DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Un motociclist, ...dezamagit

klaus
post 14 Oct 2008, 16:28
Post #121

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Deci repet: daca mergeai cu ratb-ul, care e un mijloc de deplasare incomparabil mai sigur decat motoreta, mergeai si mai comod (ca ai zis pe celalat topic ca e mai comod cu RATB-ul, ca pe motoreta nu e asa comod), era si liber (autobuzul, ca asa zisei, ca sunt goale), nu se intampla evenimentul (bine ca nu a fost mai grav), nu te speteai sa ridici hardughia de jos si nici nu blocai circulatia pe o strada intreaga.
Si toate astea pentru ca nu ai mers cu RATB-ul.
Iar daca erai intr-un autovehicul, nici nu se intampla sa te rastorni.

Sfatul meu: lasa motoreta, mergi cu ratb-ul ca e mult mai sigur.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 14 Oct 2008, 16:29
Post #122

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

cand ajungem la mergema pe strada linistit cu 200,faceam slalomuri dar tu nu mai vazut si acuma sunt mort radmasa.gif

14 Oct 2008, 17:31:
eu cred ca motocliclistu se va plcitisi singur in ratb GOL si mai cheama colegi sa stea cu el icon_mrgreen.gif

This post has been edited by C@talin: 14 Oct 2008, 16:31

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Motociclist
post 14 Oct 2008, 16:41
Post #123

QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 12:29)
Daca e sa ma intrebati pe mine, daca motociclistii au in cap numai trimiterea soferilor cu autobuzul: BINE LE FAC SOFERII CA NU-I AJUTA. Pentru ca motociclistii gandesc ca niste zei superiori si de fapt sunt cel mult la fel de superiori ca si ceilalti participanti la trafic.

Sunt mitocan? Da, sunt cu mitocanii.
*

Arata-mi unde am scris eu: "Klaus, esti un mitocan". Te rog frumos sa-mi arati si daca am scris asta imi voi cere imediat scuze de la tine si voi iesi de pe Forumul asta.

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
klaus
post 14 Oct 2008, 16:42
Post #124

步步

aia am afirmat eu, ca sunt un mitocan, nu tu.

Insa daca mergeai cu autobuzul nu aveai nici accident, nu te speteai sa ridici motoreta si nici nu blocai o sosea intreaga.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 14 Oct 2008, 16:46
Post #125

QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 16:42)
aia am afirmat eu, ca sunt un mitocan, nu tu.

Insa daca mergeai cu autobuzul nu aveai nici accident, nu te speteai sa ridici motoreta si nici nu blocai o sosea intreaga.
*

RECUNOSC CA ASA ESTE.
Sper ca raspunsul asta sa te multumeasca si sa ne calmam, pentru ca discutiile au degenerat aiurea.

--------------------
+
B30KDT
post 14 Oct 2008, 16:53
Post #126

Membru autentic

From: bucuresti

dar daca pata respectiva era cu 5-10 m inainte de o trecere de pietoni? si derapai si intrai in ei?e aceeasi situatia numai ca ai avut noroc ca nu a fost zebra

sau daca derapai si intrai sub rotile unui tir in curba fiind si circuland cu 20 km/h?era vinovat tiristul?
eu zic totusi sa mai consulti capitolul de conduita preventiva din codul rutier,noul cod rutier

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
Motociclist
post 14 Oct 2008, 16:57
Post #127

QUOTE(B30KDT @ 14 Oct 2008, 16:53)
dar daca pata respectiva era cu 5-10 m inainte de o trecere de pietoni? si derapai si intrai in ei?e aceeasi situatia numai ca ai avut noroc ca nu a fost zebra

sau daca derapai si intrai sub rotile unui tir in curba fiind si circuland cu 20 km/h?era vinovat tiristul?
eu zic totusi sa mai consulti capitolul de conduita preventiva din codul rutier,noul cod rutier
*

blink.gif

--------------------
+
vis-a-vis
post 14 Oct 2008, 17:04
Post #128

DaciaClubber

QUOTE(B30KDT @ 14 Oct 2008, 17:53)
dar daca pata respectiva era cu 5-10 m inainte de o trecere de pietoni?
*

Numai un idiot ar pune o trecere de pietoni in curba... parerea mea.

