Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi explica vecinu' mai demult cum se gandesc aia la proiectari sa renunte la orice chestie, cat de banala ni s-ar parea noua, ca sa iasa masina mai ieftina. Display-uri pe consola centrala la o Dacie?
![]() Deci sa renuntam la vise d-astea. L-a bufnit rasul pe vecinu' cand l-am intrebat de ce nu pun si ei o deschidere a portbagajului pe buton... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand io va zic, multi vor sa cumepre masini dotate ca alea de 30.000 euro dar sa fie la pret cam asa, pe la 2.500 euro.
Mai iesiti si voi prin lume, mai beti un cico si pe la altii si apoi cu pretentiile... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Scenic83 |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 31 Joined: 2 April 08 ![]() |
Si mie imi place sandero.
Abia astept s-o vad si in trafic. |
--------------------
Logan
kissfm
2007
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Va uitati la Ford ca la salvatorul suprem. Presimt o mare dezamagire in sufletul romanului iubitor de critica a orice iese de pe mana Renault/Dacia.
O sa faca Ford masina perfecta pentru romani? Mai ieftina ca Loganul cu materiale de Mondeo si dotari de Focus si cu handling de GT40? Ne iubesc americanii asa de mult, ca or sa faca promotii si or sa dea masina aia gratis? Hai sa va mint si sa zic ca da. E mai bine acum? |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trebuie sa se inteleaga ca Renault nu face din brand-ul Dacia ce a facut VW din Skoda. Punct. Sub marca Dacia se vor vinde automobile decente la preturi decente.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Apr 2008, 14:38) Momentan. Nu poti zice "se vor vinde" pentru ca nu stii cat timp va mai dura chestia asta. Poate in 5 ani isi schimba total targetul. POATE va merge spre ceea ce e Skoda astazi. Gandeste-te ca nivelul de trai va creste in partea asta a Europei si cu el si pretentiile. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
deja estimarile pe 5 ani in piata auto cu evolutia petrolului....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Renault nu o sa isi faca nicodata concurenta la produsele sale. Plus ca peste 5 ani mai vedem noi cu combustibilul ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan |
![]()
|
dacii electrice, o sa astept ziua aia cu mare interes
LE: pai ma gandeam ca si Renault se va duce in sus spre Premium. This post has been edited by dbcooper: 8 Apr 2008, 13:48 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca sa mearga Dacia spre ce este Skoda ar trebui ca intai sa mearga Renault spre ce este Skoda
![]() Si parerea mea e ca Dacia va ramane o masina ieftina, de buget. Sa nu uitam ca Dacia nu se vinde decat in Romania/estul Europei, ci si in multe alte tari unde nivelul de trai e coborat fata de Europa Vestica. Back to Sandero? ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Stefan |
![]()
|
Sandero electric?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dbcooper @ 8 Apr 2008, 13:47) LE: pai ma gandeam ca si Renault se va duce in sus spre Premium Au incercat cu Laguna3. Personal nu cred ca or sa aiba succes. Dar nu cauza masinii, ci a politicii de rahat pe care o promoveaza ...This post has been edited by IRONICK: 8 Apr 2008, 13:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alexu7 |
![]()
|
io, cred ca atunci, cand va fi momentul, Dacia, va avea mai multe chitibusuri si dracovenii, tehnologii and shit.
