Pentru cei mai "bătrâiori", Cum am supravietuit ???
![]() ![]() ![]() |
Pentru cei mai "bătrâiori", Cum am supravietuit ???
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
dar "bulgarii de noroi" aruncati in balcoanele oamenilor care aveu rufe la uscat? dar dereglarea antenelor comune de pe blocurile vecine? si dupa aceea radeam de copii din acele blocuri ca noi am vazut "desenele" si ei nu... dar buzunarele rupte prin care scoteam ... si fetele pe care le puneam sa ne ajute sa scoatem batista din buzunar ca noi eram murdari? (si trageau de mama-focului...), barcutele din "poliestiren" de care legam broscute si faceam concurs? "BABA OARBA" o mai stiti? pe scara blocului cand se lua curentul... tricourile pe care scriam cu pasta de dinti nr. 10 si eram "super fotbalisti"... ehe...
karturile facute cu rulmenti, si ne impingeam unul pe altu' si bine-nteles, pocnitorile din suruburi cu coada de celofan... S U P E R B.... ps: nu e nici un scenarist printre noi? merita facut un film chiar DOCUMENTAR pe aceasta tema.. Sau il vor face copii nostri, si o sa semene cu JURASIC PARK... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Mache @ 5 Oct 2005, 13:09) Ma uit cu uimire si tristete la Parcul Obor, vegetatia aprope luxurianta din perioada 76-80 a disparut cu desavarsire. Stau si ma gandesc unde a-si mai putea sta eu culcat tragand cu cornete de hartie din imperiala mea cu sase tevi. Caut cu infrigurare statuia dar nu mai este. Imi spun ca nu se poate ... ce loc de jucat fotbal, suprafata ideala pentru pietre pe surprizele de la gumele straine, de stat de vorba cu fete, de cantat la chitara, de catarat pana sus, de aruncat pocnitoarea din 2 suruburi si o piulita de 26, de mers cu bicicleta pe scari, sanii, placa cu role, role ... ce loc. Un loc unde, prin 87, "niste nebuni de la copi" au pus o bara la zero astfel incat de departe in loc de 1907 se vedea 1987 asta doar asa sa inebuneasca securistii ... Macar bazinul, fantana arteziana sau tasnitorile sa fi ramas !!! Nu din pacate nu mai exista nici ele dar vad in schimb o cladire futurista ... ma apropii ... este primaria sectorului 2 !?! aici unde multi dintre noi au invata sa inoate unde sa faca scufundari mai mult sau mai putin imaginare vara iar iarna sa joace hochei sau fotbal ce dezastru ... Macar fabrica de gheata sa mai fie ... fa doamne macar atat ... cu curtea sa plina de zecile de mii de lazi goale de bere unde, dupa o munca de o vara, am reusit sa ne facem primul castel autentic cu tunele, paturi, bucatarii si sufragerii ... de afara nu s-a vazut nimic un an pana a venit unul sa incarce 2 tiruri cu lazi si s-a daramat jumatate din tuneluri ... nici macar atat ... Si vin si va intreb unde si de-a ce se joaca copii nostrii ... de-a soldatii pe calculator ... eu sau nevasta-mea nu am avut niciodata ochelari (poate mai incolo) dar de la atatia soldatei fii-miu are deja la 10 ani / +2 ... Cum "am rezistat" ... nu stiu altii dar eu foarte foarte bine ... ceea ce va doresc si dvs... Dar din pacate nu se mai poate !!! |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
De o ora stau in fata monitorului si munca ioc! Am citit topicul si mi-a pierit cheful de munca asa cum disparea cheful de scoala pe vremuri... si fuga pe faleza, la Dunare!
