DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)

mil
post 27 Jul 2005, 11:18
Post #571

ocupat

Group: Members
From: x

opa...asta e stire de stire, in sfarsit cineva din guvern ia o pozitie...fata de circul asta, o pozitie cat se poate de normala,...bravo Mona, fii tu barbata...si o doamna in acelasi timp...sa nu cumva sa te puna Sfantul s ate razgandesti...ca va dau foc la partid cu mana mea !!!

in plus se spune clar ca liderii liberali sunt presati de Tari ...care ziceai ca nu se tine de scaun si ca e un domn printre mujici?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lolek
post 27 Jul 2005, 11:24
Post #572

Ignorog

...cum zice mil acolo deasupra. Tare Mona, jos palaria.

...asta daca nu cumva altele sunt planurile ei si ne trezim cu "m-am razgandit avand in vedere ca poporul are nevoie de mine la guvernare".

sorry pentru pozitia asta, dar mie mi se pare normal ca atunci cand un om isi da cuvantul, sa se tina naibii de el, ca nu i-am votat cravata si sacoul.

Bine, discutia e mai complicata de atat, insa fiind atat de confuza toata treaba, macar o chestie de principii si bun simt sa stim si noi.

Life's a bitch, not a beach. Daca ajungi la guvernare fara sa stii asta si sa ai minime manevre de protectie, se poate sa fi luat un shortcut aiurea pe traseu.

This post has been edited by Lolek: 27 Jul 2005, 11:27

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Charlton
post 27 Jul 2005, 11:31
Post #573

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Desteapta femeie , mai saptamana trecuta la o emisiune pe Realitatea fiind invitat si Geoana a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Tariceanu, acum cred ca se pune bine cu Stolojan , si uite asa mai prinde un locsor caldut pentru viitorul guvern.
In perioada 2000-2004 , a fost parlamentar de Caras-Severin si sincer n-am vazut-o decat la alegerile locale ca sa-l "sprijine" pe candidatul liberal de la noi , care la randul lui ( spune gura lumii ) ar fi tinut-o in brate pe cand era sa cada dintr-un tren in gara din Caransebes. smile.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
maddan
post 27 Jul 2005, 13:34
Post #574

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

Mai, acum trebuie sa alegem dintre urmatoarele propozitii:

1. "Mona are cuvant".
2. "Musca are cuvant".

Fara a vrea sa fac din tantar armasar si din musca pusca, dau si eu cu palaria de pamant in fata Domniei Sale, ca tot n-am palarie! 04.gif

MONA FOR PRESIDENT! laugh.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
ashu
post 27 Jul 2005, 14:04
Post #575

Membru erectil

Imi pare rau ca iar ma usurez contra vantului smile.gif, dar desi imi place enorm Mona Musca, la faza asta zic io ca e aberanta rau. De-abia ce se mai asezasera lucrurile, acuma iar avem scandal. Da, e nevoie de razboiu asta in interioru PNL-ului, cum am io nevoie de o buba in kur.
Daca tot a murit treaba cu anticipatele, sa-l lase dracu in pace pe Taricieanu inca vreun an de zile, sa mai uite lumea de inundatii, sa se erodeze corespunzator, si apoi sa-l puna pe Stolo care sa reaprinda increderea oamenilor. Sunt bune divergentele de opinie, nu zic nu, dar daca incep toti cu demisii, scindari si declaratii acuzatoare, se duce dracu si bruma de incredere ce le-a ramas oamenilor si iar il vedem pe nea nelu pe cai mari, de ajung naibii sa fac ciroza de nervi.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Lolek
post 27 Jul 2005, 14:11
Post #576