Deocamdata se cere masina, se ofera Loganu'/Sanderou' romanu da banu si ...atat. Cand lumea nu o sa mai cumpere masina, atunci vor oferi ceva mai bun. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Apr 2008, 14:38) Trebuie sa se inteleaga ca Renault nu face din brand-ul Dacia ce a facut VW din Skoda. Punct. Sub marca Dacia se vor vinde automobile decente la preturi decente. Automobil decent (avand in vedere ca e de la Dacia) e, dar pret decent..e discutabil.. ![]() Sa nu uitam ca vin tare chinezariile si Tata Motors din spate.. This post has been edited by nh1980ro: 8 Apr 2008, 15:23 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Stefan |
![]()
|
pana una alta, sa ne mai destindem un pic cu noua reclama renault sandero, in direct, in exclusivitate, din Brazilia:
LE: vad ca marketingul la sandero se axeaza in special pe placerea de a conduce. la logan era pe spatiu interior si portbagaj (ceea ce mi se parea corect). e oarecum o ipocrizie din partea renault, as zice. This post has been edited by dbcooper: 8 Apr 2008, 17:58 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cei care ati mai avut "experiente" cu Sandero - ati observat cumva, esapamentul reproiectat sau tot ca la Logan? Cand sta la ralanti se mai aude zgomotul ala de mers neregulat? (ma refer la modelele pe benzina).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Deși aici ar trebui să posteze doar cei ce au testat, am să-mi spun părerea chit că o fac doar pe baza pozelor și bârfelor.
Am mari dubii în legătură cu haionul. Ce a constatat Merced vine să mă sprijine. Punctul slab la Logan rămâne după mine interiorul; și nu e neapărat problemă de economie, ci mai ales de proiectare. Sandero preia interiorul de Logan în bună măsură. Au schimbat fețele de la uși: e bine; se putea și mai bine, dar e deja ceva. (Credeți că e mai scumpă fabricația unei fețe de Sandero?) Au pus banchetă rabatabilă: e bine. Dacă o puneau ca opțiune pe Logan, eu probabil că o luam dacă avea un preț decent. Nu-mi dau seama dacă merge rabatarea fără să deschizi ușile spate, păcat că nu e fracționabilă rabatarea, dar e un pas înainte. Au pus roata sub portbagaj: e bine. Cine a făcut pană pe glod cu porbagajul plin știe ce vorbesc. Au păstrat practic același bord care are probleme de ergonomie: e rău. Au păstrat poziția frânei de mână pe centru și în spate, plus o manetă de schimbător lungă și cu punctul de articulare jos, fără posibilitatea de a pune o cotieră corectă, nu una R-Type care să acopere frâna. Au păstrat aceleași scaune (cam prea) înalte (tipic pentru Renault): e rău. Insonorizarea, măcar și după cum arată haionul, e la aceleași cote ca la Logan: e rău. Asta e așa, la prima vedere. Aștept să învârt cheia în contactul de Sandero. Chiar și așa, mașina e OK; cine dorea un hatchback nou și nu prea înghesuit și avea bani doar de o Dacie (numai eu știu câțiva) va lua Săndelul asta cu siguranță. Pentru că -așa criticabil cum e- nu prea are concurență. This post has been edited by LuluMOB: 9 Apr 2008, 09:43 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
abia astepti test drive-ul
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
klaus |
![]()
|
Legat postul lui LuluMOB , as avea cateva observatii:
1. la sandero s-au schimbat la bord exact ce se considera deficitar, si anume sensul de rotatie pentru comutatorul de ventilator, plus buzunarul sub consola, plus iluminarea ledului de AC. A rams poate discutabil, unghiul consolei. In rest eu nu am vazut alte plangeri legate de bord. De asemenea si torpedoul are o forma care mie im face impresia ca elimina problema lui clasica (indoirea si iluminarea) 2. Bancheta rabatabila exista si in versiunea 1/3 - 2/3 3. Scaunele inalte au si ele avantajul lor (dezvoltarea pe verticala a habitaclului ceea ce conduce la un spatiu interior mare in special pentru pasagerii spate. Plus ca sandero nu are pretentii de masina scumpa si pozitii excelente la volan 4. Insonorizarea hayonului e discutabila. Faptul ca nu exista carenaje/protectii care sa acopere tabla e altceva, insa multe masini cu hayon si cu protectii de plastic pe el au insonorizare zero. Carenajul de plastic pe hayon are mai putin rol insonorizant (desi e si ala acolo cat de cat) si mai mult rol estetic. Sandero e un hatchback corect (parerea mea) si achiesez si la alte pareri: fara concurenta in zona de pret |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LuluMOB @ 9 Apr 2008, 09:39) In afara de bord despre care am tot spus zilele trecute ca este oribil, (de fapt n-au schimbat mare lucru fata de cel de pe Logan sau un fel de copy si paste al celor de la Dacia Renault)... inclin sa cred ca problema haionului este una strict romaneasca... si aici ma refer in primul rand la finisaje. Am avut candva Oltcit si stiu ce vorbesc. Daca ar fi sa optez pentru un Sandel (ca sa fiu on topic cu denumirea data de voi), cred ca primul lucru pe care l-as face la masina asta, ar fi un mic "tuning" personal, si anume oprirea zgomotului produs de haion. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
da..