14 Oct 2008, 18:04:
Si daca e curba, in 20 de metri nu ajunge pana la zebra... iese in decor.

This post has been edited by vis-a-vis: 14 Oct 2008, 17:04

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
B30KDT
post 14 Oct 2008, 17:08
Post #129

Membru autentic

dupa emoticonul afisat inteleg ca esti nelamurit si o sa explic mai detaliat ,daca nu intelegi iti fac si desene,nu-i bai,nu-ami sa intelegi la ce pericole ne expui si te expui

mergi linistit cu 15-20 de km/h ,si vine curba la dreapta ,tu esti pe banda 1 ,tirul este pe banda 2 paralel cu tine,in fata iti apare o mare pata de ulei pe care nu o vei putea ocoli,ajungi deasupra ei si iti fuge fata(tu stii mai bine cum e) si fiind in curba la dreapta normal ca derapezi spre stanga unde este tirul ,tir sub ale carui roti ai loc cu tot cu motocicleta,si tirul are viteza de 10 km /h si trece peste tine si te face afis pe asfalt de nu te mai deface politia nici cu spaclu,cine e vinovat?tirul sau tu?

cazul 2

mergi linistit pe banda 2 curba la stanga ,apare vestita pata de ulei de neocolit,derapezi si intri pe contrasens de unde vine un alt coleg de asfalt(tir,autobus,autoturis sau chiar motocicleta) si faceti ciocnire frontala,tu scapi ,cel de pe celalalt sens moare.cine e vinovat? tu sau cel care a murit?

incearca sa-ti asumi greselile si responsabilitatea si o sa vezi la ce pericole te expui si ne expui si pe noi,ceilalti participanti la trafic.
nu vreau sa fiu Gica Contra dar daca numai asa vei intelege ca ai o atitudine gresita asupra modului de conducere preventiva o sa continui in acelasi stil.
o zi buna ,poate ne intalnim in 41 smile.gif)

PS nu am spus ca trecerea era in curba
am spus doar ca e o pata de ulei pe care va derapa si dupa ea la 10 m e o trecere.atat n-am zis nimic de curba si zebra.de curba am spus in cazul tirului

This post has been edited by B30KDT: 14 Oct 2008, 17:10

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
Motociclist
post 14 Oct 2008, 17:27
Post #130

QUOTE(B30KDT @ 14 Oct 2008, 17:08)
dupa emoticonul afisat inteleg ca esti nelamurit si  o sa explic mai detaliat ,daca nu intelegi iti fac si desene,nu-i bai,nu-ami sa intelegi la ce pericole ne expui si te expui

mergi linistit cu 15-20 de km/h ,si vine curba la dreapta ,tu esti pe banda 1 ,tirul este pe banda 2 paralel cu tine,in fata iti apare o mare pata de ulei pe care nu o vei putea ocoli,ajungi deasupra ei si iti fuge fata(tu stii mai bine cum e) si fiind in curba la dreapta normal ca derapezi spre stanga unde este tirul ,tir sub ale carui roti ai loc cu tot cu motocicleta,si tirul are viteza de 10 km /h si trece peste tine si te face afis pe asfalt de nu te mai deface politia nici cu spaclu,cine e vinovat?tirul sau tu?

cazul 2

mergi linistit pe banda 2 curba la stanga ,apare vestita pata de ulei de neocolit,derapezi si intri pe contrasens de unde vine un alt coleg de asfalt(tir,autobus,autoturis sau chiar motocicleta) si faceti ciocnire frontala,tu scapi ,cel de pe celalalt sens moare.cine e vinovat? tu sau cel care a murit?

incearca sa-ti asumi greselile si responsabilitatea si o sa vezi la ce pericole te expui si ne expui si pe noi,ceilalti participanti la trafic.
nu vreau sa fiu Gica Contra dar daca numai asa vei intelege ca ai o atitudine gresita asupra modului de conducere preventiva o sa continui in acelasi stil.
o zi buna ,poate ne intalnim in 41 smile.gif)
PS nu am spus ca trecerea era in curba
am spus doar ca e o pata de ulei pe care va derapa si dupa ea la 10 m e o trecere.atat n-am zis nimic de curba si zebra.de curba am spus in cazul tirului
*

Cu speranta ca nu mi-ai pus gand rau, iti spun ca ne vom intalni cat de curand in 41, pentru ca deja e mult prea frig dimineata pentru motor.

