Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 118.88k ) Number of downloads: 688 |
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Super marfa cand nu ai ce face. Am reusit si eu de doua ori.
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Foarte fain jocul
![]() Jocul e făcut pe un algoritm de drum minim, adică pisica va căuta mereu drumul cel mai scurt afară. Dacă îi blochezi drumul pe care a plecat, își va schimba drumul pe următoarea cea mai scurtă traiectorie, de care poți să te prinzi ușor. De aici e mult mai ușor decât bâjbâindu-i drumul. On-topic: de marii clasici își aduce cineva aminte? M-am reapucat să joc jocul meu de la 9 ani, Half-Life. Până acum am terminat Opposing Force pe hard. N-am mai văzut shootere care să-mi placă la fel de mult, poate doar Flashpoint. This post has been edited by Ion47: 2 Dec 2010, 18:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mie nu mi se pare cine știe ce
![]() L.E.: cum ați făcut print screen la jocul cu pisicile? Eu dacă apăs pe butonul prt sc, se resetează jocul ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 2 Dec 2010, 18:09 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu am terminat recent wolf 3d pe emulator. Cand eram mic il jucam pana ma apuca raul de miscare si imi venea sa vomit
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Când facem un mic "campionat" de CS?
Ar fi interesant ca toate disputele să se rezolve astfel ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
un quake 3 arena ar fi tare
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pun parola pe server? Va rup ochii
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
am imblanzit si eu mata asta
![]() dupa vreo'' 6 incercari...... Attached thumbnail(s) bbbbbb.jpg ( Size: 181.6k ) Number of downloads: 640 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai lucrat eficient, economic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
cum e faza aia cu pc emulator .adica jocuri pt ps2 sa joci pe pc.am downloadat ogramada si emulatoare dalea si biosuri ca imi cerea nustiu ce bios .cum sa fac sa mearga?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu are rost sa te stresezi. Mai bine iei un ps2 la mana a 2-a modat si iesi mai castigat.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
cam la ce pret in jur de 3 milioane zic eu /. cam asa?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Joc si eu CS ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Joc si eu cs source
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ti-a luat 5 luni si 3 zile????
oricum, meriti felicitari pentru perseverenta. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Joaca cineva cs source?
This post has been edited by cristyz: 3 Apr 2011, 21:26 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu e de PC, dar.. angry birds ruuulz
![]() Attached thumbnail(s) Angry_Birds.jpg ( Size: 300.92k ) Number of downloads: 350 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
este si pentru pc
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Markos |
![]()
|
Stiu, dar captura este de pe smartfon
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
NFS Shift 2
Helmet cam (ocazional cea de afara cand situatia o cere) + o tastatura busita (fix bucata cu sagetile ![]() ![]() Mentionez ca este primul joc care ma face sa optez pt camera din interior, daca as avea si un volan ar fi reteta perfecta... This post has been edited by AmunDei: 17 Apr 2011, 17:24 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
Daca vedeti ca intru mai rar pe forum, nu intrati în panica. M-am apucat de Crysis2
![]() Attached thumbnail(s) Crysis2_01.jpg ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 279 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Un sacrificiu a opt ore din viata ta, in caz ca vrei sa-l savurezi si nu te grabesti.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nyky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 March 10 From: Tm ![]() |
Crysis2 mai am si eu putin si al termin, foarte tare grafica, da parca A.i. se cam tampeste cateodata, stau in fata inamicilor si ei nimic; Mass Effect astept sa vad cand apare, ca ziceau ceva de iarna asta......
|
--------------------
Fiat/ Alfa Romeo
STILO/ 159
2002 . 1.2 16volti , 80 de cai./ 2.4 jtdm
|
|
Markos |
![]()
|
Babaieti, a aparut la pescarie Duke Nukem Forever
![]() ![]() ![]() Dupa 14 ani!! (aia mai cruzi n-au de unde sa stie ce-a-nsemnat jocul asta..) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:33 |