Ignorog

Ashule, ai si tu dreptatea ta. Da' io zic ca daca se lamuresc pana la urma treburile la modul decent (si decent ar fi sa se tina niste oameni de cuvant, altii de solidaritate) ar fi fo 3 ani de "reconstructie", dupa parerea mea suficient daca se tin de treaba in continuare.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
vv
post 27 Jul 2005, 14:19
Post #577

dilbert.com

da mai, uite ca eu n-am avut tupeul sa ma usurez contra vantului, da' ashu a cam exprimat gandurile mele. Mie imi place mult de MM, dar daca nu vrea sa-si faca partid separat, sau sa-l sape pe Tariceanu, nu-i inteleg miscarea - pur si simplu nu e o miscare de om politic. Ieri pe Realitatea a intrebat-o unul pe Monica Macovei (tot MM ... hmm... ar trebui sa mai cautam tipe cu initialelel astea...) "cum puteti lucra cu Copos in acelasi guvern, dupa ce l-ati contestat atat inainte de a veni la guvernare?". Ea a zis ceva de genul "ce sa fac, asta e situatia, nu mi-am schimbat parerea, interactionez cat mai putin cu el si incerc sa imi vad de treaba mea". Life sucks, nu poti sa-i simpatizezi pe toti oamenii politici (daca poti simpatiza 10% e ceva smile.gif ), dar asta e - daca te bagi in politica, va trebui sa lucrezi cumva cu ei... Din acest punct de vedere, am inteles opinia divergenta a Monei (Mustei? smile.gif ) dar nu inteleg prea bine de ce a ales sa aiba o reactie publica... .putea pur si simplu sa-si dea demisia, eventual "din motive personale" daca tinea neaparat.

This post has been edited by vv: 27 Jul 2005, 14:20

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ashu
post 27 Jul 2005, 14:24
Post #578

Membru erectil

Lolek, nu e decent ce face Mona, parerea mea. Mai ales ca la faza cu demisionatul din guvern o mai pot intelege, in mod ideal ministrii si primul-ministru sunt de aceeasi parte a baricadei si tre sa nu existe divergente d-astea majore intre ei. Da la faza cu dimisionatu din conducerea PNL, ce logica are? Unde scrie ca nu e bine sa existe mai multe pareri in conducerea unui partid? E chiar absurda, nu castiga nici ea si nici noi nimic din aceasta demisie.
V-am zis, e bine sa existe mai multe pareri intr-un partid, alianta, ce-o fi, totul e ca polemicile sa fie constructive, ca sa zic asa, si sa nu se ajunga la scindari d-astea de genul imi iau jucariile si plec, cum face doamna Musca acuma. Personal m-a dezamagit.

--------------------
+
costi
post 27 Jul 2005, 14:28
Post #579

Membru autentic

Cred ca in sarabanda asta a intilnirilor Tariceanu + Stolojan + filiale ref sprijin unul sau altul, s-a declansat in PNL un razboi intern care s-a lasat cu singe.

Mai devreme sau mai tirziu vom afla ce s-a intimplat dar eu cred ca MM a fost cumva jignita in astea 2/3 zile.

--------------------
DSN/SLZ
+
mil
post 27 Jul 2005, 14:56
Post #580

ocupat

si eu zic la fel, ca nu ne spune ea tot...ca e bine crescuta, probabil mos tariceanu dupa ce a baletat atat, a inceput sa faca curat in PNL-u si decat sa o dea el afara...

mai e o chestie, imi aduc aminte distinct, cand la anuntarea retragerii lui Stolo...Tari a sustinut ca el e interimar...ii tine locul pana cand revine...ei bine, uite ca revine si nu mai are unde...

Demisia e un act f. normal...nu e sinonimul decapitarii, asa e peste tot...ce va crispati asa...un politic adevarat trebuie sa faca si acest gest daca se impune...ce sa o invinovatim de deviationism...ia uite...eu sa fiu un guvern si s afiu jucat la ruleta 2 saptamani m-as fi suparat...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 27 Jul 2005, 15:12
Post #581

Speedy Gonzales

Lasati ma femeia sa demisioneze, ce aveti cu ea? biggrin.gif

Mai exista talibani printre noi, si asta e bine... rolleyes.gif
Oricum, asta o va face mai populara prin bobor, si asta iar e bine... Iar daca nu mai avem anticipate, atunci e foarte bine sa existe o alternativa mai solida atunci cand Tariceanu o s-o ia in bot, undeva spre toamna-primavara anului viitor.