Sunt constient de pericolele la care va expun si ma expun. Tocmai de aceea eu merg linistit, cu viteza legala, fara tobe zgomotoase si restul.
Pacat ca m-ati gasit tocmai pe mine tapul ispasitor pentru toate pacatele motociclistilor din Romania. ...Dar va inteleg. As intelege si daca as primi o sticla in cap (cum a inceput mai nou sa se intample) nevinovat, pentru ca inaintea mea a trecut un motociclist care a trezit la 2 noaptea un bloc intreg. Pentru felul in care suntem perceputi, suntem de vina marea majoritate a motociclistilor.

Imi cer iertare pentru tot deranjul pricinuit acestui Forum.
Va doresc sa aveti parte numai de liniste si sanatate.

This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 17:52

--------------------
+
klaus
post 14 Oct 2008, 18:13
Post #131

步步

daca eu iti zic ca e mai bine cu ratb-ul....

--------------------
+
bulan
post 14 Oct 2008, 18:51
Post #132

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 17:27)
Pacat ca m-ati gasit tocmai pe mine tapul ispasitor pentru toate pacatele motociclistilor din Romania. ...Dar va inteleg.
*

Stai linistit ca noi nu avem nimic personal cu tine!Dar daca te-ai erijat in varful exponential al motociclistilor si ne-ai abordat cu tonuri imperative noi ce ai fi vrut sa facem?

--------------------
a b c
+
C@talin
post 14 Oct 2008, 18:59
Post #133

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

sal slujim si sai dam drepatate worship.gif

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Executron
post 14 Oct 2008, 19:10
Post #134

Membru fan UAP

Domne' dar de unde tot sunt petele astea? Ca n-am dat peste nici una sincer care sa puna probleme, adica sa fie suficient de lata sa curprinda ambele roti si sa piarda aderenta.

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
klaus
post 14 Oct 2008, 19:19
Post #135

步步

QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 18:27)
Cu speranta ca nu mi-ai pus gand rau, iti spun ca ne vom intalni cat de curand in 41, pentru ca deja e mult prea frig dimineata pentru motor.
*

Eee, acu inteleg de fapt supararea.
Pai normal, daca stai in drumul -taberei-militari-crangasi e normal sa fii suparat pe circulatie.
Insa oricat de multa imaginatie as avea eu tot nu as putea sa vad autobuzele din acele cartiere goale, la nici o ora din zi si din noapte, d-apai la ore de varf cand sunt ca pe vremea lui ceasca, doar ca acu se inchid si usile, insa conservaria e tot la fel.

--------------------
+
ga!nusha
post 14 Oct 2008, 19:27
Post #136

Still here

From: Paris

QUOTE(vis-a-vis @ 14 Oct 2008, 18:04)
Numai un idiot ar pune o trecere de pietoni in curba... parerea mea.
*

sunt curios cine e responsabil de trecerea de pietoni in curba de pe Vergului din cartierul Pantelimon smile.gif

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
B30KDT
post 14 Oct 2008, 21:16
Post #137

Membru autentic

stai linistit nu ti-am pus gand rau ,tocmai d'aia am pus zambaretu ala
de exemplu azi la ora 18 30 la crangasi spre dr taberei am stat juma de ora in statie ca sa pot sa urc(nu pana s-a eliberat statia) si am mers inghesuit si cu diverse mirosuri pe la nas pana la piata dr taberei
asta e situatia si cu ratb e full si pe strada cu masina mica e full doar cu mopede te mai poti misca in traficul asta
nu ii invidiez pe motociclisti ,chiar si eu vroiam sa trec in tabara asta dar tin mai mult la viata mea decat daca ajung mai devreme cu 15 min la servici sau acasa

ai fost crititcat tocmai pt ca ai vorbit in numele comunitatii din care faci parte.

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
M.C.
post 15 Oct 2008, 09:14
Post #138

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

Parerea mea este ca daca domnul motociclist ar fi avut si un permis categoria B,cel putin,si ar fi condus macar un pic un autoturism pe soselele patriei,nu ar mai fi vorbit asa!
Ar fi experimentat pe propria piele senzatiile tari pe care ti le dau unii motociclisti inconstienti in trafic!
Si mai este ceva!
Senzatia mea,cind citesc posturile domnului motociclist,este ceva de genul :
CIND VULPEA NU AJUNGE LA STRUGURI,SPUNE CA SUNT ACRI!
Fara suparare,domnule motociclist!

