DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)

bomicabomic
post 15 Feb 2005, 09:28
Post #481

Ex-membru DaciaClub

Group: Members

QUOTE(costi @ 15 Feb 2005, 09:25)
Unde naiba gasesti bere cu 11.000 sticla?
*

E una 3 Stejari, care e 20 k litru. blink.gif

In alta ordine de idei, de ce cresc preturile la apartamente (asta pina la impozitare) si de ce ar trebui impozitate tranzactiile:
http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=2750

This post has been edited by bomicabomic: 15 Feb 2005, 14:07

--------------------
x x - x
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madalina
post 7 Jun 2005, 13:06
Post #482

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu e direct legat de subiect, dar am citi astazi un articol ce m-a enervat la culme.

De cate ori statul nu poate rezolva o problema, se spune ca nu sunt bani, presa urla ca uite ce se intampla in spitale, uite ce se intampla pe drumuri etc - pe buna dreptate acuza- dar printre datornicii mari ce gasim?

televiziunile - unde salariile "vedetelor" depasesc cu mult salariile medicilor sau profesorilor si cluburile de fotbal - iar presedintii de clu, jucatorii sfideaza prin castigorile lor, prin e achizitilei extrasportive facute datoreaza statului 2.149 miliarde lei (aproape 60.000.000 euro).

http://www.hotnews.ro/articol_24040-Fotbal...lui-de-stat.htm

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
St
post 7 Jun 2005, 13:47
Post #483

Membru

Si noi toti ne ducem la inceputul fiecarui an si dam declaratie d evenit, ca sa platim impozit, sa nu cumva sa piarda statul cateva sute de mii din alte venituri in afar de salariul de la servici..

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
vv
post 13 Jun 2005, 17:20
Post #484

dilbert.com

A propos de ce zicea Madalina - http://www.hotnews.ro/articol_24383-19-par...arde-de-lei.htm

In alta ordine de idei - astia s-au tampit de tot? Cica Boc vrea sa candideze separat de PNL - nu zic ba, pe viitor asta ar fi ideal (PSD mort, PD/PNL cele doua forte politice) dar acum nu se poate... e prea devreme!! Sper sa nu fie atat de tampiti incat sa se atace unii pe altii, ca iar ne trezim cu eternul PSD la guvernare!

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
chichi
post 14 Jun 2005, 06:51
Post #485

Membru

From: Braila

QUOTE(mil @ 9 Feb 2005, 22:35)
Neica la 1500 de euro net ai un salariu bunicel (adica nu rau) sa stii, faci parte sigur din clasa medie din FR, imi pare rau daca oamenii din RO nu se considera astfel.

Neica, eu sunt inginer intr-un domeniu foarte bine platit in afara, dar foarte prost in tara (petrol), si am doar 300 de euro salariu net.

Pe mine in ce clasa sociala ma mai includeti?... A sarantocilor si a muritorilor de foame?... Caci clasa de mijloc se pare ca este ocupata de cei cu 1500 euro lunar.

Pai de-aia se pare ca nu ma inteleg eu si nu vorbesc aceeasi limba cu o mare parte din membrii acestui forum, pentru ca intr-un fel se vede viata prin prisma a 1000 euro si altfel se vede cu 200-300 euro pe luna... smile.gif

N-am nimic cu nimeni, sa va dea Dumnezeu la toti sanatate, dar fiti pe viitor mai toleranti cu cei care nu au aceleasi sanse se castig ca voi, desi muncesc tot la fel de mult... Realitatea din jur nu se rezuma doar la propria existenta, iar daca o mana de oameni castiga un pic mai bine decat altii, asta nu le da dreptul sa ridice pretentii occidentale acestora din urma sau sa le ceara alte sacrificii financiare...

This post has been edited by chichi: 14 Jun 2005, 06:59

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
vv
post 16 Jun 2005, 10:42
Post #486

dilbert.com

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bomicabomic
post 16 Jun 2005, 11:23
Post #487

Ex-membru DaciaClub

Nieeee, ai vazut ce se intimpla cu cei care stau la beci. Ies dupa 55 zile. biggrin.gif biggrin.gif
La ocna frate, sa-l vad cum il sterge de transpiratie, pe chelie, pe pretenul lui Theodorescu.