Cat despre Tariceanu, sa faca bine sa redreseze situatiunea actuala. Ma bucur pentru el ca s-a ingrosat la gat si nu s-a lasat rupt in doua de Base. E primul game pierdut de Base impotriva unui politician si asta conteaza, ca altfel o ia razna, oricat imi e el de simpatic!
Ramane de vazut si cine va castiga setul, evident... tongue.gif Deocamdata Base umbla la copiii de mingi si la arbitrii de linie...

Da' am si eu o intrebare: pot sa-mi dau demisia din calitatea de roman? Ca tare m-ar manca palma....04.gif

--------------------
+
Lolek
post 27 Jul 2005, 15:21
Post #582

Ignorog

QUOTE(ashu @ 27 Jul 2005, 14:24)
Da la faza cu dimisionatu din conducerea PNL, ce logica are? Unde scrie ca nu e bine sa existe mai multe pareri in conducerea unui partid? E chiar absurda, nu castiga nici ea si nici noi nimic din aceasta demisie.
*

asta e o observatie buna. Are un parfum de alte chestii, e adevarat. Mea culpa pentru entuziasmul initial. Am crezut ca demersul era unul singur, si atunci mi se parea ok.

ar fi o miscare pe doua planuri: contra prim-ministrului si contra conducerii PNL.

contra prim-ministrului e ok, parerea mea e ca s-a umplut de cacao si prost a facut.

contra conducerii PNL e o chestie nasoala, inseamna ca acolo se da adevarata lupta, si daca Mona pariaza la o adicatalea asa (pentru ca nu vad nimic indecent in conducerea PNL pana acuma, deci nu e o demisie de decenta) inseamna ca stie ea ce stie si probabil ne mai asteapta ceva noutati de comentat pe aici.

eu chiar o credeam in stare ca fumeie de obraz subtire cum o stiu eu sa fi inaintat o demisie pudica si manifesta in sensul corect. Sa vedem.

oricum, ashu, de tarantelele lui Tariceanu m-am cam saturat si eu, mai ales ca de la inceput nu mi-a placut omul. Teoretic el trebuia sa fie in stare sa-si coaguleze cabinetul, iar miscarile sale mi se par pe dos - caz in care sunt de acord sa se duca frumusel pe banca de rezerve, poate e o sansa de liniste lucrativa pe urmatorii 3 ani. Acuma maddan zice ca el s-a luat la tranta cu Basescu de fapt. Nu zic ca frumos era sa fie baiat ascultator si in banca lui, zic ca tranta dreapta trebuia sa fie altcumva. Poate nu putea din cauza lui Basescu. Parerea mea e ca nu putea oricum, si atunci solutia era sa se miste in flow-ul situatiei nu harcea-parcea cu chestii irevocabilo-revocabile servite cu motive care n-au nici o legatura, nici macar pe axa temporala, cu subiectul in discutie.

Sau ca sa rezum ce ma framanta de fapt si de drept, ar fi cam asa: in momentul de fata mi-ar fi ok cabinetul cu cateva exceptii: Tariceanu, Copos, Cinteza (si poate or mai fi si altii care-ar trebui schimbati). Ma doare sufletul in fond, dar asta e. Toata agitatia asta trebuie terminata cumva, ca dureaza de ceva cam multa vreme. O fi Tariceanu victima in chestiune, dar dupa parerea mea s-a comportat cam nasol. Nu contest faptul ca poate fi si baiat gigea daca vrea, dar se incapataneaza sa nu vrea, din moment ce-mi serveste inundatii pe post de explicatii la Realitatea in direct.