Parca am copilarit in acelasi loc, cu totii, ca prea seamana aventurile noastre din copilarie. Copiii de azi nu preau mai au parte de ea. Din momentul in care incep scoala, adio copilarie. Desi imi pierd din cand in cand timpul pe la catedra, imi dau seama ca scoala este un prim factor de alienare a copiilor. Imi aduc aminte de vacante, in care aveam o inevitabila tema la romana/mate/fizici, insa pe care o copiam in ultimele zile de la o colega constiincioasa...Niciodata nu mi-am facut temele acasa (in liceu vorbind) ci in pauza dinainte... Citeam totul in 10 minute, inainte de plecarea la scoala (cand invatam dupamasa), pentru ca toata dimineata eram la joaca. Acum? Copii stresati de temele date de profesori/invatatoare lipsite de cel mai elementar tact pedagogic, in cantitate imensa (de parca fac concursuri pe tema "Care da tema cea mai consistenta pentru o saptamana de vacanta"), stresati de competitia artificial intretinuta de dascali (tot in goana dupa rezultatele LOR, nu ale copiilor), stresati de examenele pe care trebuie sa le dea incepand cu clasa I... Am prieteni parinti de copii de scoala, care nu sunt in stare sa-i ajute la teme, din cauza complexitatii lor. Si in aceste conditii de supraalimentare scolara, nu-i firesc, oare, ca ai nostri copii sa uite sa fie copii? Cand nu aveam program TV eram nevoiti sa inventam jocuri. Faceam sport tot de nevoie, ca trebuia sa ne alergam unii pe altii. Acum au totul la indemana, nu trebuie sa faca nici un efort pentru a se "juca". Parca niciodata nu am vazut pe strada, in jurul meu, copii obezi, asa cum poti vedea azi. Sa ies cu bunica/mama la joaca???? Poate pana la trei, patru ani. Dupa aceea am stat cu copiii in fata blocului, si nimanui nu i-a fost teama. E adevarat ca "ceausel" fiind, eram o droaie de copii, de varste apropiate. Majoritatea colegi de scoala, apoi de liceu, eram in competitie permanenta cu cei de la scoli paralele, laudandu-ne si comparandu-ne realizarile. Acum, fiind mereu in contact cu studentii, ii dau seama ca ei nu evolueaza, ci, mai repede, degenereaza. Chiar daca acumuleaza cunostinte tot mai vaste, cantitatea enorma de informatii pe care trebuie sa o proceseze conduce la o acumulare sterila, fara analiza si studiu. In studentie aveam sapte examene mari si late, doua/trei iarna, restul vara. Acum au o programa extra-incarcata, cu materii care exista doar pentru ca sunt dinozauri care trebuie sa-si pastreze normele didactice. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, cred ca, pe langa parintii care prefera baby-sitterul numit teve si computer, si scoala este un factor masiv in degenerarea copiilor...
M-am speriat cat de putin timp le mai ramane pentru joaca! Mai, anii aia NU se mai intorc, iar berbecii astia le impun niste teme de te sperii!! Pur si simplu nu mai au timp sa stea pe-afara, sau daca isi fac, au probleme mari la scoala. Cand ma gandesc cat de putine lucruri iti trebuie realmente mai departe in viata, ma cutremur. Toata cantitatea aia uriasa de informatii bagata in cap de-a valma, unde se duce? La ce foloseste? La ce bun sa faca jdemii de compuneri la romana, daca ei de fapt nu citesc nici o carte, tocmai ca simt ca li se impune? La ce bun sa invete despre istoria artei daca asculta toata ziua manele, nicole sau mai stiu eu ce paparude? La ce bun sa faca sport daca uita sa alerge unul dupa altul de placere?... O alta imagine a copilariei - de data asta mai mici - in a II-a, cand am reusit prima data sa ne cataram pe gardul inalt de 3 m din spatele scolii, care dadea intr-un teren viran (astazi acolo se fac ... vile!!!! ![]() ![]() De tabere... nu mai vorbesc! Ufff.... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Ehei fratilor, tin minte ca am vazut demult o ecranizare dupa romanul lui Stephen King, Stand By Me. Ceea ce am vazut in acel film exact parca ar fi fost copilaria noastra. Citesc posturile voastre si ma trec valuri, valuri de fiori de placere nostalgica. Cat de pur si de curat era totul...