ai dreptate si pe mine m-a deranjat ieri cand am facut un drum pana la Bucuresti cu Sanderoul ![]() 9 Apr 2008, 15:23: stai intai sa o lanseze, sa faci un test drive inainte, poate e un caz izolat...n-ai de un de sa stii. tu repede o tunezi... astepti sa ploua? sau numai ai nici asta rabdare This post has been edited by Alexu7: 9 Apr 2008, 15:23 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
....dar esti sigur ca sunt zgomote la haion
![]() indubitabil. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Alexu7 @ 9 Apr 2008, 15:40) Vezi ca-mi pui cuvinte-n gura. N-am spus ca sunt sigur de acest aspect ci m-am legat de constatarile colegului care a remarcat zgomotele, la fel cum a facut si LuluMOB mai devreme. ![]() QUOTE Deși aici ar trebui să posteze doar cei ce au testat, am să-mi spun părerea chit că o fac doar pe baza pozelor și bârfelor. Am mari dubii în legătură cu haionul. Ce a constatat Merced vine să mă sprijine. Ai inteles acum unde am vrut sa bat ? De aici si pana la a fi sigur, e cale lunga. ![]() Haideti mai oameni buni, disecam si analizam frazele mai rau ca la limba si literatura romana ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Sunt de acord că Sandero are un preț corect; ca și Loganul de altfel.
1.Legat de bord, mă refeream la consola centrală: unghiul ei în special, dar și poziția prea joasă, relativ și la un scaun înăltuț. Prost plasat mi se pare și butonul pentru reglajul farurilor; mă rog, se manevrează rar și nu e un capăt de țară, dar dacă poate fi ergonomic de ce nu e? Și sper să nu mai existe console fără acea parte de jos, masca tuburilor de aer cu spațiul de depozitare; ce dumnezeu, e un plastic. Torpedoul e OK; bordul în sine e OK. 2.Cu bancheta e bine că există opțiunea fracționării. Sper c-au făcut-o și solidă în această variantă care -ce-i drept- e mai pretențioasă. Și sper că se poate manevra cu ușile spate închise (sunt aproape sigur că se poate). A, și mai sper că se poate rabata și șezutul. N-am văzut vreo poză cu așa ceva. 3.E adevărat că tendința e de a înălța scaunele; totuși părerea mea e că fie trebuie scaune cu reglare pe verticală, fie dacă sunt fixe trebuie lăsate puțin mai jos. Eu am 1.75 și aș tăia câțiva centimetri, nu mai mult. Chiar dacă nu are Sandero pretenții de mașină scumpă, poziția la volan poate fi hai nu excelentă dar îmbunătățită. 4.Nu la insonorizarea hayonului m-am referit ci la a mașinii și la faptul că finisarea haionului e un indicator că s-a păstrat același nivel modest ca la Logan. Nu știu, nu am ridicat mocheta de Sandero, nu am dat jos fața de ușă, nu știu câte chedere sunt pe portiere, dar hayonul ăla așa pute. Eu bat Dacia cu dragoste, nu cu ură ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
QUOTE(LuluMOB @ 9 Apr 2008, 20:19) Eu am 1.75 și aș tăia câțiva centimetri, nu mai mult. Chiar dacă nu are Sandero pretenții de mașină scumpă, poziția la volan poate fi hai nu excelentă dar îmbunătățită. in logan, ma simt un pic "expus" asa, fata de berlina unde cand dau scaunul in spate stau ca in fotoliu ![]() la sandero cum e feelingul? Merced? ![]() ps: am aproape 1.90 ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 11:14 |