Logan Laureat f2 fara bara stabilizatoare ?!
![]() ![]() ![]() |
Logan Laureat f2 fara bara stabilizatoare ?!
Marso |
![]()
|
||
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marso @ 3 Sep 2008, 17:26) dati'le naibii de suruburi si ce'o mai lipsi pe acolo, merge si fara Si asa era la limita rezistentei facuta masina asta ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trist.astept sa apara suruburi cu cap stea
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Hai sa vedem totusi si un plus..., balastul de pe furtun.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Este simplu de ce nu este bara!In timpul transportului sau la pregatirea pt vanzare care se face in service-ul dealerului, daca se mai face....s-a demontat bara,deoarece i-a fost utila cuiva!Urat ca se mai intampla asa ceva,dar traim in Romania si treburi de genul acesta s-au intamplat si la case mai mari.
Si atentie, ca e pericol sa mergi fara bara!Ai sa vezi mai tarziu cand amortizoarele nu vor mai fi atat de ferme ca si noi.Eu de exemplu,am intarit amortizoarele pt o mai buna stabilitate. Altcineva a montat doua bare... This post has been edited by ROBY 06-TFA: 3 Sep 2008, 22:11 |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ROBY 06-TFA @ 3 Sep 2008, 23:09) Este simplu de ce nu este bara!In timpul transportului sau la pregatirea pt vanzare care se face in service-ul dealerului, daca se mai face....s-a demontat bara,deoarece i-a fost utila cuiva!Urat ca se mai intampla asa ceva,dar traim in Romania si treburi de genul acesta s-au intamplat si la case mai mari. Si atentie, ca e pericol sa mergi fara bara!Ai sa vezi mai tarziu cand amortizoarele nu vor mai fi atat de ferme ca si noi.Eu de exemplu,am intarit amortizoarele pt o mai buna stabilitate. Altcineva a montat doua bare... ![]() Scenarii, scenarii - si cand mi-au demontat bara, au schimbat si bratele inferioare, nu-i asa? ![]() This post has been edited by Stefan: 3 Sep 2008, 23:01 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Eu abia de la a 4-a bară montată încep să simt că are mașina un pic de stabilitate; cred că 5 sunt suficiente. Când aveam 3 se înclina mereu, cu 2 luam majoritatea curbelor pe 2 roți iar cu una singură nici pe loc drept nu puteam să merg de cât se bălăngănea, vomitam la fiecare 30 de kilometri.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
m-am bagat sub laureate-ul 1.4 al alor mei si n-are nici urma de bara
![]() masina a fost comandata si a venit inainte sa intre fabrica in concediu ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
M-ați făcut curios.. are și "pupăciosul" meu bara asta.. am stat cu sufletul la gură până m-am băgat sub ea...
![]() ![]() DSC00073.JPG ( Size: 808.38k ) Number of downloads: 1261 DSC00074.JPG ( Size: 793.55k ) Number of downloads: 1341 Dar dacă asta e bara stabilizatoare, celei care se pune între amortizoare, sub capotă, cum îi zice? 0704_ht_02_z_2001_acura_integra_type_r_mugen_valve_cover_and_strut_bar.jpg ( Size: 107.47k ) Number of downloads: 1341 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
MyKe89 despre ph2 vorbesti si tu ? daca da cind ai luat msina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am aflat, acesteia i se spune bară antiruliu. Bara stabilizatoare e cea de sub capotă.
![]() Nu am Logan phase deux. E ph1 și a fost fabricat la sfârșitul lunii mai a.c., dacă are vreo importanță... Eu l-am ridicat pe 19 iunie. This post has been edited by MyKe89: 15 Sep 2008, 02:15 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
LuluMOB |
![]()
|
N-ai aflat bine.
http://en.wikipedia.org/wiki/Antiroll_bar |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
C'mon.
![]() Bara antiruliu e cea care leagă cele 2 bascule (la mine). Bara stabilizatoare e cea care leagă capetele amortizoarelor (n-am ![]() Mama lor de bare/bări... ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
LuluMOB |
![]()
|
Păi bară antiruliu = bară stabilizatoare.