Sorry, asta e. Daca-si schimba atitudinea, poate mi-o schimb si eu, in pofida faptului ca la un moment dat mi se parea onorabil sa se tina de cuvant, daca tot si l-a dat. Nu tre sa caut in politica ce vreau eu de la oameni. Insa trecand peste asta, ma nedumereste atitudinea. Si e mare pacat.

Votez oricand pentru liniste la guvernare, dar omul e complet depasit si s-a cam scarpinat cu propria manuta, fara sa recunoasca absolut nimic in momentul de fata. E tot ce-i cer "nenea Lolek, am facut o mare greseala atunci, din cauza ca m-a santajat Basescu ca daca nu sunt baiat ascultator, il scoate de la buzunar pe Stolo si pe urma mi-am dat seama ca eu ca prim-ministru sunt de fapt cel care conduce statul si nu vreau sa pun botul". Sau orice alte motive alternative, dar nu inundatiile care existau si in momentul in care si-a anuntat demisia.
Imaginea se face pe credibilitate, asa ca let's work on it. Daca se evita subiectul, asta este, asa sunt si eu.

This post has been edited by Lolek: 27 Jul 2005, 15:48

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
adso
post 27 Jul 2005, 15:51
Post #583

Membru autentic

mdah... si mie de la bun inceput mi s-a parut o miscare mai degraba self-oriented decat party-oriented.

impusca multi iepuri dintr-o data. rupe gura targului si se alege cu boost de imagine, se pune bine cu stolo, care e clar mult mai in carti decat tariceanu on the long run, da satisfactie presedintiei.

numa' ca din pacate cam sacrifica staifu' peneleului in the process. unsure.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 27 Jul 2005, 17:00
Post #584

ocupat

PNL-ul are de castigat...mereu si-a sacrificat liderii pentru imagine...in acest moment...pot cu adevarat exista doua directii in partid...una a personalitatilor self made ca Mona sau Stolo dar care sunt tinuti departe de bucate de o clica de anonimi (cei 40 de sefi de filiale) struniti de big brother tariceanu sa cante dupa cum e interesu'
Daca se ingroasa situatia...exista o alternativa in PNL...cand cade Tari de pe cal (sa zicem in toamna cand avem un raport negativ) o s avedeti cum tradeaza toti si o sa ii dea picioare in burta lu tari in tarana, si sa zica hai stolo, hai mona, jos tiranul Moliceanu, hai ca vine iarna!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
madalina
post 27 Jul 2005, 18:29
Post #585

Membru autentic

De cateva luni stiu ca Mona Musca este din ce in ce mai izolata in PNL. De ce? simplu: se opune schimbarii unor baroni locali PSD cu baroni locali DA.

E o persoana corecta, iar multi membrii PNL isi doresc sa guverneze dupa aceleasi reguli precum PSD: totul pentru noi, hai sa punem mana pe tot cat suntem la putere, vedem noi ce mintim la alegeri!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
ashu
post 28 Jul 2005, 10:27
Post #586

Membru erectil

Ok Madalina, daca e asa cum spui tu, ce rezolva prin demisia din conducerea partidului? Mai ales ca nu trage nici un semnal de alarma, afirma ca e doar un gest de onoare. Cu atat mai mult ar trebui sa ramana acolo si sa nu-i lase sa faca astfel de mizerii, sa se opuna cum poate, si poate mai bine din functia de vice-presedinte decat din cea de simplu membru, nu?

--------------------
+
adso
post 28 Jul 2005, 10:29
Post #587

Membru autentic

pastrand proportiile, asa a facut Alianta Civica in 90 cand s-au retras din CPUN. era cu totul altceva daca ramaneau, si puneau FSN-ului piedici legislative, nu doar media.

--------------------
Call me Ishmael...
+
madalina
post 28 Jul 2005, 10:29
Post #588

Membru autentic

De acord cu tine, Ashu. Dacaemisiei din Guvern ii mai gasesc o motivatie, celei din conducerea PNL nu ii gasesc nici-o explicatie logica.

