DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

45 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe

vijelie
post 29 May 2008, 09:59
Post #811

membru violet

Group: Members
From: Bucuresti

E la fel, ce enumera acolo le-am cam vazut si pe Logan, atat cat ma pricep si eu.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 29 May 2008, 10:03
Post #812

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

@Fizzo...
Eu zic sa mai ai putintica rabdare. In iunie se scoate oficial la vanzare... iar dupa cateva luni... prin toamna cel mai probabil, vor veni si primele pareri (sincere, sa speram) din partea posesorilor...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
catal1n2000
post 29 May 2008, 10:04
Post #813

Membru autentic

Eu zic ca la capiolul siguranta s-ar putea ca Sandel sa ia 4 stele, avand in vedere elementele de siguranta suplimentare pe care le-au adaugat.
Oricum la capitolul siguranta Sandero este sigur peste Logan.
Ma gandesc ca este posibil sa introduca aceleasi elemente de siguranta si pe Logan facelift.

--------------------
Toyota Auris 1,33 VVTI 2010
+
vijelie
post 29 May 2008, 10:05
Post #814

membru violet

@Flamingo
Ma mir ca o persoana asa de informata ca dumneata (apropo de faza cu 1900 euro) nu poate raspunde la o astfel de intrebare decat invitand la asteptare. Sau si aplicarea de ceara a devenit o operatiune la care numai cei cu certificat de securitate SSID au acces?

This post has been edited by vijelie: 29 May 2008, 10:06

--------------------
+
nh1980ro
post 29 May 2008, 10:15
Post #815

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(catal1n2000 @ 29 May 2008, 11:04)
Eu zic ca la capiolul siguranta s-ar putea ca Sandel sa ia 4 stele, avand in vedere elementele de siguranta suplimentare pe care le-au adaugat.
Oricum la capitolul siguranta Sandero este sigur peste Logan.
Ma gandesc ca este posibil sa introduca aceleasi elemente de siguranta si pe Logan facelift.

Eu zic sa asteptam testul (daca se va face vreodata), ca poate si Kaveo parea din hartii ca ia 3 stele. smile.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Flamingo
post 29 May 2008, 10:20
Post #816

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(vijelie @ 29 May 2008, 10:05)
@Flamingo
Ma mir ca o persoana asa de informata ca dumneata (apropo de faza cu 1900 euro) nu poate raspunde la o astfel de intrebare decat invitand la asteptare. Sau si aplicarea de ceara a devenit o operatiune la care numai cei cu certificat de securitate SSID au acces?
*

Lasand la o parte directia in care bati, am hotarat sa nu mai spun nimic, cel putin o perioada... Oricum, am observat de la o vreme (altii au observat inainte) ca loganistii sunt singurii posesori auto din Romania care nu accepta critici la adresa masinilor lor. Nu ma refer la tine sau la cei de pe topicul acesta, ci asa, in general. As vrea totusi sa-mi schimb parerea, dar momentan nu am cum. Chiar aseara am asistat la o disputa dintre un posesor Ford Fusion diesel si un loganist, tot diesel... In fine...

Acum sariti-mi in cap cum m-ati obisnuit... smile.gif

Ref. la problema lui Fizzo, l-am rugat sa mai astepte un pic, n-am dat cu parul... Poate nici n-o sa apara probleme de acest gen... nu-i asa ?

This post has been edited by Flamingo: 29 May 2008, 10:22

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aphophis
post 29 May 2008, 10:21
Post #817

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 29 May 2008, 10:15)
Eu zic sa asteptam testul (daca se va face vreodata), ca poate si Kaveo parea din hartii ca ia 3 stele. smile.gif
*

hai sa nu comparam firme de 2 lei dpdv al securitatii pasive cu o firma ca renault care nu a prea dat gherle la siguranta. Insa incaodata.. surprize pot sa apara de peste tot

29 May 2008, 10:22:
QUOTE(Flamingo @ 29 May 2008, 10:20)
Lasand la o parte directia in care bati, am hotarat sa nu mai spun nimic, cel putin o perioada... Oricum, am observat de la o vreme (altii au observat inainte) ca loganistii sunt singurii posesori auto din Romania care nu accepta critici la adresa masinilor lor. Nu ma refer la tine sau la cei de pe topicul acesta, ci asa, in general. As vrea totusi sa-mi schimb parerea, dar momentan nu am cum. Chiar aseara am asistat la o disputa dintre un posesor Ford Fusion diesel si un loganist, tot diesel... In fine...

Acum sariti-mi in cap cum m-ati obisnuit...  smile.gif

Ref. la problema lui Fizzo, l-am rugat sa mai astepte un pic, n-am dat cu parul... Poate nici n-o sa apara... nu-i asa ?
*

sunt admise criticile insa nu cele de genul: e lipta luneta cu scotch buhuhu..

