Un motociclist, ...dezamagit
![]() ![]() ![]() |
Un motociclist, ...dezamagit
Motociclist |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg si pe jos o gramada, d-aia stiu de pistele de biciclisti, pe care tu nu le cunosti.
Insa raman la intrebarea mea: de ce doar soferii sa se inghesuie in RATB? Motociclistii de ce nu? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
Piste sunt doar in Centru, cum singur ti-ai dat raspunsul, dar tu spuneai sa ne luam scutere si biciclete pentru ca sunt peste tot. Mai sunt si prin alte locuri, cum ar fi pe la Politehnica, dar sunt prea putine ca sa poti spune ca poti merge pe ele fluent.
Voi ar trebui sa fiti primii care se urca in RATB pentru ca ocupati cel mai mult spatiu in trafic, dupa care urmam noi. Multumit? ![]() This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 18:14 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu alte cuvinte, daca n-am fi Noi, ati zburda in trafic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Clar!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Victoras, esti din Caracal? Poate ca acolo traficul este altfel, dar aici chiar e o problema. Si problema incepe de la noi, astia mici.
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu nu, nu de la noi, de la voi, motociclistii
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu sunt din Caracal. Dar am avut o experienta acolo, care mi-a marcat tot restul vietii. Asteptam, in cazan, un om la vreo 60 de ani. Om cu treburi. Asteptand eu asa, ce-mi fu dat sa vad? In mijlocul Caracalului, trece o dacie 1300 plina cu cetateni. Ce crezi ca faceau? Ascultau "muzica" la maxim. Pana aici nimic surprinzator. Numai ca cetatenii au trecut de vreo douazeci de ori prin dreptul meu. Si era aceeasi melodie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
am fost in atena. pe langa masini parcate aiurea te mai strecori cumva. da' p-între motociclete stivuite una langa alta pe trotuar nu ai cum. plus ca pârâie si hârâie de le-auzi si prin termopan. asa ca io nu țiu deloc cu specia asta motocicleta/scuter/ATV. ori mașină, ori bicicletă. măcar ambele sunt silențioase.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
Masinile sunt TOATE silentioase? ...Cam in acelasi raport cu motocicletele.
Ai fost in Atena si aia erau fani Mobra si nu ti-a placut? Pai ce sa faci daca-s lipsiti de cultura si nu-i duce bibilica asa cum ne duce pe noi. ![]() This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 20:53 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Azi dimineata, spre munca, am vazut un accident destul de urat. Ma rog, urmarile doar. Patru masini de politie, salvare, tot tacamul. Masina vs. motocicleta. Masina un pic aripa infundata si farul spart, motorul imprastiat. Un corp pe targa, acoperit. Banuiesc ca al motociclistului. Urata treaba.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Azi am avut inca o dovada a neimplicarii semenilor nostri in ajutorarea celor in nevoie...
Conduceam pe Virtutii, in dreptul Pietei Crangasi. La vreo 3 masini in fata mea, pe prima banda, vad un motociclist care se opintea din greu sa-si ridice de jos motorul. Face 1-2 tentative, dar vad ca nu reuseste si nimeni din cei de langa el nu se misca sa-l ajute, asa ca am lasat masina pe avarii si am coborat eu, oricum nu se putea misca nimeni, dar nici nu facea nimeni nimic ![]() Am aflat ca erau doua motoare, el si cu prietena lui, iar pe prietena lui a acrosat-o un tir si in acel moment n-a mai stat sa puna motorul pe cric, l-a lasat jos direct. Acum toti se uitau la el din masini cum se chinuia sa-l ridice... Urat... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(VladG @ 14 Oct 2008, 12:13) Azi am avut inca o dovada a neimplicarii semenilor nostri in ajutorarea celor in nevoie... Conduceam pe Virtutii, in dreptul Pietei Crangasi. La vreo 3 masini in fata mea, pe prima banda, vad un motociclist care se opintea din greu sa-si ridice de jos motorul. Face 1-2 tentative, dar vad ca nu reuseste si nimeni din cei de langa el nu se misca sa-l ajute, asa ca am lasat masina pe avarii si am coborat eu, oricum nu se putea misca nimeni, dar nici nu facea nimeni nimic ![]() Am aflat ca erau doua motoare, el si cu prietena lui, iar pe prietena lui a acrosat-o un tir si in acel moment n-a mai stat sa puna motorul pe cric, l-a lasat jos direct. Acum toti se uitau la el din masini cum se chinuia sa-l ridice... Urat... VladG, Iti multumesc frumos pentru gestul pe care l-ai facut. Iiti doresc multa sanatate! |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Daca e sa ma intrebati pe mine, daca motociclistii au in cap numai trimiterea soferilor cu autobuzul: BINE LE FAC SOFERII CA NU-I AJUTA. Pentru ca motociclistii gandesc ca niste zei superiori si de fapt sunt cel mult la fel de superiori ca si ceilalti participanti la trafic.
