Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
![]() ![]() ![]() |
Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
eu continui sa cred ca asta e o declaratie de razboi facuta lui Tari...cu subiect si predicat...si daca stam sa adunam toate cele petrecute...aparent disparat in ultimele saptamani...avem un tablou complet...Basescu il sapa pe Tari, si ca teama de tradare si sovairea lui Tari, justificata! Cine a sustinut contrariul, gandidun-se la responsabilitate, interes national si altele...eu numarandu-ma printre acestia tre sa isi faca autocritica.
daca Tari iese la bataie...va fi razboi si stim ca el va pierde...singura cale de impacare si stabilizarea a DA fiind debarcarea lui Tari din interior, inlocuirea cu Stolo...si daca si orgoliul liberal se scoala...se sparge DA in D si A, si o sa avem anticipate si cu PD si PNL pe speze proprii...ai atunci sa vezi bucurie...ca PSD prinde la inima...si cu sustinerea PRM (neficiala) se poate face un guvern minoritar de toata vaxuiala...si ne asezam langa bulgari...acolo unde ne e locu'. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 8 Aug 2005, 16:21) Ok, deci sa vedem ce zice Tari la faza asta. Oricum, cu declaratiile astea, Traian a lu' Base a dezgropat securea razboiului. Chiar, erau niste vorbe ca el Capitan ar fi tatar. "tatar - The name is derived from Tata or Dada, a Mongolian tribe that inhabited present Northeast Mongolia in the 5th century A.D. Most current day Tatars live in the central and southern parts of Russia, Ukraine, Poland and in Bulgaria, China, Kazakhstan, Romania, Turkey, and Uzbekistan. They collectively numbered more than 8 million" (conform Wikipedia) Inca nu e nici o reactie de la Don Calin, da' tare mi-e teama ca DA-ul se va sparge cat de curand... Deh, asa vrea Tata... ![]() |
-------------------- |
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(mil @ 8 Aug 2005, 15:53) Basescu il sapa pe Tari, si ca teama de tradare si sovairea lui Tari, justificata! Cine a sustinut contrariul, gandidun-se la responsabilitate, interes national si altele...eu numarandu-ma printre acestia tre sa isi faca autocritica. Mil, mi-e sa nu sari dintr-o barca-n alta (cel putin deocamdata). Daca aplecam lema de "adevarul e pe undeva pe la mijloc" ea ar suna cum ca si Tariceanu ar avea niste afaceri, si ca Basescu ar avea niste planuri. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
am citit scriptul...Lolek, esti mai optimist decat presedintele...tonul general e dur...baieti, nu prea faceti treaba...intrati in papucii ciocoilor PSD-isti...cu dedicatie la final...nu te supara Tari, dar parca nu suntem frati, te scot de la inima...mea.
Tariceanu monser, ai zilele numarate...cu cat rezisti mai mult...cu atat o sa iesi din clinch mai rau. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lolek |
![]()
|
Sa sparie gandul... : http://www.anchete.ro/articol.php?a=2275&s=11&ss=-1
printre alte, un citat: "Practic, Ministerul Finantelor ne spune, la doi ani de la incheierea contractului cu firma GML pentru recuperarea datoriilor Libiei fata de Romania, ca Romania risca sa devina ea datoare fata de Libia. Este o miscare surprinzatoare si am dorit sa clarificam misterul adresand o noua cerere Finantelor in care solicitam o copie a contractului incheiat intre Romania si GML." In materie de alte ganduri spariate, Base iese la rampa diseara la 17:00 cu lamuriri, cica: http://www.hotnews.ro/articol_28913-Traian...a-ora-17.00.htm This post has been edited by Lolek: 11 Aug 2005, 15:30 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mdeah, am ascultat si eu chestia aia. a fost mai preocupat sa se ia de directorii de spitale si de energie (unde a dat-o usor in balarii) decat sa abordeze subiectul declarat al spiciului.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
![]() o sa declara ala hotararea judecatoareasca ...neconstitutionala.... ![]() |
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(victor23ro @ 16 Aug 2005, 14:26) ![]() o sa declara ala hotararea judecatoareasca ...neconstitutionala.... ![]() poate o declara pe Rodica neconstitutionala...mai stii, s-o mai fi saturat si omul pe acasa... da' tot asa - pana nu vad, nu cred. This post has been edited by Lolek: 16 Aug 2005, 14:33 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
tot din stirea aia de pe hotnews... (nici eu nu sunt foarte optimist cu ea, dar cine stie?)
