si mie ce kit sport la sandero? Eu cred ca de fapt e kit suv. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
NascuToamna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
aphophis |
![]()
|
pai da, insa in sine fabrica il vinde ca si kit suv, nu chestiile ce le debiteaza nh.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
OT: la faza asta nh1980ro a fost peste voi...
![]() |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
lala84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 08 ![]() |
buna astazi am vazut in trafic 2 masini dacia sandero una (gris platine- gri ) pe care am putut sa o si studiez putin ca mergea incet , si inca una (beige sable- culoarea cafelei cu lapte ) asta am vazut-o din fata si mi-a placut mult , noi (eu si seful) era intr-un land rover aveam viteza destul de mare si nu am apucat sa imi fac o idee despre masina .
ce nu mi-a placut la cea gri , poate nu am vaut eu bine dar arata rau bandoul acela de pe usi. partea frontala mi se sare super poate chiar peste skoda fabia 2008 |
--------------------
nu am
nu am
nu am
|
|
arab |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 29 December 05 ![]() |
Am vazut si eu in trafic masina,sincer dar nu prea "atrage privirea",trece cam neobservat asa!La lansarea Logan a fost altfel parca...!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010
- bv-02-tap VAND UN DUSTER!
|
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Sunt suficiente masini noi care au mici probleme de finisare/imbinari, etc.
Si multe de la firme cu pretentii. De curand am vazut un Peugeot 207 in showroom cu o distanta maricica intre aripi si capota, etc. Si era in showroom-ul de pe Champs-Elysées. Si totusi, Parisul e plin de Peugeot-uri... Imi mentin parerea ca Sandero se vindea mai bine in Ro si puteau specula si un pret mai mare sub sigla Renault (sau, de ce nu, Nissan). La noi tre' geamuri fumurii, muzica la max. si sigla fitoasa, in rest doar sa nu te muste cainii cand esti in ea. |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Azi am văzut și eu unul, deja făcut "ȘCOALĂ". Deh, reclama e sufletul afacerii. Din lateral parcă are ceva care nu-mi place, estetic vorbind.
QUOTE(Squirrel @ 1 Jul 2008, 09:24) Așa că 8.950 EUR (+ ceva opționale) mi se pare destul pentru un Sandero Laureate 1,4MPi. Cam măricel prețul pentru prima variantă cu AC. This post has been edited by ursamajor: 1 Jul 2008, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
aphophis |
![]()
|
din punctul meu de vedere laureate-ul are suficiente dotari in banii dati. mai pui airbagurile laterale si garantia suplimentara si ai o masinuta aproximativ corecta (adica ar mai fi mers vreo 200-300 de euro in jos) dpdv al raportului pret/dotari
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Acum am si eu o intrebare care imi sta pe limba, dar nu stiu daca s-a mai discutat: Sandero are filtru de polen?..
![]() Dar discuri ventilate? (am uitat s ama uit). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stii bine ca nu. And your point is?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 1 Jul 2008, 22:17) Acum am si eu o intrebare care imi sta pe limba, dar nu stiu daca s-a mai discutat: Sandero are filtru de polen?.. ![]() Dar discuri ventilate? (am uitat s ama uit). 1. La ambele intrebari unii inca de la lansare au subliniat starea de fapt (de, mai atenti...). 2. In mod sigur sandero nu va necesita schimbarea UCH-ului dupa nici 2 ani de zile si nici realinieiri la elementele de caroserie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
http://www.autobild.de/autobild-tv/?clip_id=708 ,sandero in test la autobild. Oare ce parere au despre sandero nu prea am inteles ce zicea nenea ala.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Până acum la test-drive au fost doar Laureate 1,6MPi.
Sunt curios cum se comportă 1,4MPi din mai multe motive: 1. Nu-mi doresc rachetă. 2. Nu conduc agresiv, iar cei 75CP îmi sunt suficienți. 3. Vreau doar o mașinuță fiabilă și economică. A testat cineva și motorizarea mai economică 1,4MPi (este drept sunt doar 0,2-0,4l/100km, dar apar taxele fiscale ulterioare)? Dacă nu mă înșel, în Croația au fost ambele versiuni… PS: Pentru cei interesați am regăsit un test-drive aici. This post has been edited by Squirrel: 2 Jul 2008, 07:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(Stefan @ 1 Jul 2008, 22:24) Stii bine ca nu. And your point is? Pai e o chestiune de minim confort, mai ales intr-un oras aglomerat si plin de praf si camioane care te umplu te fum. Iar costurile suplimentare sunt minime. Dar stai asa, filtrul ala nu se vede, deci cine se uita doar la cum arata masina poate fi pacalit usor..... Masinile alea care sunt ceva mai scumpe de obicei au un filtru amarat acolo, poate pentru ca producatorii nu se gandesc doar cum sa pacaleasca un client si sa-l determine sa bricoleze pe acasa. @klaus UCE l-am schimbat dupa 3 ani si n-am realiniat nimic, pentru ca nu e nevoie. Dar mi se pare ciudat ca o schestie utila, de confort era la o masina mai ieftina si acum nu mai e. Si as putea sa-ti dau si eu exemple cu amortizoare si simeringuri care se schimba chiar mai des la masinile facute pe platforma Logan, dar n-am s-o fac.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faptul ca Sandero nu are filtru de polen nu mi se pare o tragedie, lipseste de la mai multe versiuni ieftine si la alte marci.