--------------------
x x - x
+
costi
post 16 Jun 2005, 12:53
Post #488

Membru autentic

O cuvenita rectificare: prietenul telespectatorilor dl Razvan Teodorescu in 1990 nu este chel (presupune a fi avut par pe care l-ai pierdut) ci SPAN. De unde si caracterul....

In alta ordine de idei, daca nici acum nu merge justitia (a se vedea postul lui vv) atunci nu mai stiu cind. Voi realizati ca daca iesea PSD-ul nici unul din astia nu era in instanta iar individul asta Zaharia era tot secr de stat la Interne ? mama ce de bani au pierdut !!!!

Zaharia asta s-a dat la fund cind s-a imputit treaba sperind ca scapa. A iesit la pensie cu 45 mil /luna si 1 miliard compensatie. Ti se face scirba...

This post has been edited by costi: 16 Jun 2005, 12:55

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 16 Jun 2005, 13:32
Post #489

Old Timer

From: California

La Ocna cu Iliescu si cu Theodorescu! Amandoi impreuna!

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
vv
post 16 Jun 2005, 14:51
Post #490

dilbert.com

Hehe... eu am zis de mult ca-mi place de gagica asta smile.gif
http://www.hotnews.ro/articol_24716-Olli-R...i-romanesti.htm
In timp ce la Bucuresti, Guvernul Romaniei era amenintat de opozitie cu o motiune de cenzura pe tema celor trei legi esentiale pentru reformarea justitiei, la Luxemburg comisarul Olli Rehn isi declara expres sprijinul tocmai pentru adoptarea legislatiei in cauza.

Acelasi comisar comenta ironic un raport al unui versat politician roman din vechiul regim care ar fi afirmat ca « astfel de schimbari radicale nu ar fi fost cu putinta in vremurile bune din trecut ». Cred ca aceasta nota, observa Olli Rehn, este mai degraba o buna recomandare pentru doamna Monica Macovei decat o discreditare.

--------------------
+
BAC
post 16 Jun 2005, 15:17
Post #491

Membru autentic

From: Reghin

Care e modelul american al numirii procurorului general?

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
vv
post 16 Jun 2005, 15:45
Post #492

dilbert.com

Si una rece: http://www.hotnews.ro/articol_24640-Senato...lari-bucata.htm
Am auzit asta si la radio, si nu mi-a venit sa cred. Cum draq sa coste atat? Seful dep. de achizitii de la parlament zicea ca astea sunt cheltuieli aprobate si angajate inca de anul trecut, de vechii parlamentari - totusi, chiar nu puteau rezilia cumva contractul? Mi se pare o culme a nesimtirii... preturile sunt de 10 ori pretul pietei (hai 5 ori daca includem softul)

--------------------
+
Valentine
post 16 Jun 2005, 16:16
Post #493

Old Timer

From: California

Iti dai seama ca calculatoarele costa 2000$ restu' intra in buzunarul anumitor persoane. Uite unde se duc taxele noastre mad.gif mad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
costi
post 16 Jun 2005, 16:45
Post #494

Membru autentic

Aseara il intreba reporterita (rita) pe un parlamentar: si cum folositi calculatoarele?
Ala: ridica din umeri!
Rita: ca masina de scris nu ?
Ala: da (si ride timp)
Rita: pai si de ce va trebuia unul de 100 mil (plus imprimanta color)?
Ala: nu stiu (si ride bovin)

Are cineva o pusca ceva ca diseara am drum prin fata parlamentului cind ies astia .........

This post has been edited by costi: 16 Jun 2005, 16:46

--------------------
DSN/SLZ
+
marksman
post 16 Jun 2005, 18:53
Post #495

Post mortem nihil est

From: sat

Costi, te sustin! Sa termin numai cu licenta si sa-mi iau un concediu de doua saptamani, ma mai antrenez la Delta Force BHD si vin sa fac practica pe parlamantari !!! 243.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Lolek
post 16 Jun 2005, 19:13
Post #496

Ignorog

PSD a "bagat" azi motiunea de cenzura pe care o promisese ceva vreme in urma ( http://stiri.neogen.ro/psd-a-decis-sa-depu...ecinte/139363/2 ) semnata de 130 si nu mai stiu cati parlamentari.