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(dweep @ 5 Oct 2005, 18:16) La fel eram si eu aseara cind am gasit topicul. Cind o sa am timp mai mult il mai citesc inca o data de la cap la coada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai scriu si eu ca m-ati nimerit cu toate pana acum... Da' pe bune, eu la niste cornete m-as baga
![]() Doritori? ![]() PS: generatia '81, pionier doar 2 luni ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 5 Oct 2005, 09:22) Da ma, asa e. Copiii din ziua de azi nu mai au sansa sa stie cum e sa iti lipesti nasucul de geamul unui shop salivand dupa niste jeleuri obosite. Copiii de azi nu au placerea de a-si rupe maselele cu o bucata de placaj vanduta pe post de guma de mestecat. Si nici nu stiu cum e sa mearga pe centura pe unde trec tirurile turcesti sa strige "CIUNGA, CIUNGA" dupa soferii mustaciosi, ca niste adevarati africani. Ei habar n-au cum e sa bea apa de la cismea intrebandu-se cum naiba o fi gustul de Coca Cola. Copiii de azi nu stiu cum e sa stea 3 ore intr-o imbulzeala de nedescris cot la cot cu adultii la coada la banane, si sa se termine cu 5-10 peroane in fata lor, numa bine sa planga deznadajduiti tot drumul spre casa. Sau sa mearga cu bunicii la coada la carne ca nu se da mai mult de un kil de om si tre sa iasa mai multi la numaratoare. Copiii de azi nu stiu cum e sa tremure iarna, nu stiu cum e sa-si faca lectiile la lumina lumanarii. Copiii de azi n-au idee ce misto e sa cante in fiecare dimineata imnul tarii si sa fie prigoniti de catre profesori ca nu au legata la gat cravata rosie de pui de comunist. Habar n-au saracii cum e sa fii nevoit sa faci colaje cu citate din scanteia intr-o limba pe care n-au cum s-o inteleaga. Ei nu mai simt pe pielea lor cat de misto este sa mergi cu toata clasa in singura zi libera din saptamana la maturat in parc. Sau cum e sa isi rupa mainile cu un colet de maculatura pe zi, legat cu sfaoara, sau cu o punga mare cu castane, sau cu fier vechi. Ei saracii habar n-au ce sentiment superb e sa vezi 5 minute de desene animate pe saptamana, din care in 2 minute trebuie sa o asculte pe Viorica Bucur explicandu-le ce trebuie sa vada in cele 3 minute de desene care urmeaza. Nici cum e sa vada de 25 de ori Racheta Alba in reluare, ca alt serial pentru copii in afara de asta nu se mai difuzeaza. Bietii copii din ziua de azi nu mai traiesc bucuria ingramadirii in jurul vreunui junghi de masina venita din occident ca sa vada cat baga, de parca au venit alienii cu ozeneul, doar pentru ca nu au vazut in viata lor alta masina decat dacia. Si n-au nici placerea divinizarii vreunui luzar de copil de emigrant in vest, venit in vizita la rudele din tara, care era suficient sa scoata o masina cu telecomanda ca sa ajunga idolul in viata al tuturor copiilor de la bloc, chiar si a celor mai mari cu 5-6 ani decat el. E, amintirile astea nu sunt frumoase, de ce nu le pomeniti? Sincer m-am acrit. In ultimele doua pagini ati facut concurs de aberat. Vai ce feti frumosi eram noi si ce luzari sunt astia de acum. Sigur, era frumos ca trageam cu cornete, ca jucam tarile, tarata (tirita), tenis de picior, diri-diri, fatza, tara-tara vrem ostasi, trageam cu invizoace, cu boabe de orez, etc. Dar multe din astea le fac si copiii de acum. Cam cati dintre voi au copii de 7-12 ani (ca de pe la varsta asta vad ca sunt toate amintirile), ca vad ca stiti cu totii atat de bine cu ce se ocupa ei. Eu unu vad destul de des copiii din blocul unde stau jucandu-se in spatele blocului la fel cum ne jucam si noi. Isi fac cazemate, joaca elasticul, etc. E adevarat ca e mult mai putin spatiu liber pentru joaca acum, din cauza numarului mare de masini si a idioteniei cu care au fost proiectate cartierele astea. Dar asta e cumva vina copiilor? Sau a noastra, ca masinile alea ale cui or fi? Da tot ei sunt tampiti ca nu se mai joaca fotbal in fata blocului, desi daca ar face-o, parca va vad cum veniti si povestiti aici cum i-ati luat la omor ca v-au indoit aripa cu mingea. Imi place cum ii injurati pe topicul asta pe pustii din ziua de azi ca stau pe calculator si se joaca, in timp ce pe celalalt topic, ala cu HC-ul, faceti concurs de care a jucat mai multe jocuri pe vremea aia. Dar probabil noi le jucam de inteligenti ce eram, iar astia le joaca de prosti ce sunt, ha? Ce daca alea aveau o grafica de tot rahatul, sunet de pc speaker, pierdeai juma de ora sa reusesti sa incarci un nivel si numai lipsa noastra de procupare ne facea sa ne pierdem timpul cu ele, iar cei de acum chiar au parte de adevarate experiente audio-video cand joaca un joc. Io inteleg ca cu varsta apare nostalgia copilariei si lucrurile urate sunt uitate, iar cele frumoase apar si mai frumoase decat erau. Dar e bine totusi sa incercam sa fim obiectivi. N-am fost noi generatia de aur a Romaniei, si nici astia nu sunt luzarii planetei. Mi se pare ca conflictul intre generatiii a aparut prea devreme in cazul vostru. Pana la urma cum v-ati simti daca vine nenea crintea pe aici si ne zice ce bine era cand se juca dumnealui cu mingea facuta din carpe printre transee si cladiri bombardate, iar noi suntem niste idioti ca ne jucam cu mingea de 35. Fiti mai rationali, va rog eu. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi, io nu vreau sa fiu cu tine in echipa la gornete, ca vreau sa te impusc
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ca sa nu fie doar postul meu precedent (adresat doar celor care au luat-o razna complet in desconsiderarea generatiilor de copii de acum, MAS fiind campionul), hai sa va deapan si eu cateva amintiri despre lucruri pe care le faceam, care vad ca nu s-au zis.