--------------------
+
AIX
post 28 Jul 2005, 10:39
Post #589

quite a regular

Iesirea asta la rampa a Monei Musca imi pare mai degraba o manevra de culise. Nu tin minte sa fi facut ceva cu adevarat remarcabil pana acum, mereu mi s-a parut ca ocupa numai pozitii.. caldute (nu va ganditi la negandiri), avantajata de faptul ca este femeie (minoritare bine/rau in politica de pe la noi), placuta la vedere, neimplicata in scandaluri, iar prin show-urile televizate mereu fara argumente logice/rationale, cazand mai tot timpul pe latura sentimental-emotionala.

Mult zgomot pentru putin.

--------------------
. . .
+
madalina
post 28 Jul 2005, 11:34
Post #590

Membru autentic

Du-te, te rog, si citeste initiativele legislative ale Monei Musca. Ce vrei sa faca remarcabil, in Parlament, cu exceptia a ceea ce poate constitutional un Parlamentar?

--------------------
+
maddan
post 29 Jul 2005, 12:40
Post #591

Speedy Gonzales

Mona a fost una dintre cele mai active parlamentare romane.
Initiativele ei pentru drepturile femeii si pentru protectia unor amarate batute de sotii lor au avut un efect foarte important.

Manevrele de acum ale PNL si PD arata cat de rupti sunt politicienii romani de popor.

Sa le fie rusine, LA TOTI! mad.gif

--------------------
+
maddan
post 29 Jul 2005, 12:41
Post #592

Speedy Gonzales

Si ca sa intelegem ca nu numai la noi...
Bulgaria, in criza:
http://www.evz.ro/externe/?news_id=192890&...2842cf9b25ce704

Si ceva din Ucraina...tongue.gif
http://www.evz.ro/externe/?news_id=192889

C'est la vie!

Attached thumbnail(s)
images.jpg ( Size: 4.02k ) Number of downloads: 18

--------------------
+
vv
post 29 Jul 2005, 12:51
Post #593

dilbert.com

Astenia de vara, monser.

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
vv
post 1 Aug 2005, 17:45
Post #594

dilbert.com

http://www.hotnews.ro/articol_28015-Traian...e-economice.htm
Presedintele Traian Basescu a avertizat, luni, 1 august, ca exista pericolul ca oameni din Guvern sa fie influentati de grupuri de interese economice.

Declaratia a fost facuta in cadrul reuniunii Comitetului Executiv pentru Integrare Europeana si transmisa presei de purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.

Declaratia presedintelui Basescu a provocat reactia presedintelui PD, Emil Boc, care este de acord cu afirmatiile sefului statului.

Un adevarat reactionar, Boc asta smile.gif De ce nu schimba asta numele din PD in TB? 243.gif

http://www.hotnews.ro/articol_28016-Minist...i-la-raport.htm

Singurul ministru laudat a fost Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.

Da' ce a facut bre, Blaga asta, de e asa de remarcabil? Intreb si eu, nu dau cu parul. Mie de ex. mi-a placut de Sulfina Barbu la faza cu inundatiile din TM. Nu stiu ce a facut in rest, recunosc.

http://www.hotnews.ro/articol_28014-Democr...i-Tariceanu.htm
Aha, deci "facem anticipate cu sau fara voi!". Sau poate ma insel?

--------------------
+
adso
post 2 Aug 2005, 08:04
Post #595

Membru autentic

http://host2.cotidianul.ro/index.php?id=1460&art=1737

sa ma scuzati, dar asta numai la capitolul "obedienta" poate intra. anticipatele=panaceu universal. (sunt constient de tautologie, este intentionata).