This post has been edited by Lolek: 16 Jun 2005, 19:13

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 16 Jun 2005, 19:21
Post #497

Membru autentic

eu sa fiu din DA as vota pentru motiune sa facem anticipate si sa le-o "tragem"; e cel mai bun moment si nici cu integrarea in UE nu mai e o urgenta smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
costi
post 28 Jun 2005, 18:22
Post #498

Membru autentic

Asta ca asta dar dupa cum stiti cu ocazia denominarii se recalculeaza si salariile.
Pentru muritorii de rind "drepturile si obligatiile care se calcualeaza potrivit legii, prin raportare la aceste sume se rotunjesc la un leu pt fractiunile de peste 50 de bani inclusiv si se neglijeaza fractiunile de pina la 49 de bani"
Buuuun.

Iata insa ce se aplica unora mai egali decit altii: "prin exceptie de la prevederile art 3 (ce scrie mai sus) salariile de baza, soldele de grad si de functie, salariul pt functia indeplinita si salariile pentru gradul profesional al POLITISTILOR, indemnizatiile lunare pentru remunerarea functiilor de DEMNITATE PUBLICA, MAGISTRATILOR si altor categorii de personal prevazute de lege, pensiile, indiferent de sursa de finantare si indemnizatiile de somaj vor fi intregite la un leu IN FAVOAREA PERSOANEI care beneficiaza de dreptul respectiv";

Daca nici asta nu este discriminare eu nu mai stiu ce mai este.
Documentul este semnat de onor prim ministrul Citroen Tariceanu.
Dupa cum vedeti politia si magistratii, doua categorii de salariati de toata jena beneficiaza de legi separate de pensii, salarizare, si acum si de prevederi separate de denominalizare a salariilor.
Asta in conditiile cind generalii de politie ies la pensie cu 1 miliard "spor de stress" in loc sa fie bagati la racoare (Zaharia, Bot, si altii);
Bai sa-l cheme cineva pe misterb ca mie mi-e scirba de astia si de alianta lor.

Misterb ai avut dreptate!
Am fost un dobitoc !

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 28 Jun 2005, 18:25
Post #499

dilbert.com

Lasa-i mai costi! Ce draq, ne legam de 5000 de lei?

--------------------
+
costi
post 28 Jun 2005, 18:36
Post #500

Membru autentic

vv e vorba de principiu; eu ma indoiesc ca politistii, magistratii, si alti demnitari cotizeaza mai mult ca noi astia "de rind"
Si atunci de unde discriminarea asta?
Cind ma uit pe statul de salarii si vad cit plateste angajatorul la asigurari sociale imi vine sa mai iau cu miinile de par!!!

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 28 Jun 2005, 18:39
Post #501

Membru erectil

Costi, misterb nu a avut dreptate, pesedistii nu se dovedesc mai curati acuma, ci doar astia mai murdari. Pana acum m-au deranjat cu adevarat doua chestii, TVA-ul si concediul de maternitate (ca asta cu 5000 de lei e un kk, sa fim seriosi). Inca nu au intrat in vigoare, deci sa speram ca se calmeaza si nici nu intra. Pana atunci, in caz de anticipate, tot cu astia as vota.
Apropos, unde au disparut posturile despre concediul de maternitate. Erau despre guvern totusi, nu?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Ake
post 28 Jun 2005, 18:40
Post #502

Morderator

Group: Moderatori

aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8685&hl=

vezi ca se pare ca e o interpretare "ziaristica"

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
costi
post 28 Jun 2005, 18:44
Post #503

Membru autentic

Ashu nu mai stiu nimic dar dezamagirile vin pe banda.
Cine-mi garanteaza ca miine nu vom incepe sa aflam si de afacerile astora?
In plus sandramaua a inceput sa scirtiie din ce in ce mai tare, vezi faza cu CA-urile TV si radio.
Prea multe in prea putin timp!
Despre faza pe care am relatat-o eu ce zici? de ce aceasta diferenta de abordare?

