DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Greva la DACIA, greva de avertisment

daciafan
post 9 Apr 2008, 18:36
Post #481

/

Group: Members

greva a fost declarata...legala
francezii au 2 variante:
1. pleaca
2. cedeaza

--------------------
/ / /
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 18:38
Post #482

F1 Man

From: Nicaieri

Sau 3, asta:

QUOTE(ssilviu @ 9 Apr 2008, 15:53)
va ajunge cutitul la os la majoritatea angajatilor (mai ales ca vine pastele), care se va intoarce frumusel la munca pe salariile de dinainte, cu unghia in gat pentru ca nu a acceptat propunerea de acum.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
daciafan
post 9 Apr 2008, 18:43
Post #483

/

eu nu cred ca lucrurile vor continua in acest mod
o rezolvare oricare ar fi ea este iminenta

This post has been edited by daciafan: 9 Apr 2008, 18:43

--------------------
/ / /
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 18:50
Post #484

F1 Man

Interesant cum angajatii aia care se plang ca nu au cu ce trai din salariul de la Dacia reusesc sa supravietuiasca de trei saptamani fara banii primiti de la munca wink.gif

Si cel mai ironic este ca lipsa banilor va afecta cel mai mult familiile cu mai mult de un membru lucrator la Dacia, unde venitul total lunar sarea de 20 de mil happy.gif Sa vedem cat ii mai tine.

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 18:53

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
banutu
post 9 Apr 2008, 19:00
Post #485

membru cu bani

Grevisti traiesc ca sau facut chete prin sindicatele din Franta si multe alte confederatii au "donat" bani pentru grevisti de la Dacia. Deci nu sunt in pierdere. Nu sa acceptat suma de 394 ron pentru ca administratia vrea ca pentru acesti bani sa se lucreze 4 schimburi. 3 zile sch 1 ,3zile sch. 2 , 3zile sch.3 ,iar apoi 2 zile liber Sa lucrezi 9 zile (sambata ,duminica) iar apoi sa ai 2 zile liber e' cam greu.

--------------------
DACIA LOGAN /Megane 3 2006/2011 - AG-00-!!!
Membru
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 19:01
Post #486

F1 Man

Asta cu banii primiti din franta sa i-o spui lui mutu radmasa.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
banutu
post 9 Apr 2008, 19:09
Post #487

membru cu bani

Toate sindicatele din franta(grup RENO) au strans bani pentru sindicalistii de la Dacia. Intra si tu pe forumurile auto din Franta si ai sa vezi ca si acolo sunt topicuri cu greva de la Dacia si chiar un lider de sindicat de la Renault Agriculture (face parte din grup Reno) spune ca el strange cate 20 de €.

+ alte confederatii sindicale din Romania care au dat bani.daca citesti scrie in toata presa.

This post has been edited by banutu: 9 Apr 2008, 19:13

--------------------
Membru
+
bendix
post 9 Apr 2008, 19:14
Post #488

Membru autentic

From: Timisoara.RO

ionutctn

Serios? I-auzi domle'. Forumul este locul de discutie al posesorilor de Dacie.

Nu sunt numai posesori de dacii pe-aici, dar intr-adevar majoritatea au intr-un fel tangenta cu acest autoturism.

Nu este forumul a carui existenta este consecinta produsului atat de interesant. Putea sa fie forum de acvarii, calculatoare, maimute sau elefanti. 

Putea sa fie, dar nu este laugh.gif

ssilviu
va ajunge cutitul la os la majoritatea angajatilor (mai ales ca vine pastele), care se va intoarce frumusel la munca pe salariile de dinainte, cu unghia in gat pentru ca nu a acceptat propunerea de acum.

Explicati-mi si mie, ca nu inteleg, de ce sunteti atat de inversunat impotriva muncitorilor de la Dacia ?

daciafan
greva a fost declarata...legala
francezii au 2 variante:
1. pleaca
2. cedeaza

Important este ca patronatul a inceput sa negocieze. Eu cred ca greva nu va mai dura mai mult de cateva zile.