Iarna, dupa ce ningea, placerea noastra cea mai mare era sa ne facem iglu-uri. Cu cat era mai multa zapada, cu atat mai mari. Si cu mai multe camere legate prin tunele. De obicei incepeam in uichend, dupa care in fiecare zi cum veneam de la scoala fix la iglu ne duceam, sa mai construim putin. Iar seara ne strangeam si stateam in el, la lumina lumanarii, si jucam fazan sau ziceam bancuri. Apoi o alta mega distractie era sa dam foc la brazi. Abia asteptam sa treaca Revelionul si sa inceapa lumea sa-si arunce brazii. Aveam cartierul general pe ghena, sus pe ea era cazemata noastra unde ne tineam brazii, cativa ramaneau sa pazeasca captura, iar ceilalti plecau in expeditie in grupuri de cate 3, ca sa aduca alti brazi. Uneori ajungeam pana la mama naibii, acuma n-as merge pe jos pana in zonele alea nici cu militia. Dupa ce strangeam cateva zeci de bucati, faceam o stiva mare si le dadeam foc. De fiecare data ne uitam cat de sus ajung flacarile si daca cumva am reusit un nou record (maximul a fost pana in dreptul etajului 3). Eram piromani, e clar. O alta distractie beton era sa ne dam cu roata de tractor. Rar, cand reuseam sa gasim una, era dementa. Ne puneam cu randul in mijlocul ei, in timp ce ceilalti o rostogoleau. Era bestial, parca ne antrenam sa fim cosmonauti ![]() In rest, faceam aproape tot ce s-a povestit pe aici, cand aparea o distractie noua probabil ca se raspandea repede prin tot Bucurestiul, d-aia seamana atat de mult amintirle noastre. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca eu fac parte din generatia jumatate pe la bloc si jumatate la pc
![]() cornete, tenis de picior, leapsa,leapsa pe coco, alergat prin santier, frunza, gardiana , fatza, dat foc la brazi, joaca cu cauciucurile, cafteli cu zapada, derdelush, pocnitor, tunuri din acelea din tuburi de calciu efervescent cu elastic la un cap plus pietre, si absolut tot ce ati insirat voi pe aici si asta prin juru anilor 95. si ma uit in juru blocului copii mici fac aceleasi lucruri, numai ca in timp ce eu afceam colectii de gume turbo pe care mi le furau colegii astia fac cu jocuri de pc ![]() nu va mai aduceti voi aminte dar copii tot cam aceleasi tampenii fac. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
@maddan "Io cred ca lacomia parintilor a stricat totul. Deci daca aveti copii, voi sunteti vinovatii, nu ei."
