DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 13 14 15 16 17 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

klaus
post 16 Oct 2008, 13:15
Post #421

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 09:55)
Serje, eu merg cu motocicleta ca sa ma deplasez mai repede si datorita celor ca mine inca nu s-a blocat traficul. Datorita faptului ca stam intre masini, ca suntem primii la semafor si plecam inaintea voastra contribuim la fluidizarea traficului. Noi suntem cei care nu adauga nimic la cozile imense de pe bulevarde. Noi suntem masinile in minus de pe strazi. Chiar nu va deranjam mai mult decat alti participanti la trafic.
Sau poate esti frustrat pentru ca eu ma deplasez si tu nu?! Uite ca am gasit de care parte este frustrarea... smile.gif
*

Asta din categoria speciei aparte: Noi nu deranjam, noi nu adaugam. De ce?
Pentru ca noi suntem primii la semafor si pentru ca noi plecam primii blink.gif
Bune argumente.
Adevaru e ca motociclistii nu m-ar deranja nici daca ar fi in RATB. Este evident ca atunci nu ar mai fi primii la semafor, nu ar mai pleca primii, dar nici nu ar adauga nimic la cozi, ar fi masinile in minus pe strazi... Si totusi prefera pe motoreta...

Vedeti ce fete are argumentatia? E buna numai cand foloseste scopului monounghiular, cand se deschide punctul de vedere si devine orizont incepe sa nu mai fie buna.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:17
Post #422

Group: Members

QUOTE(klaus @ 16 Oct 2008, 13:05)
Bag de seama ca motociclistii sunt o specia aparte rau de tot.
Nu d-aia, nu d-ailalti, nici d-astia.
Pe toti ii petrece norocul ...

Si daca citesc bine numai primele 8 sunt doar din vina de motociclisti, nu scrie nicaieri ca-s "scuteristi"
*

Spui ca daca citesti mai bine numai primele 8 sunt din vina de motociclisti... Pai a treia situatie din primele 8 spune ca o Dacie a intrat pe rosu in intersectie, iar vina motociclistului n-ar putea fi alta decat ca n-a oprit la verde. Ca sa nu mai reamintesc de a doua situatie in care cei doi NU SUNT MOTOCICLISTI.

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
klaus
post 16 Oct 2008, 13:20
Post #423

步步

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:17)
Ca sa nu mai reamintesc de a doua situatie in care cei doi NU SUNT MOTOCICLISTI.
*

De unde stii?

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:21
Post #424

QUOTE(Stefan @ 16 Oct 2008, 13:14)
MOTOCICLÉT//Ă ~e f. Vehicul constând din două roți montate pe un cadru, care este pus în mișcare de un motor cu ardere internă. ♢ ~ cu ataș motocicletă de care este atașată o cutie metalică, sprijinită pe o a treia roată. /<fr. motocyclette 

MOTOCICLÍST, -Ă s.m. și f. Conducător al unei motociclete, sportiv care practică motociclismul. // adj. Referitor la motocicliști sau la motociclism. [< fr.

LE: da si cunoasterea legii presupune abilitati de medium, trebuie sa stiu daca are sau nu permis.
*

Cum spuneam... Daca tu confunzi conducatorii mopedelor si scuterelor cu cei ai motocicletelor ESTE FOARTE GRAV!

--------------------
+
Flamingo
post 16 Oct 2008, 13:21
Post #425

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Sa va zis o poanta tare... biggrin.gif

Cand aveam scuter, ma dadeam "mare" motociclist si chiar "umblam" cu motociclistii, facand parte dintr-un grup (MC - MOtor Club)... Asta pana m-am certat rau de tot cu un "taran" din conducere, genul de om plin de figuri ca el are cel mai scump motor, etc... Mda, mai sunt si d-astia... In fine... am ramas prieteni cu majoritatea si toate sunt bune si frumoase. Acum... cand nu mai am scuter si am motor, sa dea dreaq daca ma mai consider motociclist ! biggrin.gif

Si ca sa citez un clasic in viata...
Motociclismul nu se masoara in km/h ci in km distanta. wink.gif

Si referitor la aia care injura pe forumul motociclistilor, hhmmm nu ei sunt de vina oameni buni, ci moderatorii ca au permis acest lucru. Pun pariu ca si pe aici s-ar fi vorbit la fel, daca nu era specificat in regulament... Sa nu-mi spuneti ca macar o data nu v-a venit sa injurati pe fosrum, ca nu va cred...

Sa va dau exemplu forumul piua.ro, forum fara moderatori... pe care toti aveti cont fara sa stiti ? smile.gif Deci totul tine de "conducere" de "stapanii" forumului.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:23
Post #426

QUOTE(klaus @ 16 Oct 2008, 13:20)
De unde stii?
*

Dar de unde stii ca sunt?
Cum am mai spus... In lista respectiva sunt date prea putine detalii ca sa putem acuza o categorie sau alta. Dar daca tot ati inceput sa faceti lucrul asta, m-am vazut nevoit sa va raspund.