Tragicomic mi se pare faptul ca, dupa cum se vede in pozele cu zona respectiva, e mult mai greu sa montezi asa ceva, plasticul care trebuie decupat e cam gros. Ceea ce mie imi suna cam asa "E, stimati clienti Dacia, acu sa va vedem!" |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Soluții se vor găsi…
Nimic nu e imposibil, contează doar cu ce preț se poate realiza! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Jul 2008, 10:28) Faptul ca Sandero nu are filtru de polen nu mi se pare o tragedie, lipseste de la mai multe versiuni ieftine si la alte marci. Tragicomic mi se pare faptul ca, dupa cum se vede in pozele cu zona respectiva, e mult mai greu sa montezi asa ceva, plasticul care trebuie decupat e cam gros. Ceea ce mie imi suna cam asa "E, stimati clienti Dacia, acu sa va vedem!" Cred ca astia de la Dacia studiaza forumul nu doar pentru a aduce imbunatatiri masinii ci si pentru a imagina solutii care sa impiedice imbunatatirile aduse de clienti. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si eu ma gandeam la asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si uite asa iar ajungem sa fim absurzi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai zi matale un motiv pentru care au dublat grosimea acelui capac.
Un motiv ne-absurd, ca sa zic asa. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai tocmai asta as vrea eu de la Dacia, sa nu mai fie nevoie sa bricolez eu acasa.
Chiar daca e mai ieftin sa bricolez acasa si iau masina de la producator mai ieftina, ideea ar fi ca masina sa te duca de la A la B, fara sa stai in fiecare weekend sa bricolezi cate ceva. E ca si cum ti-ai lua masina in rate. O iei ieftina si apoi muncesti tu ca sa o aduci cum ai vrea sa fie. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Jul 2008, 01:26) http://www.autobild.de/autobild-tv/?clip_id=708 ,sandero in test la autobild. Oare ce parere au despre sandero nu prea am inteles ce zicea nenea ala. In general zice de bine. Concluzia e ca nu o noua revolutie cum vor sa o prezinte cei de la Dacia dar isi va face loc pe piata si se va vinde. Ce mi s-a parut simpatic e introducerea care suna cam asa: "inainte era totul mai bun si mai ieftin. Fals! Sandero vine ... bla bla ..." Constat ca a avut numai impresii de bine in vest si a fost bine primita in DE, lucrul acesta spune multe. Sa vedem o statistica de vanzari peste vreo 6 luni. |
--------------------
------
------
------
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 2 Jul 2008, 12:12) Pai tocmai asta as vrea eu de la Dacia, sa nu mai fie nevoie sa bricolez eu acasa. Chiar daca e mai ieftin sa bricolez acasa si iau masina de la producator mai ieftina, ideea ar fi ca masina sa te duca de la A la B, fara sa stai in fiecare weekend sa bricolezi cate ceva. Daca nu vrei sa bricolezi, ia altceva, nu Dacia. Si pana la urma la orice masina poti bricola ceva. Costul bricolajului e insa direct proportional cu pretul de achizitie a masinii. Si pentru a merge din A in B nu trebuie sa bricolezi in fiecare weekend. Uite ca n-am auzit la nimeni (de la DSN incoace) ca a trebuit sa refaca reglajul ECU/injectoarelor/corpului clapeta de la o saptamana la alta ca sa poata beneficia de masina. Tu confunzi probabil cu reglajul "carbelitorului" si suflatul "jiglerului" de pe vremea berlinei. QUOTE(nh1980ro @ 2 Jul 2008, 12:12) E ca si cum ti-ai lua masina in rate. O iei ieftina si apoi muncesti tu ca sa o aduci cum ai vrea sa fie. ![]() Adica tu spui ca: iti cumperi un [insert_brand_here] de 30k+ EUR in rate/leasing si vrei sa muncesti sa o aduci la cum ai vrea sa fie (adica [insert_another_brand_here] de 80k+ EUR) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:10 |