This post has been edited by bendix: 9 Apr 2008, 19:15

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 19:15
Post #489

F1 Man

QUOTE(banutu @ 9 Apr 2008, 20:09)
Toate sindicatele din franta(grup RENO) au strans bani pentru sindicalistii de la Dacia.  Intra si tu pe forumurile auto  din Franta si ai sa vezi ca si acolo sunt topicuri cu greva de la Dacia si chiar un lider de sindicat de la Renault Agriculture (face parte din grup Reno) spune ca el strange cate 20 de €.
*

E bine. De la "Muncitorii traiesc din banii primiti din Franta" am ajuns la "se strang bani momentan in Franta pe forumuri"

QUOTE(bendix @ 9 Apr 2008, 20:14)
ssilviu
Explicati-mi si mie, ca nu inteleg, de ce sunteti atat de inversunat impotriva muncitorilor de la Dacia ?

Eu nu am nimic cu angajatii dacia. Ci cu liderii de sindicat care in ultimii 19 ani au fost o piedica in dezvoltarea acestei tari. Si care acum pun in pericol viitorul Dacia.

QUOTE(bendix @ 9 Apr 2008, 20:14)
Important este ca patronatul a inceput sa negocieze. Eu cred ca greva nu va mai dura mai mult de cateva zile.
*

Patronatul a negociat inca din a doua zi de greva wink.gif

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 19:21

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
banutu
post 9 Apr 2008, 19:23
Post #490

membru cu bani

Ai inteles gresit. Nu se strang bani pe forum. . Am zis ca un lider de sindicat spunea ca el strange bani ,dar nu pe forum. DAR SE VEDE CA TU NU INTELEGI. sau faci misto.

Patronatu a negociat din a doua zi de greva,dar de o saptamana nu au mai venit la negocieri;iar ieri cand au vazut ca nu au nr de semanturi anti greva au pulsat la 394 ron .Dovada ca astazi au pierdut procesul .

Iar maine va sosi la Dacia managerul general Renault-Nissan Carlos Ghost .

This post has been edited by banutu: 9 Apr 2008, 19:31

--------------------
Membru
+
SorinV
post 9 Apr 2008, 19:29
Post #491

Membru autentic

From: a

bai sunt la uzina si treaba e groasa! se sta la modul serios! logan canci, sandero canci, munca din parti. Azi au aparut un nou afis de oferta salariala. 398 ron brut. inca un pic si ajung la o intelegere.

--------------------
a a a
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 19:34
Post #492

F1 Man

QUOTE(banutu @ 9 Apr 2008, 20:23)
managerul general  Renault-Nissan  Carlos Ghost .
*

Carlos Ghosn. Mister Cost Killer! Hell Yeah! Sunt fan icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
daciafan
post 9 Apr 2008, 19:52
Post #493

/

faptul ca vine Ghosn este de inteles dar nu e de bun augur pentru grevisti
oare liderii astia de sindicat ce trecut au ce studii, ce abilitati, ce performante?
ce soi de criterii stau la baza alegerii unui astfel de lider?

--------------------
/ / /
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 19:54
Post #494

F1 Man

Demagogia. Cam atat. Studii maxim 4 clase. Ce pretentii sa ai de la niste oameni care la negocierile cu patronatul se exprima cu "Ba iti f%^ una de te lipesc de scaunul ala"

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 19:56

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
bulan
post 9 Apr 2008, 20:09
Post #495

Membru autentic

QUOTE(IsNa @ 9 Apr 2008, 10:27)
Eu unul nu cred nicio clipa in intentiile bune ale sindicatului, si greva asta in care au prostit lumea sa intre va face mult rau regiunii si poate intregii tari.
Sunt mici salariile? Pai cautati-va alte locuri de munca, daca va laudati ca sunteti asa de cautati! Astea sunt mecanismele economiei libere, nu sindicatele si grevele!
*

Sa intelegem ca in tarile cu apa calda la bunastare nu s-a ajuns datorita grevelor si sindicatelor ci datorita migrarii masive a muncitorilor de colo colo???