--------------------
+
ady77
post 16 Oct 2008, 13:23
Post #427

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:21)
Cum spuneam... Daca tu confunzi conducatorii mopedelor si scuterelor cu cei ai motocicletelor ESTE FOARTE GRAV!
*

Mai grav decat faptul ca tu nu stii ce-i aia depasire?

<span class='edit'>16 Oct 2008, 14:24:</span>
QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:23)
Dar de unde stii ca sunt?

*

Pentru ca sunt de pe un site al motociclistilor.

This post has been edited by ady77: 16 Oct 2008, 13:25

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:30
Post #428

QUOTE(ady77 @ 16 Oct 2008, 13:23)
Mai grav decat faptul ca tu nu stii ce-i aia depasire?

<span class='edit'>16 Oct 2008, 14:24:</span>
Pentru ca sunt de pe un site al motociclistilor.
*

1.Despre depasire am mai discutat si inca n-ati venit cu un text clar de Lege la argumentele mele.
2.Trebuia sa postati o lista mai detaliata, asa eu inteleg ce vad.

--------------------
+
Stefan
post 16 Oct 2008, 13:31
Post #429

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:02)

In rest se vorbeste despre posesori de 125, probabil cu permis A1 (NU SUNT MOTOCICLISTI), despre scuteristi (NU SUNT MOTOCICLISTI) si despre baieti fara permise care s-au urcat pe doua roti (NU SUNT MOTOCICLISTI).
Apoi mai sunt unele situatii in care nu se specifica tipul motorului (ar putea fi 125 sau scuter pe care mergi fara permis sau cu A1, adica NU SUNT MOTOCICLISTI).

*

zi-mi si mie cum ma feresc de un motociclist fara permis? cum il recunosc? nu arata la fel ca tine pe motor? acelasi lucru e valabil si in cazul automobilistilor.

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
klaus
post 16 Oct 2008, 13:36
Post #430

步步

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:30)
1.Despre depasire am mai discutat si inca n-ati venit cu un text clar de Lege la argumentele mele.
2.Trebuia sa postati o lista mai detaliata, asa eu inteleg ce vad.
*

1. Sa avem pardon, eu am dat fix textele de lege. E adevarat ca nu mura-n gura, ci doar cu nr. lor. Ca pentru oameni care stiu legislatia...
2. Nici macar ce vezi nu intelegi, scuza-ma ca-ti spun. In exemplul pe care l-ai dat mai sus ai EXTRAPOLAT de la faptul ca cei doi descrisi in accident erau pe scutere, insa accidentul l-a facut al treilea, despre care nu se spune nimic. Insa tu ai afirmat ca era scuterist.
Extrapolarea ipotetica nu e dovada, cu atat mai putin descrierea starii de fapt reale

--------------------
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:47
Post #431

QUOTE(klaus @ 16 Oct 2008, 13:36)
1. Sa avem pardon, eu am dat fix textele de lege. E adevarat ca nu mura-n gura, ci doar cu nr. lor. Ca pentru oameni care stiu legislatia...
2. Nici macar ce vezi nu intelegi, scuza-ma ca-ti spun. In exemplul pe care l-ai dat mai sus ai EXTRAPOLAT de la faptul ca cei doi descrisi in accident erau pe scutere, insa accidentul l-a facut al treilea, despre care nu se spune nimic. Insa tu ai afirmat ca era scuterist.
Extrapolarea ipotetica nu e dovada, cu ata mai putin descrierea starii de fapt reale
*

1.Spre rusinea mea, eu am recunoscut ca n-am mai citit cu atentie Legea inca de cand mi-am luat permisul, adica din 99. In concluzie nu ma dau cunoscator al legislatiei in vigoare si astept, sincer, sa fiu luminat.
2."Imprejurari: Facea intrecere cu un DNA 125 cand sa lovit frontal cu un piaggio
care venea din fata, e aruncat intr-un far de dacie, fara casca". Eu inteleg ca facea intrecere aflandu-se pe un DNA125. Daca nu e asa... Cine facea? De ce nu se dau detalii? Si stai linistit ca un motociclist pe motocicleta n-ar face intrecere cu un scuter. Si cel de-al treilea probabil ca tot scuter era. In cele mai multe cazuri ei sunt cei care merg fara casca in trafic, niste copii care n-au habar la ce pericole se expun.