Nu va place nu? Da uite ca a zis-o! Pana la urma nu mai sintem copii sa stim cat de bine se distreaza astia mici nu? Si eu imi aduc aminte de vremurile cand mergeam dupa soparle sau la scaldat, da asta nu inseamna ca timpurile alea au fost idilice si minunate, iar acuma totul s-a daramat. In plus noi facem lumea de azi nu? |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 6 Oct 2005, 00:37) Si ca sa nu fie doar postul meu precedent (adresat doar celor care au luat-o razna complet in desconsiderarea generatiilor de copii de acum, MAS fiind campionul) Mdaaa???? Ia zi-mi ashule... Ti se pare normal s-auzi doi copii de 12-13 ani cu urmatorul text(da! la noi la bloc! unde ai stat si tu, si acum stau parintii tai): "Copilu' 1:Zi ma-n p*la mea ce numar ai la mobil? Copilu' 2: Nu stiu ma ca-n p*lalala mea sunt cu numaru ' lu' mama Copilu' 1: Bine ma, hai ca ne vedem la jocuri la ora 6 Copilu' 2: Bine ma, da ai grija ca o f. pe mata daca mai dai cu suriu' pe la spate! (era vorba de faimosul CS)" Mie, personal, mi s-au strepezit urechile instant, si m-am uitat sa vad cine vb asa... erau 2 copii cu nu mai mult de 11-12 ani, spalati, curatei (nu puradei), cu telefoane destul de "scumpute"... Ashule, scuza-ma, dar teribilismul cu injuratul a dat peste mine de-abia in clasa a 9-a si m-o tinut pina pe la sf clasei a 10-a... pina atunci nu vorbeam asa... si nici cunoscutii mei nu stateau cu EA in gura tot timpul.... Nu contest ca erau si neplaceri, dar cele mai multe erau luate in barba de parinti, nu de noi, copiii... tocmai de aia ne aducem aminte cu placere de copilarie... daca n-ar fi fost asa, am fi fost acum un popor plin de frustrari si crize din copilarie... dar nu e asa... frustrarile au aparut dupa ce o fost simulacru' ala numit in termeni generici "Revolutie"... atunci oamenii sperau pentru ceva mai bun... si au primit mai rau... Inca o intrebare: Ti se pare normal ca o fata de 11-12 ani sa urle in gura mare "Vreau si eu casuta mea sa ma f*t bine in ea!" ? Am auzit-o si p-asta! acu vreo 3-4 ani... tot la noi la bloc... Ti se pare normal sa auzi fete rigiind si sa le vezi cum dau de-azvarlita cu flegme pe drum? (aici ma refer la fete romance, si strict de pina in 12-13 ani...)? Ti se pare normal sa citesti in Bravo, Bravo Girl and shit : "Pagina de sex: "Buna, ma numesc Elena, am 12 ani, sunt din Bucuresti si-l iubesc tare pe prietenul meu si vrem sa facem SEX ORAL!!!!"!!!!!!!!!!!!!!!! Asta ii faceai tu, la 12 ani, fetei de care iti placea? Eu cred ca nu stiai cum sa intri in vorba cu ea mai bine si cum sa va plimbati mai mult... Asta ti-ar placea sa faca fata ta??!?!?!!? Mie, unul, NU! Asta |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
MAS |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 5 Oct 2005, 22:41) Nu mai scriu si eu ca m-ati nimerit cu toate pana acum... Da' pe bune, eu la niste cornete m-as baga ![]() Doritori? ![]() PS: generatia '81, pionier doar 2 luni ![]() Eu ma bag! ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Spuneti locul si ora si eu vin
![]() ![]() Alti doritori? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Me!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ashu |
![]()
|
Auzi mai MAS, de unde stii tu ma ce frustrari aveau copiii pe vremea lui ceasca si cat de multe intelegeau din ce li se intampla? Hai ca vorbesti ca un om cu experienta, explica-mi si mie de unde ai atata intelepciune de viata din vremurile de atunci, daca TU NU LE-AI TRAIT?
Copii retarji erau si pe vremea mea. Asta nu e relevant. Nu te mai crede generatie de aur, irepetabil si de neinlocuit, ca nu e asa. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Hai mai Ashu, ca la 7-8 ani tot iti mai amintesti cite ceva...
N-o fi ca noi saptezecist, dar macar a prins 2 clase pina la Marea Pacaleala (tu-i gitii ma-sii lu Ilici si compania ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
Paul, a prins un trimestru. Atat. Nesemnificativ. Majoritatea povestilor de pe aici se intamplau in jurul varstei de 10 ani, ce naiba ca nu se juca nimeni cu cornete pe santier in clasa intai. Iar grosul frustrarilor tot pe pe atunci incep sa se stranga.