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 8 Aug 2005, 14:21
Post #596

ocupat

razbelul continua...are dreptate nea Popescu presedintelui numai de vacanta nu ii arde.Am aflat si despre ce ministri sub influente malefice e vorba...au ajuns la lovituri pe sub masa PM si Prez...

http://www.hotnews.ro/articol_28603-Basesc...e-de-tigari.htm

http://www.hotnews.ro/articol_28602-Basesc...in-minciuna.htm

Deci gata...acum dupa ce a sacrificat pioni rand pe rand...don' Base intra in hora.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 8 Aug 2005, 14:32
Post #597

Ignorog

mil, nu stiu cum sa zic, dar m-a luat cu o sila...faza cu alocatiile mamelor, debandada cu amestec de inundatii si anticipate, ordonanta aia jenanta cu vizele, scandalul cu subventiile, cearta cu "da' de ce zici, bah, ca graul nu-i de calitate anul asta?"...TVA de 22% care apare si dispare dupa cum bate...cine-o bate...

Eu sper sa le vina mintea la cap, ca incepusera bine...

Acuma si cu Basescu...zi bre, capitane, mai exact ce si cum te doare, poate ajutam la scarpinat daca e cazul. Da' asa..."anumite interese economice"..."un cunoscut industrias din industria de tigarete"... pai eu ce sa fac? sa casc ochii la asa flagelare reciproca fara sa pricep (ma rog, vorba vine) nimic?

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
vv
post 8 Aug 2005, 14:37
Post #598

dilbert.com

hade mai Lolek, trebuie sa apreciezi show-ul totusi, n-am mai avut asa ceva de mult smile.gif Pai bine mai Base, nu puteai sa-i zici la mare, la terasa, in loc sa dansezi cu toate tigancile? (http://www.hotnews.ro/articol_28559-Basescu-recital-de-dans.htm)

--------------------
+
Lolek
post 8 Aug 2005, 14:51
Post #599

Ignorog

vv, vorba nu stiu carui om de afaceri pe la tv: "pai ce plan de afaceri pot sa mai fac eu acuma? in caz de delegatii tre sa frecam ridichea sa obtinem patalamaua ca sa putem sa saltam parleazul vamal, TVA-ul ba e ba nu e 22 la suta, impozitele falfaie ba asa ba nu asa, si eu tre sa fac plan de afaceri pe X ani?".

Nu ca tin cu ursu', da' parca omul are un pic de dreptate, si cota aia unica trebuia facuta 19 atunci - poate-poate ar fi fost altfel...

Sa zicem ca suntem inca in...tranzitie. Masuri dureroase dar necesare. Da' hai dati-o-n pana mea, mai usor cu scandalurile astea...ai ceva de zis, zi-i pe sleau, da-i in cap, scoate-l in decor si let's get over it. Chiar accept chestia asta, da' nu ca o ciorba lunga intinsa pe 3 luni. "Murder she wrote", nu alta....

This post has been edited by Lolek: 8 Aug 2005, 14:52

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
vv
post 8 Aug 2005, 15:12
Post #600

dilbert.com

Lolek, traim in Romania. Aia e, la noi oamenilor politici le place sa apara pe sticla si sa declare ca "impozitul va fi asa/ba nu/ba da/ba nu/ba da/etc." Asta ar trebui sa se schimbe, sunt de acord, dar din pacate nu va fi prea curand... pentru asta ar trebui sa se schimbe si presa, sa nu mai caute tot timpul "stiri senzationale", ca si ei agraveaza situatia asta (asta ca sa nu zic direct ca ei sunt cei care o intretin).

Cat despre "da-i in cap" sa nu uitam ca asta am votat: show. Deci - sit back and enjoy the show lurk0000.gif Marineru' nu face altceva decat ceea ce era obisnuit sa faca. O fi bine, o fi rau... uneori e enervant, da' eu am niste pitici pe creier care-mi spun ca in RO linistea nu e semn de eficienta, ci e semn ca se fura organizat. Io sincer si de-asta l-am votat pe mariner, ca e mai imprevizibil asa, nu tace ca geologu'. Poate nu are el dreptate tot timpul, dar prefer niste ministri care au intentii bune si pierd timpul sa dea explicatii la declaratiile marinerului, decat unii care dorm linistiti, ca FNI vegheaza ph34r.gif

--------------------
+
24 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 16:39
Forum Renault