--------------------
+
einstein1984
post 16 Oct 2008, 13:47
Post #432

fan Dacia

Aici unii oameni posteaza doar pentru a avea ei dreptate, fara insa a avea vreun beneficu din asta altul decat egoul personal. Deja e pierdere de timp.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
ady77
post 16 Oct 2008, 13:48
Post #433

راحتزیل یو

In sfarsit recunosti.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 16 Oct 2008, 13:54
Post #434

-

From: Romania

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:02)
Dar cel mai tare mi s-a parut sa fie enumerat aici accidentul petrecut in poligon, ca si cum baiatul ala era mare motociclist
Mestere, nu sunt enumerate de mine, ci tot de unul de-al vostru.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 13:57
Post #435

QUOTE(IRONICK @ 16 Oct 2008, 13:54)
Mestere, nu sunt enumerate de mine, ci tot de unul de-al vostru.
*

Si l-ai intrebat despre ce este vorba? ...Sau doar te-ai multumit ca lista este in favoarea voastra, desi nu este?!

--------------------
+
Flamingo
Post #436

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(ady77 @ 16 Oct 2008, 13:48)
In sfarsit recunosti.
*

smile.gif
Iar sunteti rautaciosi. "Geniul" chiar a adus aminte de boala forumistului.
Un forumist intodeauna are dreptate... iar ce spun ceilalti... nu conteaza.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
ionutctn
Post #437

Membru cu TDI

QUOTE(einstein1984 @ 16 Oct 2008, 14:47)
Aici unii oameni posteaza doar pentru a avea ei dreptate, fara insa a avea vreun beneficu din asta altul decat egoul personal. Deja e pierdere de timp.
*

Nu am nimic cu motociclistii dar fiti si voi obiectivi si recunoasteti ca Nu este permisa circulatia printre benzi, pe marcajul care separa benzile/sensurile de circulatie. Ce rost are sa mai parlamentam pe aceeasi tema. In intersectie sunt si conservari care se duc in fata si se baga, sunt altii care se incadreaza gresit, blocheaza intersectia si pe urma schimba banda de circulatie. Exemple sunt din ambele tabere dar asta nu inseamna nici de o parte nici de cealalta ca "circulatul aiurea" este permis chiar si cu militianul in intersectie. Si cu venitul in fata la semafor sa fie clar: nu are nici un conservar obligatia sa va faca loc. Atata timp cat nu e legal circulatul printre benzi ramane sa va descurcati cum puteti si daca acei conservari va fac loc bine. Unii mai se si enerveaza ca nu le faci loc. Asta deja pune capac la toate.

This post has been edited by ionutctn: 16 Oct 2008, 13:58

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
einstein1984
post 16 Oct 2008, 13:58
Post #438

fan Dacia

ady, macar de ai fi contribuit cu ceva la discutie. Si nu neaparat la asta, ci la orice topic in care postezi.
klaus, te-ai simti mai bine daca -ti spun ca ieri am vandut scuterul si merg la birou cu metroul?

--------------------
+
IRONICK
post 16 Oct 2008, 13:59
Post #439

-

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:57)
Sau doar te-ai multumit ca lista este in favoarea voastra, desi nu este?!
Incerci sa ne prostesti in fata? Alte scuze nu mai ai? De fiecare data cand iti raspunde cineva, scuze, scuze .... Sa speram ca odata si odata o sa cresti si tu mare, sa intelegi ce inseamna RESPONSABILITATEA.

--------------------
+
klaus
post 16 Oct 2008, 14:00
Post #440

步步

QUOTE(Motociclist @ 16 Oct 2008, 14:47)
1.Spre rusinea mea, eu am recunoscut ca n-am mai citit cu atentie Legea inca de cand mi-am luat permisul, adica din 99. In concluzie nu ma dau cunoscator al legislatiei in vigoare si astept, sincer, sa fiu luminat.
Mmm, cam nasol. Pentru ceilalti participanti la trafic. Nu de alta, dar legea s-a mai schimbat de atunci de vreo 4 ori, si uneori chiar prin puncte importante. Deci argumentele tale se intemeiaza de fapt pe necunoasterea legii. Excelent. up.gif
Legat de iluminat, daca o sa pui mana pe OUG si ROUG cred ca ai putea sa citesti cele 4 articole postate de mine, ca nu-s asa lungi.

Si stai linistit ca un motociclist pe motocicleta n-ar face intrecere cu un scuter. Si cel de-al treilea probabil ca tot scuter era. In cele mai multe cazuri ei sunt cei care merg fara casca in trafic, niste copii care n-au habar la ce pericole se expun.
*

Plec de la a doua fraza: deci intr-adevar a fost cum am zis eu, ai extrapolat. Si ma intorc la prima: cum argumentatia ta pe aici s-a bazat in mare parte pe presupuneri, as avea motiv sa o cred?

