Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
![]() ![]() ![]() |
Service in Tulcea, - split de la service-ul din C-ta
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Am fost pe drumu` ala si in decembrie si in ianuarie si cand vrei tu. Am facut 3 ore pana la Baia pe polei ca la patinoar. Sa fi vazut derapaje si accidente....nu le mai tineai socoteala. Shumacheri...ce vrei... E drept ca se putea si mai rau....si a fost si mai rau....dar nici bun nu e drumul. Nu pe portiunea aia...in rest e ok.
Apropo` de piesele vechi...de ce nu le-or fi bagat in porbagaj, nu stiu ?! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu am fost pe 3ianuarie la tulcea tot asa viscole , polei si o gramada de accidente...
la tine , nu stiu de ce nu , dar la mine nu aveau loc , desi de obicei le baga in portbagaj , la mine s-au chinuit sa le bage in fata , au dat scaunu in spate si le-au indesat ![]() This post has been edited by sonykel: 9 Jul 2010, 10:16 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pai si la mine la fel. Si aveam portbagajul gol.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
3motive
1. lenea mecanicului de a da ocolul masini si a le cara in portbagaj 2. sa le vezi sa nu cumva sa le cauti 3. sa nu-i acuzi ca ti-au umblat in portbagaj desi nu aveau strict nevoie LE. daca ma gandesc mai bine , de ceva timp , te roaga daca ai antigel , solutie de parbriz(pentru completari) , becuri (de schimbat) , cheie de la antifrut de roti sa le scoti in fata pe scaun/pres ptr a avea acces la ele. probabil e o noua politica in legatura cu umblatu in portbagaj... This post has been edited by sonykel: 9 Jul 2010, 10:29 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sonykel la ce revizie ti-au facut cei de la Tulcea (ma refer la piese schimbate, revizie ca la carte), pretul este imbatabil din ce mai stiu si eu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
asa sper , cred si eu... desi multi zic ca am dat fff mult cand stai si analizezi tot eu zic ca am facut o investitie buna , pacat ca vreau so vand cum dau de bani , sa-mi iau un duster...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Steel Tormentor |
![]()
|
sonykel, mi-am adus aminte. Nu mi-au rezolvat faza cu stopul de frana
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Parerea mea este ca ce tine de judetul CT este asa si asa, nu poate totusi fi numit bun, cel mult decent. Dupa Baia, este bun (mai putin Babadagul...)
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
in fiecare sambata se lucreaza , cum adica una si alta ba?
cel mai bine suna si informeazate si programeazate. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
Pai asa era bre intr-un timp.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E pana la ora 12 sau 13, nu mai tin minte exact. Scrie pe o placuta la intrarea de la service.
![]() This post has been edited by Iulikk: 12 Jul 2010, 21:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
leinad |
![]() ![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Am facut si eu revizia de 60k la TL, pret piese 970, manopera zero
detalii pe topicul dedicat. Concluzia: multumit. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Avand in vedere ultimele vesti primite azi, cred ca o sa merg si eu tot la Tulcea strict pentru schimbarea distributiei. Nu sunt hotarat 100%, inca mai studiez variante.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
cu riscul de a supara pe unii va voi spune ca nu e
mare "biznis" daca mergi la tulcea. cei de la tulcea se lauda ca au manopera gratuita pentru constanteni. dar nu prea e gratuita, manopera fiind inclusa in pretul piesei. exemplu: baie de ulei logan, la constanta rcs bratianu 650 baia de ulei + 350 manopera = 1000 lei, la tulcea star service 800-900 lei cu manopera inclusa (+ cheltuiala cu drumul). concluzie: tot acolo ajungi la bani. alegi tulcea doar daca vrei sa faci km-ii la masina : ) de mentionat ca preturile au fost aflate in urma informarii telefonice voi decideti cum e mai bine pentru bugetul si timpul dvs. This post has been edited by phara: 7 Aug 2010, 11:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu când am făcut revizia 60k am cerut devize estimative și la TL, și la CT. La piese prețurile erau comparabile. Manopera la CT era 600, iar la TL zero. În cazul meu a meritat să fac drumul până la TL.
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
bobo77 |
![]()
|
Preturile sunt diferite pentru revizie (adica ok) fata de alte reparatii se pare chiar si pentru constanteni (cu toate ca ei zic manopera zero, pretul ei se gasete in costul pieselor care sunt mai mari ca la alti dealeri) asta trebuie sa inteleaga lumea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Lumea trebuie sa inteleaga ca o importanta FOARTE mare o are seriozitatea service-ului si a muncitorilor. La Tulcea poate sa fie si mai scump ca multi tot acolo se duc decat sa se duca la Constanta si sa risti sa iti cada masina de pe elevaotr(caz real).
