Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu inteleg de ce te complici cu Undercover, ca e mare panarama. Ia-ti Shift-ul, sau chiar noul Hot Pursuit aparut de vreo doua zile.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu nu gasesc noul Hot Pursuit.....pe filelist inca nu este.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Merced: ziceam sa le iau pe rand, dar probabil ca zilele astea ii fac vant si pun Stiftul. Mersi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 17 Nov 2010, 03:32) M-a mancat si pe mine zilele astea (ca tot mi-am schimbat juma de unitate) si mi-am instalat NFS Undercover (ultimul NFS jucat si terminat era Prostit acum mult timp). Bai nene asemenea aberatii n-am mai pomenit de mult, franezi de la 300kmp la vreo 50kmp in maxim 2 secunde, iei viraje de 90 de garduri cu 250kmp de zici ca esti TGV (nu ca ala ar fi in stare de asa ceva, dar se intelege ideea)... Nu stiu cine face jocurile astea, dar as putea sa jur ca n-a pus in viata lui mana pe un volan real. Pai NFS-urile n-au nicio treaba cu realismul, se stie. Incearca altceva, daca vrei realism. Mie cel mai mult mi-a placut Dirt (primul, aparut în 2006). Inca mai bag ture în jocul ala ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Eu m-am "indragostit" de TDU, abia astept TDU2. Am sa incerc si Dirt. Mersi de sugestie
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Shift-ul e totusi alta mancare de peste, un joc bun cu un feeling incomparabil cu celelalte. Ala nou nu inteleg nici eu de ce nu-i pe Filelist, eu l-am luat din alta parte dar mi-a fost lene sa-l instalez.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la anu' apare Shift2.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
cine vrea hot pursuit ala nou www.lasttorrent.org
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu esti sigur ca vrei sa mai stai prin zona?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Abia a venit, saracul ! Intii ii interzice dacia, acu' ii interzice si sa vada discutii! Nu e corect !
This post has been edited by corbex: 17 Nov 2010, 19:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Mda, mi-a trecut si mie lenea si l-am instalat. Cam penal, nu mi-as pierde timpul cu el. Dintre astea mai moderne doar Most Wanted ramane in sufletul meu ca si arcade, iar Shift ca simulator.
Probabil o sa-l mai joc, dar controlul e penibil, grafica nu e nici ea grozava si nu am nicio satisfactie cand il joc. Portare de pe consola, din nefericire... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Call of duty black ops a incercat cineva? Adica sa-i si ruleze la mai mult de 15 FPS ma refer...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E din ce in ce mai greu sa distrezi copiii azi !
Am un Paratroopers... This post has been edited by corbex: 17 Nov 2010, 20:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de ce imi place nfs pe wii ,fata de ps3 si xbox desi pe astea din urma are grafica mai buna.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu stiui daca sa postez aici sau in topicul despre PCuri... Am cumparat Shift de la pescarie, l-am instalat si surprize-surprize nu merge. Cand incerc sa-l lansez imi zice ca Need for Speed Shift has stopped working. Am zis ca poate e din cauza Windowsului (lucky number 7) si am cautat vechea optiune cu "Run this program in compatibility with" pe care o aveam in XP, dar nu am gasit-o. Idei?
Mentionez ca am incercat cu doua kituri diferite. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Incercati Metro 2033, cui ii place shooterul si cu putin horror.
Nu stiu sa zic de cerinte minime, la mine orice lag la vreun joc e din cauza jocului, rulez cu un GTX260 cu overclock de fabrica ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ca jocul sa mearga decent(config maxima) la peste 30 de cadre, fara dropuri ai nevoie de doua GTX460 legate in SLI si o configuratie destul de sanatoasa. Peste vreo 10 ani o sa-l joc si eu
![]() This post has been edited by kog: 19 Nov 2010, 21:19 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 19 Nov 2010, 16:10) Am cumparat Shift de la pescarie Esti greu de cap! Eu ti-am zis sa cumperi Dirt! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Chiar care e problema cu black ops? merge cu 1fps. in cel mai bun caz.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
iar în Dirt sa bagi Championship.
eu am reusit sa le castig pe Pro ![]() LE: de fapt nu, trebuie sa bagi si Career, ca sa cumperi masini bune. eu la 4x4 alerg cu C4, ca o cunosc ![]() This post has been edited by Markos: 19 Nov 2010, 22:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
grecule ce se mai aude de wiwi ala
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
nyky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 March 10 From: Tm ![]() |
eu prefer dirt2, parca e mai interesant. Dintre toate jocurile ce le am acum instalate cred ca MassEffect e cel mai cel mai. partea intai, ca partea a doua au stricat modul de configurarea a armelor si tot asa. astept partea a treia sa vad ce poate. a mai jucat cineva, niste impresii poate. a si incercati GRID acolo e ceva mai mult realism.
|
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
2002 . 1.2 16volti , 80 de cai./ 2.4 jtdm
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Dati click în cercurile de culoare mai deschisa, ca sa se închida la culoare.
Obiectivul este sa închideti pisoiul si sa nu-l lasati sa iasa . Ca sa începeti, dati click în orice loc. Să vă văd! joculet This post has been edited by kum: 1 Dec 2010, 18:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa incepi de langa matza
![]() Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 96.19k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:28 |