Eu ma bucur ca voi incercati sa uitati tot ce era rau pe atunci si sa va aduceti aminte numai clipele frumose. Bravo voua! Io insa mi-am jurat sa nu uit niciodata, si sa n-ajung in veci sa le povestesc copiilor mei cat de bine era pe vremea lu ceausescu. Mi-ar fi jena sa mai traiesc daca m-as seniliza in halul asta. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu n-am uitat, dar imi amintesc cu placere de lucrurile frumoase, insa ca si tine nu pot uita toata mizeria si porcaria de atunci, asa cum nu pot uita nici bitele din Universitatii din 90-91, si nici toata minciuna in care traim de 15 ani
![]() Am luptat si am sperat la Revolutie, tocmai pentru a pastra doar lucrurile frumoase din copilaria noastra, din pacate, ticalosii (si aici intra toata clasa politica) au reusit sa strice acest lucru ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MAS |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 6 Oct 2005, 10:46) Auzi mai MAS, de unde stii tu ma ce frustrari aveau copiii pe vremea lui ceasca si cat de multe intelegeau din ce li se intampla? Hai ca vorbesti ca un om cu experienta, explica-mi si mie de unde ai atata intelepciune de viata din vremurile de atunci, daca TU NU LE-AI TRAIT? Copii retarji erau si pe vremea mea. Asta nu e relevant. Nu te mai crede generatie de aur, irepetabil si de neinlocuit, ca nu e asa. Te contrazic! LE-AM TRAIT! DA! STIU CE COZI ERAU LA LAPTE/CARNE/ZAHAR, stiu ca nu gaseai paine (nu, n-am uitat), stiu ca te duceai sa iei O JUMATATE de paine(!!!!) stiu toate astea! Dar mai stiu si ca era altfel din punct de vedere al scolii si moralitatii! Eram in clasa a 4-a cand "a cazut" Ceausescu, asa ca am prins perioada, si am prins tocmai perioada aia mai proasta cand a avut asta "Stralucitoarea" idee de a strange cureaua pentru populatie la maxim, ca sa plateasca datoria externa.... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
paulp |
![]()
|
Mai usor cu clasa a IV-a ca aveai 8 ani in decembrie
![]() Doar nu te-au dat la scoala la 4 ani ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
hai ma nu va mai certati... ideea topicului a plecat de la "CE FACEAM NOI" nu ca o comparatie ATUNCI/ACUM... astia se distreaza cum stiu ei, cu ceea ce au la dispozitie, noi ne-am distrat cu ceea ce aveam... Intr-adevar erau lipsuri mari (mai ales in provincie) dar eram mai bine educati, si aveam o cultura generala mai vasta. Nu prea ne permiteam pe vreme aia sa tragem fetele de ***te la scoala cum fac cei de azi dar nici nu aveam ciocolata sau cola... M-am "pupat" prima data pe la 15-16 ani, astia la 11-12 ani deja fac urgii (studiu realizat sapt. trecuta)..
Lasa.. noi sa fim sanatosi, sa avem copii si peste 25-30 ani sa citim forumurile lor in care o sa scrie la fel ca acum... "bai, mai tineti minte primul UNDERGROUND? da' FIFA 2007? da' mai stiti telefoanele X cu camera.. le zicea parca...3G.. mee.. misto.. nu ca acum... ma teleportez la dracu' si ma plimb cu rolele cu motor.." probabil ca asa va fi... MA BAG LA GORNETE !!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
ashu are, ca de obicei, dreptate.
mie de ex mi/au retras cravata de pionier după numai două zile de la acordarea ei, din cauza unor remarce deplasate cu privire la semnificația acesteia! ce-i drept mi-a fost returnată peste o săptămână pentru că am dovedit că pot fi totuși un bun pionier. ce oameni idioți și pe vremea aia. ![]() eu cred că nu eram diferiți de copii de azi. |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
paulp |
![]()
|
Eu gornetele le trag din fuga Focusului
![]() Cine se baga? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 6 Oct 2005, 11:59) Paul, a prins un trimestru. Atat. Nesemnificativ. Majoritatea povestilor de pe aici se intamplau in jurul varstei de 10 ani, ce naiba ca nu se juca nimeni cu cornete pe santier in clasa intai. Ba te-as contrazice, ma jucam cu cornete de pe la 6 ani (inainte de scoala) si am continuat pana prin clasa a 4-a (era deja '92), dar copilarind in Braila, schimbarile nu au fost asa rapide. Tu ai impresia ca gata, din ianuarie '90 s-a schimbat totul? Hehe... fostul prim-secretar a mai fost ales primar de vreo 3 ori in Braila... This post has been edited by ovidiusoft: 6 Oct 2005, 11:10 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
paulp |
![]()
|
Ovidiu, mai citeste o data despre ce e vorba in propozitie, nu are legatura cu gornetele ci cu politica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Pe mine cornetele ma intereseaza
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:20 |