QUOTE(dack @ 9 Apr 2008, 10:54)
Daca vom capata deja renume de tara grevista, o sa avem mari probleme cu investiile straine in viitor. Dar sefii de sindicat nu se gandesc la asta.
*

Pana acum instantele au declarat toate grevele ilegale!Muncitorii s-au resemnat plecand din tara.Ce rezultat a avut bursa locurilor de munca de la Roma unde reprezentatii patronatului au ramas cu buza umflata neconvingand pe nimeni sa se intoarca acasa?
Deja investitorii romani sunt pe cai echipati corespunzator asa ca pot sa nu mai vina strainii ca oricum nu prea mai e nimic spectaculos de ros.
QUOTE(ssilviu @ 9 Apr 2008, 14:53)
atunci va ajunge cutitul la os la majoritatea angajatilor (mai ales ca vine pastele)
*

Mioveni nu este in Germania!!!Angajatii mai vand cate un teren,cate o bucata de padure cu iesire la lac,doi trei vitei,vreo zece cinsprezece miei,lapte,oua,porci ca majoritatea locuiesc la tara si au parinti,socri,prieteni,neamuri si daca nu au murit pe vremea lui Ceausescu acum nu mai are ce sa le ajunga la OS.

QUOTE(ssilviu @ 9 Apr 2008, 18:50)
Si cel mai ironic este ca lipsa banilor va afecta cel mai mult familiile cu mai mult de un membru lucrator la Dacia.Sa vedem cat ii mai tine.
*

Domnu ssilviu s-ar putea sa-i tina mult si bine ca si muncitorii pot avea orgolii.Toti muncitorii mai lucreaza si party time si in agricultura asa ca au ce manca iar membrii familiilor poate ca ii roaga sa lase dracului uzina si sa se concentreze pe agricultura ca si asa nu iese mare branza din munca la dacia pentru ei.
EDIT:Domnule Motoc sunt prosti dar multi!Asa ca ramane de vazut care pe care!!!

This post has been edited by bulan: 9 Apr 2008, 20:14

--------------------
a b c
+
giullia24
post 9 Apr 2008, 20:13
Post #496

Membru incepator

administratia e disperata rau de tot..... s-a intors roata, de la celebra scrisoare de intimidare trimisa de catre FF angajatilor Dacia la implorare de catre acesta pentru reluarea lucrului.... s-a inceput deja sa se foloseasca expresii de genul "Oameni buni"..."Pierdem impreuna dar pierdem separat".....protestul de maine cu ocazia venirii lui CG la Mioveni va consta in acel miting din oras si prin amplasare in piept de catre fiecare grevist a fluturasului de salariu.

De ce credeti ca n-au acceptat muncitorii la prima ora acea oferta salariala propusa de administratie aseara? Pentru-ca au zis ca daca tot au stat pana acum si au pierdut o gramada de bani, macar sa obtina marirea ceruta (prima de la 1 ianuarie si cea de-a-II-a de la 1 aprilie).

Oricum cel mai mult are de pierdut Renault si nu muncitorii.
Pazea ca si-au dat seama "fraierii" ca ne batem joc de ei cu salariile pe care le dam!

This post has been edited by giullia24: 9 Apr 2008, 20:21

--------------------
x x x - x
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 20:16
Post #497

F1 Man

QUOTE(bulan @ 9 Apr 2008, 21:09)
Sa intelegem ca in tarile cu apa calda la bunastare nu s-a ajuns datorita grevelor si sindicatelor ci datorita migrarii masive a muncitorilor de colo colo???
*

Te-ai prins. Nu se invata asa ceva la Economia politica de pe vremuri, stiu happy.gif .

In ceea ce priveste muncitorii dacia, sa vedem daca pot plati utilitatile in boabe de grau. Care btw, anul trecut nu prea s-au facut ...

