Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 614 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Liviu, nu merită efortul unei contraziceri, datele STRICT palpabile îți dau câștig de cauză.
Discuția e mult mai adâncă și pleacă tocmai de la acceptarea (și-i spun așa pentru că încă fenomeul nu e decât acceptat, fără a fi înțeles pe deplin) existenței curentului electric. This post has been edited by GBX: 15 Feb 2016, 14:46 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 15 Feb 2016, 13:42) Ma descurc destul de bine si fara carton. 15 Feb 2016, 14:04: QUOTE(rusugxg @ 15 Feb 2016, 12:00) placa este asta procesorul este asta iar sursa microatx este asta Mai sunt 1G RAM, HDD, etc Nu se mai gasesc procesoare AM2 decat SH (ca noi) si nu prea as vrea sa ma risc! La puterile si caracteristicile prezentate in linkuri nu ar trebui sa ai nici o problema. TEORETIC. Depinde mult de ce placa video ai pe placa (caci aia poate sa consume mai mult decat procesorul). 15 Feb 2016, 14:12: QUOTE(GBX @ 15 Feb 2016, 13:44) Pai noi vorbim realistic/empiric aici sau din Biblie? Asa putem sa mergem mai departe si sa povestim cate efecte de fizica cuantica se intampla in tranzistoarele nanometrice si cum se relationeaza ele cu consumul si pierderile de energie. Zic totusi sa ramanem la legea lui Ohm si sa o studiem pe indelete. Apoi, poate ne intrebam si ce se intampla cu legea aia cand rezistenta tinde asimptotic spre 0 (super conductori). La urma urmei, acel R ne creeaza toate problemele legate de caldura. This post has been edited by Liviu: 15 Feb 2016, 15:12 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE La puterile si caracteristicile prezentate in linkuri nu ar trebui sa ai nici o problema. TEORETIC. Depinde mult de ce placa video ai pe placa (caci aia poate sa consume mai mult decat procesorul). Multumesc. Vroiam o incurajare!! Imi pare rau ca am starnit o asa o discutie!! |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Esti prea incordat..Relaxeaza-te..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Cred ca vorbesti cu Liviu. Eu de abia am venit de la ore!
PS Intr-adevar, gogu zice ca sunt folosite si alte surse decat cea de 3.3 V! This post has been edited by rusugxg: 15 Feb 2016, 16:33 |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 614 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Ai uitat de 'probleme?'
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si? Probleme?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Parerea ta. Tu consideri Biblia ca fiind o axioma. Eu o consider ca fiind o aroganta. Nu m-a convins catusi de putin. Hai sa nu murdarim topicul asta iar cu dezbateri despre dinozauri, ok?
|
--------------------
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Liviu:ești pe aproape dar nu ești. Realistic nu e totuna cu empiric asa cum "/" ar lăsa să se înțeleagă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Si, probleme?
Biblia nu e nici realista si nici empirica. |
--------------------
.
.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 15 Feb 2016, 12:24) cica argint, 3mm^2, 3 metri, doua fire, 20 cm^3 de argint, ca sa fie super acoperitor, vreo 200, fie 250 de grame de argint, hai, fie 280 de grame, ca sa fie 10 uncii. la vreo 15 dolari uncia, materialul din ele costa 150 de dolari, asta ca sa fie super-acoperitor. Restul pana la 4000 de dolari in ce se duce? cat la suta e taxa pe domnie? Problema principala nu este legata de valoarea materialelor. Ca asa nici materialele dintr-un smartphone nu costa probabil nici macar 100 de lei. Principala aberatie este utilitatea! Adica curentul electric strabate zeci sau sute de km de fir de Cu, de Al, trece prin nenumarate posturi de transformare si distributie, trece prin contorul de acasa, prin panoul de sigurante, prin doze si alte fire ca sa ajunga la priza in care bagi acel cablu, si ce sa vezi, din tot circuitul asta fix acel ultim metru de cablu face minuni! ![]() Cat de naiv sa fii sa crezi ca acea ultima bucatica de cablu chior ar putea avea vreun efect de imbunatatire a sunetului?! This post has been edited by paul_p: 15 Feb 2016, 21:55 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nush, il infigi intr-unu' d'asta si toate conturile revin la zero: http://www.stereoplanet.ro/alimentare/rege...ek_genesis_evo3
in plus, intr-un telefon intra cercetare si marketing ca la nebuni. cozile astea impletite de fete-cucuiete or fi migaloase, insa daca te duci la orice muzeu tehnic, vezi ce opere de arta se faceau acum 150 de ani cu fire de cupru si gutaperca - si transmiteau telegrame din irlanda la new york fara amplificatoare - pe fundul oceanului. deci, ziceam ca in cablul ala sta totul - chiar m-ar interesa sa vaz cum sta cifra de afaceri a firmei respective ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Sau/ori mistic...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Liviu |
![]()
|
Asta e o tombola curata. Depinde de seriozitatea producatorului iar Digipower nu are inca nici un fel de renume (prost sau bun). Spune-ne tu insa
![]() Eu sunt curios de altceva. Oare porturile alea sunt in paralel si trage fiecare cat vrea (pana se insumeaza maximul si intra sursa in protectie) sau fiecare port e limitat in parte la 1-2 A? Tind sa cred ca e prima varianta. Problema e foarte serioasa caci, daca ai o problema la un dispozitiv, se duce curentul sus sus de tot (limita fiind data de totalul respectiv de 6A) si celelalte dispozitive pierd alimentarea. |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca 2 de max. 2.1A si 2 de max. 1A.
Pagina producatorului. This post has been edited by tribunul: 16 Feb 2016, 12:32 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Cica e incredibil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Daca poate duca o tableta si un gps, chiar e incredibil.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(tribunul @ 16 Feb 2016, 13:50) Au scris invers,6,2 A in loc de 2,6 A,cit da la 31 de W ( da la 12 V )...... ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 16 Feb 2016, 13:35 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
tribunul |
![]()
|
Parca asa se calculeaza, 6.2 x 5 = 31, sa ne zica un injiner daca-i corect.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Liviu |
![]()
|
Aia sunt VA, dar pentru publicul larg merge si W.
Revenind, produsul pare ok la banii aia. Cat de bine merge, ramane de vazut. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
VA în cc, inginerule?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cu cos-de-fi =1, ar fi posibil
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nimic despre volumul circulat de curent?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:52 |