--------------------
+
ady77
post 16 Oct 2008, 14:01
Post #441

راحتزیل یو

QUOTE(einstein1984 @ 16 Oct 2008, 14:58)
ady, macar de ai fi contribuit cu ceva la discutie. Si nu neaparat la asta, ci la orice topic in care postezi.
  klaus, te-ai simti mai bine daca -ti spun ca ieri am vandut scuterul si merg la birou cu metroul?
*

Domnul jeniu aici e o discutie intre soferi si motociclisti, eu sunt sofer si conform celor spuse de Motociclistu' tu nu esti motociclist.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 16 Oct 2008, 14:02
Post #442

-

1.Spre rusinea mea, eu am recunoscut ca n-am mai citit cu atentie Legea inca de cand mi-am luat permisul, adica din 99
Altii au vechime mai mare ca tine si nu se scuza. Stiu legislatia, chiar daca au trecut atatea ani. Asta-i inca o dovada de IRESPONSBILITATE IN TRAFIC din partea ta!

This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2008, 14:10

--------------------
+
argon
post 16 Oct 2008, 14:02
Post #443

Mesaj semiautomat

QUOTE(ady77 @ 16 Oct 2008, 15:01)
Domnul jeniu aici e o discutie intre soferi si motociclisti, eu sunt sofer si conform celor spuse de Motociclistu' tu nu esti motociclist.
*

La scuteristi, adica orice ciupa-upa peste 16 ani si cu o rasnita de 49cc, le place sa se creada si sa se intituleze motociclisti.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 14:09
Post #444

QUOTE(ionutctn @ 16 Oct 2008, 13:57)
Nu am nimic cu motociclistii dar fiti si voi obiectivi si recunoasteti ca Nu este permisa circulatia printre benzi, pe marcajul care separa benzile/sensurile de circulatie. Ce rost are sa mai parlamentam pe aceeasi tema. In intersectie sunt si conservari care se duc in fata si se baga, sunt altii care se incadreaza gresit, blocheaza intersectia si pe urma schimba banda de circulatie. Exemple sunt din ambele tabere dar asta nu inseamna nici de o parte nici de cealalta ca "circulatul aiurea" este permis chiar si cu militianul in intersectie. Si cu venitul in fata la semafor sa fie clar: nu are nici un conservar obligatia sa va faca loc. Atata timp cat nu e legal circulatul printre benzi ramane sa va descurcati cum puteti si daca acei conservari va fac loc bine. Unii mai se si enerveaza ca nu le faci loc. Asta deja pune capac la toate.
*

Cu speranta ca nu voi fi claxonat, flash-uit si injurat, astazi voi merge pe mijlocul benzii in rand cu masinile, cu 10km/h peste viteza regulamentara ca sa nu spuna cineva ca obstructionez in mod voit. Sper ca nici cei cu masini sa nu incerce sa se strecoare pe langa mine si masinile de pe cealalta banda.
Cand voi ajunge acasa, nu voi mai urca motorul pe trotuar ci-l voi lasa in parcare. Sper sa nu ma blocheze nimeni.

--------------------
+
klaus
post 16 Oct 2008, 14:16
Post #445

步步

Succes!

--------------------
+
Motociclist
post 16 Oct 2008, 14:21
Post #446

QUOTE(klaus @ 16 Oct 2008, 14:16)
Succes!
*

Multumesc, dar sunt sigur ca fortat de imprejurari va trebui sa merg cand regulamentar, cand neregulamentar, asa cum merg mai toti participantii la trafic.

Consider, totusi, ca am participat la niste discutii constructive, dar imi voi rezerva dreptul de a nu mai participa la ele, de data asta fara sa mai revin asupra deciziei.

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si multa liniste!

--------------------
+
vijelie
post 16 Oct 2008, 14:22
Post #447

membru violet

Si dumitale, ca pari a avea nevoie...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
IRONICK
post 16 Oct 2008, 14:22
Post #448

-

Pleci? Asa de repede? Nu mai ai argumente? Mult succes cu ratb-ul.

This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2008, 14:23

--------------------
+
ady77
post 16 Oct 2008, 14:23
Post #449

راحتزیل یو

Acu' cine te-a mai suparat? Eu sunt sigur ca te-a deranjat faptul ca s-a dat einstein motociclist tongue.gif tongue.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
einstein1984
post 16 Oct 2008, 14:24
Post #450

fan Dacia

QUOTE(argon @ 16 Oct 2008, 15:02)
La scuteristi, adica orice ciupa-upa peste 16 ani si cu o rasnita de 49cc, le place sa se creada si sa se intituleze motociclisti.
*

Si economistilor le place sa se creada ingineri pentru ca stiu sa desfaca un surub, insa asta e alta problema.
Conform ideilor lui motosticlist, daca ai carnet categoria A esti motociclist. Si am.

--------------------
+
79 Pages « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:18
Forum Renault