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 20:17

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aphophis
post 9 Apr 2008, 20:40
Post #498

Membru autentic

QUOTE(giullia24 @ 9 Apr 2008, 20:13)
administratia e disperata rau de tot..... s-a intors roata, de la celebra scrisoare de intimidare trimisa de catre FF angajatilor Dacia la implorare de catre acesta pentru reluarea lucrului.... s-a inceput deja sa se foloseasca expresii de genul "Oameni buni"..."Pierdem impreuna dar pierdem separat".....protestul de maine cu ocazia venirii lui CG la Mioveni va consta in acel miting din oras si prin amplasare in piept de catre fiecare grevist a fluturasului de salariu.

De ce credeti ca n-au acceptat muncitorii la prima ora acea oferta salariala propusa de administratie aseara? Pentru-ca au zis ca daca tot au stat pana acum si au pierdut o gramada de bani, macar sa obtina marirea ceruta (prima de la 1 ianuarie si cea de-a-II-a de la 1 aprilie).

Oricum cel mai mult are de pierdut Renault si nu muncitorii.
Pazea ca si-au dat seama "fraierii" ca ne batem joc de ei cu salariile pe care le dam!
*

adica daca tot am primit un sut in fund, sa-l primim pana la capat. Oamenii astia oare nu au auzit de minimizarea pierderilor? Isi inchipuie ca vor castiga? E cam tampita chestia asta: "pana la moarte cu cererile noastre", cand puteau sa accepte ce li s-a dat, urmand ca dupa un timp (eventual la rediscutarea contractului colectiv de munca) sa ceara din nou (dar realist). Insa cum probabil liderii de sindicat habar nu au de negocieri..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
bulan
post 9 Apr 2008, 20:55
Post #499

Membru autentic

Eu cred ca geva asta ii priveste direct si personal doar pe grevisti si pe patronatul de la dacia.Noi ar trebui sa comentam obiectiv disputa si nu sa ne impartim in doua tabere patimase.Bineinteles ca patronii de pe daciaclub tin partea celor de la dacia iar non patronii tin partea grevistilor.Chiar asa hai sa vedem greva ca pe o telenovela si cine va iesi castigator in urma scenariului care se scrie cadru cu cadru.La sfarsit vom vedea cine o sa rada cu gura pana la urechi!
"""daciafan Postat Astăzi, 19:52
faptul ca vine Ghosn este de inteles dar nu e de bun augur pentru grevisti"""
Posibil dar nici conducerii dacia nu ii va fi bine iar daca nu vor sti sa poarte discutia cu Ghosen s-ar putea sa primeasca si un raspuns:"Ba iti f%^ una de te lipesc de scaunul ala"ca se practica la toate nivelele nu doar la aia cu patru clase.
EDIT:Ca si lui Ghosn daca nu va gestiona evenimentul favorabil pentru el s-ar putea sa-i spuna actionarii la sedinta cu bilantul:Ba iti f%^ una de te lipesc de scaunul ala"

This post has been edited by bulan: 9 Apr 2008, 21:04

--------------------
a b c
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 21:09
Post #500

F1 Man

Eu nu am intalnit la toate nivelurile. Poate daca ma limitam la alea de jos ...

LE. Nu neg acum faptul ca se gasesc astfel de cazuri la toate nivelurile. Ca pana la urma si Jiji ca patron poate fi considerat la nivel inalt. Doar ca aici se intalnesc mult mai rar. De aceea e improbabil sa gasesti un astfel de comportament la nivelul lui Ghosn de exemplu. Pentru ca in cazul acesta, de top management vorbim despre oameni cu o educatie foarte buna, nu de personaje din reclama de la Unirea.

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 23:17

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
RSV
post 9 Apr 2008, 21:12
Post #501

Infatuat decadent

Nu inteleg de unde atata ura fata de muncitorii de la Dacia tocmai pe un forum dedicat automobilelor produse de Dacia.