This post has been edited by aphophis: 29 May 2008, 10:22

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vijelie
post 29 May 2008, 10:31
Post #818

membru violet

@Flamingo

Sa ma esplic... poate nu iti e clar... personal mi se rupe (pardon) de criticile aduse... nu lua personal tot ce se spune... insa sunt curios de diferentele mari intre ce spui tu si ce spun altii... cat priveste spoiala revolutionara aplicata de Dacia, nu cred ca e cazul sa te rugam frumos sa te razgandesti sa sa ne spui ca nu s-a schimbat nimic, asta o putem deduce singuri...

--------------------
+
Flamingo
post 29 May 2008, 10:37
Post #819

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(vijelie @ 29 May 2008, 10:31)
@Flamingo

Sa ma esplic... poate nu iti e clar... personal mi se rupe (pardon) de criticile aduse... nu lua personal tot ce se spune... insa sunt curios de diferentele mari intre ce spui tu si ce spun altii... cat priveste spoiala revolutionara aplicata de Dacia, nu cred ca e cazul sa te rugam frumos sa te razgandesti sa sa ne spui ca nu s-a schimbat nimic, asta o putem deduce singuri...
*

wink.gif E in regula, dar nu cred ca era nevoie de mica ironie de mai devreme.

--------------------
+
wembley
post 29 May 2008, 11:32
Post #820

Membru incepator

QUOTE(vijelie @ 29 May 2008, 10:31)

Sa ma esplic...
*

Dupa ce am citit aceste cuvinte m-am lamurit si nu a mai fost nevoie de "esplicatia" ta, sau explicatia? wacko.gif

Eu sunt un cititor al acestui forum si am urmarit inca de la inceput evolutia stirilor legate de sandero dar in ultima perioada vad ca se discuta numai offtopic si nu inteleg de ce adminul nu pune piciorul in prag.

Mai sunt cateva zile si vom afla preturile, atunci eu, Andy_ACS si alti potentiali cumparatori vom putea pune in balanta si acest model alaturi de altele.

--------------------
Nicio marca Niciun model Niciun an - incredibil
+
tribunul
post 29 May 2008, 11:52
Post #821

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Daca se punea piciorul in prag, ce mai citeai? Mai bine le dadea un cot in gura, mama lor de vorbareti.

Acum tare on topic ai fost!

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Flamingo
post 29 May 2008, 12:39
Post #822

Membru "SPARKY Team"

Eu nu cred ca Tribunul nu si-a dat seama cand a scris "esplic". smile.gif

Am vazut pe forumuri persoane care scriau intentionat gresit, tocmai pentru a intari anumite idei. Aveti mai jos un citat luat la intamplare de un coleg forumist din alta zona decat auto... Initial a fost mustrat, corectat, avertizat si chiar banat temporar din cauza felului in care scria si a modului in care se lua de useri si cum punea problema, dar ulterior a fost acceptat ca o "trufanda" specifica forumului respectiv.

Si o sa radeti, insa tipul este trecut de 35 de ani, are vreo 3 facultati la "activ" si doxa de carte... dar daca asa ii place lui scrie, asta e... C-o face intentionat sa enerveze anumite persoane de acolo, nu mai conteaza...

Citatul...
...fara noi nare ce sa face. practic bajpaie n ntunerec shan loc de tricauri ude serigrafiaza cameshi cu maneca scurta. shapoi shtie fuoarte bine ca undes mae multz puterea creshte cun ar veni capacitatea de productzie dara sh cea de desfacere. Doamne, cate tricauri ude!!!

Deci se puate si mae rau... wink.gif

--------------------
+
IRONICK
post 29 May 2008, 12:49
Post #823

-

From: Romania

Exista ceva si mai rau, loaze. Grecul poate sa confirme.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
tribunul
post 29 May 2008, 12:50
Post #824

Daca nu stiam cate grade are pe umar tov. Vitejie mai ziceam.

--------------------
+
zanzie
post 29 May 2008, 12:59
Post #825

Aspirant de Trabant

From: Pădure

QUOTE(Flamingo @ 29 May 2008, 10:20)
...am observat de la o vreme (altii au observat inainte) ca loganistii sunt singurii posesori auto din Romania care nu accepta critici la adresa masinilor lor....

Nu generaliza.
Eu sunt perfect constient ca Logan este cea mai slaba oferta in acest moment comparativ cu alte marci, dar si cea mai ieftina.
Pana la urma e just: platesti cei mai putini bani pe cea mai slaba masina.

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
aphophis
post 29 May 2008, 13:05
Post #826

Membru autentic

depinde wink.gif sunt masini care sunt in unele chestii mai petarde ca loganu. a se vedea chevrolet kaveo la siguranta pasiva, hyundai accent la fiabilitate..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vijelie
post 29 May 2008, 13:10
Post #827

membru violet

Sa nu incepi iar, te rog...