This post has been edited by costi: 28 Jun 2005, 18:45

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 28 Jun 2005, 18:50
Post #504

Membru erectil

Costi, nu vreau sa fiu acum aparatorul astora, nu de alta da tocma ce m-am enervat si io. Stai sa se lamureasca situatia si mai vorbim. Pana una alta sunt niste chestii care ma fac sa ii prefer net pe astia in favoarea pesedeilor (pe de o parte niste chestii bune la astia si pe de alta niste chestii foaaaarte rele la aia, cum ar fi iliescu). Sincer, io iti inteleg punctul de vedere la faza cu rotunjirea, insa chiar mi se pare un non-subiect, mare favoare ce le-au facut ca le-au rotunjit salariile cu 5000 de lei in plus. Chiar mi se pare hilara treaba, da-i in kilu meu, atata bucurie sa aibe si politistii he he he.

--------------------
+
costi
post 28 Jun 2005, 18:58
Post #505

Membru autentic

Ashu pe mine nu cei 5000 de lei ma deranjeaza (apropo cum ati calculat) ci faptul ca "ai nostri" perpetueaza o stare de lucruri instalata de "ceilalti".
Ai citi asta ? http://www.hotnews.ro/articol_25509-Rodica...ultimul-tun.htm

Oameni ca ea vor fi privilegiati de actuala putere in loc sa fie pusi la racoare. Pesemne ca si Iliescu !
Si atunci ?

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 28 Jun 2005, 19:08
Post #506

Ignorog

mda, vorba lu costi, e o chestie de principiu. eu ii dau in kilul cui vreti voi de 5000 de lei, ma foarte neintereseaza subiectul in sine, da' ideile de genul asta ma cam deranjeaza si pe mine. sau in fine, dispozitia catre idei de genul asta.

This post has been edited by Lolek: 28 Jun 2005, 19:10

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 28 Jun 2005, 19:13
Post #507

Membru autentic

Intelegeam discriminarea asta pozitiva in cazul tinerilor, oamenilor cu probleme (copii) etc, dar sa ma ierte D-zeu, nu sintem stat politienesc gen America de Sud sa le umflu burdihanul politistilor si celor asemenea lor!!!
Dupa ce ca au o clasa mai mult ca trenu' se scalda in "beneficii" nemeritate. Parca imi aduc aminte de sportul de "rusine" cerut (si obtinut) de gunoieri!!

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 28 Jun 2005, 19:19
Post #508

Membru erectil

Am recitit acuma si vad ca li se da rotunjirea aia obosita si pensionarilor sau celor cu indemnizatie de somaj, ceea ce nu cred ca va deranjeaza. Hai ma ce dracu, sa nu ne cramponam de chestii atat de mici.
Costi, articolul ala tocma ca iti arata ca misterb nu a avut dreptate sau nu inteleg io bine? Oamenii ca stanoiu sau iliescu ar fi fost foarte bine protejati de vechiul regim, nu de asta. La astia chiar am sperante, cel putin Macovei aia cred ca e pusa pe fapte mari. Om vedea, pana acuma nu s-a pus niciodata problema ca Iliescu sa fie anchetat ca invinuit, si totusi se intampla. Daca nici asta nu e de bine, io ce sa mai zic. Sa speram ca-i vine randul si stanoaicei.

--------------------
+
costi
post 28 Jun 2005, 19:24
Post #509

Membru autentic

Sa dea D-zeu asa sa fie, dar eu am avut, astazi, o mare dezamagire.
Si stii cum este, picatura cu picatura pina se umple paharul !

--------------------
DSN/SLZ
+
Lolek
post 28 Jun 2005, 19:25
Post #510

Ignorog

pai au dead-line in toamna, ca daca nu, bulesc clauza de salvgardare din motive de rechini mari.

ceea ce ma face sa cred ca sezonul estival va avea (sunt inca sanse) adverse de ploaie si trasnete cu dosarul de biroul justitionar ori va fi pur si simplu estival, cu soare la plaja si colacul pan' la geamandura.

cum zice si la Meteo "in general soare, dar sunt posibile niste intensificari ale vantului in sector estic, cu posibile adverse de ploaie" un fel de "orice in afara de lapovita si ninsoare, fiindca-i vara".

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
24 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 23:08
Forum Renault