Sa inteleg sa romanul daciot simpatizeaza mai mult cu conducearea decat cu muncitorul de la Dacia?

--------------------
Logan 2011 --------------- -------------
In God we trust, but other people pay cash !
+
bulan
post 9 Apr 2008, 21:15
Post #502

Membru autentic

Pai poate pe unde ati fost Dumneavoastra nu se discuta de bani si de care pe care ca acuma.Pentru aia din cercurile inalte este un deliciu sa vorbeasca trivial cand au ocazia asa ca ...

--------------------
a b c
+
RSV
post 9 Apr 2008, 21:19
Post #503

Infatuat decadent

QUOTE(ssilviu @ 9 Apr 2008, 22:09)
Eu nu am intalnit la toate nivelurile. Poate daca ma limitam la alea de jos ...
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

mai intai a postat aici tipul care a facut N facultati si stia 6 limbi straine

acum apare Silviu din INALTA SOCIETATE radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Logan 2011 --------------- -------------
In God we trust, but other people pay cash !
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 21:22
Post #504

F1 Man

Genii neintelese, pardon wink.gif icon_mrgreen.gif radmasa.gif

This post has been edited by ssilviu: 9 Apr 2008, 21:29

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
bulan
post 9 Apr 2008, 22:31
Post #505

Membru autentic

QUOTE(daciafan @ 9 Apr 2008, 19:52)
oare liderii astia de sindicat ce trecut au ce studii, ce abilitati, ce performante?
ce soi de criterii stau la baza alegerii unui astfel de lider?
*

Eu unul desi nu am nici o informatie sunt sigur ca au minimum facultatea terminata iar abilitati nu cred ca trebuiesc prea multe daca sindicalistii sunt uniti.Insa timpul va decide soarta grevei si indiferent de rezultat urmatoarele greve vor fi influentate de asta.Maine fac greva taximetristii ce parere aveti???

--------------------
a b c
+
tarzy
post 9 Apr 2008, 22:36
Post #506

aroist

From: Bucuresti

treaba cu taximetristi ... naspa ... or sa mucifice de tot traficul

da astria ce naiba mai vor ... ca ei isi iau salariu cota parte din incasari ... cer sa mearga lumea mia mult cu taxiul sau ce?

QUOTE(RSV @ 9 Apr 2008, 21:12)
Nu inteleg de unde atata ura fata de muncitorii de la Dacia tocmai pe un forum dedicat automobilelor produse de Dacia.

Sa inteleg sa romanul daciot simpatizeaza mai mult cu conducearea decat cu muncitorul de la Dacia?
*

pai cred eu ca tine de natura romanului mai frustrat ... daca el nu e in stare de-oi actiune colectiva cel opreste sa dea cui oua stricate in aia de reusesc

nu stiu detalii dar muncitorii de la dacia sunt de admirat ptr spiritul de colectivitate de care au dat dovada pana acum. nu am nici timp nici dispozitie dar daca cineva organizeaza o cheta ptr ei eu ma ofer sa dau 100 roni .... si asa imi ia statul lunar de cateva ori mai multi sa dea ptr "asistati sociali" astia (daciotii) baremi vor sa munceasca

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
ssilviu
post 9 Apr 2008, 22:41
Post #507

F1 Man

QUOTE(banutu @ 9 Apr 2008, 20:23)
Ai inteles gresit. Nu se strang bani pe forum. . Am zis ca un lider de sindicat spunea ca el strange bani ,dar nu pe forum. DAR SE VEDE CA TU NU INTELEGI. sau faci misto.

Exageram doar. Dar citesc si presa. Si uite ce gasesc:

Liderii sindicali ai Dacia au făcut concesii în negocierile cu patronatul chiar în ziua în care sindicatele uzinei Renault din regiunea Normandia au început să strângă bani pentru susținerea financiară a grevei de la Mioveni. Până la ora prânzului, francezii au strâns circa 500 de euro, relatează cotidianul „La Tribune“, în ediția on-line. „Sprijinindu-i pe colegii noștri de la Dacia înseamnă că ne sprijinim pe noi înșine, pentru că și unii, și alții suntem supuși aceluiași șantaj: delocalizarea“, a declarat liderul sindical, Gilles Cazin.