QUOTE(hotnews.ro) Social-democratii neaga existenta stenogramelor. Da, corect, nu? Asa te-ai fi asteptat, de altfel. Dar hai sa vedem cum anume neaga ei existenta stenogramelor: QUOTE(hotnews.ro) Pana acum au fost audiati Dan Matei Agathon, Dorina Mihailescu, Florin Georgescu si Serban Mihailescu, care au recunoscut existenta stenogramelor. ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lolek |
![]()
|
nedumerirea mea e muuult mai mare. e ceva de genul ca ar fi reale dar inregistrate ilegal.
si nu-s reale in intregime, ci asa, pasaje, adica "da, dom'le parca asa ceva am zis, nu stiu daca exact cu cuvintele astea, da' nu stiu restu'" This post has been edited by Lolek: 16 Aug 2005, 21:14 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
parerea mea este ca e o miscare nereusita.
dupa ce ca lasa clar loc de facut spume ca e o manevra politica, mesajul sa fie ca cei mai corupti oameni din psd sunt stanoiu si georgescu? ca impotriva altora, si pe acuzatii grave, nu s-a inceput urmarirea penala. adica, de astia nu ne luam, ca probabil ne au la mana, sau facem biznis, si l-am gasit de papagal pe georgescu sa dam si noi cu justitia in cineva. |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
E, lasati, ca nu-i Georgescu chiar papagal. Despre Stanoiu ce sa mai zic. Io tare m-as mai bucura sa-i vad p-astia 2 la bulau. Doamne ajuta!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
stanoiu a dat cu oistea in gard repeatedly. da' la georgescu chiar nu ma pot gandi la nimic. any help?
|
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vv cei de la PSD neaga existenta stenogramelor pt ca ele efectiv nu au existat oficial;
Sint transcrierea unor inregistrari ilegale facute de nu se stie cine (inca). adso Stanoaica si Georgeasca sint acuzate strict pe cele spuse la sedintele PSD si care erau lucruri ilegale: Stanoiu despre dosarul Flota iar Georgescu despre Curtea de Conturi. La cit de buni sint procurorii nostri eu vad aici inca o palma pe care Justitia romana o va lua (macar sa nu mai platim despagubiri din motiv de CEDO). Cum sa construiesti un dosar penal pe niste inregistrari deocamdata ilegale. Ah daca venea SRI-ul si spunea : "da domne' in data de... la ora de... sint autentice" era alta treaba, dar asa? Doar ca a zis Gusa ca spusele lui sint corecte in stenogramele a doua sedinte la acare a participat ? Mi se pare totul o mare aiureala. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
dap. d'asta am spus si eu ca e o miscare nefericita. s-au aruncat cu capul inainte, si ii martirizeaza pe astia din doua motive:
1. "i-ati si gasit pe astia, cand pestii mari sunt cu totul altii" 2. "e razbunare politica dom'ne..." |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai Georgescu a fost in perioda 92-96 un ministru la fel de "scumputz" ca madam Stanoiu intre 2000 si 2002 (sau 2003, nu mai retin exact). Pe atunci cand il vedeam la TV simteam cum ma cuprinde voma, la fel ca cu stanoiu in perioada recenta. La cate am citit in catavencu despre el in perioada aia, am ramas cu dorinta clara de a-l vedea incarcerat, desi nu-mi mai amintesc nici io exact ce rusini facea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Lolek |
![]()
|
boul de Boureanu a dat o explicatie pentru care eu l-as lua de urechi sa-i dau doua palme...
cica "lasa domnule sa se duca ei la parchet si sa dea acolo cu subsemnatul cum ca stenogramele sunt false si mai incolo vedem noi, daca se dovedeste ca sunt adevarate, atunci..." eu sper pentru binele lui personal ca nu asa sta treaba. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
boureanu oricum e pui de taliban... numai dupa cum masticheaza cuvintele si dupa privirea fixa si isi arunca orice umbra de carisma in calitatea lui de baiat frumos in aer.
|
|
|
vv |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/articol_29608-Alocat...si-pampersi.htm
asa parca e mai ok.. ma rog, grosul banilor se da tot cash, da' mi se pare buna ideea cu bonuri valorice, implementarea va fi dificila. Mi se pare f. buna si prevederea asta: QUOTE Trebuie precizat ca suma de 6 milioane de lei lunar nu se va acorda decat pentru primele trei nasteri I-a cam lovit pe unii dintre rromi.. (discutie auzita de nevasta-mea cand a nascut primul copil: "mai, pentru aia 200k pe luna, nici nu merita sa faci copii, da pentru milionu' ala jumate merita!"). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE Singura masura menita sa incurajeze mamele sa dea nastere copiilor a fost cea de acordare a indemnizatiei timp de doi ani, indemnizatie care ajunge, la ora actuala, la 7.830.000 de lei. E clar, femei cu mai mult de 200 de coco salariu nu exista. S-au auzit cazuri, dar sunt mai mult zvonuri, pana nu se confirma n-are rost sa alarmam populatia inutil. Pana la proba contrarie, sa vorbim doar de lucruri dovedite. Si anume ca toate mamele sunt stimulate sa faca copii daca statul le da 8 milioane de lei vechi. Reporteri saraci cu capul facuti la betie, aia e. Bleahhhhhhh. ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Chiar ma gandeam de ce afacere o puneau rromii, prietenii nostri comunitari ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