--------------------
+
Flamingo
post 29 May 2008, 13:13
Post #828

Membru "SPARKY Team"

@Aphophis...
Accent si-a luat un var de-al nevesti-mii. Ieri a dat avansul si maine cica il cheama s-o ridice. Din ce mi-a spus el (inca n-am vazut factura, dar nu pot decat sa-l cred), se pare ca a beneficiat de o super promotie / reducere a dealerului, astfel ca de la 13.600 euro sau p-acolo cat costa initial, a ajuns sa dea 11.200 euro la care (atentie), i-a bagat si o serie intreaga de optiuni pe care initial, la pretul afisat mai sus, NU existau. blink.gif

Repet, asta mi s-a spus, asta v-am spus.
Maine cand o sa vina in Bucuresti s-o ridice, o sa va confirm daca a fost asa sau nu.

This post has been edited by Flamingo: 29 May 2008, 13:13

--------------------
+
ssilviu
post 29 May 2008, 13:16
Post #829

F1 Man

From: Nicaieri

Si nu puteai sa astepti pana maine si sa ne spui atunci clar?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aphophis
post 29 May 2008, 13:23
Post #830

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 29 May 2008, 13:13)
@Aphophis...
Accent si-a luat un var de-al nevesti-mii. Ieri a dat avansul si maine cica il cheama s-o ridice. Din ce mi-a spus el (inca n-am vazut factura, dar nu pot decat sa-l cred), se pare ca a beneficiat de o super promotie / reducere a dealerului, astfel ca de la 13.600 euro sau p-acolo cat costa initial, a ajuns sa dea 11.200 euro la care (atentie), i-a bagat si o serie intreaga de optiuni pe care initial, la pretul afisat mai sus, NU existau.  blink.gif

Repet, asta mi s-a spus, asta v-am spus.
Maine cand o sa vina in Bucuresti s-o ridice, o sa va confirm daca a fost asa sau nu.
*

sa-l stapaneasca sanatos. insa sa aiba grija la directie si la suspensii. si la costurile de intretinere. si la debitmetru daca e ala de 1.4. si la motorasele de la faruri. si.. la o gramada. Pe scurt, masina aia are o gramada de probleme.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vijelie
post 29 May 2008, 13:24
Post #831

membru violet

Cutia Pandorei a fost deschisa... lurk0000.gif

--------------------
+
tribunul
post 29 May 2008, 13:37
Post #832

Cola o aduc eu.

--------------------
+
nh1980ro
post 29 May 2008, 13:40
Post #833

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(aphophis @ 29 May 2008, 14:23)
sa-l stapaneasca sanatos. insa sa aiba grija la directie si la suspensii. si la costurile de intretinere. si la debitmetru daca e ala de 1.4. si la motorasele de la faruri. si.. la o gramada. Pe scurt, masina aia are o gramada de probleme.

Si roata de rezerva vine prafuita...

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
aphophis
post 29 May 2008, 13:44
Post #834

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 29 May 2008, 13:40)
Si roata de rezerva vine prafuita...
*

si aia laugh.gif praf de bomba dom'le . turcesc smile.gif radmasa.gif da sa revenim la sandero

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
catal1n2000
post 29 May 2008, 16:03
Post #835

Membru autentic

"Gama de modele Dacia Logan va fi extinsa pana in anul 2012 cu patru noi versiuni de caroserie, inclusiv un SUV si un Minivan care se vor adauga celor cinci variante deja lansate, a declarat la Torino, la un congres auto, Odile Desforges, potrivit autonews.com. "

Abia astept minivan-ul. 168.gif

--------------------
Toyota Auris 1,33 VVTI 2010
+
Serje
post 29 May 2008, 18:11
Post #836

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Flamingo @ 29 May 2008, 11:20)
Oricum, am observat de la o vreme (altii au observat inainte) ca loganistii sunt singurii posesori auto din Romania care nu accepta critici la adresa masinilor lor. Nu ma refer la tine sau la cei de pe topicul acesta, ci asa, in general. As vrea totusi sa-mi schimb parerea, dar momentan nu am cum. Chiar aseara am asistat la o disputa dintre un posesor Ford Fusion diesel si un loganist, tot diesel... In fine...