Sunt mitocan? Da, sunt cu mitocanii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai nene, ca vad ca ai luat-o pe aratura, de 30 de posturi o tii langa.
Aveam mare respect pt tine, dar vad ca ai luat-o razna rau. Ma lasa-ne superioritatea noastra ca deja esti penibil. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
Pai eu tot nu inteleg ce argumente se aduc ca numai soferii sa se urce in ratb dar motociclistii nu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
N-are nicio legatura autobuzul cu cazatura unui motociclist.
Ma seaca ideile astea putine si fixe. Daca ai ceva personal cu nenea asta, da-i ban si gata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca de obicei, toate discutiile moto vs. auto degenereaza, uitam lucrul cel mai esential acela ca suntem "vinovati" cu totii de situatia asta, incepand de la biciclisti si terminand cu administratiile locale, eu vad ca rezolvare ideea de acceptare, trebuie sa invatam sa ne acceptam unii pe altii, asa cum suntem... unii grabiti, unii nesimtiti, unii tupeisti, altii indiferenti, cu totii trebuie sa traim, asa ca a ne face vietile amare unii altora, nu-i o solutie.
Fiecare dintre noi, cel putin pe timpul zilei are nevoie sa se deplaseze, iar pentru asta folosim mijlocul de transport pe care il gasim cel mai potrivit, deci trebuie sa acceptam asta si atat. Personal am categoria A, am avut motor, am si o dacie si mai am si un frontera si vreau sa va spun ca in traficul din Bucuresti, frontera e cea mai potrivita pentru mine, dar nu si pentru ceilalti participanti la trafic, iar despre motor, va pot spune ca in Bucuresti pana nu se schimba mentalitatea TUTUROR participantilor la trafic eu n-am sa ma deplasez cu asa ceva. Numai bine! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acum nu stiu ce sa zic. Poate ca motociclistii chiar tin la noi. Am vazut o groaza care faceau eforturi disperate sa "dispara" cat mai repede... Din pacate pentru ei, unora chiar le reuseste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
klaus |
![]()
|
Daca va zic, eu nu inteleg aceste idei: sa decongestionam traficul, asa ca VOI sa mergeti cu RATB-ul, noi in continuare nu.
De ce nu NOI TOTI sa mergem cu RATB-ul? De ce motociclistii sa nu mearga cu RATB-ul, doar soferii sa se inghesuie in autobuzele "goale". In opinia mea ideea era buna daca era "noi toti sa mergem cu ratb-ul" nu "voi soferii sa mergeti cu ratb-ul" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care-i totusi morala, pilda, scopul acestui topic? nici un cetatean ce citeste aici nu va merge cu autobuzul sau motocicleta ca asa-i sugereaza unu' oarecare, si tot singuri vor merge in masina ca nu-l opreste nimeni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
Morala inteleasa de mine e: daca era in ratb nu cadea cu motoreta si nu bloca tot traficul de pe strada aia de au trebuit sa astepte atatia sa si-o ridice el...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bre iar ne-am incurcat in topicuri...la naiba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
Pentru cine nu a observat, asta e topicul cu motoreta cazuta pe pata de ulei.
Si da, daca motociclistul era in RATB nu mai cadea, o data, nu isi mai rupea spatele ridicand la motoreta, a doua oara, si nici nu mai incurca circulatia, a treia oara. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
fiindca pericolul de flames e din ce in ce mai mare, inchid topicul pentru circa o ora. Scopul actunii NU este de a Va sanctiona ori sicana, ci de racorire a spiritelor se pare prea incinse. Multumesc pentru intelegere. PS: de asemenea inchid si topicul-pereche. 14 Oct 2008, 15:17: In speranta ca spiritele s-au mai calmat, redeschid. This post has been edited by os: 14 Oct 2008, 15:17 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
ca o completare la situatia respectiva
de unde stii ca pata de ulei de pe strada provenea de la un autoturism? si in primul rand trebuia sa adaptezi viteza la conditiile de drum pentru ca daca doamne fereste in cazatura loveai un pieton pe trecerea de pietoni era vina ta,nu a celui care a lasat pata de ulei |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Poate era chiar de la autobuzul care circula gol
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(B30KDT @ 14 Oct 2008, 16:05) ca o completare la situatia respectiva de unde stii ca pata de ulei de pe strada provenea de la un autoturism? si in primul rand trebuia sa adaptezi viteza la conditiile de drum pentru ca daca doamne fereste in cazatura loveai un pieton pe trecerea de pietoni era vina ta,nu a celui care a lasat pata de ulei Nu era trecere de pietoni si aveam cam 15-20km/h. Dar cand iti fuge fata fiind inclinat pe curba... Mai documenteaza-te! ...Din ciclul "Sa batem campii aiurea", va rog sa ne mutam toti pe celalat Topic. Aici chiar ar fi trebuit sa fie liniste. Injurati-ma dincolo. Multumesc! |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 17:36 |