PROFESIUNEA MEA, SICTIRUL
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU Functionarele de la ghisee sunt acre. Lucreaza cu publicul, care pune intrebari tampite. Sunt niste martire, termina programul cu nervii zdrente. Functionarul de birou e si el nemultumit. Ori n-are aer conditionat, ori il trage curentul. Prea mult de munca si prea multa rutina. N-are nici un chef de lucru. Daca ar face altceva, ar fi altfel. Muncitorul sta la umbra. Nu se poate lucra pe caldura asta. Spre seara, cand caldura se mai ostoieste, e prea obosit. In plus, a si baut cinci beri. Pe distribuitor il deranjeaza traficul. E imposibil sa alergi prin oras, la cum se circula. Daca i-au dat de la firma un Matiz, ar fi lucrat mai bine pe Renault. Daca i-au dat o Skoda Octavia, ar fi preferat un Tico. Ziaristul face prea mult teren pentru salariul pe care-l ia. La banii astia, ar trebui sa scrie un text venit pe o agentie de presa, sa stea vreo doua ore pe messenger si s-o intinda acasa. Economistul castiga mai mult, dar nu merita. La cat lucreaza, ar trebui sa-si permita o vacanta la Monte Carlo, o cabanuta la Bran si un BMW. Taximetristul merge degeaba. Ca sa-i renteze, ar trebui sa aiba 30.000 de lei pe kilometru. Din nefericire, clientii sunt de proasta calitate, n-ar plati atat. Profesorul e scarbit de sistemul de invatamant. Salariul e mic si copiii sunt prosti. In plus, sunt si mai bine imbracati ca el. Sa le ia ta-su meditator. Politistul lucreaza cu toate scursorile. Or, politistul e un tip finut, educat. Il deranjeaza. Ofiterul de armata stie ca un coleg de-al lui din NATO castiga mii de euro pe luna. Stresul in armata e mare. Probabil ca, in Romania, nici macar presedintele nu e multumit de slujba sa. In fond, in loc sa fie presedinte intr-o tara puternica, conduce un popor de kkt. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
Perfect articol...asta si cel al lui Cartarescu cu politetea la romani si occidentali...explica poporul roman in 2 pagini.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
adso |
![]()
|
ma bag si eu in seama...
frati romani, ce se intampla cu noi? ce e cu lehamitea asta? in timpul alegerilor, orice clipire mai nervoasa a vreunui politician, genera 34 de raspunsuri... nu apucam sa citesc tot ce se scrie pe topicurile "politice". acum? fierbe tara (in apa de ploaie ![]() si sa nu imi spuneti ca e inapetenta pentru discutii! - a se vedea topicul cu mares cosmin, de-un paregzampl ![]() ne-am lehamit de politichie? nu ne mai pricepem? ne lasam pana si de asta? |
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ce-a facut? cine bre? sa basit vreun guvernant si noi n-am mirosit-o din toate pozitiile?
n-avem atitudine civica? apropos de ce? pai lehamitea e o stare nobila raportat la ce se-ntampla. mie atat imi e: imi pare rau de musca |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lolek |
![]()
|
adso, cu parere de rau eu nu prea-mi mai dau seama ce e in capul baietilor.
pe de o parte tre sa creasca cota TVA ca e nasol daca nu, pe de alta parte cota unica a facut boost bugetului de numa-numa... pe de o parte pleaca Seculici (sau hai, DInga - ca sa fie post pe post) pe de alta vine Anca Boagiu (imi cer scuze, am o antipatie organica fata de fiinta asta). mie mi-e din ce in ce mai greu sa dau sentinte sau sa pretind ca-s eu destept si inteleg metafizica lucrurilor in dormitorul lor in pijamale. eu personal am o atitudine din asta reactiva - adica daca se apuca careva de vorbit prostii reactionez si-i zic ce si cum. Initiativa din pacate mai putin. Mie de exemplu Ionut Popescu mi-era ok, cu toate sovaielile lui (care pe buna dreptate au oripilat mediul de afaceri) insa omul luase niste masuri super ok si le mai "tuna" asa, sa fie fara crapaturi. Da' l-au remaniat si pe asta si l-au adus in loc pe...nu stiu cine-i ala. Basescu mi-e in continuare ok da' ma calca pe draci cand incepe cu exagerarile, Tariceanu mi-e la fel de antipatic ca oricand, i-am "cerut" o chestie de bun-simt n-a facut-o (si vorba lu Ake imi pare rau de musca) si altele din astea. Iar ca sa-mi exprim acuma impresii organice - mi-e cam greu sa le sustin. This post has been edited by Lolek: 25 Aug 2005, 20:28 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(adso @ 25 Aug 2005, 19:55) Ce vrei mai Adso sa mai zic? Doar ca a crescut barilul in ASIA pina la 68 de para si Petrom de la noapte mai baga un 800 la litru. De parca in 10 ore au si cumparat petrolul de la bursa si l-au si procesat. Si in tot timpul asta si para si euroiul au scazut, de sunt ca acum 3 ani. ![]() De "supces" privatizarea asta a PETROM. |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
Ca sa completez ce zice Lolek - pleaca Votcaroiu si vine Melescanu?
![]() Io astept sa vad ce se intampla efectiv, nu reactionez ca acum politica e bazata pe bombe (vs. politica "in tacere" a PSD-ului unde trebuia sa scormonesti ca sa afli despre un RAFO ceva, acum astia anunta cu surle si trambite inclusiv masurile pe care nu le iau) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:22 |