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
+
Flamingo
post 15 Oct 2008, 09:58
Post #139

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Anul trecut am derapat si eu din cauza unei pete de ulei. Aveam 5-10 km/h. Din fericire m-am ales doar cu o durere la genunchiul drept care a trecut in 7-8 zile. Cei care au vazut faza, si aici ma refer la pasagerii din autobuzul 116, radeau ca prostii. Nici nu ma asteptam sa faca altceva, ca de ajutat sa ridic mobra, nici nu se punea problema. Bine ca soferul de autobuz nu a facut manevra sa dea cu spatele, ca atunci chiar ca era jale... nu de alta dar roata din fata intrase un pic sub el. Am tras de motoreta si mi-am vazut de drum mai departe.

Asta ca sa revenim on topic.

QUOTE(Executron @ 14 Oct 2008, 19:10)
Domne' dar de unde tot sunt petele astea? Ca n-am dat peste nici una sincer care sa puna probleme, adica sa fie suficient de lata sa curprinda ambele roti si sa piarda aderenta.
*

Pai cum de unde ? Sunt fenomene meteorologice. Tu ce credeai ?
Glumesti, nu-i asa ? mad.gif
Cand vei trece macar cu bicicleta peste o astfel de pata, o sa intelegi exact ce-a vrut sa spuna domnul Motociclist.

QUOTE(M.C. @ 15 Oct 2008, 09:14)
Parerea mea este ca daca domnul motociclist ar fi avut si un permis categoria B,cel putin,si ar fi condus macar un pic un autoturism pe soselele patriei,nu ar mai fi vorbit asa!
Ar fi experimentat pe propria piele senzatiile tari pe care ti le dau unii motociclisti inconstienti  in trafic!
Si mai este ceva!
Senzatia mea,cind citesc posturile domnului motociclist,este ceva de genul :
CIND VULPEA NU AJUNGE LA STRUGURI,SPUNE CA SUNT ACRI!
Fara suparare,domnule motociclist!
*

What ???? blink.gif
Ce-are su.la cu prefectura moncher ? Esti atat de sigur ca sa faci afirmatia asta ? Hai ca m-am transformat in avovatul Motociclist-ului. Mai mult de 75 % dintre motociclisti au si B-ul iar permisul pt moto a venit mult dupa. In fine... rautate cat cuprinde.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
vijelie
post 15 Oct 2008, 10:07
Post #140

membru violet

QUOTE(Flamingo @ 15 Oct 2008, 09:58)
...Hai ca m-am transformat in avovatul Motociclist-ului...
*

E, zau, chiar asa? Nici nu ne trecea prin cap, domle, ce chestie... rolleyes.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
klaus
post 15 Oct 2008, 10:09
Post #141

步步

Flamingo, daca erai in acel 116 nu aveai cum sa aluneci pe pata aia de ulei...
Si stateai si comod, era si liber autobuzul...

--------------------
+
razvan_3asy
post 15 Oct 2008, 10:16
Post #142

membru cu permis :D

Stai linistit motociclistule ca nu esti singuru ce na primit ajutor....si eu am avut ghinionu sa mi se opreasca motoru in trafic pe un drum cu o singur banda (Sos. Berceni) nu erau nici locuri de parcare a trebuit sa imping singur masina pana am gasit un loc de parcare si ce crezi? se facuse coada claxoane, autobuzu in spatele meu, alte 20 de masini in spatele lui iar eu impingeam singurel batrana dacia 1310, nu m-a ajutat nimeni biggrin.gif, noroc ca am gasit repede un loc de parcare si nu iam mai tinut pe toti stresatii in spatele meu.
Eu nu agreez modul in care circulati voi, va puneti exact in unghiul in care nu va putem observa, in fine multa sanatate smile.gif.

--------------------
Dacia Logan 2008 Laureate 1.4 benzina :X
B-50-HCR
+
logan1.5dci
post 15 Oct 2008, 11:20
Post #143

Nu Există Informații

From: Dobrogea

La ce amploare au capatat topicurile astea, am sa postez si eu parerea mea.

E normal sa ajuti un om la nevoie, numai ca acel mijloc de locomotie numit "motor" este total nesigur si neadaptat mersului pe sosea. Spunand asta ma gandesc la camioane, cand trece cate un camion si cumulat, uneori, cu vantul, se clatina o masina pe 4 roti , daramite un motor.