Acum sariti-mi in cap cum m-ati obisnuit...  smile.gif

*

Ii drept ca sunt multi care nu accepta critici la adresa masinii lor, dar nu numai "loganistii", cam la orice marca gasesti asa ceva, la cati oameni le place sa recunoasca ca au luat ceva "prost" sa zicem, sau ca puteau lua ceva mai bun in aceeasi bani? "Loganistii" is cei mai multi, si poate de accea ti se pare tie ca is singurii, dar ia fi mai aatent si mai fa cate o critica la adresa unui posesor de opel, vw sau alte marci, vezi cum reactioneaza.
Iar printre cei mai mari critici la adresa loganului se numara domnii IRONICK si Klaus, dar pe baze absolut reale nu pe fabulatii. Incearca sa citesti te rog sectiunea Logan a forumului si vezi cat au criticat ei masina asta, dar repet, pe baze reale, cred ca cunosc masina asta pana la cel mai mic surubel sau piulita. In special in sectiunea de imbunatatiri citeste si vezi ce au spus ca au facut prost si puteau face foarte simplu mai bine si nu apareau anumite probleme si asa mai departe.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
slider2
post 29 May 2008, 18:20
Post #837

doar membru si atat

minivan-ul aproape ca exista, ca sa zic asa. nu credeti ca mcv-ul e un pic cam maricel pt un simplu break/estate/tournier?? mellow.gif
in concluzie, minivan-ul va fi cred 100% derivat din mcv. cel mai posibil va fi mai mare ca sa incapa mai bn 7 persoane si sa aiba un portbagaj ceva mai mare ca la mcv cu 7 locuri. oricum sper sa creasca in toate dimensiunile (in special in latime, ca daca doar o sa o inalte si mai mult chiar ca "pa" stabilitate). eu unul bag mana in foc pt o idee, un coupe derivat din logan si nu din sandero(ceva gen dacia sport, dar adusa in zilele noastre). bn sa nu fie asa inalt si sa nu aiba portbagajul asa mare si cu un design ceva mai frumusel, mai placut ochiului. eu cred ca s-ar vinde in draci mai ales pe afara. si ar trebui schimbata strategia un pic la dacia, ca la cum se previzioneaza viitorul, ceea ce s-a intamplat cu dacia berlina se va intampla si cu loganul. adica o sa faca n modele toate bazate pe logan (logan berlina, logan mcv, logan van, logan pickup, logan suv, logan minivan). ar trebui ca logan pick si van sa nu fie restilizate la ph2, ca sa existe niste diferente totusi intre ele. bn ar fi daca ar avea si alt nume, si apropos de asta chiar cred ca e de "porc" ca suv sa se numeasca tot logan si sa semene foarte mult cu acesta, analog si pt minivan sau alte modele ce vor fi construite. ar trebui diversificata un pic paleta de modele prin estetic si denumiri. nu zic sa le faca complet diferite, ca de fiecare constructor are o imagine de marca(o anumita linie de design) ce se regaseste in toate modele, dar totusi nu sunt una si aceeasi masina in proportie de cel putin 70%.

This post has been edited by slider2: 29 May 2008, 18:27

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Serje
post 29 May 2008, 18:27
Post #838

Membru autentic

Despre aberatii cu Logan coupe radmasa.gif si discutii pe tema asta cu inca 4 modele exista topic la stiri : http://www.daciaclub.ro/Inca-patru-caroser...t113612-s0.html

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
slider2
post 29 May 2008, 18:41
Post #839

doar membru si atat

cutzu nu am zis logan coupe, ci un coupe asemanator la caroserie cu loganul, adica in trei volume. si daca ai sta un pic sa te gandesti, ai vedea ca nu vb aiurea. la noi e clar ca nu prea se va cumpara, ca la noi nu prinde ideea asta de masina cu tenta sport sau ma rog masina coupe. dar... afara gandeste-te cati pusti(abia posesori de permis), tineri abia iesiti de prin facultati si angajati, ar cumpara un coupe ieftin si NOU, daca ar arata cat de cat bn. eu sunt 100% convins, ca o mare parte din posesorii de logan nu au chiar asa mare nevoie de atat spatiu (interior si portbagaj). si chestia asta se va demonstra prin nr mare de loganisti care isi vor vinde masina si isi vor cumpara sandel pt ca au nevoie de o masina mai micuta, dar nu vor ceva micut sh, ci micut si nou. stiu ca pare mult pt dacia la ora actuala avand in vdr designul actual al marcii, hibele in constructie, DAR ca idee de strategie de vanzare iti spun eu ca ar fi buna. mai ales ca pe acest segment, fratele cel mare, renault nu are un model, deci nu si-ar face autoconcurenta.

apropos de nr de autovehicule coupe vandute afara, stai sa vezi ce succes va avea pro cee'd-ul, care este un coupe IEFTIN, NOU, ce arata destul de bn si e destul de calitativ.

This post has been edited by slider2: 29 May 2008, 18:43

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Stefan
post 29 May 2008, 20:35
Post #840

Quite opinionated

Bre, unde e legatura cu Sandero?

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
45 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 19:36
Forum Renault