Voi nu puneti acest aspect in calcul!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu stiu cum e la RCS... dar la Tulcea imi place ca dupa ce termina mecanicul treaba vine un nene care ia masina "in teste" si dupa aia... daca este ok masina iti inmaneaza cheile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
CTC...
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Iulikk |
![]()
|
Stiu, uitasem la momentul respectiv
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 7 Aug 2010, 18:04) La Tulcea poate sa fie si mai scump ca multi tot acolo se duc decat sa se duca la Constanta si sa risti sa iti cada masina de pe elevaotr(caz real). Nu fi asa de sigur mai ales cu noua lege (iti poti face revizia la un service autorirat rar), un alt aspect orice ban in plus conteaza, mai sunt si cei iesiti din garantie si mai sunt unii care nu au timp de pierdut.Nu interpreta gresit cea ce am spus, eu sunt multumit de cei de la Tulcea, doar ca nu trebuie sa ne hazardam in afirmatii si reclama prin defaimarea altora... Referitor la cea ce spui tu "cu cazutul de pe elevator" cum dovedesti na? ca eu unul nu cred ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Mai bine sa nu crezi si sa nu vezi .... sentimentul cand te uiti la masina si vezi botul lasat .... apoi mecanicul ca fuge sa apese pe butoane panicat tot.... si restul service-ului se uitau holbati sa vada ... cade sau nu cade.... nu iti doresc.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
phara |
![]()
|
la urma urmei accidente se pot intampla oriunde, chiar si la tulcea.si la cta iti verifica masina dupa reparatie, in sensul ca se urca cu tine in masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
sonykel |
![]()
|
sami zici si mie un service ok in constanta autorizat de rar , unul mai ok ca star service.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
Eu sa-ti zic tie...ce ma intereseaza pe mine in Constanta, uite ca eu la Mangalia am un astfel de service si fi sigur ca in Constanta exista doar ala nu-i cel mai tare service de pe mapamond, doar ca unii au ochelari de cal, asta nu inseamna ca am ceva cu cei de la Tulcea dar prea exagerati, am mai spus-o eu am fost multumit de prima revizie la ei.
This post has been edited by bobo77: 8 Aug 2010, 22:18 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
phara |
![]()
|
nu tre sa ai ochelari de cal pt a ajuta un service sau a manipula unii oameni si pt a obtine "anumite avantaje"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
Aici e bine sa vii pentru revizii ample (vezi pe cea de 60 000). In rest... pentru schimb de ulei, placute de frana si filtre... poti si acasa, sau la un service mai mic. Se pare ca daca ai de schimbat piese, ajungi la acelasi pret ca si la Constanta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonykel |
![]()
|
bobo sa vina beci sa-ne zica , azi cat la costat completarea de ulei din cutie la un mare service autorizat(nu dealer) si dupaia iti zic eu cat ma costat schimbu din cutie cu un ulei mult superior calitativ la dealer...
eu nu am uitat dece am ``spite`` la ``caruta`` o data cu acele spite am capatat si ``ochelarii`` de cal apropo de la 18 ani incoace de cand am permis m-am ocupat si de ``parcul auto`` de la mine de la munca fie ca a fost format din 3-4 masini sau 1masina cum e acum. in decursul celor 5ani am trecut prin multe service-uri mari sau mici sau ``ilegale`` si inca am treaba cu ei , in diverse probleme mecanice sau de tinichigerie , si de fiecare data cand intru in alt service decat Star Service ``ochelarii`` devin din ce in ce mai opaci... phara alta data masoarati cuvintele ca nu ne tragem de sireturi. nu e vorba doar de ochelari de cal , dar se numeste fidelitate si comoditate... prefer acelasi service unde ma simt ca acasa , cunosc deja tot personalu , intru las cheile si plec ma intorc cand ma suna ei , in orice alt service din lumea asta nu am curaju sa fac asta... daca ei m-au rasplatit pe mine cu ceva , eu ce pot sa fac? sa-i rasplatesc cu fidelitate , a si ce daca el castiga banii de pe urma mea? noi toti in orice domeniu am lucra castigam bani de pe urma altora... This post has been edited by sonykel: 9 Aug 2010, 20:41 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:19 |