Accesul pe sosea ar trebui sa se permita numai vehiculelor care isi pot tine singure echilibrul, fara interventia omului. O alta dovada, priviti cum depaseste un tir un motociclist sau biciclist, de la distanta, pentru ca suflul sa nu-l darame. Pe autostrada, cand vrei sa depasesti ceva, cu cat e mai mare cu atat e mai sesizabil suflul.

Asa ca opinia mea este ca vehiculele pe doua roti sunt un mijloc de agrement, ce nu poate fi folosit in trafic "salbatic"(nu stiu daca am nimerit exact termenul, dur?)mai ales, nu in afara localitatilor.
Stiu ca o sa sara multi partizani ai vehiculelor pe doua roti , asta e , sa sara, oricum e singura mea postare aici.

Acum pentru ca e greu sa interzici accesul pe sosea, acum cand exista de atatia ani, macar ii pot obliga pe posesori sa isi inbunatateasca motoarele adaugandu-le atas. Sau macar cele ce depasesc o anumita greutate, sa zicem 100 kg, sa umble cu atas pe sosele, tocmai pentru ca nu pot fi ridicate de catre posesor de pe sosea.
Dar cu triunghi, trusa medicala si stingator sunt dotate vehiculele pe 2 roti? 243.gif

This post has been edited by logan1.5dci: 15 Oct 2008, 12:55

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
IRONICK
post 15 Oct 2008, 11:22
Post #144

-

From: Romania

QUOTE(logan1.5dci @ 15 Oct 2008, 12:20)
Sau macar cele ce depasesc o anumita greutate, sa zicem 100 kg, sa umble cu atas pe sosele
Si cum vrei sa se mai ridice ei pe o roata?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
radian
post 15 Oct 2008, 11:34
Post #145

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Pai se ridica pe o roata plus roata ajutatoare de la atas, si au si stabilitate mai buna... biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
einstein1984
post 15 Oct 2008, 11:35
Post #146

fan Dacia

Un exemplu de alt necunoscator care-si baga coada unde nu-i fierbe oala. Ai macar idee cat de greu se conduce un motor cu atas? Sau cat de greu vireaza? Ala e mai nesigur decat o motocicleta solo, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ocupa acelasi spatiu ca o masina. Multumim ca te abtii de acum incolo.
Macar de sugereai folosirea de asa ceva:
-9.jpg_w450.jpg
klaus, ai putea sa renunti la a combate omul si a incerca sa combati ideea? Ca nu te credeam in stare de a te purta asa.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
argon
post 15 Oct 2008, 11:39
Post #147

Mesaj semiautomat

Daca se merge normal nu se aluneca pe mama petelor de ulei, in schimb de la prea multe figuri si neatentia la drum(atentia fiind concentrata pe inventarierea cetatenilor din autobuze eventual) se mai intampla. Petele de ulei sunt rare, sa nu zic foarte rare, daca unii nu-s in stare sa le ocoleasca, sau macar sa nu puna frana fix pe ele , problema lor.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
einstein1984
post 15 Oct 2008, 11:49
Post #148

fan Dacia

argon, fratimiu a cazut de la 15 km/h alunecand pe niste plastic ramas de la un accident. Mai normal Daca nu ai mers, nu vorbi ca nu stii cum e sa-ti fuga covorul de sub picioare.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Flamingo
post 15 Oct 2008, 11:50
Post #149

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(argon @ 15 Oct 2008, 11:39)
Petele de ulei sunt rare, sa nu zic  foarte rare, daca unii nu-s in stare sa le ocoleasca, sau macar sa nu puna frana fix pe ele , problema lor.
*

@Argon, mai vorbim dupa ce o sa mergi macar 10 km prin Bucuresti pe 2 roti.

@logan1.5dci... Ce sa interzica bre ? biggrin.gif
Mai bine ar incepe cu tine. Bine ca nu toti gandesc la fel, ca altfel ar fi fost jale si prapad...

@Einstein... Misto "masinuta" aia... Cat o costa una ? tongue.gif blush.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
logan1.5dci
post 15 Oct 2008, 11:53
Post #150

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(einstein1984 @ 15 Oct 2008, 12:35)
Un exemplu de alt necunoscator care-si baga coada unde nu-i fierbe oala.
*

Ii las pe astia mai cunoscatori (care au facut des cunostinta cu asfaltul ). radmasa.gif

This post has been edited by logan1.5dci: 15 Oct 2008, 12:12

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 18:06
Forum Renault