Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Drivere, insa la dacoteci ai de unde alege. Insa mistubishoteci mai greu.
Cu Dsign nu ai rezolvat nimic? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu, ca nu am mai mers la Bucuresti. Cei de pe Expozitiei m-au flituit inapoi la CJ.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 21 Jan 2009, 08:55) Asta: cristianco2002 tocmai a postat un raspuns la un topic la care v-ati subscris, cu titlul "Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite". ---------------------------------------------------------------------- UP.. ---------------------------------------------------------------------- |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 21 Jan 2009, 09:21) Nu, ca nu am mai mers la Bucuresti. Cei de pe Expozitiei m-au flituit inapoi la CJ. Pai cine te-a pus sa vorbesti prea mult pe unele forumuri, crezi ca ei nu citesc? Crezi ca ei nu vor sa dea o nnuie? Pune mana si scrie la mitsubisi ...This post has been edited by IRONICK: 21 Jan 2009, 17:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627494991
Poate iti vine vreo idee |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jan 2009, 17:09) Asta: cristianco2002 tocmai a postat un raspuns la un topic la care v-ati subscris, cu titlul "Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite". ---------------------------------------------------------------------- UP.. ---------------------------------------------------------------------- Sa-mi moara toti senzorii din gunoiu asta si sa fiu blastamat cu relanti fu**t la TOATE masinile care o sa le mai am in viata asta daca am sters postul ala. L-am vazut si eu, mi s-a parut funny asa ca l-am lasat. QUOTE(ArtVandelay @ 21 Jan 2009, 18:45) Mi-ai dat. Si asa astazi m-a luat pe PM un nefericit ca sa ii zic pareri despre masina. Si-a gasit omu'. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oricum, imi place poza ![]() This post has been edited by driverx: 21 Jan 2009, 19:00 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca era frun inger pazitor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
Deci serios. Nu tin minte sa il fi sters. E drept ca nici nu mai tin minte ce am facut dimineata, dar postul mi-a placut. Nu as fi avut motiv sa il sterg.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ma scuzati daca am facut vreo greseala, am afut impresia ca e un topic de vanzare aici. Si presimteam ca ala cu ce rabla sa-mi iau o sa se redeschida.
Acu serios, eram curios ce s-a mai intamplat cu subiectu... parca se mai remediase problema, partial. S-a inrautatit la loc? Cu consumu cum mai stai? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca avea baietii cojones, schimbau pe rand cablaj motor, senzori si la final UCE motor. si trebuia sa se rezolve! Dar deh, nu au.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Apoi motor, cutie de viteze, caroserie, etc.
Off topic, da tu ai cojones ? ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
Nu vor ma. Nu o considera problema.
Deci merg io cu motoru rece (erau fro 2 grade afara) lasat aprox un minut sa se incalzeasca merg vreo 300 metri cu rabla, ajung la 3200-3300 rot/min in viteza a doua, ceva rahat cu o platforma si-a lasat cooru camionului in drum, asa ca vreau sa incetinesc usor, las rabla in frana de motor luand de tot picioru de pe pedala de acceleratie, simt o oarecare frana de motor, cand ajunge pe la 2600 rot/min dintr-o data simt o frana de motor mai puternica si cand ajunge la 2100-2200 accelereaza dintr-o data. Si cica masina n-are nici o problema. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
einstein1984 |
![]()
|
FLP, eu nu lucrez in service. Insa pentru a rezolva probleme de genul asta, uneori se ajunge si la schimbat de ECU. Ca daca nu se rezolva in vreo 60 de zile, ii cumpara producatorul masina inapoi.
drivere, daca nu vor... incearca si tu la dealerii mitsubishi de prin orasele din jur (daca e vreunul unde nu ai incercat). Poate gasesti unu care vrea. This post has been edited by einstein1984: 22 Jan 2009, 09:11 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adi_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
driverx, uite o idee
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Prea tare "reclama" la Tiguan!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
driverx |
![]()
|
Si mitul masinii japoneze si mitul masinii romanesti
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
driverx, aka The Mythbuster.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
de fapt aici este mitul lu' driverx ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
deci s-a dus mitul masinii romanesti ca ar fi proasta... Deci drivericsule, masina romaneasca a inlocuit pe cea nemteasca in miturile respective.
Bad move cu Mitsu ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai vad ca s-a dus si mitul masinii japoneze... alea italiene si frantuzesti erau naspa oricum, ce ne ramane, bicicleta?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
adi_m |
![]()
|
e foarte eficienta metoda de a face antireclama. eu asa as proceda, nu imi repara masina, nicio problema, iau un marker si niste foi si le fac reclama cratis , apoi plasez masina in fata dealerului in fiecare zi, plus ca ma plimb cu ea cu foile in geam. bafta!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
vijelie |
![]()
|
Daaaaa
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adi_m |
![]()
|
pui pariu ca masina de firma nu se strica asa usor ca o masina ingrijita?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(adi_m @ 22 Jan 2009, 10:44) e foarte eficienta metoda de a face antireclama. eu asa as proceda, nu imi repara masina, nicio problema, iau un marker si niste foi si le fac reclama cratis , apoi plasez masina in fata dealerului in fiecare zi, plus ca ma plimb cu ea cu foile in geam. bafta! Si unde vezi tu eficienta in faza asta? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:27 |