500 de euro la 10.000 de oameni. Tu ce zici, ajung?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
AlexC
post 9 Apr 2008, 23:05
Post #508

Vrum Vruuum

From: Bucuresti

RSV, vad ca pe tine te mananca rau unele chestii. FYI, stiu (sa enumar)mai mult de 6 limbi straine, dar vorbesc doar 4 tongue.gif tongue.gif tongue.gif

In maxim 1 saptamana greva la Dacia isi va gasi rezolvare. Pentru a relua lucrul, Dacia va plati ~500 RON (nu 550), insa va conditiona orice prima viitoare de cresterea calitatii si/sau a productivitatii. In paralel, incepand cu luna iulie vor creste procentul de angajati pe perioada determinata si va inchide unele sectii, pe care le vor externaliza. Chiar daca ele se vor gasi in incinta fabricii, vor fi date spre administrare unor subcontractori, generand economii de 8-20% la costuri.

Pe termen mediu investitiile in conditii de munca si training se vor limita la elemente ce afecteaza direct productia, diferenta find investita in roboti si masini care in 2-3 ani sa aduca economii de alte 3-7%.

In paralel cu incetinirea ritmului de inlocuire al angajatilor plecati si/sau a noilor angajari primele si avantajele acordate sefilor de echipa vor fi limitate prin adaugarea unor tinte de retentie si de calitate. In felul asta scad costurile de recrutare si costurile cu salarizarea personalului mediu. Pentru viitorii angajati noi se va cauta si gasi un nou tip de contract, prin care ei semneaza sa NU adere la vreun sindicat existent sau nou-infiintat.

Ce am expus mai sus nu e un articol din vreo carte, ci solutii care au fost aplicate in alte parti cu succes si care cu siguranta sunt pe lista lui Ghson, nu degeaba este renumit in lume pentru agresivitatea cu care gaseste solutii de eficientizare prin diminuarea costurilor. Sper ca sa nu ajunga muncitorii de la Dacia sa planga dupa perioada dinainte de greva, ca atunci nu o sa mai fie nimeni sa le tina partea...

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
yoncv
post 9 Apr 2008, 23:11
Post #509

Membru ochelarist

From: Craiova

QUOTE(AlexC @ 9 Apr 2008, 23:05)
Pentru viitorii angajati noi se va cauta si gasi un nou tip de contract, prin care ei semneaza sa NU adere la vreun sindicat existent sau nou-infiintat.

Ce am expus mai sus nu e un articol din vreo carte, ci solutii care au fost aplicate in alte parti cu succes si care cu siguranta sunt pe lista lui Ghson, nu degeaba este renumit in lume pentru agresivitatea cu care gaseste solutii de eficientizare prin diminuarea costurilor.
*

Poate in alte tari s-o fi aplicat treaba asta, dar la noi cred ca este ilegal - mi se pare o ingradire a dreptului la libera asociere, garantat in RO si UE.

Cu restul sunt de acord, pot fi facute, dar nu cred ca genereaza economii asa mari (totusi, daca le aduni ajungi pe la 27%). Daca era asa, le aplicau ei de mult timp.

This post has been edited by yoncv: 9 Apr 2008, 23:12

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
bulan
post 9 Apr 2008, 23:41
Post #510

Membru autentic

Sa se dea Cezarului ce e al Cezarului si poporului paine si circ!Astazi moda s-a schimbat Ghson trebuie sa gaseasca solutii pentru grupul de actionari care il plateste si pentru muncitorii care asteapta salarii mai mari din munca lor care trebuie sa fie eficienta incat sa umple buzunarele tuturor ca de nu chinezii si indienii ne vor incaleca.

--------------------
a b c
+
20 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 01:28
Forum Renault