![]() Cealaltă e o bară de rigidizare. Nu știu cum îi zice pe românește. A sway bar (also stabilizer bar, anti-sway bar, roll bar, or anti-roll bar, ARB) is an automobile suspension device. It connects opposite (left/right) wheels together through short lever arms linked by a torsion spring. A sway bar increases the suspension's roll stiffness—its resistance to roll in turns, independent of its spring rate in the vertical direction. The first stabilizer bar patent was awarded to S. L. C. Coleman of Fredericton, New Brunswick on April 22, 1919. A strut bar or strut brace is a mostly aftermarket car suspension accessory usually used in conjunction with MacPherson struts on monocoque or unibody chassis to provide extra strength between the strut towers. 15 Sep 2008, 10:08: Apropo: se pare că nici Fabia Junior nu are bară stabilizatoare pe față: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=&sho...ndpost&p=393419 Plus probleme de fiabilitate. This post has been edited by LuluMOB: 15 Sep 2008, 10:08 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
VC Dacia :
Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la echiparea autoturismului comandat, va comunicam faptul ca toate versiunile Logan berlina cu motorizare pe benzina 1,4 MPI nu sunt echipate cu reperul bara stabilizatoare. Va precizam ca prezenta sau nu, pe diversele versiuni a barei stabilizatoare nu prezinta impact asupra securitatii autoturismului. Versiunile care nu sunt echipate cu bara stabilizatoare, corespund reglementarilor europene in vigoare privind siguranta circulatiei pe drumurile publice Cu stima, Analist Servicii Client, Angelica Necsulescu |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
Versiunile 1.4 indiferent de configuratie(ambiance,preferance,laureate s.a.m.d.) nu au bara stabilizatoare !!
|
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Really?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da asa este nu au, dar credeam ca s-a lamurit aceasta problema...la fel si la sandero.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Stefan |
![]()
|
No way!!! Si la Sandero???
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
simism |
![]()
|
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
Pe 3 decembrie 2008 am ridicat masina de la ASV Brasov si cei de acolo mi-au spus ca are bara stabilizatoare, am ajuns acasa, m-am bagat sub masina dar nici urma de bara stabilizatoare! Am sunat la VC si cei de acolo mi-au spus ca nu se mai pune reperul bara stabilizatoare pe versiunile cu motor 1.4. Logan PH2 laureate 1.4
|
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
- **###** 4Control+2.0Dci->LOVE
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Bara stabilizatoare nu se mai pune pe versiunile cu motor 1.4 (indiferent de echipare) de pe data de 1 august 2008.
P.S.: Intre timp s-a renuntat si la reglajul lombar al scaunului sofer! |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca pe versiunile 1.4, incepand de anul asta nu vor mai pune becuri de halogen in faruri, ci de-alea clasice.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Stefan |
![]()
|
Criza mare, mon cher!
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Pentru cei care nu au bara asta, se simte la "stabilitate"? Propun un test cu mers sinuos prin rotirea rapida a volanului stanga-dreapta cate 45 de grade incercand sa se amplifice balansul. Pana la ce viteza va simtiti in siguranta? Nu de alta, dar ma gandesc ca daca nu au modificat nimic pentru ameliorarea fenomenului de balans si-i tot la fel de stabila, se pot demonta si cele ceva existente ca sa se scape de zgomotul ce apare la uzura bucselor sau cum le-or numi... Oare ce-a avut in cap ala de le-a inventat? Da' 4 roti de ce or fi pus, ca era mult mai simplu si mai ieftin fara paralelograme si alte patrulatere...
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Da, sa stii ca tu esti mai in masura decat prostii aia de ingineri sa ne spui cat de sigura e masina.
Iti multumim! Sper ca cei cu 1.4 sa aiba mai mare grija cand vor merge sinuos si rotind rapid de volan tocmai sincronizat cu deplasarea oscilanta a suspensiei. Ma gandesc ca, la cat de "utilizat" e acest stil de mers, ai salvat mii de vieti. Vai tu! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Eu nu am avut initial bara stabilizatoare, insa acum o am. La o viteza decenta sau o abordare cuminte a unei curbe diferenta nu este semnificativa, insa cu bara montata parca masina este mai ferma. Neasteptat insa, dupa montarea barii stabilizatoare am remarcat o filtrare mai eficienta a gropilor din asfalt prin prisma faptului ca masina se "zguduie" mai putin. Este pacat totusi ca Dacia elimina din elementele de siguranta pt a reduce costurile.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:16 |